Ruska invazija na Ukrajinu
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
tre radi nesrećo neradnička ali prelistam svakako gdje sam stao i uvijek me nasmijete, pogotovo mentalna konjinaAlfaOmega wrote:Pa evo i ovdi, Safet puno manje spama, tre se primirija, sad samo viri iz prikrajka (doctor's orders), vuk je davno odusta, mika također... ezeku završija dopust, vratili ga u vrapče. Platili longija da namjerno spama temu nebi li otišla na smetljište.
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Šandor Winnetou wrote:evo idiota opet u akcijimentalitet wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače zbog ogromnih gubitaka u tehnici, rusi doslovno iz skladišta vade 50-60godina stare tenkove T-62
Inače T-62 nema nikakve veze sa zadnjim verzijama T-64 tenka što su Ukrainci koristili(zadnja modernizacija T-64 tenka je u razini zadnjih modernizacija Ruskih T-72 čak i T90tki) ..
T62 tenk je doslovno "dead end" od T-55 tenka koji se koristio u domovinskom ratu koji je završio prije 25godina
Pazi na wiki piše da su već 1970tih u Sovjetskom Savezu ti tenkovi proglašeni "zastarijelim" i počeli se povlačiti iz uporabe.
Čim neka zemlja prisiljena iz skladišta vaditi tenkove koji su proglašeni "zastarijelim" prije pola stoljeća , onda možeš misliti koja je ura..
Rusi su u WWII izbacili taj T55 i sjebali nijemce,
Nije on glup, on samo nema sreće s razmišljanjem
Da se ljudi barem kad se hoće baviti ovom tematikom minimalno informiraju, ali ne, što će to nekomu lol
Guest- Guest
ma nazovi to kako hoćeš ali s druge strane jednakosti uvijek ispadne idiot ma kakvu matematičku operaciju izveo ili izmislioMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:evo idiota opet u akcijimentalitet wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače zbog ogromnih gubitaka u tehnici, rusi doslovno iz skladišta vade 50-60godina stare tenkove T-62
Inače T-62 nema nikakve veze sa zadnjim verzijama T-64 tenka što su Ukrainci koristili(zadnja modernizacija T-64 tenka je u razini zadnjih modernizacija Ruskih T-72 čak i T90tki) ..
T62 tenk je doslovno "dead end" od T-55 tenka koji se koristio u domovinskom ratu koji je završio prije 25godina
Pazi na wiki piše da su već 1970tih u Sovjetskom Savezu ti tenkovi proglašeni "zastarijelim" i počeli se povlačiti iz uporabe.
Čim neka zemlja prisiljena iz skladišta vaditi tenkove koji su proglašeni "zastarijelim" prije pola stoljeća , onda možeš misliti koja je ura..
Rusi su u WWII izbacili taj T55 i sjebali nijemce,
Nije on glup, on samo nema sreće s razmišljanjem
Znam, i reka sam ti prošli put, puno ti je da moraš prelistavati od mista gdi si zadnji put stao. Utiče na tlak a ti to moraš pazit.Šandor Winnetou wrote:tre radi nesrećo neradnička ali prelistam svakako gdje sam stao i uvijek me nasmijete, pogotovo mentalna konjinaAlfaOmega wrote:Pa evo i ovdi, Safet puno manje spama, tre se primirija, sad samo viri iz prikrajka (doctor's orders), vuk je davno odusta, mika također... ezeku završija dopust, vratili ga u vrapče. Platili longija da namjerno spama temu nebi li otišla na smetljište.
Umiješ li ti naći neki bolji posa od tog? Radimo ovdi svi. Čak i longi. Od kuće doduše, ali jbg, radi.
Ovo je u principu super da su t62 doveli. 4 ljudi posada. Više stoke zagine po tenku.
Guest- Guest
ma ne utiče, ne čitaš pažljivo, djeljješ mi "rasejano" .AlfaOmega wrote:Znam, i reka sam ti prošli put, puno ti je da moraš prelistavati od mista gdi si zadnji put stao. Utiče na tlak a ti to moraš pazit.Šandor Winnetou wrote:tre radi nesrećo neradnička ali prelistam svakako gdje sam stao i uvijek me nasmijete, pogotovo mentalna konjinaAlfaOmega wrote:Pa evo i ovdi, Safet puno manje spama, tre se primirija, sad samo viri iz prikrajka (doctor's orders), vuk je davno odusta, mika također... ezeku završija dopust, vratili ga u vrapče. Platili longija da namjerno spama temu nebi li otišla na smetljište.
Umiješ li ti naći neki bolji posa od tog? Radimo ovdi svi. Čak i longi. Od kuće doduše, ali jbg, radi.
