Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
The Russian Grey Zone channel claims that Lyman was lost without a fight and he alleges that Russian military units simply took off from Balakliya, leaving behind Rosgvardia SOBR and OMON. https://t.co/Tq01WBgcQC pic.twitter.com/rHPFRpYh5M
— Rob Lee (@RALee85) September 10, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Najnovije je da su Ukrajinci presreli i uništili Rusku kolonu koja je iz Donbasa išla u Harkiv
Liman je oslobođen
Istovremeno krenuli su u oslobođenje Lišanska
Liman je oslobođen
2018-04-10
Šandor Winnetou likes this post
dijagram wrote:Pa ako ovaj raspad ne bude pokrpan, a jos uvijek nema nikakve reakcije od ruske strane, niti kakve barem najave od putina, kakvogAssadNaPodmornici wrote:Rusi su barem realni suočeni su sa situacijom barem ovi koji su informirani.. čak i ludi Srbi priznaju realnost sve više, iako ima i dalje tona luđaka... Sa druge strane Ruska javnost nema pojma što se događa, mislim većina Ruske populacije kao i naše su Boomeri, kao i naša, eno kada je bila korona šta je bilo.dijagram wrote:Tek ce krenuti, evo slusam nekog bolesnika srbina, nazovi strucnjaka, oni to sve negiraju.Hektorović wrote:Zanimljivo, čitav desni Ruski telegram želi glave generala, šojgua, a krenulo se i na kepeca u Kremlju.
Evo problema, rosgvardija koja je neka vrsta režimskih uličnih čuvara, isto je bijesna zbog ogromnih gubitaka u ovom ratu. Policijske snage koriste kao vojne bez ikakve dodatne podrške.
Ukrajinci su tek na periferiji Balakije i bit ce odbaceni:)
Koji su to bolesnici.
Strava!
Moji roditelji i drugi, i ludi safet sa foruma, ono što kaže partija na presici u 12h je amen, odu na index.hr koji bi potvrdio što partija na vlasti kaže i to je bilo to. meni starci govorili da sam budala jer se odbijam cijepiti, jer su me na nekoj lokaciji gdje mi je bilo važno, ucjenjivali potvrdama(zato sam i mrzio sve ove korona fašiste).
tako i rusi gledaju državnu propagandu, otvore portale, svi pričaju državnu propagandu, nemaju pristup nikakvim drugim portalima. ostaje telegram, a to zna mlađa ekipa, i najbitnije vojska zna što se događa.. zato sada depresija i u ruskoj vojsci na cijeloj fronti, možda ti u rovu nemaš telegram ili mobitel, ali od vas nekoliko jedan sigurno detaljno prati i govori kakvo je stanje.. navodno je već i panika u samom donbasu. Pitaj boga gdje će UKR ofenziva stati... i te Ruse koji su pobjegli radi se o tisućama i desecima tisuća vojnika sada ih treba sabrati i poslati u protunapad.. a kurac će.. ovima je moral jebeno nizak.. navalit će u rusiju i bacat će oružje.. ne bacati ako im netko zaprijeti da će ih hapsiti/streljati ovi će okrenuti i oružje na njega..
tako je i nastala u Rusiji revolucija 1905 godine(nakon poraza od Japana) i 1917 (kombinacija poraza, velikih gubitaka u WW1 i loše ekonomije).
O tome je čak i opet legendarni Strelkov čije smo postove ovdje lijepili i ja Hektorović pisao prije pola godine kada je skužio da ovo ne ide po planu, i da može doći do katastrofe. Rekao je da nakon što UKR okrene rat(pazi lik o tome je pričao prije skoro pola godine) i to više puta, da će u Rusiji možda doći do pre-revolionarnog stanja kao 1905, 1917
makar laznog obecanja, ohrabrenja, obracanja vojsci i narodu,...nista, muk.
To je znak kolika je konsternacija u kremlju.
Kao da ceka da snage na terenu same nesto izmisle, pregrupiraju se i krenu u pravi boj.
Ako to bude bas tako za dan dva krenut ce se sve osipati, a Ukrajinci nagrnuti prema Lugansku i Donjecku.
Naravno, ustat ce i oni na jugu.
I ovo je realna opcija kako sada stvari stoje.
