ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 28 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 27/5/2022, 22:28

Lijepa skupinica životinja u kratkom isječku instant preseljenja na drugi svijet.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/5/2022, 22:32

MDMiridije wrote:

Lijepa skupinica životinja u kratkom isječku instant preseljenja na drugi svijet.

Pravi navijač ne misli samo na napad i zabijanje golova.
Za pobjedu je jednako je važna, ako ne i važnija, obrana.

Jednako tako kako se veseliš nad mrtvim Rusima, tako bi trebao i plakati nad mrtvim Ukrajincima.
Ovako izgledaš kao bezveznjak.
Kurac, a ne navijač.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/5/2022, 22:36

AlfaOmega wrote:
MDMiridije wrote:

Još jedna skupina jebenih barbara izgorila u mukama! Sve ih isto dočekalo dabogda pička im materina bolesna.
Da ne bude zabune, ovo je pravi video: Taj je pak montiran da ispadne da su Ameri ipak napravili hit, iako se na orginalnom snimku jasno vidi da bježe podvijena repa. Jedan čak i vrišti: Puca na nas!

Ima i drugi video iz drona gdje se vidi kako ga plaćenici dva puta pogode, i na kraju skuha se municija u IFVu (vjerojatno je prenosio oružje).

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/5/2022, 22:38

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/5/2022, 22:48

Rusija proteruje pet hrvatskih diplomata

Rusija je proglasila nepoželjnim petoricu hrvatskih diplomata u ambasadi Hrvatske u Moskvi, a nota o tome danas je uručena hrvatskom ambasadoru, saopštilo je MSP Rusije. Kako je navedeno u saopštenju, proglašenje diplomata za "persona non grata" predstavlja odgovor na "neprijateljske korake" koje je Zagreb ranije preduzeo da smanji broj članova ruske diplomatske misije.
Hrvatskom ambasadoru je u ruskom ministarstvu uložen oštar protest zbog, kako je navedeno, neosnovanih pokušaja hrvatskih vlasti da okrive Rusiju za ratne zločine u Ukrajini i zbog pružanja vojne pomoći Kijevu. Hrvatska je u aprilu proterala 24 ruske diplomate zbog ruske vojne intervencije protiv Ukrajine.
-
Fala kurcu. Šta manje posla s vama to bolje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/5/2022, 22:49

crvenkasti wrote:Maxo, što ćeš ti ako Ukrajinci popuše rat?

Što ja imam o tome razgovarati s tobom?

Što mi uopće imamo razgovarati? Ti si iz krda koje se raduje ovakvim stvarima, koji se navlaži na invazije i otimanje tuđeg. Nemamo o čemu razgovarati. Nemoj ni pokušavati. Ovo iz pristojnosti ti odgovaram. Niti u jednoj stvari se nikada nećemo moći složiti onda nemamo o čemu ni razgovarati. Neću te vrijeđati ni napadati. Ti si to što jesi i nema ti iz tvoje kože. Ti ovo podržavaš i tomu se raduješ- I toga radi za mene ne postojiš.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/5/2022, 22:52

RayMabus wrote:

Rusija proteruje pet hrvatskih diplomata

Rusija je proglasila nepoželjnim petoricu hrvatskih diplomata u ambasadi Hrvatske u Moskvi, a nota o tome danas je uručena hrvatskom ambasadoru, saopštilo je MSP Rusije. Kako je navedeno u saopštenju, proglašenje diplomata za "persona non grata" predstavlja odgovor na "neprijateljske korake" koje je Zagreb ranije preduzeo da smanji broj članova ruske diplomatske misije.
Hrvatskom ambasadoru je u ruskom ministarstvu uložen oštar protest zbog, kako je navedeno, neosnovanih pokušaja hrvatskih vlasti da okrive Rusiju za ratne zločine u Ukrajini i zbog pružanja vojne pomoći Kijevu. Hrvatska je u aprilu proterala 24 ruske diplomate zbog ruske vojne intervencije protiv Ukrajine.
-
Fala kurcu. Šta manje posla s vama to bolje.

To nije u redu. Sad bi trebali protjerati i srpske diplomate, inače će se narušiti ravnoteža. Što su oni bolji od nas?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/5/2022, 22:54

Ma da se mene pita sam bi zatvorija hrvatsku ambasadu u Rusiji a njima reka da zatvore svoju u Hrvatskoj i doviđenja.

Šta ja iman s njima raspravljat ? Završili smo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/5/2022, 22:55

RayMabus wrote:Ma da se mene pita sam bi zatvorija hrvatsku ambasadu u Rusiji a njima reka da zatvore svoju u Hrvatskoj i doviđenja.

Ali poslije bismo morali gledati kako Srbi posluju i surađuju s Rusima, a mi ništa.
Opet bismo bili ljubomorni.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/5/2022, 22:57

crvenkasti wrote:
RayMabus wrote:Ma da se mene pita sam bi zatvorija hrvatsku ambasadu u Rusiji a njima reka da zatvore svoju u Hrvatskoj i doviđenja.

Ali poslije bismo morali gledati kako Srbi posluju i surađuju s Rusima, a mi ništa.
Poslujemo i mi. Pusti ti poslovanje. Ovo je diplomacija. Zatvorija bi mu ja svoju ambasadu gore a njemu reka da ima par dana da zatvori svoju u Hrvatskoj i doviđenja.

Iza toga stoji Putin a ja s njime nemam šta raspravljat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/5/2022, 22:59

RayMabus wrote:
crvenkasti wrote:

Poslujemo i mi. Pusti ti poslovanje. Ovo je diplomacija. Zatvorija bi mu ja svoju ambasadu gore a njemu reka da ima par dana da zatvori svoju u Hrvatskoj i doviđenja.

Iza toga stoji Putin a ja s njime nemam šta raspravljat.

Kako poslujemo kad smo im uveli sankcije?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/5/2022, 23:00

Pa ta kurtoazija oko toga da imamo surađivati oko ičega s tim životinjama, raditi na nekakvim kvazi projektima, umjetničkim razmjenama itd....dok god se radi o naciji koja radi na sustavnoj eliminaciji druge zemlje i nacije. Treba se maknuti i što manje surađivati s takvim barbarima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/5/2022, 23:02

MDMiridije wrote:

Pa ta kurtoazija oko toga da imamo surađivati oko ičega s tim životinjama, raditi na nekakvim kvazi projektima, umjetničkim razmjenama itd....dok god se radi o naciji koja radi na sustavnoj eliminaciji druge zemlje i nacije. Treba se maknuti i što manje surađivati s takvim barbarima.

Rusija je površinski manjim dijelom u Europi, a većim u kurtaziji.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/5/2022, 23:04

Pa poslujemo zato šta nismo mu još uveli sankcije na naftu i plin a kako stvari stoje na plin i nećemo barem do 2027 pa je PPD koji od Gasproma kupuje plin dobio u zakup na pet godina dakle do 2027 kapacitete na Krku.

Posal je posal. To se uvik dogovori. Hrvatska i onako nije izvoznik plina i nafte dok oni jesu tako da čiji je to plin i nafta nas nije ni brige a to u prevodu onda kako se dogovore tamo pa to tako ide. 

Rusija je izvoznik energenata a ne Hrvatska tako da nema tu nikakve konkurenkcije nego šibaš biznis.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/5/2022, 23:06

MDMiridije wrote:

Dobro ne smeta meni umjetnost. To se može i preko umjetničkih akademija surađivat. Ovo je ambasada. Ja bi mu to zatvorija i tako mu poručija koliko je on meni kao zemlja i političar bitan. Posra bi mu se u usta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/5/2022, 23:07

RayMabus wrote:Pa poslujemo zato šta nismo mu još uveli sankcije na naftu i plin a kako stvari stoje na plin i nećemo barem do 2027 pa je PPD koji od Gasproma kupuje plin dobio u zakup na pet godina dakle do 2027 kapacitete na Krku.

Posal je posal. To se uvik dogovori. Hrvatska i onako nije izvoznik plina i nafte dok oni jesu tako da čiji je to plin i nafta nas nije ni brige a to u prevodu onda kako se dogovore tamo pa to tako ide. 

Rusija je izvoznik energenata a ne Hrvatska tako da nema tu nikakve konkurenkcije nego šibaš biznis.

Ne možemo poslovati s barbarima. Zato su nam rekli da im uvedemo sankcije.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/5/2022, 23:08

crvenkasti wrote:
RayMabus wrote:Pa poslujemo zato šta nismo mu još uveli sankcije na naftu i plin a kako stvari stoje na plin i nećemo barem do 2027 pa je PPD koji od Gasproma kupuje plin dobio u zakup na pet godina dakle do 2027 kapacitete na Krku.

Ne možemo poslovati s barbarima. Zato su nam rekli da im uvedemo sankcije.
Pa ne poslujemo. Mi poslujemo s PPD-om a on posluje s barbarima. :rasta
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/5/2022, 23:11

lol
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/5/2022, 23:18

MDMiridije wrote:
crvenkasti wrote:Maxo, što ćeš ti ako Ukrajinci popuše rat?

Što ja imam o tome razgovarati s tobom?

Što mi uopće imamo razgovarati? Ti si iz krda koje se raduje ovakvim stvarima, koji se navlaži na invazije i otimanje tuđeg. Nemamo o čemu razgovarati. Nemoj ni pokušavati. Ovo iz pristojnosti ti odgovaram. Niti u jednoj stvari se nikada nećemo moći složiti onda nemamo o čemu ni razgovarati. Neću te vrijeđati ni napadati. Ti si to što jesi i nema ti iz tvoje kože. Ti ovo podržavaš i tomu se raduješ- I toga radi za mene ne postojiš.

Praviš se glup i glumiš idiota. Zadnjih 30 godina je svijet prepun ratovanja, invazija i otimanja tuđeg.

Tebi je najedamput proradila savjest i sa krvožednom strašću se raduješ mrtvim Rusima.

Zašto nisi komentirao npr rat u Jemenu, gdje je ubijeno više od 10 000 djece? Gdje ti je tada bila savjest?

https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/10/19/unicef-vise-od-10-000-djece-ubijeno-ili-ranjeno-u-ratu-u-jemenu
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/5/2022, 23:19

Rusija treba dobiti još 13,7 milijarda eura od svog izvoza ugljikovodika u 2022., kojega će dio namijeniti za nastavak ofenzive u Ukrajini, rekao je u petak ruski ministar financija.
"Ocjenjujemo da bi dodatni prihodi od ugljikovodika mogli iznositi do 13,7 milijarda eura, pokazuju procjene koje smo izradili s ministarstvom gospodarskog razvoja", rekao je Anton Siluanov u razgovoru koji je prenosila televizija.
"Ranije smo dio tog novca od nafte i plina stavljali u zalihe, ali ove godine ćemo ga u cijelosti potrošiti", rekao je.
-
Zahvaljujući ponajprije veoma visokoj cijeni plina, Rusija trenutačno ubire rekordne prihode od prodaje ugljikovodika koji su uglavnom izuzeti od sankcija uvedenih Moskvi zbog njezine ofenzive u Ukrajini.
Zemlje Europske unije nastoje smanjiti svoju ovisnost o ruskoj nafti i plinu, ali se zasad nisu uspjele dogovoriti o postupnom prekidu kupnje ruske nafte jer Mađarska blokira prijedlog naftnog embarga.
-
Rusiji stiže 13.7 milijardi eura od izvoza nafte i plina: ‘Sve ćemo potrošiti, dio na ofenzivu‘
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/5/2022, 23:24

Ukrajinci ako ne dignu taj naftovod prema Orbanu u zrak taj se neće predomislit a ovi svaki dan zarade miljardu eura a s miljardu eura....s miljardu eura možeš kupit toliko granata da jedan grad od sto tisuća stanovnika sravniš skroz sa zemljom.

Oni će sorit tu cilu Ukrajinu ako ovi ne udare taj embargo na naftu Rusiji jer on tri puta više zarađuje na nafti nego na plinu dakle nafta je ključ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics