Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Još malo o onom "17 km":
Najprije pogledajte koliko u svom gradu poznajete ljudi koji govore francuski.
Francuski brojevi znaju biti teški za usvojiti. Ako je novinarka razgovarala
s ukrajinskim časnikom onda mi je jasno kako je došlo do onog "17".
U francuskom jeziku brojevi od 70 do 79 imaju za osnovu broj 60.
Tako bi na hrvatskom za broj 71 bilo: 60 i 10 i 1.
Za broj 17 : 10 i 7.
Pošto ukrajinski časnik zna samo francuski brojati od 1 do deset,
njegov odgovor za 70 km je najvjerojatnije bio : 10 i 7 (diz-set ...piše se dix-sept)
logično, jebiga
Najprije pogledajte koliko u svom gradu poznajete ljudi koji govore francuski.
Francuski brojevi znaju biti teški za usvojiti. Ako je novinarka razgovarala
s ukrajinskim časnikom onda mi je jasno kako je došlo do onog "17".
U francuskom jeziku brojevi od 70 do 79 imaju za osnovu broj 60.
Tako bi na hrvatskom za broj 71 bilo: 60 i 10 i 1.
Za broj 17 : 10 i 7.
Pošto ukrajinski časnik zna samo francuski brojati od 1 do deset,
njegov odgovor za 70 km je najvjerojatnije bio : 10 i 7 (diz-set ...piše se dix-sept)
logično, jebiga
Eroo- Posts : 78858
2016-07-22
melkior wrote:Stvari su otišle predaleko. A Putin će ili totalno uništiti Ukrajinu, ili će ga ubiti sami Rusi i onda uništiti Ukrajinu.
Jebi ga ,vec je unishtena kud cesh vishe?Jadan obichan svijet na svim stranama on uvijek najebe i plati najvecu cijenu.Taj Zelenski ce zavrshiti u Izraelu jer vec ima njihovo drzavljanstvo a oni koji ostanu u Ukrajini morat ce se jebat sa vremenom dok dodju u predratno stanje.Pogledaj samo Hrvatsku josh se nije oporavila od zadnjeg rata.A tko je najebao?Pa obichan narod koga mozesh zavesti sa raznim prichama i floskulama.Jebo te ,lakshe je manipulirati milionima nego sa 2 chovjeka.Ljudska vrsta je ushla u neku novu predstavu zivota gdje ljudski zivot ne vrijedi nishta a to je upravo ono shto nam namecu zapadnjaci sa novom neokulturom.Svi su oni progresivni i napredni kada su u pitanju drugi a kada se osobno tiche njih samih onda su konzervativniji od naj konzervativnijeg.Zivimo u svijetu elektronskih tehnologija gdje se dogadjaji udaljeni od nas tisucama kilometara odjednom deshavaju pred nashim nosem iako su viralni razni botovi i ljudski shljam ih chini kao da su stvarni.Dovoljno ti je pogledati ovaj forum i vidjeti koliko ima bolesnika koji uzivaju u ubijanj.Prije sam mislio da su to rijetke pojave jadnika koji su bolesni ali sada sam uvjeren da najmanje 10% ljudske populacije takvo.Tehnoloshki smo kao ljudski rod napredovali jako daleko ali smo zato izgubili onu pravu ljudsku dushu,postali smo poluroboti koji ne osjecaju nishta.
melkior likes this post
Možda im stare zalihe služe kao "barel bombe" koje bacaju iz helikoptera. U Siriji se je vidilo nešto slično.MDMiridije wrote:
Nemoguće, oni ne koriste više tu raketu
2016-07-22
cassanowa wrote:Kakav je to rat u kojem se izvještaji snimaju u filmskim studijima?
Smijurija...
Mogla bi se i ova tema komodno zatvorit...
Ali eto, nek ostane. Nek se ljudi ispuhuju kroz zeka-pekanje...
Mozda sam ja preozbiljan ali nije lijepo a nije ni etichno zeka pekati se sa ovim stvarima jer iza svakog pogiinulog u ovome ratu postoji neka obitelj koja prozivljava uzas zbog gubitka nekoga svoga bliznjeg.Znash ja vjerujem u karmu kao energiju i tko se zajebava sa tudjim bolom taj ce dozivjeti isto to.
mentalitet wrote:cassanowa wrote:Kakav je to rat u kojem se izvještaji snimaju u filmskim studijima?
Smijurija...
Mozda sam ja preozbiljan ali nije lijepo a nije ni etichno zeka pekati se sa ovim stvarima jer iza svakog pogiinulog u ovome ratu postoji neka obitelj koja prozivljava uzas zbog gubitka nekoga svoga bliznjeg.Znash ja vjerujem u karmu kao energiju i tko se zajebava sa tudjim bolom taj ce dozivjeti isto to.
Za Ruse nemam ni zeru empatije. Još malo prestić ću u tome i Maksu.
Uostalom, ono i nisu ljudi. Meni je više žao mrtvog pileta, ptice itd.
2016-07-22
2016-07-22
Eroo wrote:mentalitet wrote:cassanowa wrote:Kakav je to rat u kojem se izvještaji snimaju u filmskim studijima?
Smijurija...
Za Ruse nemam ni zeru empatije. Još malo prestić ću u tome i Maksu.
Uostalom, ono i nisu ljudi. Meni je više žao mrtvog pileta, ptice itd.
Pa dobro,to je tvoje mishljenje,ali ja razmishljam drugachije i vjerujem da sam u pravu.Chak i prema tebi imam razumijevanje i ne osudjujem te do te mjere da bi rekaoda mi je zalije pileta nego tebe kada bi doshao u situaciju da biram koga prije ubiti.Naime nisi ti kriv shto si takav nego tvoj odgoj i geni koji su ljudski otpad.Chovjek koji drzi do sebe ne moze a ne drzi i do drugih zivih bica posebno neduznih.U ovome ratu su
99.9 % ljudi neduzni kao i u svim ratovima prije toga.Kada objashnjavam amerima neshto onda im kazem "daj mi CNN par mjeseci pa cete vidjeti shto je to rat izmedju crnaca i bijelaca.Znam da nema smisla ovo shto tipkam i da nece poluchiti nikakav efekat u tvome mozgu koji je davno postavljen tako da nishta ne razumije ali se kurchi da neki kurac zna.Meni bi bilo pred samim sobom u najmanju ruku neugodno da razmishljam na tvome nivou i nivou par ameba ovdje na forumu .Ako ne vjerujesh da si bolestan odi kod stricheka doktora i pokazi mu moje upise ,pa ako kaze da sam ja taj bolesnik priznat cu to mishljenje i otici sam na lijechenje.Medjutim kod vas par je ochito da imate teshke psihichke probleme koji su nastali josh u djetinjstvu.Tako da,samo nastavite,preskachem i ne otvaram vashe idiotarije iz chisto praktichnih razloga,chuvam svoje mentalno zdravlje.Jer nedaj boze da pomislim da bih te mogao ubiti lakshe nego gushtera znao bi da sam otishao u sto pizdi materinih.Meni se tipovi kao vi samo gadite i ne osjecam nikakvu mrznju prema bilo kome.
Ne vjerujem da se tamo ratuje. To je sve izrežirano.mentalitet wrote:cassanowa wrote:Kakav je to rat u kojem se izvještaji snimaju u filmskim studijima?
Smijurija...
Guest- Guest
Još jedan azovstal na pomolu!Eroo wrote:
Ovo je genijalno. Barbari došli evakuirati ranjenika....moment kasnije leti i vozilo i barbari u njemu i sve u tri pizde materine
Svijet je ljepše mjesto! Par ruskih kučkinih sinova manje da zagađuje planetu, par stabala više oslobođeno da proizvode kisik za pošten svijet!
Guest- Guest
Jedina dobra stvar je što tu industrijsku zonu Severodonetska zapravo brane većinom Ukrajinci, koji ak se i nađu u okruženju (prilično izvjesno zahvaljujući politici ćifuta), tretirat će ih se ka ratne zarobljenike, za razliku od plaćenika iz Azovstala (post naviše).
koji horor.. došli asevi po jednog ranjenika a na kraju x broj mrtvih i ranjenih..MDMiridije wrote:
Ovo je genijalno. Barbari došli evakuirati ranjenika....moment kasnije leti i vozilo i barbari u njemu i sve u tri pizde materine
Svijet je ljepše mjesto! Par ruskih kučkinih sinova manje da zagađuje planetu, par stabala više oslobođeno da proizvode kisik za pošten svijet!
Svaka vojska kroz povijest se oslanjala u principu na ono što joj je bila jača strana. Barbari su probali imitirati zapadni način pa je sve propalo, spalilo im i ljude i kolone bruka....
Nakon toga je stoka prešla na jedini način koji znaju i u čemu su dobri....sve razbij,pobij,siluj,opljačkaj itd...
Nakon toga je stoka prešla na jedini način koji znaju i u čemu su dobri....sve razbij,pobij,siluj,opljačkaj itd...
Guest- Guest
Sad idu pontoni, barem to Rusi znaju postavljat...
2016-07-22
Stžu nevjerojatne foto-novosti s Marsa, jednu od njih sam izdvojio...
AlfaOmega wrote:Jedina dobra stvar je što tu industrijsku zonu Severodonetska zapravo brane većinom Ukrajinci, koji ak se i nađu u okruženju (prilično izvjesno zahvaljujući politici ćifuta), tretirat će ih se ka ratne zarobljenike, za razliku od plaćenika iz Azovstala (post naviše).
Gledam ovdje na vijestima da ce rusi suditi azovcima i da ce vjerojatno popuushiti smrtnu kaznu,ameri kukaju ,ljudska prava i te pizde materine zato je ruska Duma prije toga proglasila europski sud za ljudska prava nishtavnim.Predalo se josh 6500 ukrainskih vojnika Njih ce navodno ispitati i tko nije istetovirani azovac shalju kuci ili ako zele na zapad ili u Rusiju.Poshteno i sve po zakonu.
Ne trebaju ih slati kuci jer ce biti opet mobiizirani
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ne trebaju ih slati kuci jer ce biti opet mobiizirani
Pa to je jedna od opcija da vide kako ce reagirati .Ako zatraze da idu kuci pod ruskom kontrolom vjerojatno ih pushtaju a ako zatraze da idu na ukrainsku stranu vjerojatno ih zadrze da chiste i obnavljaju porusheno.
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50