Rusima je vrijeme kljucno, a oni vec danima ne cine ama bas nista, osim povlacenja bez otpora, zvuci vojnicki bolje nego bezanija:).
da ovo je totalni kolaps vojske.. pazi Ruska vojska po brojnosti, barem ona koja se brani ima ljudi, ne samo to, nego imaju na cijeloj fronti puno više teškog oružja, imaju stotine borbenih zrakoplova i helikoptera.. ali nitko ništa ne poduzima..
inače tako se i ISIS širio po Siriji, Iračka vojska kojoj su Ameri dali doslovno Abrams tehnkove, HUMVEE vozila, apache helikoptere(modernije oružje nego što su slali Ukraincima) , doslovno kada bi ISIS ušao u područje koje ovi drže, raspali bi se.. tipa imao bi situaciju da par tisuća lako naoružanih pješaka ISISa sa džipovima uđe u Mosul(ili neki drugi ogroman grad) gdje drži iračka vojska 30 000 vojnika sa stotinama milijuna/milijardi $ teškom tehnikom, i uteknu i ostave oružje..
tako su i Talibani pregazili službenu Afganistansku vojsku , dio te vojske se dobro ratovao(kao i dio Ruske vojske) i dobili su 80milijardi $ USA vojne pomoći(dakle Ukraina još nije primila frakciju toga koliko je primila Afganistanska vojska) ali općenito brzo je nastao kolaps i cijela država je pala u roku keks.. ono doslovno kada se fronta početla raspadati na nekim područjima ovi su svugdje bježali ostavljali oružje itd.. vlast je negirala pa utekla..
i ovdje kako si rekao nema rekacije RUske vlasti.. pazi ima.. Ruski MOD objavio klasično izvješće "uništilo smo toliko militanata, toliko komada oružja, oborili 10aviona" , niti riječ o katastrofi koja se događa..
pa Staljin je imao muda, nakon što je negirao kolaps , izaći u javnost i kazati svima u SSSRu da je stanje sjebano, ali da nema predaje, da će se boriti.. ovi šute i kako si sam rekao, čekaju da Ukrainci stanu sami od sebe ili potroše gorivo
dijagram wrote:
Pa ako ovaj raspad ne bude pokrpan, a jos uvijek nema nikakve reakcije od ruske strane, niti kakve barem najave od putina, kakvog
"Sve ide po planu"
2018-04-10
pauzi treba sada znati filtrirati.. računaj da dosta kaosa im ostavljaju sami Ukrainci, koji namjerno još više šire katastrofalne vijesti da još više naprave kaos u Ruskoj obrani..Hektorović wrote:Najnovije je da su Ukrajinci presreli i uništili Rusku kolonu koja je iz Donbasa išla u Harkiv
Liman je oslobođen
ali ništa nas ne može iznenaditi
Negdje sam napisao da su ukrajinci ovo izveli romelovski.AssadNaPodmornici wrote:inače Strelkov govori da nije samo zarobljena ogromna količina tehnike(slike dolaze svako malo) nego i ogromna skladišta streljiva i goriva, što će sve dobro doći Ukraincima.
Pazi imao si primjere u povjesti gdje bi zarobljavanje goriva bilo kritično. Recimo kada su u jednoj bitki oko Staljingrada , Sovjeti sa par desetaka tenkova uletili u Njemačku pozadinu.. kao sada Ukrainci.. napali jednu bazu(švabe nisu imali pojma gdje su) u pozadini, iznenadili švabe, potaracali ih, ukrali gorivo i nastavili dalje.. švabe opet nemaju pojma gdje su.. dva dana kasnije ovi tenkovi dolaze do piste koja je bogu iza nogu fronte, i doslovno uništavaju avione na pisti koji su pomagali švabama u staljingradu..
reicmo njemačka ofenziva kroz Ardene je stala radi nestatka goriva, i jedan od glavnih planova je bilo osvajanje jednog grada gdje su njemački tenkovi trebali maznuti gorivo i produžiti dalje(zaustavljeni su jer su se ameri jebački borili, kao Ukrainci u obrani)...
On je kroz pustinju napredovao brzo iza neprijateljskih redova.
Unistavao putem neprijatelja i od istog se popunjavao gorivom i tehnikom.
Po svemu sudeci samo u Izjumu rusi ce ostaviti silu toga na jednom mjestu.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:pauzi treba sada znati filtrirati.. računaj da dosta kaosa im ostavljaju sami Ukrainci, koji namjerno još više šire katastrofalne vijesti da još više naprave kaos u Ruskoj obrani..Hektorović wrote:Najnovije je da su Ukrajinci presreli i uništili Rusku kolonu koja je iz Donbasa išla u Harkiv
Liman je oslobođen
ali ništa nas ne može iznenaditi
Čak su mnogi stručnjaci iznenađeni brzinom i rapidnim progresom
Na terenu je pak katastrofalna bježanija, doslovno teorija domina.
Situacija iz kasne 1918 i bitke za Vitorio Venetto kad se AU potpuno vojno raspala.
2018-04-10
dijagram wrote:Negdje sam napisao da su ukrajinci ovo izveli romelovski.
Romel je overrated.
Pattonovski.
2018-04-10
Da, ipak to nije napad rusije nego ogranicena i precizirana specijalna operacija:)Hektorović wrote:dijagram wrote:
Pa ako ovaj raspad ne bude pokrpan, a jos uvijek nema nikakve reakcije od ruske strane, niti kakve barem najave od putina, kakvog
"Sve ide po planu"
dijagram-
2015-08-09
Buahahahahahaha
:exclamation: "To achieve the stated goals of the SVO to liberate Donbass, it was decided to regroup Russian troops located in the areas of Balakliya and Izyum to increase efforts in the Donetsk direction," the Ministry of Defense of the Russian Federation reported.
:exclamation: "To achieve the stated goals of the SVO to liberate Donbass, it was decided to regroup Russian troops located in the areas of Balakliya and Izyum to increase efforts in the Donetsk direction," the Ministry of Defense of the Russian Federation reported.
2018-04-10
HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHektorović wrote:Buahahahahahaha
AHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
--------------------------------
da preveden za ekipu koja je slabija sa engleskim jezikom :D
"da bi ubrzali ostvarivanje ciljeva specijalne vojne operacije a to je oslobađanje Donbasa, odlučeno da se Ruska vojska regrupira istočno od Balakije i Izjuma da se pojačaju aktivnosti na Donjeckom pravcu - rusko ministarstvo obrane "-
hahahaha, ako je ovo stvarno od njih izjavljeno..
btw ogromne količine oružja su UKR zarobili. pazi na svim tim stotinama i stotinama km2 koje ovi po danu osvajaju, mora biti ogromnih količina i streljiva i oružja.. slike izlaze i dolaze non stop.. od samohodnih haubica(sa kojima je Rusija ionako u tanko) do čak i protuzračnih sustava, i očuvanih skladišta granata i goriva..
opa, prvo oglasavanje, probudili su se:)Hektorović wrote:Buahahahahahaha
ovo je za one najgluplje, pregrupirat cemo se jednog dana vec negdje na nekoj crti i boriti dalje
budite bez brige, vas omiljeni xy:)
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:
O tome je čak i opet legendarni Strelkov čije smo postove ovdje lijepili i ja Hektorović pisao prije pola godine kada je skužio da ovo ne ide po planu, i da može doći do katastrofe. Rekao je da nakon što UKR okrene rat(pazi lik o tome je pričao prije skoro pola godine) i to više puta, da će u Rusiji možda doći do pre-revolionarnog stanja kao 1905, 1917
Vojno sposobni dio stanovništva koji je "nabrijan" nikad nije dobar po vlast...
Svi iz vojske i rosgvadrije znaju što se događalo, koliko su ovi nesposobni, koliko je ljudi bezveze izgunulo zbog loših lidera.
2018-04-10
isti su srbi, ko da njih slusam, lazu sve oko sebe pa i same sebe obmanjujuAssadNaPodmornici wrote:HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHektorović wrote:Buahahahahahaha
AHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
"da bi ubrzali ostvarivanje ciljeva specijalne vojne operacije a to je oslobađanje Donbasa, odlučeno da se Ruska vojska regrupira istočno od Balakije i Izjuma da se pojačaju aktivnosti na Donjeckom pravcu - rusko ministarstvo obrane "-
btw ogromne količine oružja su UKR zarobili. pazi na svim tim stotinama i stotinama km2 koje ovi po danu osvajaju, mora biti ogromnih količina i streljiva i oružja.. slike izlaze i dolaze non stop.. od samohodnih haubica(sa kojima je Rusija ionako u tanko) do čak i protuzračnih sustava, i očuvanih skladišta granata i goriva..
ako je vijest istinita malo je reci da se radi o rasulu
putko se ne smije ni oglasiti
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHektorović wrote:Buahahahahahaha
AHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
hahaha i ja sam mislio da je satira ali evo onaj klaun konašenkov to upravo govori na službenom telegramu ministarstva obrane, hahahahahaha
https://t.me/mod_russia/19719
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
2018-04-10
2018-04-10
barem je sluzbeno priznao da su izgubili balakiju
ne znam hoce li srblji i rusofili nakon ovog priznanja korigirati stav
ili ce jos tvrditi da rusi drze grad a ukrajinci tek dva kvarta:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:barem je sluzbeno priznao da su izgubili balakiju
Pa vidiš šta su rekli, sve je dio lukavog plana, putko sve ima pod kontrolom, sve ide kako treba hahahahaha
2018-04-10
dijagram wrote:barem je sluzbeno priznao da su izgubili balakiju
Fora kod Balakije je što je vojska u seknudi zbrisala, a ostavili rosgvardiju u gradu, koja je onda 48 sati morala sama da se probija iz grada...
2018-04-10
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema