ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 34 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 7/6/2022, 01:04

Uglavnom danas ništa novo na bojištu. Rusi šalju još te svoje skalamerije i gamadi koja će u istoj izginit da dobiju na vrimenu i da dođe jesen a onda će ih prcati s plinom.

Najbitnije da ga Šolzu uvalimo ha ha ha ha

Do jaja ono.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/6/2022, 01:10

AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
veber wrote:
Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:i sad da me takvi glupani mogu razjebati???
Sam si sebe razjeba. Doktor ti fino reka da se makneš sa foruma jer ti šteti. Posluša na dva dana, već treći ti vrag ni da mira i mora proviriti. Danas ti ja klempu opalim, ti nemreš zaspati zbog toga, vrtija se po krevetu, pa se logira sam da se izdrka, iak je prethodno pokuša iskulirat. Hello, dozovi se. :coffee
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ti si fenomen ko fata :)))) Visiš od jutra na forumu i pokušavaš nekoga kao uvrjediti jer kao odgovara na postove tebe jadnog koji cijeli dan visiš na forumu čak i sad kad sam uhvatio malo vremena da ti odgovorim :DD

Dakle tulipančino onako hint, škicni koliko si danas bio aktivan na forumu i škicni moje vrijeme i onda reci što još uvijek radiš tu ako te moji postovi ne diraju balističaru jedan i strategisto  i minobacačlijo

Ti si idiot kao i onaj probušeni kurton yehudi kojega sam isjekao kao parizer  čim je počeo pisati gluposti kao i ti.  Men se čini da ćeš i ti dobiti bojice kao i onaj tupko koji tvrdi da je T55 izmišljen u ww2 i s kojim su rusi sjebali njemce.

De se malo  koncetriraj jebamu B-) 

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/6/2022, 01:13

MDMiridije wrote:Jebena prva sila....razbili grad od pola miliona ljudi u temelj. Pobili na tisuće civila u njemu....gađali rodilišta,kazalište s natpisima da se nalaze izbjeglice u njemu...sustavno zgradu po zgradu ruše. Jebeni silovatelji i ubojice i netko tu priča o sili nekakvoj vojnoj?

Jebena banda barbara i ubojica....sa taktikom i pristupom ratu 100 godina starim. Cilj što više pobiti i što više uništiti....taktika zastrašivanja i namjernog uništavanja civilnih objekata i samih gradova.

Barbari i živine. Nikakva vojska...horda.
Dalo bi se tu još podosta nabaciti za opisati ta govna no ovo tvoje je za početak ok.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/6/2022, 01:13

Gledaj ti to, ono mora svaki post pojedinačno quotat sam da bi zadovoljija divljaka u sebi. Pravi onaj brđanski dorat.
:D
I ne spominji vrime na forumu, viriš ka tovar na njemu, i čim te neko spomene, ne prođe ni pet minuta, odmah skačeš. 
P.S. U mene nije jutro. :P
AlfaOmega
AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/6/2022, 01:19

Britanski premijer Boris Johnson u ponedjeljak je "preživio" izazov u vođenju stranke dobivši podršku tokom izglasavanja nepovjerenja unutar Konzervativne stranke.
Johnson je dobio podršku 211 zastupnika, a 148 ih je glasalo protiv njega na glasanju pokrenutom jutros najavom Odbora 1922, inače parlamentarne grupe konzervativaca u Donjem domu.

--
Ovo bi kao trebala biti neka vijest dana pošto nema danas nešto previše bitnih vijesti a da iskaču kao nekakva novost. Dakle sad je u osnovi potvrdija dakle učvrstija svoju poziciju na mjestu Konzervativaca VB. 
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/6/2022, 01:22

AlfaOmega wrote:Ma doša si ti da ti ne kažem, a ne s puta. S kakvog ti puta mereš doći? Leža ka budala u krevetu i zurija u plafon, pretura se, i onda počea pjenit. Pa usta i zgrabija komp. Idi si olakšaj, mrš na spavanje!
Čuj tulipančino, ja nikada ne lažem i nemoj pokušavati projicirati sebe na druge, odgovorio sam ti danas sa jednog odmarališta na A3 i sa Zg autobusnog kolodvora. Poslje sam imao istovar robe i pogledao tekmu na miru i onda se polako uštekao na forum i gle čuda vidim da si cijeli dan aktivan i još uvijek jesi, mislim ono ajde što si munjen ali ipak razmislili da sebi malo pomogneš, onako čisto radi tebe samog.

Evo uslikati ću ti jedan papirić s redomata u petrinjskoj danas a ako nađem i potvrde sa A3 čisto onako da te pomilkim po tulavoj glavici :)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by melkior 7/6/2022, 01:23

Svi ukrajinski gradovi će završiti kao Mariupol.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/6/2022, 01:24

DJ Putin.

Kad dođe jesen ovi će ko DJ s ventilima od plina, livo desno, gasi pusti, tebi oću tebi neću.

Rave party.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/6/2022, 01:25

Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:Ma doša si ti da ti ne kažem, a ne s puta. S kakvog ti puta mereš doći? Leža ka budala u krevetu i zurija u plafon, pretura se, i onda počea pjenit. Pa usta i zgrabija komp. Idi si olakšaj, mrš na spavanje!
Čuj tulipančino, ja nikada ne lažem i nemoj pokušavati projicirati sebe na druge, odgovorio sam ti danas sa jednog odmarališta na A3 i sa Zg autobusnog kolodvora. Poslje sam imao istovar robe i pogledao tekmu na miru i onda se polako uštekao na forum i gle čuda vidim da si cijeli dan aktivan i još uvijek jesi, mislim ono ajde što si munjen ali ipak razmislili da sebi malo pomogneš, onako čisto radi tebe samog.

Evo uslikati ću ti jedan papirić s redomata u petrinjskoj danas a ako nađem i potvrde sa A3 čisto onako da te pomilkim po tulavoj glavici :)
evo tupko :)

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 34 20220610

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by melkior 7/6/2022, 01:27

Ne može se osvojiti niti jedan grad osim ako ga se ne razvali do temelja i sravni sa zemljom.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 7/6/2022, 01:30

Neću prognozirati tko će pobijediti u ovom ratu, ali dvije su stvari već sada potpuno jasne: kad ovaj rat završi, Rusija više neće imati vojsku, a od Ukrajine neće ostati kamen na kamenu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/6/2022, 01:32

Ne vidi se u koliko sati, vide se sam minute. Nedovoljan dokaz mamlaze, de potvrde!

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/6/2022, 01:33

melkior wrote:Ne može se osvojiti niti jedan grad osim ako ga se ne razvali do temelja i sravni sa zemljom.
A može li ga se duplacijom dvoduplat?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 7/6/2022, 01:34

melkior wrote:Neću prognozirati tko će pobijediti u ovom ratu, ali dvije su stvari već sada potpuno jasne: kad ovaj rat završi, Rusija više neće imati vojsku, a od Ukrajine neće ostati kamen na kamenu.
Moći će se reći da su obje zemlje izvojevale pirovu pobjedu, i budućnost im je objema mračna. A sve isključivo zbog toga što Putin odbija bombardirati centar Kijeva, i raketama likvidirati Zelenskog i ukrajinski vojni vrh.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/6/2022, 01:34

Tupko alfa aj sad spavati, dug je dan sutra pred tobom, treba opet naći puno načina za opravdati rusku stoku i govna kao što si sam za ono što rade Ukrajini i Ukrajincima.

A ja (budući da me prozivaš jer sam ti podjelio par čvrgi) ,ja ti javim ti se ujutro ako budeš tu i ne očekuj me prije 5 poslje podne pa pazi što ćeš pisati da tu opet ne bude balističkih haubica, nekakvih poginulih rusa da zbune ukrajince, minobacača pogrešnog kalibra i tako to :)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by melkior 7/6/2022, 01:35

cassanowa wrote:
melkior wrote:Ne može se osvojiti niti jedan grad osim ako ga se ne razvali do temelja i sravni sa zemljom.
A?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/6/2022, 01:35

melkior wrote:Neću prognozirati tko će pobijediti u ovom ratu, ali dvije su stvari već sada potpuno jasne: kad ovaj rat završi, Rusija više neće imati vojsku, a od Ukrajine neće ostati kamen na kamenu.
Nije ovo rat. Ovo je specijalna operacija pod geslom : Nije važno pobijediti nego je važno sudjelovati.

Pusti ih neka se mlate. Ja čekam da se umore i jedni i drugi pa da počmemo pričat o primirju itd.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/6/2022, 01:38

Šandor Winnetou wrote:Tupko alfa aj sad spavati, dug je dan sutra pred tobom, treba opet naći puno načina za opravdati rusku stoku i govna kao što si sam za ono što rade Ukrajini i Ukrajincima.

A ja (budući da me prozivaš jer sam ti podjelio par čvrgi) ,ja ti javim ti se ujutro ako budeš tu i ne očekuj me prije 5 poslje podne pa pazi što ćeš pisati da tu opet ne bude balističkih haubica, nekakvih poginulih rusa da zbune ukrajince, minobacača pogrešnog kalibra i tako to :)
Potvrde sa A3, odmah sad!

2015-09-11

Back to top Go down

Post by melkior 7/6/2022, 01:38

Putin osobno nadzire i upravlja vojnom operacijom u Ukrajini, zbog njegove nekompetentnosti ginu generali, ali isključivo ruske vojske. Mislim da toliko generala nije poginulo na svim zaraćenim stranama u oba svjetska rata, koliko ih je poginulo u ova tri mjeseca "specijalne vojne operacije". Operacije čega? Demilitarizacije Rusije?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 7/6/2022, 01:41

RayMabus wrote:
Nije ovo rat. Ovo je specijalna operacija pod geslom : Nije važno pobijediti nego je važno sudjelovati.

Pusti ih neka se mlate. Ja čekam da se umore i jedni i drugi pa da počmemo pričat o primirju itd.
Jedina šansa da Rusija pobijedi u ovoj "specijalnoj vojnom operaciji" jest ta da ruski generali likvidiraju Putina. A nakon toga narede brutalno višednevno raketiranje centra Kijeva, s ciljem likvidacije Zelenskog i ukrajinskog vojnog vrha.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 7/6/2022, 01:41

melkior wrote:
cassanowa wrote:
A?
Ma ništa..

Zaboravi. 

To je nešto iz mog siga. Vidim da ne razumiješ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics