Čović odustao od izborne utrke, za članicu Predsjedništva BiH kandidirat će se Borjana Krišto
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Čović odustao od izborne utrke, za članicu Predsjedništva BiH kandidirat će se Borjana Krišto
Jhonson bi opremao oružane snage BiH a istovremeno ne shvaća da je Komšić armija BiH i da je mene izbacio i sad pokušva napraviti muslimansku vojsku odanau Londonu.
Divno.
Pogodi kako će ti taj plan izgledat uskoro kad ga instaliraš i četvrti put.
U Bugarskoj vam je pala vlada a šta sam najavio kad sam vido da me podržali na sastanku EU dok ona prije od Borisa jest i sad idu novi izbori a nitko neće s Petkovom koji je američki pijun.
Ne shvaćate vi još razmjere onoga šta vam ja radim.
Divno.
Pogodi kako će ti taj plan izgledat uskoro kad ga instaliraš i četvrti put.
U Bugarskoj vam je pala vlada a šta sam najavio kad sam vido da me podržali na sastanku EU dok ona prije od Borisa jest i sad idu novi izbori a nitko neće s Petkovom koji je američki pijun.
Ne shvaćate vi još razmjere onoga šta vam ja radim.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Čović odustao od izborne utrke, za članicu Predsjedništva BiH kandidirat će se Borjana Krišto
Bugarska ni prije nije tila slat oružje Ukrajini a sad će još manje. Grčka ima svoijih problema. Mađarska ne želi slat oružje. Srbija je za Rusiju. Vjerovatno i pad vlada u SM i CG.
Ostala samo Rumunjska tamo a vi bi brzu pobjedu nad Rusima istoku Ukrajine.
JOK BATO.
Ostala samo Rumunjska tamo a vi bi brzu pobjedu nad Rusima istoku Ukrajine.
JOK BATO.
2014-04-11
prckov wrote:da tako nesto izvalis kontra bidena i demokrata KGB bi ti u 5 sati ujutru uletio u kucu
jbg. tesko je prihvatit cinjenice razumin to
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Danas je Biden poslao novih 800 miljona dolara vojne pomoči Ukrajini.
Samo vi trošite al njoj treba oko 5 miljardi dolara MJESEČNO za obranu.
Rupa bez dna a pobjede NEMA.
2014-04-11
Najbolje je kad ih lupaš po đepu jer ih to najviše boli.
Avgustovske fjučerse na trgovačko čvorište TTF u Holandiji skočile su za 6,4%, dostigavši 1.630 dolara za hiljadu kubnih metara ili 149,15 evra (155,05 dolara) po megavat-satu u domaćinstvima, pokazuju podaci londonske Interkontinentalne berze. To je bio prvi put da je cena prirodnog gasa premašila taj nivo od 10. marta.
-
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1131370/sankcije-rusiji-gas-cena-gasa-evropi
Avgustovske fjučerse na trgovačko čvorište TTF u Holandiji skočile su za 6,4%, dostigavši 1.630 dolara za hiljadu kubnih metara ili 149,15 evra (155,05 dolara) po megavat-satu u domaćinstvima, pokazuju podaci londonske Interkontinentalne berze. To je bio prvi put da je cena prirodnog gasa premašila taj nivo od 10. marta.
-
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1131370/sankcije-rusiji-gas-cena-gasa-evropi
2014-04-11
Međutim, navedena strategija NATO saveza ima i svojih nedostataka koji mogu prouzročiti ozbiljne posljedice. Nekima od njih pozabavio se spomenuti autor, a ja bih ih, sukladno njegovim stavovima, svrstao u tri kategorije:
[list="outline: none; padding-right: 0px; padding-left: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 20px; margin-left: 26px; box-sizing: border-box; overflow-wrap: break-word; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 18px; line-height: inherit; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; vertical-align: baseline; list-style-position: initial; list-style-image: initial; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 255);"][*]kašnjenje u isporuci oružja Kijevu;
[*]politički umor zapadnih zemalja od Ukrajine;
[*]nepromišljeni i krajnje rizični potezi prema Rusiji.
[/list]
https://www.geopolitika.news/razgovori/toptema/z-meter-sto-moze-poci-po-zlu-u-nato-ovoj-strategiji-prema-ukrajini/
[list="outline: none; padding-right: 0px; padding-left: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 20px; margin-left: 26px; box-sizing: border-box; overflow-wrap: break-word; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 18px; line-height: inherit; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; vertical-align: baseline; list-style-position: initial; list-style-image: initial; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 255);"][*]kašnjenje u isporuci oružja Kijevu;
[*]politički umor zapadnih zemalja od Ukrajine;
[*]nepromišljeni i krajnje rizični potezi prema Rusiji.
[/list]
https://www.geopolitika.news/razgovori/toptema/z-meter-sto-moze-poci-po-zlu-u-nato-ovoj-strategiji-prema-ukrajini/
2014-04-11
Međutim, navedena strategija NATO saveza ima i svojih nedostataka koji mogu prouzročiti ozbiljne posljedice. Nekima od njih pozabavio se spomenuti autor, a ja bih ih, sukladno njegovim stavovima, svrstao u tri kategorije:
kašnjenje u isporuci oružja Kijevu;
politički umor zapadnih zemalja od Ukrajine;
nepromišljeni i krajnje rizični potezi prema Rusiji
kašnjenje u isporuci oružja Kijevu;
politički umor zapadnih zemalja od Ukrajine;
nepromišljeni i krajnje rizični potezi prema Rusiji
2014-04-11
prije 2hRayMabus wrote:Danas je Biden poslao novih 800 miljona dolara vojne pomoči Ukrajini.
UN: Ukrajinu napustilo 5,3 miliona ljudi
Humanitarna koordinatorica Ujedinjenih nacija u Ukrajini upozorila je da su milioni ljudi u toj zemlji u potrebi za pomoći, dok Rusija nastavlja ofanzivu.„Oko 16 miliona ljudi danas treba humanitarnu pomoć – vodu, hranu, zdravstvene usluge“, rekla je Osnat Lubrani.
Dodala je da je humanitarnim organizacijama „izuzetno teško, ako ne i nemoguće“ doći do regija koje više nisu pod kontrolom Kijeva.
Lubrani kaže da je oko 5,3 miliona Ukrajinaca napustilo zemlju, te je upozorila da podaci UN-a o „5.000 ubijenih civila i više od 5.000 povrijeđenih“ predstavljaju „samo djelić zastrašujuće stvarnosti”.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turković kritikovala Krišto: Odbijanjem razgovora s Komšićem podriva autoritet Predsjedništva
» Čović o neformiranju Vijeća ministara: Dva bošnjačka člana Predsjedništva BiH uvjetuju Dodika
» Čović: Predlažemo da bude hrvatski član Predsjedništva i onih koji se ne izjašnjavaju kao konstitutivni
» Čović, Krišto i Tomislav Ćorić održali niz sastanak u Livnu: HEP mora snažnije financirati lokalnu zajednicu
» Komšić: Kada pobijedim, ukinut ću Ured člana Predsjedništva koji je Čović otvorio u Mostaru
» Čović o neformiranju Vijeća ministara: Dva bošnjačka člana Predsjedništva BiH uvjetuju Dodika
» Čović: Predlažemo da bude hrvatski član Predsjedništva i onih koji se ne izjašnjavaju kao konstitutivni
» Čović, Krišto i Tomislav Ćorić održali niz sastanak u Livnu: HEP mora snažnije financirati lokalnu zajednicu
» Komšić: Kada pobijedim, ukinut ću Ured člana Predsjedništva koji je Čović otvorio u Mostaru
Page 3 of 3