Ruska invazija na Ukrajinu
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
A. Ti bi birao ?red wolf wrote:Ne. Ono iznad toga.RayMabus wrote:Pa vi ste JEDNO.red wolf wrote:Pa ne. Ja sa ljudskim govnima nemam ništa.RayMabus wrote:Pa to je tako. To je svejedno.red wolf wrote:RayMabus wrote:Pa slažem se s tobom.red wolf wrote:Lucifer je Isus.RayMabus wrote:Tvoj argument na moje pisanje tko je tko i tko je šta je : Ne. Lucifer je Isus i točka.
Dobro.
Onda su i djed Mraz i Snjeguljica ista osoba.
Djed Mraz i Snjegulica su također ista osoba.
Ako je to tako onda bi ti drugi kojima ti pokušavaš nešto objasniti morali imati isto znanje kao i ti pa nema potrebe da im objašnjavaš jer ste ti i taj svejedno tj jedno pa imate istu i jednaku razinu znanja.
Jel tako ?
Red Wolf = Ljudska govna
Jeste li JEDNO ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Herson...Oslobođenje Izjuma...Melitopolj i Berdsjansk....Donjeck nakon toga...
red wolf-
2016-02-10
Znači ne bi bio jedno s Belzebubom nego samo s onim šta tebi paše ?
Samo s pozitivnim a zlo ništa ?
Zlo je fuj pa onda niste Jedno,
2014-04-11
Ja sam sve.RayMabus wrote:Znači ne bi bio jedno s Belzebubom nego samo s onim šta tebi paše ?
red wolf-
2016-02-10
Nisi general GF s pet zvjezdica jer jedna njegova sposobnost je da je spreman i cijelu planetu uništit ako to procjeni da treba.red wolf wrote:Ja sam sve.RayMabus wrote:Znači ne bi bio jedno s Belzebubom nego samo s onim šta tebi paše ?
Uništavanje planete na kojoj je život je ravno činu tog tvog Belzebuba koji teži uništiti kreaciju i pretvoriti je u NIŠTA.
2014-04-11
Ja sam iznad tebe...RayMabus wrote:Nisi general GF s pet zvjezdica jer jedna njegova sposobnost je da je spreman i cijelu planetu uništit ako to procjeni da treba.red wolf wrote:Ja sam sve.RayMabus wrote:Znači ne bi bio jedno s Belzebubom nego samo s onim šta tebi paše ?
Uništavanje planete na kojoj je život je ravno činu tog tvog Belzebuba koji teži uništiti kreaciju i pretvoriti je u NIŠTA.
red wolf-
2016-02-10
Da, to mi je jako bitno. Općenito. Baš mi je stalo do toga jesam li gore il dole kad je sve JEDNO.red wolf wrote:Ja sam iznad tebe...RayMabus wrote:Nisi general GF s pet zvjezdica jer jedna njegova sposobnost je da je spreman i cijelu planetu uništit ako to procjeni da treba.red wolf wrote:Ja sam sve.RayMabus wrote:Znači ne bi bio jedno s Belzebubom nego samo s onim šta tebi paše ?
2014-04-11
Kad su govna ljudska u pitanju poput tebe, to je bitno.RayMabus wrote:Da, to mi je jako bitno. Općenito. Baš mi je stalo do toga jesam li gore il dole kad je sve JEDNO.red wolf wrote:Ja sam iznad tebe...RayMabus wrote:Nisi general GF s pet zvjezdica jer jedna njegova sposobnost je da je spreman i cijelu planetu uništit ako to procjeni da treba.red wolf wrote:Ja sam sve.RayMabus wrote:Znači ne bi bio jedno s Belzebubom nego samo s onim šta tebi paše ?
red wolf-
2016-02-10
Vidi, meni se čini da bi ti iz tog Jednog birao samo pobrana jela i šta tebi paše a ostalo ne bi jer to valjda nije Jedno nego je to nešto Drugo.red wolf wrote:Kad su govna ljudska u pitanju poput tebe, to je bitno.RayMabus wrote:Da, to mi je jako bitno. Općenito. Baš mi je stalo do toga jesam li gore il dole kad je sve JEDNO.red wolf wrote:Ja sam iznad tebe...RayMabus wrote:Nisi general GF s pet zvjezdica jer jedna njegova sposobnost je da je spreman i cijelu planetu uništit ako to procjeni da treba.red wolf wrote:Ja sam sve.RayMabus wrote:Znači ne bi bio jedno s Belzebubom nego samo s onim šta tebi paše ?
Drugo je samo zato šta se to tebi ne sviđa iako u borbi lava i jelena s rogovima oboje žele samo preživjeti i teže opstanku no ti navijaš za jelena pa je to tebi ok a lav je fuj pa on nije JEDNO.
2014-04-11
https://www.index.hr/vijesti/clanak/lavrov-oslobodjenje-donbasa-je-prioritet-rusije/2368110.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Lavrov: Donbas je prioritet, ostali teritoriji mogu sami odlučiti
I to će biti Ukrajinska zemlja.
Lavrov: Donbas je prioritet, ostali teritoriji mogu sami odlučiti
I to će biti Ukrajinska zemlja.
red wolf-
2016-02-10
Nema toga. Sve je jedno.RayMabus wrote:Vidi, meni se čini da bi ti iz tog Jednog birao samo pobrana jela i šta tebi paše a ostalo ne bi jer to valjda nije Jedno nego je to nešto Drugo.red wolf wrote:Kad su govna ljudska u pitanju poput tebe, to je bitno.RayMabus wrote:Da, to mi je jako bitno. Općenito. Baš mi je stalo do toga jesam li gore il dole kad je sve JEDNO.red wolf wrote:Ja sam iznad tebe...RayMabus wrote:Nisi general GF s pet zvjezdica jer jedna njegova sposobnost je da je spreman i cijelu planetu uništit ako to procjeni da treba.red wolf wrote:Ja sam sve.RayMabus wrote:Znači ne bi bio jedno s Belzebubom nego samo s onim šta tebi paše ?
red wolf-
2016-02-10
Pa zašto onda ne želiš biti jedno s Belzebubom ?
Pobit ćemo i izmrcvariti sav život na ovoj planeti i ovu planetu učiniti mrtvom za život.
Pobit ćemo i izmrcvariti sav život na ovoj planeti i ovu planetu učiniti mrtvom za život.
2014-04-11
Ne, to se neće dogoditi.RayMabus wrote:Pa zašto onda ne želiš biti jedno s Belzebubom ?
red wolf-
2016-02-10
Meni se čini da ti pojam JEDNO ne kužiš.
I Kreacija i Ništavilo su nastali iz jednog izvora.
Nećeš biti Jedno dok ne postaneš sve a ne samo ono šta tebi paše.
I Kreacija i Ništavilo su nastali iz jednog izvora.
Nećeš biti Jedno dok ne postaneš sve a ne samo ono šta tebi paše.
2014-04-11
Zato ja s time nema problema i osvoje li negativni vanzemaljci ovu planetu dobit ćete poklon od mene.
Raketu na kojoj piše NIŠTAVILO.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Raketu na kojoj piše NIŠTAVILO.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
2014-04-11
Grunf?RayMabus wrote:KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Momenat kad snage LPR-a ulaze u Severnodonetsk
Video footage showing the moment #Russian & #LPR troops entered in Sievierodonetsk/Сєвєродонецьк from this axis, which overlooks the first buildings. Some resistance were found (48°57'20.2"N 38°30'30.8"E). pic.twitter.com/A5ID7cLoth
— @Suriyak (@Suriyakmaps) May 29, 2022
Čini se da je ukrajinski kontra napad kod Khersona doživio priličan fijasko. Navodno i do 200 mrtvih ukrajinskih vojnika.
Not well at all! pic.twitter.com/8RXCQQgsHs
— Taurevanime (@Taurevanime) May 29, 2022
I bilo je rizično s obzirom da su se prilično usjekli u dubinu teritorije pod kontrolom Rusa, što i potvrđuje ova suryakova mapa:
Vjerovatno su ih Rusi potom zatvorili i polupali, što je i srbinova teza:
Vjerovatno su ih Rusi potom zatvorili i polupali, što je i srbinova teza:
They took nothing. They were surrounded and destroyed. They tried to run back but it didn’t work for them
— Serbian Warrior 1389 :flag_rs: #IStandWithRussia (@Idelija2) May 29, 2022
Iskreno čudi me od Ukra da su tako drljavo pohrlili u samoubilačku akciju bez jasne strategije. Bit će da su pokušali dio ruske četvrte divizije dovesti u okruženje:
Akcija je bila osuđena na propast jerbo su Rusi u Kostromki (svega 10 kilometara južnije) imali prilično jake snage u pričuvi, spremne da brzo reagiraju, što se i desilo. Ukri su brzo zaustavljeni, a ovi iz Bilohirke su jednostavno zatvorili kotao i stavili točku na i.
Akcija je bila osuđena na propast jerbo su Rusi u Kostromki (svega 10 kilometara južnije) imali prilično jake snage u pričuvi, spremne da brzo reagiraju, što se i desilo. Ukri su brzo zaustavljeni, a ovi iz Bilohirke su jednostavno zatvorili kotao i stavili točku na i.
Znaci Severodonjeck je ipak pao. Ili oslobodjen kako bi Rusi rekli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu