Čović odustao od izborne utrke, za članicu Predsjedništva BiH kandidirat će se Borjana Krišto
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Čović odustao od izborne utrke, za članicu Predsjedništva BiH kandidirat će se Borjana Krišto
RayMabus wrote:Nema veze.
Niti će biti neka velika zaintresiranost, niti velika izlaznost van partijske mašinerije.
Borjana je u tom pogledu promašaj. Nije u stanju dobiti niti izbore u Livnu.
Neki drugi kandidat mogao je imati stvarne simpatije naroda.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Čović odustao od izborne utrke, za članicu Predsjedništva BiH kandidirat će se Borjana Krišto
Nebitno. Priložio sam ti dokaze u kojem je Zapadna centrala odlučila unaprijed opet instalirati Komšića.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Nema veze.
Niti će biti neka velika zaintresiranost, niti velika izlaznost van partijske mašinerije.
Borjana je u tom pogledu promašaj. Nije u stanju dobiti niti izbore u Livnu.
Neki drugi kandidat mogao je imati stvarne simpatije naroda.
Opet ću ti ih priložiti pošto je to bitno da vidiš njihove namjere.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Na kraju, osvrnula se i na probleme vezane za izborni proces u BiH te je poručila kako se izbori moraju održati i da Velika Britanija tu ima jasan stav.
"Podržavamo izborni proces. Izbori se moraju održati i nećemo da se mijenjaju ta pravila. Što se tiče istrajnosti, Velika Britanija ulaže nova sredstva u BiH. To su čiste investicije, podržavamo NATO koji daje potporu Oružanim snagama BiH. Zanima me da svi saveznici rade isto, da osiguraju da snage koje podržavaju demokratiju u BiH nadjačaju sve drugo", zaključila je šefica britanske diplomatije Liz Truss.
Truss: Vidimo miješanje Rusije i u BiH, moramo osigurati da demokratske snage nadjačaju sve drugo
"Podržavamo izborni proces. Izbori se moraju održati i nećemo da se mijenjaju ta pravila. Što se tiče istrajnosti, Velika Britanija ulaže nova sredstva u BiH. To su čiste investicije, podržavamo NATO koji daje potporu Oružanim snagama BiH. Zanima me da svi saveznici rade isto, da osiguraju da snage koje podržavaju demokratiju u BiH nadjačaju sve drugo", zaključila je šefica britanske diplomatije Liz Truss.
Truss: Vidimo miješanje Rusije i u BiH, moramo osigurati da demokratske snage nadjačaju sve drugo
2014-04-11
U BiH je već u javni prostor puštena ideja o održavanju izbora bez obzira na izbornu reformu. To je učinio visoki predstavnik Christian Schmidt. I većina stranaka se slaže da do odgađanja izbora ne smije doći, piše klix.ba.
Klix.ba pak iz diplomatskih izvora saznaje da stanje na terenu i nije baš takvo. Za odgađanje izbora u slučaju nepostojanja dogovora o izbornom zakonu jasno i glasno su bile samo Hrvatska i Mađarska.
Među državama koje su diskutirale u smjeru da je, bez obzira na pregovore neophodno održati izbore bili su Italija, Austrija, Belgija, Nizozemska, Njemačka i Švedska. Druge zemlje se tijekom rasprave u ponedjeljak uopće nisu izjašnjavale o ovoj temi.
Grlić Radman tvrdio je da većina EU članica podržava hrvatska stajališta oko izbora u BiH, no čini se da uopće nije tako
Klix.ba pak iz diplomatskih izvora saznaje da stanje na terenu i nije baš takvo. Za odgađanje izbora u slučaju nepostojanja dogovora o izbornom zakonu jasno i glasno su bile samo Hrvatska i Mađarska.
Među državama koje su diskutirale u smjeru da je, bez obzira na pregovore neophodno održati izbore bili su Italija, Austrija, Belgija, Nizozemska, Njemačka i Švedska. Druge zemlje se tijekom rasprave u ponedjeljak uopće nisu izjašnjavale o ovoj temi.
Grlić Radman tvrdio je da većina EU članica podržava hrvatska stajališta oko izbora u BiH, no čini se da uopće nije tako
2014-04-11
Ovo je bilo samo par dana prije napada i sad sve ove zemlje jedu govna a jedino je Orban dobio izuzetak na uvoz ruske nafte.
Za odgađanje izbora u slučaju nepostojanja dogovora o izbornom zakonu jasno i glasno su bile samo Hrvatska i Mađarska.
JEDITE GOVNA.
Za odgađanje izbora u slučaju nepostojanja dogovora o izbornom zakonu jasno i glasno su bile samo Hrvatska i Mađarska.
JEDITE GOVNA.
2014-04-11
Italija mi je sad najveća meta jer ja stvari gledam isključivo vojno ka napadam a onda tražim Ahilovu petu i di ću im upast pošto mi je taktika napad je najbolja obrana.
Sad ćemo ekonomska kriza i drmamo Italiju jer moraju održat izbore najkasnije za godinu dana.
Sad ćemo ekonomska kriza i drmamo Italiju jer moraju održat izbore najkasnije za godinu dana.
2014-04-11
Ne postoji ni najmanja teoretska šansa da ćete vi meni poviše glave napraviti islamski vilajet.
Najebat ćete sad svi koliko god da vas ima a podržavate Komšića.
Najebat ćete sad svi koliko god da vas ima a podržavate Komšića.
2014-04-11
Govoreći na događaju na marginama summita u Madridu, Liz Truss, ministrica vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, rekla je: 'Mislim da s Kinom koja širi svoj utjecaj kroz ekonomsku prisilu i izgradnju sposobne vojske, postoji stvarna opasnost da dođu na pogrešnu ideju koja bi mogla rezultirati katastrofalno pogrešnom kalkulacijom i invazijom na Tajvan.'
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kaos-s-idejom-o-povecanju-broja-vojnika-nato-a-u-visokoj-pripravnosti-na-300-000-gledajte-to-je-samo-koncept-15216481
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kaos-s-idejom-o-povecanju-broja-vojnika-nato-a-u-visokoj-pripravnosti-na-300-000-gledajte-to-je-samo-koncept-15216481
2014-04-11
A Indija ?
Liza jeben ti mater u šupak.
Muslimani u Indiji ubili hindusa: "Vrijeđao je Muhameda, odrubili smo mu glavu"
Nije ti palo na pamet da vam tamo neću napraviti sljedeće : religijski rat u kojem će demokracija nestat i uspostavit ću autokratsku državu.
Liza jeben ti mater u šupak.
Muslimani u Indiji ubili hindusa: "Vrijeđao je Muhameda, odrubili smo mu glavu"
Nije ti palo na pamet da vam tamo neću napraviti sljedeće : religijski rat u kojem će demokracija nestat i uspostavit ću autokratsku državu.
2014-04-11
Šta ćemo kad hindusi počmu čistit Indiju od muslimana ?
Ako podržite hinduse gubite muslimane a ako podržite muslimane gubite hinduse i zemlju na koju ste računali kao protutežu Kini u Aziji.
Eto vdiš i to vas sad čeka.
Rovari ti meni i dalje i podržaji islamski vilajet poviše glave.
Ako podržite hinduse gubite muslimane a ako podržite muslimane gubite hinduse i zemlju na koju ste računali kao protutežu Kini u Aziji.
Eto vdiš i to vas sad čeka.
Rovari ti meni i dalje i podržaji islamski vilajet poviše glave.
2014-04-11
Koštat će vas taj Komšić. Niste ni sami svjesni koliko. Igra je tek počela.
Neću se smirit dok vas ne uništim.
Neću se smirit dok vas ne uništim.
2014-04-11
Rusi će svakako izdržat godinu dana tamo na istoku Ukrajinu a ne onako kako je anglosaska mafija ponadala se da će bit nakon prvobitnih uspjeha Ukrajinaca.
2014-04-11
Britanski premijer Boris Johnson potvrdio je u četvrtak kako će njegova vlada poslati pomoć Bosni i Hercegovini upozorivši kako je ta zemlja suočena s najvećom prijetnjom opstanku od rata te da je Rusija izravno odgovorna za potkopavanje stabilnosti BiH.
"Ne možemo dopustiti da zapadni Balkan postane još jedan poligon za Putinove pogubne težnje. Raspirujući vatru secesionizma i sektaštva Rusija nastoji poništiti postignuća u BiH iz protekla tri desetljeća koja su doprinijela stabilnosti na cijelom kontinentu", izjavio je Johnson kako ga citiraju u izjavi na službenoj mrežnoj stranici ureda britanskog premijera.
U izjavi je istaknuto kako je BiH danas suočena s najvećom prijetnjom opstanku nakon rata vođenog od 1992. do 1995. godine jer "secesionistički lideri aktivno rade na poticanju podjela i sukoba", što Rusija podržava u sklopu nastojanja Vladimira Putina da na taj način potkopa proces euroatlantskih integracija BiH.
Kako je pojašnjeno, Velika Britanija će uputiti svoje stručnjake koji će pomoći djelovanju stožera NATO-a u Sarajevu, zaduženog za potporu reformi obrane kao i Ministarstvu obrane BiH.
-
Tamo će od sada djelovati po jedan stručnjak za suzbijanje dezinformacija te civilni savjetnik za reformu obrane, koji će pomoći obuku pripadnika oružanih snaga BiH kako bi oni što prije usvojili NATO standarde.
Vlada Velike Britanije dodatno će izdvojiti 750 tisuća funta kako bi se pri jednom sarajevskom sveučilištu uspostavilo središte za kibernetičku sigurnost.
Najavljena je i bliska suradnja s medijima i tijelima vlasti u BiH kako bi se oni mogli suprotstaviti lažnim vijestima i dezinformacijama.
Vlada Borisa Johnsona ranije ove godine je uvela sankcije srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, koje smatra odgovornima za potkopavanje teritorijalnog integriteta i stabilnosti BiH, odnosno poticanje secesionističkih planova koji bi de facto vodili izdvajanju RS iz sastava države.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/johnson-najavio-da-ce-britanija-poslati-pomoc-bih-suoceni-su-s-najvecom-prijetnjom-opstanku-nakon-rata-15216700
-
Pazi da se ne raspadneš u međuvremenu jer Škoti i sjeverni Irci traže referendum da se odvoje od Londona.
"Ne možemo dopustiti da zapadni Balkan postane još jedan poligon za Putinove pogubne težnje. Raspirujući vatru secesionizma i sektaštva Rusija nastoji poništiti postignuća u BiH iz protekla tri desetljeća koja su doprinijela stabilnosti na cijelom kontinentu", izjavio je Johnson kako ga citiraju u izjavi na službenoj mrežnoj stranici ureda britanskog premijera.
U izjavi je istaknuto kako je BiH danas suočena s najvećom prijetnjom opstanku nakon rata vođenog od 1992. do 1995. godine jer "secesionistički lideri aktivno rade na poticanju podjela i sukoba", što Rusija podržava u sklopu nastojanja Vladimira Putina da na taj način potkopa proces euroatlantskih integracija BiH.
Kako je pojašnjeno, Velika Britanija će uputiti svoje stručnjake koji će pomoći djelovanju stožera NATO-a u Sarajevu, zaduženog za potporu reformi obrane kao i Ministarstvu obrane BiH.
-
Tamo će od sada djelovati po jedan stručnjak za suzbijanje dezinformacija te civilni savjetnik za reformu obrane, koji će pomoći obuku pripadnika oružanih snaga BiH kako bi oni što prije usvojili NATO standarde.
Vlada Velike Britanije dodatno će izdvojiti 750 tisuća funta kako bi se pri jednom sarajevskom sveučilištu uspostavilo središte za kibernetičku sigurnost.
Najavljena je i bliska suradnja s medijima i tijelima vlasti u BiH kako bi se oni mogli suprotstaviti lažnim vijestima i dezinformacijama.
Vlada Borisa Johnsona ranije ove godine je uvela sankcije srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, koje smatra odgovornima za potkopavanje teritorijalnog integriteta i stabilnosti BiH, odnosno poticanje secesionističkih planova koji bi de facto vodili izdvajanju RS iz sastava države.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/johnson-najavio-da-ce-britanija-poslati-pomoc-bih-suoceni-su-s-najvecom-prijetnjom-opstanku-nakon-rata-15216700
-
Pazi da se ne raspadneš u međuvremenu jer Škoti i sjeverni Irci traže referendum da se odvoje od Londona.
2014-04-11
-
Lideri dakle množina.
Jebo ti ja mater, radiš muslimansku državu i onda se čudiš. Puj govno jedno.
-
Lideri dakle množina.
Jebo ti ja mater, radiš muslimansku državu i onda se čudiš. Puj govno jedno.
2014-04-11
u suverenoj drzavi ti bi bio u zatvorudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Dakle imamo Amerikance i Britance te cijelu EU osim Mađarske koja otvoreno podržava Komšića i radi protiv Hrvata u BiH.
OK.
Pošto im je izlika Čović eto sad će ova bit kandidat pa nek onda opet pričaju o Čoviću.
U prevodu izbilja im se jedan argument iz ruke pošto sad ne mogu vodit anti Čović kampanju.
krivo postavljas stvari nitko ne radi protiv hrvata u BiH ( oni sami da no trenutno nebitno )
EU/USA gradi gradjansku drzavu a ova 3 entiteta ruse postignuto , stvari su tu jednostavne
2014-04-18
Čekajući decembar
S obzirom da će rat u Ukrajini, prema procjenama brojnih vojnih analitičara potrajati najmanje do jeseni, prostora za balansiranje biće sve manje, a energenata i hrane biće potrebno sve više jer ide zima. Povrh toga, u decembru se, prema najavama Beograda, očekuje i otvaranje 31. poglavlja (ili klastera) u pregovorima sa Unijom u kojem nedvosmisleno stoji da je zemlja kandidat za ulazak u EU obavezna uskladiti svoju spoljnju i sigurnosnu politiku sa Briselom. Što će reći I uvođenju sankcija Rusiji.To bi mogao biti i krajnji rok za konačni izbor Srbije: ostanak u dubokom okruženju prozapadnog susjedstva kao vječna rupa na evropskom tepihu koju podržava Moskva ili u Srbiji sve manje popularno konačno priključenje evropskoj porodici naroda.
Ukoliko ni tada ne bude donesena konačna odluka, biće sasvim jasno da je pobijedila parola “Hoćemo Ruse”. Što bi moglo biti i potpuno svejedno ukoliko Istok i Zapad potpuno izgube razum i počnu ispucavati bombe sa nuklearnim glavama.
-
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2022/6/30/srbija-na-vrhuncu-putinofilije-zasad-nista-od-sankcija-rusiji
2014-04-11
prckov wrote:u suverenoj drzavi ti bi bio u zatvorudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Dakle imamo Amerikance i Britance te cijelu EU osim Mađarske koja otvoreno podržava Komšića i radi protiv Hrvata u BiH.
OK.
Pošto im je izlika Čović eto sad će ova bit kandidat pa nek onda opet pričaju o Čoviću.
U prevodu izbilja im se jedan argument iz ruke pošto sad ne mogu vodit anti Čović kampanju.
krivo postavljas stvari nitko ne radi protiv hrvata u BiH ( oni sami da no trenutno nebitno )
EU/USA gradi gradjansku drzavu a ova 3 entiteta ruse postignuto , stvari su tu jednostavne
u suverenoj drzavi kako je zamisljas ti i mali ivica iz zemlje crtica vecina bi bila siromasna i gladna a ja bio negdje drugdje
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:prckov wrote:u suverenoj drzavi ti bi bio u zatvorudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Dakle imamo Amerikance i Britance te cijelu EU osim Mađarske koja otvoreno podržava Komšića i radi protiv Hrvata u BiH.
OK.
u suverenoj drzavi kako je zamisljas ti i mali ivica iz zemlje crtica vecina bi bila siromasna i gladna a ja bio negdje drugdje
ja nista ne zamisljam i ne mislim da sam mesija
samo velim da bi ti bio u prdekani
2014-04-18
da tako nesto izvalis kontra bidena i demokrata KGB bi ti u 5 sati ujutru uletio u kucu
2014-04-18
Vučic ne zna kako će se rat odvijat i onda odgađa uvođenje sankcija Rusiji.
Lijepo.
Lijepo.
2014-04-11
Jhonson bi opremao oružane snage BiH a istovremeno ne shvaća da je Komšić armija BiH i da je mene izbacio i sad pokušva napraviti muslimansku vojsku odanau Londonu.
Divno.
Pogodi kako će ti taj plan izgledat uskoro kad ga instaliraš i četvrti put.
U Bugarskoj vam je pala vlada a šta sam najavio kad sam vido da me podržali na sastanku EU dok ona prije od Borisa jest i sad idu novi izbori a nitko neće s Petkovom koji je američki pijun.
Ne shvaćate vi još razmjere onoga šta vam ja radim.
Divno.
Pogodi kako će ti taj plan izgledat uskoro kad ga instaliraš i četvrti put.
U Bugarskoj vam je pala vlada a šta sam najavio kad sam vido da me podržali na sastanku EU dok ona prije od Borisa jest i sad idu novi izbori a nitko neće s Petkovom koji je američki pijun.
Ne shvaćate vi još razmjere onoga šta vam ja radim.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turković kritikovala Krišto: Odbijanjem razgovora s Komšićem podriva autoritet Predsjedništva
» Čović o neformiranju Vijeća ministara: Dva bošnjačka člana Predsjedništva BiH uvjetuju Dodika
» Čović: Predlažemo da bude hrvatski član Predsjedništva i onih koji se ne izjašnjavaju kao konstitutivni
» Čović, Krišto i Tomislav Ćorić održali niz sastanak u Livnu: HEP mora snažnije financirati lokalnu zajednicu
» Komšić: Kada pobijedim, ukinut ću Ured člana Predsjedništva koji je Čović otvorio u Mostaru
» Čović o neformiranju Vijeća ministara: Dva bošnjačka člana Predsjedništva BiH uvjetuju Dodika
» Čović: Predlažemo da bude hrvatski član Predsjedništva i onih koji se ne izjašnjavaju kao konstitutivni
» Čović, Krišto i Tomislav Ćorić održali niz sastanak u Livnu: HEP mora snažnije financirati lokalnu zajednicu
» Komšić: Kada pobijedim, ukinut ću Ured člana Predsjedništva koji je Čović otvorio u Mostaru
Page 2 of 3