Nemoj da opet napišeš da haubica ima balističku putanju i da postoje mb 62 mm. Početi će ti se ljudi smijati mali od točkova a to ti ne treba :))
MDMiridije wrote:Ovo je u principu super da su t62 doveli. 4 ljudi posada. Više stoke zagine po tenku.
Prije dvoje: vozač i poručnik Gruber. Neće ovo na front, ovo je samo za kontrolne točke.MDMiridije wrote:Ovo je u principu super da su t62 doveli. 4 ljudi posada. Više stoke zagine po tenku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Definitivno drugi posa.Šandor Winnetou wrote:ma ne utiče, ne čitaš pažljivo, djeljješ mi "rasejano" .AlfaOmega wrote:Znam, i reka sam ti prošli put, puno ti je da moraš prelistavati od mista gdi si zadnji put stao. Utiče na tlak a ti to moraš pazit.Šandor Winnetou wrote:tre radi nesrećo neradnička ali prelistam svakako gdje sam stao i uvijek me nasmijete, pogotovo mentalna konjinaAlfaOmega wrote:Pa evo i ovdi, Safet puno manje spama, tre se primirija, sad samo viri iz prikrajka (doctor's orders), vuk je davno odusta, mika također... ezeku završija dopust, vratili ga u vrapče. Platili longija da namjerno spama temu nebi li otišla na smetljište.
Nemoj da opet napišeš da haubica ima balističku putanju i da postoje mb 62 mm. Početi će ti se ljudi smijati mali od točkova a to ti ne treba :))
RayMabus wrote:Prije dvoje: vozač i poručnik Gruber. Neće ovo na front, ovo je samo za kontrolne točke.MDMiridije wrote:Ovo je u principu super da su t62 doveli. 4 ljudi posada. Više stoke zagine po tenku.
Ili prije neka mobilna rezerva takovo nešto. Ne vjerujem baš ni ja da će ići s ovim jurišati...pa nisu čak ni oni toliko popizdili.
Guest- Guest
Ma neće. To je granata 15 mm. Di će to sad tražit. Fali in oklopa a ti kad dođeš stojadinom na kontrolnu točku ovi te isto može pregazit gusjenicama ko i T-72 a oklopljen je dakle s puškon mu ne možeš ništa a ima i neki mitraljez i unutra možda jedna granata reda radi ako triba opalit u znak upozorenja i to je to.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Prije dvoje: vozač i poručnik Gruber. Neće ovo na front, ovo je samo za kontrolne točke.MDMiridije wrote:Ovo je u principu super da su t62 doveli. 4 ljudi posada. Više stoke zagine po tenku.
Ili prije neka mobilna rezerva takovo nešto. Ne vjerujem baš ni ja da će ići s ovim jurišati...pa nisu čak ni oni toliko popizdili.
2014-04-11
ajde neka te, biti će zanimljivo čitati nas kad se sve okrene a Ukrajina izađe na državne granice za koju godinu.AlfaOmega wrote:Definitivno drugi posa.Šandor Winnetou wrote:ma ne utiče, ne čitaš pažljivo, djeljješ mi "rasejano" .AlfaOmega wrote:Znam, i reka sam ti prošli put, puno ti je da moraš prelistavati od mista gdi si zadnji put stao. Utiče na tlak a ti to moraš pazit.Šandor Winnetou wrote:tre radi nesrećo neradnička ali prelistam svakako gdje sam stao i uvijek me nasmijete, pogotovo mentalna konjinaAlfaOmega wrote:Pa evo i ovdi, Safet puno manje spama, tre se primirija, sad samo viri iz prikrajka (doctor's orders), vuk je davno odusta, mika također... ezeku završija dopust, vratili ga u vrapče. Platili longija da namjerno spama temu nebi li otišla na smetljište.
Već sam ti napisao da se nisi u stanju vinuti u ptičju perspektivu i zato tapkaš u mraku.
Hint: srbi su u prva tri mjeseca " oslobodili" 33% RH a traktorijada je finiš srpske politike. Rusija je gotovo preslikala srpski model i zar stvarno misliš da će i epilog biti drugačiji ?
Idi spavat
čim četnici cvle znaš da gube.
pa bi oni malo ukidanje sankcija kako bi pomogli gladnima.
treba još jače pojačati sankcije i raketirati svaki brod sa žitom.
šteta kaj nemremo ove rusofile poslati u rusiju.
da nam jave preko turbojakog interneta o stanju u majčici rusiji.
krenulo je i otpuštanje radnika u njemačkoj zbog ekonomske situacije.
vrlo pragmatično, a mislim da bi maxa to jako razveselilo, otpuštaju ruse.
treba pride krenut s ukidanjem viza i sve ih vraćati u vukojebinu.
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Ima u Sibiru posla. Cijena peleta je skočila 100 posto. Nek pilaju.veber wrote:
2014-04-11
ista ekipa je slavila u siriji moćno rusko oružje.Šandor Winnetou wrote:ajde neka te, biti će zanimljivo čitati nas kad se sve okrene a Ukrajina izađe na državne granice za koju godinu.AlfaOmega wrote:Definitivno drugi posa.Šandor Winnetou wrote:ma ne utiče, ne čitaš pažljivo, djeljješ mi "rasejano" .AlfaOmega wrote:Znam, i reka sam ti prošli put, puno ti je da moraš prelistavati od mista gdi si zadnji put stao. Utiče na tlak a ti to moraš pazit.Šandor Winnetou wrote:tre radi nesrećo neradnička ali prelistam svakako gdje sam stao i uvijek me nasmijete, pogotovo mentalna konjinaAlfaOmega wrote:Pa evo i ovdi, Safet puno manje spama, tre se primirija, sad samo viri iz prikrajka (doctor's orders), vuk je davno odusta, mika također... ezeku završija dopust, vratili ga u vrapče. Platili longija da namjerno spama temu nebi li otišla na smetljište.
Već sam ti napisao da se nisi u stanju vinuti u ptičju perspektivu i zato tapkaš u mraku.
Hint: srbi su u prva tri mjeseca " oslobodili" 33% RH a traktorijada je finiš srpske politike. Rusija je gotovo preslikala srpski model i zar stvarno misliš da će i epilog biti drugačiji ?
tada sam pisao da u konvencionalnom ratu horde nemaju šanse.
za sada ide implementacija zapadnog oružja.
zima će doći brzo.
rusijoš uvijek nemaju elementarni naftovod za opskrbu zemaljskih snaga.
avijacija će im uskoro biti za kiki kada ih počnu skidati s neba.
dolaskom hladnog vremena porast će potrebe za dodatnim namirnicama, gorivom.
(naravno forumski ratnici opet će me popljuvat, da još nije ni ljeto, a pišem o zimi-tako su i o siriji-eto im "moćne" armije)
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
ajd i ti kao i mentali opali koju glupost da se mogu smijati kad opet naletim, ti nećeš ni odjetiti a meni bi čuno značilo :)))Šandor Winnetou wrote:ajde neka te, biti će zanimljivo čitati nas kad se sve okrene a Ukrajina izađe na državne granice za koju godinu.AlfaOmega wrote:Definitivno drugi posa.Šandor Winnetou wrote:ma ne utiče, ne čitaš pažljivo, djeljješ mi "rasejano" .AlfaOmega wrote:Znam, i reka sam ti prošli put, puno ti je da moraš prelistavati od mista gdi si zadnji put stao. Utiče na tlak a ti to moraš pazit.Šandor Winnetou wrote:tre radi nesrećo neradnička ali prelistam svakako gdje sam stao i uvijek me nasmijete, pogotovo mentalna konjinaAlfaOmega wrote:Pa evo i ovdi, Safet puno manje spama, tre se primirija, sad samo viri iz prikrajka (doctor's orders), vuk je davno odusta, mika također... ezeku završija dopust, vratili ga u vrapče. Platili longija da namjerno spama temu nebi li otišla na smetljište.
Quotao si sam sebe. Kasno je, idi spavat
Eno Evropa sad kuka kak je već istrošila sve zaliha naoružanja zbog slanja istog za Ukrajinu. A još nije ni ljeto, a pišeš o zimi.veber wrote:
ista ekipa je slavila u siriji moćno rusko oružje.
tada sam pisao da u konvencionalnom ratu horde nemaju šanse.
za sada ide implementacija zapadnog oružja.
zima će doći brzo.
rusijoš uvijek nemaju elementarni naftovod za opskrbu zemaljskih snaga.
avijacija će im uskoro biti za kiki kada ih počnu skidati s neba.
dolaskom hladnog vremena porast će potrebe za dodatnim namirnicama, gorivom.
(naravno forumski ratnici opet će me popljuvat, da još nije ni ljeto, a pišem o zimi-tako su i o siriji-eto im "moćne" armije)
kažu ljudi da se rusofistvo najjlskše liječi tako da rusofila pošalješ u rusijuveber wrote:čim četnici cvle znaš da gube.
još je bitnije da je isti "izbačen" u drugom ratu. vjerovatno 42e pa od tuda 62 oznaka.MDMiridije wrote:Ovo je u principu super da su t62 doveli. 4 ljudi posada. Više stoke zagine po tenku.
koliko se sjećam u drugom je bio T34.
bilo je nekih modeliranja pa su ovog na slici izbacili pod oznakom T55, ako se ne varam
onda su išli oni 70,72.
ali za 62 nikad čuo.
2014-12-30
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu