Ruska invazija na Ukrajinu
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Da li vjeruješ u ono što sam ti napisao? Ne vjeruješ. Što sam ti ja odgovorio? Ni ja sam sebi ne bih vjerovao da sam poput tebe. Ali, ja nisam poput tebe. Ja nisam dio tvoje vrste na Zemlji.cassanowa wrote:Lažeš.red wolf wrote:Ja ne lažem. Hoćeš li mi vjerovati ili ne, nije me briga. Općenito, nije me briga za tvoju vrstu. Moja briga je Zemlja i ostala bića na Zemlji.cassanowa wrote:Bitno je jer lažeš. Ne poznaješ me.red wolf wrote:Nebitno. Znam da mi ne vjeruješ. Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao. Ali, to je tako.cassanowa wrote:Ja ne učim ništa od gradiva.red wolf wrote:Jebiga, vratit ćeš se ponovno u meso sa istom svrhom. Nema preskakanja sa gradivom kojeg učiš.cassanowa wrote:Ja ne moram ništa.red wolf wrote:
Pa to da, na kraju. Svrha tijela je da ti koji ulaziš u to tijelo ispuniš ono što moraš ovdje.
Napisao si : "Da sam poput tebe, niti sam sebi ne bih vjerovao.."
E pa ne možeš znat kako je bit poput mene.
JER ME NE POZNAJEŠ!
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:
Ni ja sam sebi ne bih vjerovao da sam poput tebe.
Ne možeš znat bili sam sebi vjerovao da si poput mene.
NE POZNAJEŠ ME!
Guest- Guest
Sad san se maloprije iskenja i čitan ovu tešku filozofiju da povežen logiku.
Ja nisam poput tebe.
Dobro ajd slažem se.
Općenito, nije me briga za tvoju vrstu. Moja briga je Zemlja i ostala bića na Zemlji.
Vrsta, bića. Tko, šta, kuda ?
Sve nešto neodređeno. Koje su to vrste i bića ? Konji, krave, ovce ?
Ja nisam poput tebe.
Dobro ajd slažem se.
Općenito, nije me briga za tvoju vrstu. Moja briga je Zemlja i ostala bića na Zemlji.
Vrsta, bića. Tko, šta, kuda ?
Sve nešto neodređeno. Koje su to vrste i bića ? Konji, krave, ovce ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da sam poput tebe...
Kako ti znaš kakvi je tko ? Nemaš pojma.
Ja nisam kao ti.
Ok to stoji. Nisi.
---
I sad ovo kad ideš razmišljat šta je on napisa više ne znaš kako se zoveš.
Kako ti znaš kakvi je tko ? Nemaš pojma.
Ja nisam kao ti.
Ok to stoji. Nisi.
---
I sad ovo kad ideš razmišljat šta je on napisa više ne znaš kako se zoveš.
2014-04-11
Moglo bi se i tebe vojno iskoristit.
Recimo ja bi tebe namjerno ostavija na ledini da te ona druga strana zarobi i odvede na ispitivanje i kad ti otvoriš usta nakon pola ure šta te budu slušali oni će svi postat blesavi.
Recimo ja bi tebe namjerno ostavija na ledini da te ona druga strana zarobi i odvede na ispitivanje i kad ti otvoriš usta nakon pola ure šta te budu slušali oni će svi postat blesavi.
2014-04-11
AlfaOmega wrote:Ta ti bosanski Srbine iz Slovenije koji pak slobodno vrijeme provodiš na nekom hrvatskom forumu imaš sa Evropom? Do nedavno navija za Dodika, posli toga za kanibale u Siriji, a sad fol doživija katarzu, Ukrajina mu draga, i ono ka neki europejac.Eroo wrote:Tebi se svašta čini i pričinja.AlfaOmega wrote:Čini se da su vijesti o fijasku ukrajinske kontre kod Khersona bile tek poluistina. Istina je da su pretrpili značajne gubitke, ali čini se da nisu odustali, borbe još uvijek traju.
Sve što iznosiš potkrijepi s dokazima, ili se skini s ovoga foruma...
Takve blablabla priče možeš prodavati samo u svojoj azijatskoj civilizaciji
i ne u našoj europskoj.
Ej, ono europejac!
Mrmot
Kao dijete sam s didom svake večeri u 20h slušao večernje vijesti Washington DC (Grga Zlatoper).
Radio je bio na baterije, jer nije bilo letrike. Dakle, Europejac sam otkad znam za sebe, to mi je u genima.
>90 % moje šire obitelji su Amerikanci, Australci ili Kanađani.
Sa azijatima nemam ništa zajedničko niti bih želio imati. Daleko vam lepa kuća.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Zahvaljujem.RayMabus wrote:Orban je u međuvremenu izjavio ovo :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51557-orban-izuzece-naftovoda-druzba-je-dobar-prijedlog-ali-maarska-treba-jamstvo
I sad to i onda mu padaju prihodi 10 do 30 posto i tako ga prisiljavam da nema toliko za municiju i da mora ić na primirje. Neću ga porazit još radi onog Komšića al ga želim zaustaviti to da mi granatira civile. I to sad radimo.
Galaktička konfederacija svjetlosti.
EU postigla dogovor o zabrani uvoza ruske nafte
2014-04-11
Predsjednik Europskog vijeća Charles Michel upravo je na Twitteru objavio da je na summitu EU u Bruxellesu postignut dogovor o zabrani uvoza ruske nafte te da će to značiti da se dvije trećine nafte iz te zemlje više neće moći uvoziti u EU.
"Ovo odmah pokriva više od dvije trećine uvoza nafte iz Rusije, smanjujući ogroman izvor financiranja za njezin ratni stroj", napisao je Michel na Twitteru.
Čelnici su se također složili da će najveću rusku banku Sberbank isključiti iz SWIFT sustava i zabraniti još tri ruske državne televizije, dodao je.
Prema izvorima iz EU, vjerojatno se embargo ne odnosi na uvoz nafte naftovodima u određenom prijelaznom razdoblju već samo na uvoz morskim putovima.
-
Podsjetimo, kako smo ranije javljali, čelnici članica EU na posebnom summitu u Bruxellesu do kasno u noć su pokušavali postići dogovor o šestom paketu sankcija protiv Rusije, koji uključuje i embargo na uvoz ruske nafte
Iako je nekoliko država imalo neke "specifične zahtjeve", na kraju je Mađarska bila glavna prepreka usvajanju ovog paketa sankcija. Zbog njih je plan razvodnjen kako bi prijedlog bio prihvatljiv za sve.
-
To znači da se odustalo od kompletnog embarga na uvoz ruske nafte i tražile su se opcije prema kojima bi se zabrana, barem na početku, odnosila na uvoz nafte morskim putem, što je više od dvije trećine, a nafta bi i dalje mogla biti dostavljena kopnenim naftovodima. Time bi se izašlo u susret zemljama koje nemaju izlaz na more.
-
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u ponedjeljak je pozvao čelnike EU-a da žurno postignu dogovor o šestom paketu sankcija Rusiji koje uključuju zabranu uvoza nafte.
"Zašto Rusija i dalje može zarađivati gotovo milijardu eura dnevno prodajom energetskih resursa?", rekao je Zelenski u video obraćanju europskim čelnicima okupljenima na samitu u Bruxellesu.
Upozorio ih je na opasnosti koje ruska blokada ukrajinskih luka može imati na globalne cijene hrane i posljedično na rizik od još jedne globalne migrantske krize.
-
"Glad velikih razmjera u Africi i Aziji predstavlja rizik od nove migrantske krize velikih razmjera u južnoj i jugozapadnoj Europi.", rekao je Zelenski, nazivajući rusku taktiku "ucjenom hranom".
"Ovo odmah pokriva više od dvije trećine uvoza nafte iz Rusije, smanjujući ogroman izvor financiranja za njezin ratni stroj", napisao je Michel na Twitteru.
Čelnici su se također složili da će najveću rusku banku Sberbank isključiti iz SWIFT sustava i zabraniti još tri ruske državne televizije, dodao je.
Prema izvorima iz EU, vjerojatno se embargo ne odnosi na uvoz nafte naftovodima u određenom prijelaznom razdoblju već samo na uvoz morskim putovima.
-
Podsjetimo, kako smo ranije javljali, čelnici članica EU na posebnom summitu u Bruxellesu do kasno u noć su pokušavali postići dogovor o šestom paketu sankcija protiv Rusije, koji uključuje i embargo na uvoz ruske nafte
Iako je nekoliko država imalo neke "specifične zahtjeve", na kraju je Mađarska bila glavna prepreka usvajanju ovog paketa sankcija. Zbog njih je plan razvodnjen kako bi prijedlog bio prihvatljiv za sve.
-
To znači da se odustalo od kompletnog embarga na uvoz ruske nafte i tražile su se opcije prema kojima bi se zabrana, barem na početku, odnosila na uvoz nafte morskim putem, što je više od dvije trećine, a nafta bi i dalje mogla biti dostavljena kopnenim naftovodima. Time bi se izašlo u susret zemljama koje nemaju izlaz na more.
-
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u ponedjeljak je pozvao čelnike EU-a da žurno postignu dogovor o šestom paketu sankcija Rusiji koje uključuju zabranu uvoza nafte.
"Zašto Rusija i dalje može zarađivati gotovo milijardu eura dnevno prodajom energetskih resursa?", rekao je Zelenski u video obraćanju europskim čelnicima okupljenima na samitu u Bruxellesu.
Upozorio ih je na opasnosti koje ruska blokada ukrajinskih luka može imati na globalne cijene hrane i posljedično na rizik od još jedne globalne migrantske krize.
-
"Glad velikih razmjera u Africi i Aziji predstavlja rizik od nove migrantske krize velikih razmjera u južnoj i jugozapadnoj Europi.", rekao je Zelenski, nazivajući rusku taktiku "ucjenom hranom".
2014-04-11
pozdrav svima, evo me napokon kraj laptopa. neka je gužva uletila neće me opet biti par dana, .. samo da vas pozdravim sve
Slava Ukraini.
Stanje na fronti.
Eh Alpha Omega je napisao izvještaj iako maloviše pro-ruski ali OK vam je za informiranje.
Ja ću napisati svoj pro-UKR objektivni izvještaj.
Stanje za UKR i nije tako loše sve skupa.
Prvo umjereno loše vijesti. Istočni front, kako znamo Rusi stiskaju, međutim već par dana nema pomaka na fronti. Naime i Ukraincima je gadno ali i nesretni Rusi imaju toliko gadne gubitke, čitam da je sve veći broj "pobune" u Ruskoj vojsci Ukranci presluškuju dobro, izlaze transkripti(prije sam ih stavljao ali se zagubi u spamu a neman vremena sada), plus gubici u tehnici i ljudima, pa i Rusko napredovanje je nikakvo ili sporo. Što daje vremena Ukraincima da se saberu i pokušavaju opskrbiti prednje linije. Naravno meni je još čudo da Rusi nisu osvojili SjevernoDonjeck, jer Ukrainci iz toga grada se lako mogu povući u Lisičnjask i dignuti mostove na rijeci koja dijeli te graodve i lakše se diše.
Liman su Rusi osvojili i sve do rijeke SjevernoDonjeck. Slavijansk i Kramatorsk nisu ugroženi.
-----------------
Eh sada na istočnoj fronti je trenutno "mirno" , nema Ruskih prodora što su imali prije par dana, jel to jer se Rusi pregrupiraju i ponovo će krenuti a onda bi Ukraincima moglo biti gadno ako naprave još 10-15km prodora, ili su imali takve gubitke kao Švabe u prodorima kod Kurska pa da su se iscrpili i ne mogu više .
------------
Sa druge strane Ukrainci su pokrenuli neku ofenzivu kod Hersona, vidio sam neke snimke gdje ih Rusi znaju pogoditi, međutim napreduju unatoč nekim gubicima, očito su ubacili solidnu količnu željeza i ljudstva. međutim nitko na internetu još ne zna kolika je količina ljudi ili željeza i još su rasprave koje je selo oslobođeno koje nije i koji je cilj.
Slava Ukraini.
Stanje na fronti.
Eh Alpha Omega je napisao izvještaj iako maloviše pro-ruski ali OK vam je za informiranje.
Ja ću napisati svoj pro-UKR objektivni izvještaj.
Stanje za UKR i nije tako loše sve skupa.
Prvo umjereno loše vijesti. Istočni front, kako znamo Rusi stiskaju, međutim već par dana nema pomaka na fronti. Naime i Ukraincima je gadno ali i nesretni Rusi imaju toliko gadne gubitke, čitam da je sve veći broj "pobune" u Ruskoj vojsci Ukranci presluškuju dobro, izlaze transkripti(prije sam ih stavljao ali se zagubi u spamu a neman vremena sada), plus gubici u tehnici i ljudima, pa i Rusko napredovanje je nikakvo ili sporo. Što daje vremena Ukraincima da se saberu i pokušavaju opskrbiti prednje linije. Naravno meni je još čudo da Rusi nisu osvojili SjevernoDonjeck, jer Ukrainci iz toga grada se lako mogu povući u Lisičnjask i dignuti mostove na rijeci koja dijeli te graodve i lakše se diše.
Liman su Rusi osvojili i sve do rijeke SjevernoDonjeck. Slavijansk i Kramatorsk nisu ugroženi.
-----------------
Eh sada na istočnoj fronti je trenutno "mirno" , nema Ruskih prodora što su imali prije par dana, jel to jer se Rusi pregrupiraju i ponovo će krenuti a onda bi Ukraincima moglo biti gadno ako naprave još 10-15km prodora, ili su imali takve gubitke kao Švabe u prodorima kod Kurska pa da su se iscrpili i ne mogu više .
------------
Sa druge strane Ukrainci su pokrenuli neku ofenzivu kod Hersona, vidio sam neke snimke gdje ih Rusi znaju pogoditi, međutim napreduju unatoč nekim gubicima, očito su ubacili solidnu količnu željeza i ljudstva. međutim nitko na internetu još ne zna kolika je količina ljudi ili željeza i još su rasprave koje je selo oslobođeno koje nije i koji je cilj.
Šandor Winnetou likes this post
Ne ide.kic wrote:
par-nepar znaci ide
Ja sam dobio što sam htio i sad će biti manje granatiranja civilia. Ruisja će naći nove uvoznike kako su i sami izjavili i to je to. Sve ide po planu.
Evropska unija je u ponedjeljak navečer postigla dogovor o embargu na većinu uvoza ruske nafte što je epilog višesatnih razgovora na samitu u Briselu. Prvi odgovor ruskih zvaničnika stigao je jutros i on glasi: "Naći ćemo druge uvoznike".
--
Odustankom Njemačke i Poljske Rusija bi iduće godine mogla Europskoj uniji prodati samo desetinu dosad uobičajene količine nafte koja je stizala iz Rusije. Time bi Rusija trebala biti kažnjena za rat u Ukrajini koji traje već više od tri mjeseca. Po navodima europskog instituta Bruegel, do nedavno su članice Europske unije trošile oko 450 milijuna eura na dan za naftu iz Rusije.
2014-04-11
Orban je tražio jamstva a ja sam mu reka da ću mu ih dat i odma sutradan je dogovor postignut.
Hrvatski premijer Andrej Kenwood Kenon objasnio je na sastanku čelnika Europske unije da Janaf može povećati kapacitet za trideset posto u roku od 20 do 30 dana i to uz ulaganja od samo osam milijuna eura. Kenwood Kenon je rekao da Janaf godišnje prevozi 11.4 milijuna tona sirove nafte, a s povećanjem od 30 posto kapacitet bi narastao na više od 15 milijuna tona i tako bi se Mađarska i Slovačka mogle normalno opskrbljivati.
--
Viš kako to ide brzo kad se ja uključim.
Hrvatski premijer Andrej Kenwood Kenon objasnio je na sastanku čelnika Europske unije da Janaf može povećati kapacitet za trideset posto u roku od 20 do 30 dana i to uz ulaganja od samo osam milijuna eura. Kenwood Kenon je rekao da Janaf godišnje prevozi 11.4 milijuna tona sirove nafte, a s povećanjem od 30 posto kapacitet bi narastao na više od 15 milijuna tona i tako bi se Mađarska i Slovačka mogle normalno opskrbljivati.
--
Viš kako to ide brzo kad se ja uključim.
2014-04-11
Srbija je izvisila zato jer nju nitko n spominje a dolazi Solc u Srbiju za deset dana da vidi na koju će on stranu.
Ako će na stranu Rusije a onda nema ruske nafte preko teriorija EU trećim državama jer je i to dio dogovora.
Ako će na stranu Rusije a onda nema ruske nafte preko teriorija EU trećim državama jer je i to dio dogovora.
2014-04-11
Ovo se desilo odma nakon šta sam umom posla poruku Mađarskoj i njima svima tamo šta treba napravit i odma Orban poslao Sijatra da pregovara s nama.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/detalji-nocne-drame-u-bruxellesu-kljucnu-ulogu-odigrala-i-hrvatska-kako-smo-slomili-orbana-15204224
Ponovit ću šta sam mu ponudio :
by RayMabus Sun 29 May - 15:26
Vidiš šta ti je matematika : on je dobio mandat na četiri godine u Mađarskoj i želi šta duže koristit taj naftovod za svoje potrebe radi biračkog tijela da ga ima i za iduće izbore.
Sad da pojednostavnimo stvari recimo da Srbija i Mađarska uvoze istu količinu nafte od Putina a Orban je dobio dvije godine poštede a traži u osnovi najmanje 4.
Može al onda preko tebe ne smije ić ruska nafta za treće zemlje niti se ista može uvozit s mora.
One dvije godine dodatno dobiješ tako da ih oduzmem Srbiji.
Sve štima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/detalji-nocne-drame-u-bruxellesu-kljucnu-ulogu-odigrala-i-hrvatska-kako-smo-slomili-orbana-15204224
Ponovit ću šta sam mu ponudio :
by RayMabus Sun 29 May - 15:26
Vidiš šta ti je matematika : on je dobio mandat na četiri godine u Mađarskoj i želi šta duže koristit taj naftovod za svoje potrebe radi biračkog tijela da ga ima i za iduće izbore.
Sad da pojednostavnimo stvari recimo da Srbija i Mađarska uvoze istu količinu nafte od Putina a Orban je dobio dvije godine poštede a traži u osnovi najmanje 4.
Može al onda preko tebe ne smije ić ruska nafta za treće zemlje niti se ista može uvozit s mora.
One dvije godine dodatno dobiješ tako da ih oduzmem Srbiji.
Sve štima.
2014-04-11
To ti tako ide kad se ja uključim i nešto oću.
Ako vas zanima bojište onda : njemu sad Indija kupuje naftu al 30% popusta a i dosta tih zemalja trećeg svijeta nije platežno moćno pa zavlaći s plaćanjem i onda mu se dešava da ima oko 30% manje financija i ima prioritete i normalno sad će reči vojsci da mu ne troši granate na gađanje stambenih zgrada tj u ništa nego da gađaju rovove i to tj vojsku.
Dakle manje gađanja civila a više vodite klasični rat tj vojska protiv vojske.
Ako vas zanima bojište onda : njemu sad Indija kupuje naftu al 30% popusta a i dosta tih zemalja trećeg svijeta nije platežno moćno pa zavlaći s plaćanjem i onda mu se dešava da ima oko 30% manje financija i ima prioritete i normalno sad će reči vojsci da mu ne troši granate na gađanje stambenih zgrada tj u ništa nego da gađaju rovove i to tj vojsku.
Dakle manje gađanja civila a više vodite klasični rat tj vojska protiv vojske.
2014-04-11
Iznenađuje da je infrstruktura u Severodonetsku ostala prilično netaknuta. A i civila je dosta ostalo. Već sam stavija jedan video gdi sa dozom oduševljenja dočekuju Ruse. Evo još jedan
People wanted videos from inside Severodonetsk. There you go pic.twitter.com/c4Chv3RhPV
— Levi (@Levi_godman) May 30, 2022
Ovo je za ponoviti.
Sotonski obraz, a oči posebno, bez emocija..prazna olupina.
Sotonski obraz, a oči posebno, bez emocija..prazna olupina.
Kažu u Kijevu da nisu zadovoljni jer da bi oni odma išli na Mariupolj.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nezadovoljstvo-u-kijevu-nakon-velike-nocne-odluke-u-bruxellesu-nedovoljno-i-presporo-15204387
E pa ne mere pajdo jer meni treba pat pozicija radi Komšića ako ih ti odma poraziš onda će ova zapadna žgadija odma skočiti i ovamo. Budi zadovoljan i zahvalan i na ovome i poklopi se ušima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nezadovoljstvo-u-kijevu-nakon-velike-nocne-odluke-u-bruxellesu-nedovoljno-i-presporo-15204387
E pa ne mere pajdo jer meni treba pat pozicija radi Komšića ako ih ti odma poraziš onda će ova zapadna žgadija odma skočiti i ovamo. Budi zadovoljan i zahvalan i na ovome i poklopi se ušima.
2014-04-11
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
RayMabus likes this post
Sad ti je 1.6 i do kraja godine stupa potpuna zabrana uvoza ruske nafte morem s tim da je Mađarska i ovih par državica koje u osnovi i nemaju neku ekonomiju pa nisu toliki potrošaći nego nekih 10% imaju izuzeće.
A moj Ukrajinac ruska nafta za Mađarsku ide preko tebe pa ako Rusi navale a ti lipo digni taj svoj krak prema Mađarskoj u zrak.
Doša ode mene zajebavat.
A moj Ukrajinac ruska nafta za Mađarsku ide preko tebe pa ako Rusi navale a ti lipo digni taj svoj krak prema Mađarskoj u zrak.
Doša ode mene zajebavat.
2014-04-11
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu