Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Jedan Moloh koji proždire cijeli svijet i želi da svi plešu kako on oće.
Pa mu se suprostavio drugi Moloh pa eto sad ćemo se izrokat.
Ti ćeš meni Komšića jer tvoja mora biti zadnja. E pa dobro.
Pa mu se suprostavio drugi Moloh pa eto sad ćemo se izrokat.
Ti ćeš meni Komšića jer tvoja mora biti zadnja. E pa dobro.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Taj Dejton je potpisan u Americi. Praktički oni su radili na tome. Znaju šta tu piše i zašto. Onda mi prodaje neke američke šeme ko da se ne vidi u kojim općinama Komšić dobiva glasove. I onda mi ga oće opet instalirat.
Aj instaliraj ga da te vidin.
Situacija na Crnom moru : Kritična
Avijacija : Kritična
Omjer kopnene vojske : 4:1
Opskrba i logistika loša.
Ajd instaliraj ga da ti bacim cijelu Europu u totalni mrak na jesen.
Aj instaliraj ga da te vidin.
Situacija na Crnom moru : Kritična
Avijacija : Kritična
Omjer kopnene vojske : 4:1
Opskrba i logistika loša.
Ajd instaliraj ga da ti bacim cijelu Europu u totalni mrak na jesen.
2014-04-11
što to?catabbath wrote:Jooj ako Tre pročita ovo šta pišeš :)
Rusi ne mogu pobijediti jer je moral kod Ukrajinaca tako visok.
https://t.me/intelslava/30313
https://t.me/intelslava/30313
crvenkasti-
2014-04-17
Stanovnici Severodonetska već slave
В Северодонецке многие уже празднуют. Вот реально сидят на улице за столом, играют на гитаре, выпивают на радостях. Рядом ещё дымится бетон, во дворе воронки, стёкла в окнах повыбивало, враг ушёл буквально часы назад и ведёт обстрел. Но празднуют. Потому что НАШИ ПРИШЛИ. pic.twitter.com/Vm937UJcTA
— Svetlana (@Lana_mem) May 30, 2022
-na Harkovskoj bojišnici u protunapadu ruske snage ponovno zauzele mjesta Ternovo, Peremoga i Guryev Kazachok. Propao pokušaj ukrajinskog protunapada prema mjestu Dergachi.
-na Izyumskoj bojišnici jake borbe vode se u mjestima Velika Kamyshevakha, Dolgenky i Kurulka. Ruske snage skoro okružile Svyatogorsk.
-ruske snage pokrenule napad na mjesto Novolagansk.
-sjeverozapadno od Lymana ruske snage zauzele mjesta Pasika i Studenok. Vode se borbe za mjesta Soshove i Bogorodichne.
-vode se borbe oko mjesta Virnopillya.
-na južnom bojištu još uvijek se vode borbe oko mjesta Lozove, Bilohirka i Andrivka.Daljnje napredovanje zaustavljeno jakom topničkom i raketnom vatrom i protunapadom ruskih snaga kod Davyidiv Brida.Ruske snage povratile dio izgubljenih položaja Nekoliko desetaka ukrajinskih vojnika poginulo ili ranjeno (ukupno 50tak iz 28.brigade ukrajinske vojske) Gubitci i u oklopnim sredstvima (uništeno 8 oklopnih vozila). Srušen jedan ukrajinski transportni helikopter Mi-8.
-DNR snage zauzele mjesto Dolomitnoe.Borbe se trenutno vode u mjestu
Klinovoe.
-jake borbe vode se sjeverno od Toshkivke,zapadno od Lymana (kod mjesta Stary Karavan),kod Avdiivke i oko mjesta Zolote.
-Ruske i savezničke snage zauzele većinu mjesta Metolkine i ušle u dijelove mjesta Voronove jugoistočno od Severodonetska. Ruske snage ušle u dijelove mjesta Ustynivka i Borivske južno od Severodonetska. Očekuje se zauzimanje sva četiri mjesta u roku od dan do dva.
Ruske snage u cjelosti zauzele mjesto Toshkivka. Vode se borbe oko mjesta Berestove (između Bilogorivke i Vasilivke).
-na Izyumskoj bojišnici jake borbe vode se u mjestima Velika Kamyshevakha, Dolgenky i Kurulka. Ruske snage skoro okružile Svyatogorsk.
-ruske snage pokrenule napad na mjesto Novolagansk.
-sjeverozapadno od Lymana ruske snage zauzele mjesta Pasika i Studenok. Vode se borbe za mjesta Soshove i Bogorodichne.
-vode se borbe oko mjesta Virnopillya.
-na južnom bojištu još uvijek se vode borbe oko mjesta Lozove, Bilohirka i Andrivka.Daljnje napredovanje zaustavljeno jakom topničkom i raketnom vatrom i protunapadom ruskih snaga kod Davyidiv Brida.Ruske snage povratile dio izgubljenih položaja Nekoliko desetaka ukrajinskih vojnika poginulo ili ranjeno (ukupno 50tak iz 28.brigade ukrajinske vojske) Gubitci i u oklopnim sredstvima (uništeno 8 oklopnih vozila). Srušen jedan ukrajinski transportni helikopter Mi-8.
-DNR snage zauzele mjesto Dolomitnoe.Borbe se trenutno vode u mjestu
Klinovoe.
-jake borbe vode se sjeverno od Toshkivke,zapadno od Lymana (kod mjesta Stary Karavan),kod Avdiivke i oko mjesta Zolote.
-Ruske i savezničke snage zauzele većinu mjesta Metolkine i ušle u dijelove mjesta Voronove jugoistočno od Severodonetska. Ruske snage ušle u dijelove mjesta Ustynivka i Borivske južno od Severodonetska. Očekuje se zauzimanje sva četiri mjesta u roku od dan do dva.
Ruske snage u cjelosti zauzele mjesto Toshkivka. Vode se borbe oko mjesta Berestove (između Bilogorivke i Vasilivke).
Najbolje će proći ukrainski cigani, starog željeza kao u priči :D
Kako im lete avioni ako su uništeni?
Nešto su Ukrajinci spominjali pilota "duh Kijiva", možda ima nešto na tome.
Nešto su Ukrajinci spominjali pilota "duh Kijiva", možda ima nešto na tome.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Kakvi su im ovo tenkovi? Neka starudija.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Kakvi su im ovo tenkovi? Neka starudija.
Kako god, kante za rastavit na sastavne dijelove. Beskorisna gvožđarija.
2016-07-22
2016-07-22
Okupirani Melitopol...Daleko od toga.
2016-07-22
Bitka za Sjeverodonjeck trenutačno je ''glavni cilj'' Rusije'' rekao je Zelenski. U međuvremenu, Rusija polako osvaja industrijsku regiju Donbas koja uključuje Luhansk i Donjeck, dvije samoproglašene republike u kojima dominiraju proruski separatisti.
-
‘Ako Rusi zatvore džep kod Sjeverodonjecka, Ukrajina ostaje bez nekih od najjačih postrojbi‘
-
Dok god njemu EU turne svaki dan miljardu eura na račun energenata, nemre taj izgubit rat da jebeš.
-
‘Ako Rusi zatvore džep kod Sjeverodonjecka, Ukrajina ostaje bez nekih od najjačih postrojbi‘
-
Dok god njemu EU turne svaki dan miljardu eura na račun energenata, nemre taj izgubit rat da jebeš.
2014-04-11
Ako misliš pobijediti ne smiješ izgubiti.
Ja znam kako se ratovi vode i dobijaju a ne vode se i dobijaju tako da ti njemu dnevno daš miljardu eura u đep na račun energenata il bilo čega i onda očekuješ valjda neku svoju pobjedu.
To je smiješno.
Ja znam kako se ratovi vode i dobijaju a ne vode se i dobijaju tako da ti njemu dnevno daš miljardu eura u đep na račun energenata il bilo čega i onda očekuješ valjda neku svoju pobjedu.
To je smiješno.
2014-04-11
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu