Ruska invazija na Ukrajinu
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Znaci Severodonjeck je ipak pao. Ili oslobodjen kako bi Rusi rekli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A to kod Kostromke...ti ukrajinski pokusaji kontre su ludost.
Nisu sad u poziciji da izvode takve akcije. Samo ginu bez veze.
Trebaju se fokusirati na cistu obranu.
A najbolje da pristanu na ruske uvjete i da prestane rat.
Ukrajina udje u sastav Rusije Federacije i gotova stvar. Bilo bi im bolje nego ovako u propaloj drzavi.
Onda bi im Rusi vratili i Krim i Donbas.
Ukrajina udje u sastav Rusije Federacije i gotova stvar. Bilo bi im bolje nego ovako u propaloj drzavi.
2015-09-24
je evo sad ce uc omar u sastav rusije..svi ce merdjane voziti i vile imati..sto ti ne odes u rusiju zivjeti kad tamo sve nah..nek zivis na mrskom zapadu i prezivljavasRingo10 wrote:A to kod Kostromke...ti ukrajinski pokusaji kontre su ludost.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bilo bi im bolje sa Rusijom i Bjelorusijom nego ovako
2015-09-24
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Par dana staro, ali uvijek je lijepo zapoceti dan snimkom vozila prekrcanog ruskom stokom po sebi kako biva direktno pogođen i instant gomila barbara ulazi u sataraš mode.
Guest- Guest
Moto galaktičke postrojbe čiji sam dio a koji će ovakvim debilčićima ko Red Wolf izvući uši pa su drugi govna jer je on jedini pametnjaković a nema blage veze pa ne zna razliku između Lucifera i djece Ništavila.AlfaOmega wrote:Grunf?RayMabus wrote:KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Moloh (hebr. מלך, kralj), fenički bog Sunca i blagostanja, te suše, bolesti i zla kojem su u religijskim obredima žrtvovana prvorođena djeca, jer se vjerovalo da pomaže u otklanjanju zla, razaranja i smrti.
Štovalo ga se u antičkim kulturama širom Sredozemlja, od Amonićana, Kanaanaca, Židova do Feničana. Grci su ga uspoređivali s Kronom, koji je ubio svog oca kako bi preuzeo vlast i kasnije progutao svoju djecu da bi je zadržao. S vremenom je postao sinonim svih zlih rituala i vjerovanja.
U prenesenom značenju označava neman koja sve proždire.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vijesti s bojišnice za anglosasku žgadiju nisu povoljne.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/guverner-luhanska-o-vaznom-gradu-imamo-razocaravajuce-vijesti/2368155.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
Morat će malo više uložit love u cijeli projekat ako ne žele da Putin dobije ovaj rat.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/guverner-luhanska-o-vaznom-gradu-imamo-razocaravajuce-vijesti/2368155.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
Morat će malo više uložit love u cijeli projekat ako ne žele da Putin dobije ovaj rat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vijesti s bojišnice za anglosasku žgadiju nisu povoljne.
Dok god ima lijepih slika sa mrtvim ruskim vojnicima, ja sam zadovoljan.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne bavim se tričarijama. Generali gledaju širu sliku.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Vijesti s bojišnice za anglosasku žgadiju nisu povoljne.
Dok god ima lijepih slika sa mrtvim ruskim vojnicima, ja sam zadovoljan.
Turska okrenila leđa anglosaskoj žgadiji, u Bugarskoj nervoza jer je Srbija dobila najeftiniji plin a oni veći račun za struju, Mađari oštro na strani Putina. Ostali Rumunji koji su odsječeni od ova tri naroda.
Stanje na Crnom moru : Kritično.
Stiže jesen i ja pratim nešto u BiH. Mogli biste potonuti u totalni mrak.
2014-04-11
Morat ćete nešto smislit jer inače Amerika neće vladati svijetom.
Demokrati se klanjaju Molohu.
Demokrati se klanjaju Molohu.
2014-04-11
catabbath-
2015-08-22
Pa to ti je isitna. Trump je bija četiri godine na vlasti i nije nit jedan rat pokrenija pa im je smeta radi toga i jer je tija uvid u NLO dosjee pa su sve učinili da ga maknu. Proširili i virus po Kini da nju sjebu i naprave svjetsku blokadu i skinu Trumpa kojemu je ekonomija odlično išla i jurio je po drugi mandat. Čim su došli na vlast odma su ratove pokrenili.catabbath wrote:Jooj ako Tre pročita ovo šta pišeš :)
Ne vidiš to ? Umij se. Očito je.
2014-04-11
Jedan Moloh koji proždire cijeli svijet i želi da svi plešu kako on oće.
Pa mu se suprostavio drugi Moloh pa eto sad ćemo se izrokat.
Ti ćeš meni Komšića jer tvoja mora biti zadnja. E pa dobro.
Pa mu se suprostavio drugi Moloh pa eto sad ćemo se izrokat.
Ti ćeš meni Komšića jer tvoja mora biti zadnja. E pa dobro.
2014-04-11
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu