Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ma ništa..melkior wrote:A?cassanowa wrote:A može li ga se duplacijom dvoduplat?melkior wrote:Ne može se osvojiti niti jedan grad osim ako ga se ne razvali do temelja i sravni sa zemljom.
Zaboravi.
To je nešto iz mog siga. Vidim da ne razumiješ.
Guest- Guest
Evo sad se dogovaraju oko izvoza žita. Valjda zato dole oko Kersona neće da se sad biju. Erdogan posrednik.
To najpametnije ovako : 1/3 Erdoganu, 1/3 Putinu i 1/3 EU i saveznicima.
Tko će to sve izvozit priko EU a opet moraš napravit to da možeš bar 30% toga izvest ako oćeš tj da imaš pripremljene kapacitete bar za ovaj zapadni dio Ukrajine i Odesu tj ovo šta je bliže EU lukama.
To najpametnije ovako : 1/3 Erdoganu, 1/3 Putinu i 1/3 EU i saveznicima.
Tko će to sve izvozit priko EU a opet moraš napravit to da možeš bar 30% toga izvest ako oćeš tj da imaš pripremljene kapacitete bar za ovaj zapadni dio Ukrajine i Odesu tj ovo šta je bliže EU lukama.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
He he dobar pokušaj tupko, vidi se datum sasvim jasno a što misliš kada dođeš na red ako imaš redni broj 174?AlfaOmega wrote:Ne vidi se u koliko sati, vide se sam minute. Nedovoljan dokaz mamlaze, de potvrde!
Više sreće nesrećo drugi put :)
U jebote jesi strašan, da nosim gaće sad bi mi se tresle od strahaAlfaOmega wrote:Potvrde sa A3, odmah sad!Šandor Winnetou wrote:Tupko alfa aj sad spavati, dug je dan sutra pred tobom, treba opet naći puno načina za opravdati rusku stoku i govna kao što si sam za ono što rade Ukrajini i Ukrajincima.
A ja (budući da me prozivaš jer sam ti podjelio par čvrgi) ,ja ti javim ti se ujutro ako budeš tu i ne očekuj me prije 5 poslje podne pa pazi što ćeš pisati da tu opet ne bude balističkih haubica, nekakvih poginulih rusa da zbune ukrajince, minobacača pogrešnog kalibra i tako to :)
Sad je jasno; treba likvidirati Putina i patrijarha Kirila, a onda sravniti centar Kijeva sa zemljom. Nije bitno da vojna čizma uđe u grad, da su kreteni raketirali Zelenskog i ukrajinski vojni vrh, obrana Donbasa bi se već slomila, a prestale bi i isporuke zapadnog oružja u Ukrajinu.melkior wrote:Jedina šansa da Rusija pobijedi u ovoj "specijalnoj vojnom operaciji" jest ta da ruski generali likvidiraju Putina. A nakon toga narede brutalno višednevno raketiranje centra Kijeva, s ciljem likvidacije Zelenskog i ukrajinskog vojnog vrha.RayMabus wrote:Nije ovo rat. Ovo je specijalna operacija pod geslom : Nije važno pobijediti nego je važno sudjelovati.melkior wrote:Neću prognozirati tko će pobijediti u ovom ratu, ali dvije su stvari već sada potpuno jasne: kad ovaj rat završi, Rusija više neće imati vojsku, a od Ukrajine neće ostati kamen na kamenu.
Pusti ih neka se mlate. Ja čekam da se umore i jedni i drugi pa da počmemo pričat o primirju itd.
melkior- Posts : 17477
2015-08-09
Boli te kurac, gaće ionak nose u civilizaciji, ni to za tebe. Ha ja
Ruska vojska troši se na periferiji, Putin pleše kako Biden svira, uopće ne vidi širu sliku.melkior wrote:Sad je jasno; treba likvidirati Putina i patrijarha Kirila, a onda sravniti centar Kijeva sa zemljom. Nije bitno da vojna čizma uđe u grad, da su kreteni raketirali Zelenskog i ukrajinski vojni vrh, obrana Donbasa bi se već slomila, a prestale bi i isporuke zapadnog oružja u Ukrajinu.melkior wrote:Jedina šansa da Rusija pobijedi u ovoj "specijalnoj vojnom operaciji" jest ta da ruski generali likvidiraju Putina. A nakon toga narede brutalno višednevno raketiranje centra Kijeva, s ciljem likvidacije Zelenskog i ukrajinskog vojnog vrha.RayMabus wrote:Nije ovo rat. Ovo je specijalna operacija pod geslom : Nije važno pobijediti nego je važno sudjelovati.melkior wrote:Neću prognozirati tko će pobijediti u ovom ratu, ali dvije su stvari već sada potpuno jasne: kad ovaj rat završi, Rusija više neće imati vojsku, a od Ukrajine neće ostati kamen na kamenu.
Pusti ih neka se mlate. Ja čekam da se umore i jedni i drugi pa da počmemo pričat o primirju itd.
2015-08-09
Šandor Winnetou likes this post
kako ti to znaš kad viriš iz šupka rusima. nije valjda da oni nose gaće???AlfaOmega wrote:Boli te kurac, gaće ionak nose u civilizaciji, ni to za tebe. Ha ja
Ovi su baš sistematični...MDMiridije wrote:
Lijepo ginu barbari. Što više živina izgine sada...neće se imati tko razmnožavati pa će budućnost biti sigurnija s što manje ovih kučkinih sinova spremnih da rade sranja po zemljama uokolo.
Eroo- Posts : 78858
2016-07-22
Pa jbg, bit će da nisu ka ti tre da se sam sagnu i naguze.
U travnju je operiran, boluje od raka štitnjače, koliko je takav čovjek uopće sposoban donositi smislene i razumne odluke, utemeljene na činjenicama.melkior wrote:Ruska vojska troši se na periferiji, Putin pleše kako Biden svira, uopće ne vidi širu sliku.melkior wrote:Sad je jasno; treba likvidirati Putina i patrijarha Kirila, a onda sravniti centar Kijeva sa zemljom. Nije bitno da vojna čizma uđe u grad, da su kreteni raketirali Zelenskog i ukrajinski vojni vrh, obrana Donbasa bi se već slomila, a prestale bi i isporuke zapadnog oružja u Ukrajinu.melkior wrote:Jedina šansa da Rusija pobijedi u ovoj "specijalnoj vojnom operaciji" jest ta da ruski generali likvidiraju Putina. A nakon toga narede brutalno višednevno raketiranje centra Kijeva, s ciljem likvidacije Zelenskog i ukrajinskog vojnog vrha.RayMabus wrote:Nije ovo rat. Ovo je specijalna operacija pod geslom : Nije važno pobijediti nego je važno sudjelovati.melkior wrote:Neću prognozirati tko će pobijediti u ovom ratu, ali dvije su stvari već sada potpuno jasne: kad ovaj rat završi, Rusija više neće imati vojsku, a od Ukrajine neće ostati kamen na kamenu.
2015-08-09
Makso, ovaj snimak sam vidio već prije, ali tada nisam ama baš ništa razumio.
Ovaj " MRLS" sa S-8 taketlinam je opasna igračka. Ako bolje pogledaš kad padne
na zemlju imaš kratrka svetlucanja...to su, kako sam razumio pod-fragmenti ,
koji posebno eksplodiraju (8 kom u svakoj raketi). Zna biti veoma ubojito kad je živa sila
u pitanju. Na snimku ispod izgleda kao netočnos gađanja, što je daleko od netočnosti.
Zasićenost prostora s fragmentima je potpuna...
Ovaj " MRLS" sa S-8 taketlinam je opasna igračka. Ako bolje pogledaš kad padne
na zemlju imaš kratrka svetlucanja...to su, kako sam razumio pod-fragmenti ,
koji posebno eksplodiraju (8 kom u svakoj raketi). Zna biti veoma ubojito kad je živa sila
u pitanju. Na snimku ispod izgleda kao netočnos gađanja, što je daleko od netočnosti.
Zasićenost prostora s fragmentima je potpuna...
Eroo- Posts : 78858
2016-07-22
ej tupko da ne uvrjedim tebe ili onog drugog tupka s bojicama, kako da tebe zovem, tupko1 ili tupko2?
Sve i da je operiran i da boluje od raka (mada nema nikakvog dokaza za takvu tvrdnju), šta onda? Imaju drugi koji će drage volje preuzeti kormilo. Surkov bi bija još gori prema zapadu.melkior wrote:
U travnju je operiran, boluje od raka štitnjače, koliko je takav čovjek uopće sposoban donositi smislene i razumne odluke, utemeljene na činjenicama.
nije njemu bolest problem, problem su mu žune u glavi a one nisu nastale s karcinomom ali su se sigurno razmožile u tom periodu.melkior wrote:U travnju je operiran, boluje od raka štitnjače, koliko je takav čovjek uopće sposoban donositi smislene i razumne odluke, utemeljene na činjenicama.melkior wrote:Ruska vojska troši se na periferiji, Putin pleše kako Biden svira, uopće ne vidi širu sliku.melkior wrote:Sad je jasno; treba likvidirati Putina i patrijarha Kirila, a onda sravniti centar Kijeva sa zemljom. Nije bitno da vojna čizma uđe u grad, da su kreteni raketirali Zelenskog i ukrajinski vojni vrh, obrana Donbasa bi se već slomila, a prestale bi i isporuke zapadnog oružja u Ukrajinu.melkior wrote:Jedina šansa da Rusija pobijedi u ovoj "specijalnoj vojnom operaciji" jest ta da ruski generali likvidiraju Putina. A nakon toga narede brutalno višednevno raketiranje centra Kijeva, s ciljem likvidacije Zelenskog i ukrajinskog vojnog vrha.RayMabus wrote:Nije ovo rat. Ovo je specijalna operacija pod geslom : Nije važno pobijediti nego je važno sudjelovati.melkior wrote:Neću prognozirati tko će pobijediti u ovom ratu, ali dvije su stvari već sada potpuno jasne: kad ovaj rat završi, Rusija više neće imati vojsku, a od Ukrajine neće ostati kamen na kamenu.
Ja još čekam te potvrde, mamlaz.Šandor Winnetou wrote:ej tupko da ne uvrjedim tebe ili onog drugog tupka s bojicama, kako da tebe zovem, tupko1 ili tupko2?
Srbi kažu jedno, a naši drugo...Kome vjerovati što se tamo stvarno događa?
Guest- Guest
samo čekaj a ja ću te naučiti kako majmuna držati u neizvjesnosti :)AlfaOmega wrote:Ja još čekam te potvrde, mamlaz.Šandor Winnetou wrote:ej tupko da ne uvrjedim tebe ili onog drugog tupka s bojicama, kako da tebe zovem, tupko1 ili tupko2?
Trati skupe resurse za jeftine taktičke dobitke upitne vrijednosti. Centar Kijeva je odavno trebao biti sravnjen sa zemljom, a Zelenski, ukrajinski vojni vrh i sjedište glavnog stožera likvidiran. U jednoj noći sravnit 4 km kvadratna grada gdje se nalazi sjedište političkih institucija Ukrajine. Putin se ponaša kao zadnji kokošar, spreman je žrtvovati čitavu Rusiju za Donbas.melkior wrote:U travnju je operiran, boluje od raka štitnjače, koliko je takav čovjek uopće sposoban donositi smislene i razumne odluke, utemeljene na činjenicama.melkior wrote:Ruska vojska troši se na periferiji, Putin pleše kako Biden svira, uopće ne vidi širu sliku.melkior wrote:Sad je jasno; treba likvidirati Putina i patrijarha Kirila, a onda sravniti centar Kijeva sa zemljom. Nije bitno da vojna čizma uđe u grad, da su kreteni raketirali Zelenskog i ukrajinski vojni vrh, obrana Donbasa bi se već slomila, a prestale bi i isporuke zapadnog oružja u Ukrajinu.melkior wrote:Jedina šansa da Rusija pobijedi u ovoj "specijalnoj vojnom operaciji" jest ta da ruski generali likvidiraju Putina. A nakon toga narede brutalno višednevno raketiranje centra Kijeva, s ciljem likvidacije Zelenskog i ukrajinskog vojnog vrha.RayMabus wrote:Nije ovo rat. Ovo je specijalna operacija pod geslom : Nije važno pobijediti nego je važno sudjelovati.melkior wrote:Neću prognozirati tko će pobijediti u ovom ratu, ali dvije su stvari već sada potpuno jasne: kad ovaj rat završi, Rusija više neće imati vojsku, a od Ukrajine neće ostati kamen na kamenu.
2015-08-09
Ništa to, sam safetu vjerovatcassanowa wrote:Srbi kažu jedno, a naši drugo...Kome vjerovati što se tamo stvarno događa?
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50