Ruska invazija na Ukrajinu
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Uradiše li šta Ukri danas kod Khersona? Nešto su ka pokušali, ali nisam upratija jel bila još jedna lame hit and run akcija ka juče u Zaporožju.
Ev, taman se DeffMon oglasija. Ali ovo sam već pročita kod nekog drugog lika ranije
According to RU sources, UAF crossed the river Inhulets about 80km NE of Kherson city. UAF continued to Bruskyns'ke where fighting continues. RU sources call it an encirclement... I've seen reports claiming about 10-15 tanks/vehicles crossed the river. pic.twitter.com/p62p9XWCyW
— Def Mon (@DefMon3) May 27, 2022
Još jedna skupina jebenih barbara izgorila u mukama! Sve ih isto dočekalo dabogda pička im materina bolesna.
Guest- Guest
Respect za moral
реклама чіпсів Люкс :metal::flag_ua: pic.twitter.com/vEhcCehcXf
— Злий Конопляний Джмелик (@DimSel007) May 27, 2022
Ovaj video sam jučer vidija, ali mi je ostala enigma jesu li uopće pogodili taj BTR-80. Kasnije se čuje samo ruska paljba i vidi bižanija Ukra. Dio iz zraka je naknadno dodatMDMiridije wrote:
Još jedna skupina jebenih barbara izgorila u mukama! Sve ih isto dočekalo dabogda pička im materina bolesna.
Last edited by AlfaOmega on 27/5/2022, 21:39; edited 1 time in total
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Pardon, Amera
Lavrov: Colonial habits have not disappeared anywhere
You ignore and even rudely tell us "no" when we ask that our legitimate interests be taken into account.
Not anywhere, for some tens of thousands of kilometers, but right on the borders of the Russian Federation.
And just compare this arrogance, this sense of superiority, this colonial mentality, when "everything is allowed to me, and you will do what I tell you."
It is manifested not only in the way they treat our interests.
When they need... Remember, in 1999, suddenly the United States decided that Yugoslavia posed a threat to their security.
Ten thousand kilometers from the coast of America.
Bombed just at the moment.
They used an American who headed the OSCE mission, such was Walker, who loudly declared genocide the discovery of several corpses in the village of Rachak.
As it turned out later, these corpses were not civilians, but militants.
They were dressed in civilian clothes and scattered.
Just like it was done on April 23 this year in the city of Bucha near Kyiv.
The same scheme.
It works whether it convinces someone or not.
They didn't need to convince anyone.
They bombed Yugoslavia.
They created an independent Kosovo in violation of all the principles of the OSCE.
And they said, “This is how it will be.”
By the way, in Crimea after the referendum they said: “No, self-determination of Kosovo is right, but self-determination of Crimea is wrong.”
https://www.tellerreport.com/news/2022-05-27-%E2%80%9Ccolonial-habits-have-not-disappeared-anywhere%E2%80%9D--lavrov-in-an-interview-with-rt-arabic---about-the-mentality-of-the-west--the-arab-east-and-ukraine.Skmus706w9.html
crvenkasti-
2014-04-17
AlfaOmega wrote:Ovaj video sam jučer vidija, ali mi je ostala enigma jesu li uopće pogodili taj BTR-80. Kasnije se čuje samo ruska paljba i vidi bižanija Ukra. Dio iz zraka je naknadno dodatMDMiridije wrote:
Ameri su ovo i kanadjani. Pa iz zraka se vidi da ga jesu pogodili. Hit & run. Jedino i ima smisla kod brzih vozila. S tenkom je jednostavnije nego s ovim. Ovdje ako fulaju i ospe ih s rasprskavajucim od 30mm nije bitno gdje se nalaze.
Guest- Guest
Da ne bude zabune, ovo je pravi video: Taj je pak montiran da ispadne da su Ameri ipak napravili hit, iako se na orginalnom snimku jasno vidi da bježe podvijena repa. Jedan čak i vrišti: Puca na nas!MDMiridije wrote:
English speaking UKR volunteers (can hear Brit, US and possibly Canadian voices) firing RGW90 antitank weapon at Russian armour. Date/location unknown although video is recent. pic.twitter.com/CRWQD5wlHD
— D.Emery (@DemeryUK) May 27, 2022
Ja čekam taj EU embargo na rusku naftu jer dok god oni njemu svaki dan miljardu eura turaju u đep na račun prodaje energenata nemre Putin uzgubit taj rat da ga jebeš.
Mislim znam ja da će onda prodavat okolo al onda spušta cijenu 30% pa 30% manje love ova stoka dobije da gazi Ukrajince.
Mislim znam ja da će onda prodavat okolo al onda spušta cijenu 30% pa 30% manje love ova stoka dobije da gazi Ukrajince.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
FH70...a ono ništa posebno. Zajeb je što ne može koristiti modernije tipove municije jerbo je sam komad dizajniran davno....bolje išta nego ništa samo teško će ovo čudo moći brzo premještati s mjesta na mjesto.
Guest- Guest
Ne može on izgubit taj rat dok mu god oni guraju miljardu eura dnevno.
Doć će on do Odese jer netko u EU koći taj embargo a to je Austrija a Orban je samo glasnogovornik.
Doć će on do Odese jer netko u EU koći taj embargo a to je Austrija a Orban je samo glasnogovornik.
2014-04-11
Ekstra si prošla sirotice.
Supruga zamijenila za komad lima radi invazije na susjednu zemlju.
Dabogda se ponovilo 10 000 puta drugima poput tebe!
Guest- Guest
Utekli na kraju barbari iz rovova. Što je tek ekstra ludost...ali jebiga pukne čovjek od toga i kad panika preuzme gotovo je s racionalnim odlukama.
Guest- Guest
Maxo, što ćeš ti ako Ukrajinci popuše rat?
crvenkasti-
2014-04-17
A popušit će ovo vamo na istoku a dalje ćemo vidit. Ovisi o tom eu embargu na rusku naftu jer mu moraš barem smanjit te prihode za 30% ako ga barem misliš obuzdat jer ako ne nego ćeš mu davat miljardu eura dnevno a pa normalno da će napredovat i dalje.
2014-04-11
Lijepa skupinica životinja u kratkom isječku instant preseljenja na drugi svijet.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu