Ruska invazija na Ukrajinu
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ukrajinci ako ne dignu taj naftovod prema Orbanu u zrak taj se neće predomislit a ovi svaki dan zarade miljardu eura a s miljardu eura....s miljardu eura možeš kupit toliko granata da jedan grad od sto tisuća stanovnika sravniš skroz sa zemljom.
Oni će sorit tu cilu Ukrajinu ako ovi ne udare taj embargo na naftu Rusiji jer on tri puta više zarađuje na nafti nego na plinu dakle nafta je ključ.
Oni će sorit tu cilu Ukrajinu ako ovi ne udare taj embargo na naftu Rusiji jer on tri puta više zarađuje na nafti nego na plinu dakle nafta je ključ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakva ironija. Mi im fnanciramo rat u kojem oni ratuju protiv nas.
Kakvi smo mi to ljudi? Važnija nam je zarada od sramote.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Maxo, što ćeš ti ako Ukrajinci popuše rat?
Što ja imam o tome razgovarati s tobom?
Što mi uopće imamo razgovarati? Ti si iz krda koje se raduje ovakvim stvarima, koji se navlaži na invazije i otimanje tuđeg. Nemamo o čemu razgovarati. Nemoj ni pokušavati. Ovo iz pristojnosti ti odgovaram. Niti u jednoj stvari se nikada nećemo moći složiti onda nemamo o čemu ni razgovarati. Neću te vrijeđati ni napadati. Ti si to što jesi i nema ti iz tvoje kože. Ti ovo podržavaš i tomu se raduješ- I toga radi za mene ne postojiš.
Praviš se glup i glumiš idiota. Zadnjih 30 godina je svijet prepun ratovanja, invazija i otimanja tuđeg.
mog
Tebi je najedamput proradila savjest i sa krvožednom strašću se raduješ mrtvim Rusima.
Zašto nisi komentirao npr rat u Jemenu, gdje je ubijeno više od 10 000 djece? Gdje ti je tada bila savjest?
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/10/19/unicef-vise-od-10-000-djece-ubijeno-ili-ranjeno-u-ratu-u-jemenu
Nemoj ti meni da se pravim glup niti mi pametovati niti mi srati o savjesti. Pojma nemaš o meni. Da radujem se nad mrtvim rusima, da imam mogućnost da stisnem dugme da nestanu ko nacija svi do jednoga isti sekund bi ga stisnuo bez truna grižnje savjesti. Do ti jedan koji se nalazi u Ukraini dabogda poginuo u najgorim mukama. Do zadnjega. Komentirao sam i Jemen i stotine drugih sranja to što ti kretenu to nisi čitao je tvoj problem. Kao što je i tvoj problem nemogućnost da promatraš jednu situaciju odvojenu od druge. Rekao sam ti na lijep način da mi se ne obraćaš. Bolje od ovoga biti neće. Ti dolaziš iz Naroda koji ubija i osvaja a rijetko kada brani. Traume su vam Oluja i NATO....što je samo klimaks i točka na i na sva sranja koja ste činili godinama prije. Tebi se diže na ovu invaziju i uništavanje i ubijanje ljudi koji ti ništa nisu napravili.
Rekao sam ti lijepo prođi me se. Ignorirao sam te, dao sam ti sada mogućnost razmjene par rečenica striktno radi toga jer sam duša od čovjeka, dalje od ovoga nećemo ići. Ne postojiš ni ti ni takvi poput tebe za mene. Nikada niste ni postojali. Jesi ti kada pitao ovdje koga jel kome tko poginuo u ekskurzijama tvojih sunarodnjaka kad su sranja ovdje počimala? Jel kome koga ubilo? Kuću spalilo? Tvoje postojanje ovdje je vrhunac tolerancije od gro ljudi koji isto toleriraju...iako ti svima prilaziš na podmukao način i provociraš "na finjaka"....kad se zagrebe površina malo...isto je tu onaj isti prljavi šinjel, obrasla brada, miris rakije, želja za prolijevanjem krvi i trajna fiksacija na tuđu muku koju opravdavaš sranjima kroz koja si ti kao prošao ma komu se događala. Stoj dalje od mene ozbiljno ti govorim.
Pozdrav.
Guest- Guest
A ne znam kakvi su to ljudi samo znam da nisu generali GF s pet zvjezdica.crvenkasti wrote:Kakva ironija. Mi im fnanciramo rat u kojem oni ratuju protiv nas.
Ja bi to prvi dan napravija a poltičar il kapitalista il bilo koji lobista koji mi počme kmečat kako će to urušit ekonomiju....samo bi vidija kako takvi usri bila dana pada s nebodera u sri glavnog grada da svi vide.
Moj ti je moto: Koga nema taj ne postoji.
Ne raspravljam ti se ja puno s onima koji mi oponiraju. Deinkarnacija. PA PA
Neće mu ništa bit. Čovjek je besmrtno biće a taj prvi bi poslužio kao primjer svima ostalima šta će se desiti i njima ako ne poslušaju naredbe.
Živio bi na planeti u fizičkom svemiru i onda te češe guzica za pare a brige te šta na toj istoj planeti finaciraš ubojicu djece.
Ajmo bacaj ga sa zgrade. Neš ti meni ovdje bivstovat.
Last edited by RayMabus on 27/5/2022, 23:42; edited 2 times in total
2014-04-11
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Maxo, što ćeš ti ako Ukrajinci popuše rat?
Što mi uopće imamo razgovarati? Ti si iz krda koje se raduje ovakvim stvarima, koji se navlaži na invazije i otimanje tuđeg. Nemamo o čemu razgovarati. Nemoj ni pokušavati. Ovo iz pristojnosti ti odgovaram. Niti u jednoj stvari se nikada nećemo moći složiti onda nemamo o čemu ni razgovarati. Neću te vrijeđati ni napadati. Ti si to što jesi i nema ti iz tvoje kože. Ti ovo podržavaš i tomu se raduješ- I toga radi za mene ne postojiš.
Praviš se glup i glumiš idiota. Zadnjih 30 godina je svijet prepun ratovanja, invazija i otimanja tuđeg.
mog
Tebi je najedamput proradila savjest i sa krvožednom strašću se raduješ mrtvim Rusima.
Zašto nisi komentirao npr rat u Jemenu, gdje je ubijeno više od 10 000 djece? Gdje ti je tada bila savjest?
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/10/19/unicef-vise-od-10-000-djece-ubijeno-ili-ranjeno-u-ratu-u-jemenu
Nemoj ti meni da se pravim glup niti mi pametovati niti mi srati o savjesti. Pojma nemaš o meni. Da radujem se nad mrtvim rusima, da imam mogućnost da stisnem dugme da nestanu ko nacija svi do jednoga isti sekund bi ga stisnuo bez truna grižnje savjesti. Do ti jedan koji se nalazi u Ukraini dabogda poginuo u najgorim mukama. Do zadnjega. Komentirao sam i Jemen i stotine drugih sranja to što ti kretenu to nisi čitao je tvoj problem. Kao što je i tvoj problem nemogućnost da promatraš jednu situaciju odvojenu od druge. Rekao sam ti na lijep način da mi se ne obraćaš. Bolje od ovoga biti neće. Ti dolaziš iz Naroda koji ubija i osvaja a rijetko kada brani. Traume su vam Oluja i NATO....što je samo klimaks i točka na i na sva sranja koja ste činili godinama prije. Tebi se diže na ovu invaziju i uništavanje i ubijanje ljudi koji ti ništa nisu napravili.
Rekao sam ti lijepo prođi me se. Ignorirao sam te, dao sam ti sada mogućnost razmjene par rečenica striktno radi toga jer sam duša od čovjeka, dalje od ovoga nećemo ići. Ne postojiš ni ti ni takvi poput tebe za mene. Nikada niste ni postojali. Jesi ti kada pitao ovdje koga jel kome tko poginuo u ekskurzijama tvojih sunarodnjaka kad su sranja ovdje počimala? Jel kome koga ubilo? Kuću spalilo? Tvoje postojanje ovdje je vrhunac tolerancije od gro ljudi koji isto toleriraju...iako ti svima prilaziš na podmukao način i provociraš "na finjaka"....kad se zagrebe površina malo...isto je tu onaj isti prljavi šinjel, obrasla brada, miris rakije, želja za prolijevanjem krvi i trajna fiksacija na tuđu muku koju opravdavaš sranjima kroz koja si ti kao prošao ma komu se događala. Stoj dalje od mene ozbiljno ti govorim.
Pozdrav.
Duša od čovjeka, a stavlja slike i videa ubijanja, raduje se mrtvim ljudima i želi smrt čitavoj naciji?
I to sa tolikim žarom, mržnjom i žestinom koju je normalnom čovjeku mučno čitati.
I još se čudi kad netko reagira na njegaova sranja?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Maxo, što ćeš ti ako Ukrajinci popuše rat?
mog
Pozdrav.
Duša od čovjeka, a stavlja slike i videa ubijanja, raduje se mrtvim ljudima i želi smrt čitavoj naciji?
I to sa tolikim žarom, mržnjom i žestinom koju je normalnom čovjeku mučno čitati.
I još se čudi kad netko reagira na njegaova sranja?
Da radujem se pogiblji svakog skota koji sudjeluje u ovome i da da mogu izbrisao bi čitav taj jebeni tumor od nacije.
I sad po zadnji put odjebi na ignore gdje si i bio do pred par minuta. Nemamo o čemu razgovarati.
Guest- Guest
Još jedan govnar. Iz Dagestana. Preselio na Ahiret za stalno, tisuće drugih ga slijedila dabogda iz te nacije ubojica i barbara.
Guest- Guest
Mislio sam ti staviti neki video ili slike mrtvih Ukrajinaca, čisto da ti pokažem koliko je to besmisleno.
Ali zgadio bih se sam sebi.
Ali zgadio bih se sam sebi.
crvenkasti-
2014-04-17
Ooo znaci kod toga povlacis crtu jel. A rasturanje gradova isistematske eliminacije oko kijeva to ti je dosada bio dobar vic i izvor zabave....daj....niz vjetar.
Guest- Guest
Topovsako meso. Nedajem previše pažnje tome jer nešto drugo mi je ovdje vojno bitnije a oni su potrošna roba al ipak mi je bilo drago vidit danas onaj video di oni minobacačima gađaju gradove a onda im se vratilo.
Fino. Da Bog da ih sve izrokalo.
Fino. Da Bog da ih sve izrokalo.
2014-04-11
Čitam ovo :
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/optuznica-iz-srbije-uzburkala-hrvatsku-politicku-scenu-pupovac-sve-je-jasno-to-je-bio-zlocin-15203298
Zašto baš sada ? Vučic je u problemima i kad Ukri po zapovjedi Brita i Ameirkanaca dignu Orbanu onaj naftovod onda Srbija ostaje bez nafte jer i ona dobiva naftu priko toga.
Vučic misli da će nas nešto ucjenjivat a najebat će samo tako.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/optuznica-iz-srbije-uzburkala-hrvatsku-politicku-scenu-pupovac-sve-je-jasno-to-je-bio-zlocin-15203298
Zašto baš sada ? Vučic je u problemima i kad Ukri po zapovjedi Brita i Ameirkanaca dignu Orbanu onaj naftovod onda Srbija ostaje bez nafte jer i ona dobiva naftu priko toga.
Vučic misli da će nas nešto ucjenjivat a najebat će samo tako.
2014-04-11
Alo forumski nazi žohari ispranog mozga, evo vam glavni guru najavljuje kraj krvnika iz kremlja...
[size=57][/size]
[size=57][/size]
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Naci..., ovaj naši, navlače okupatore pričom da im je nizak moral, da nemaju potporu i da šteka logistika...
[size=57][/size]
[size=57][/size]
[size=56]Dok s druge strane friške trupe pristižu na ratište opremljene najmodernijim naoružanjem...[/size]
[size=57][/size]
[size=57][/size]
[size=57][/size]
[size=56]Dok s druge strane friške trupe pristižu na ratište opremljene najmodernijim naoružanjem...[/size]
[size=57][/size]
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Ja ne znam zasto se Ukri ne izvlace iz Severodonjecka, Lisicanska I okolnih mjesta
Dok jos mogu. Jedini preostali izlaz sa Zapadne strane je vec sada pod zestokom vatrom ruskih snaga.
Do punog zatvaranja kotla je jos izmedju 10 I 15 kilometara.
To je jos nekih 4 do 5 dana. Najvise 7.
Dok jos mogu. Jedini preostali izlaz sa Zapadne strane je vec sada pod zestokom vatrom ruskih snaga.
Do punog zatvaranja kotla je jos izmedju 10 I 15 kilometara.
To je jos nekih 4 do 5 dana. Najvise 7.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
veber wrote:zanimljivo je kako su na ovom forumu srbi u nedođiji super bogati, imaju para ko blata, jebu zagreBchanke imenom safeta, nutrija ili miralema.mentalitet wrote:veber wrote:da ga ideš kupiti, nemreš.mentalitet wrote:Inzenjer,shto ti je to turbo raketa,je li ima Twin turbo na elektriku ili na vakum?
A da ti si onaj koji poznaje hrvatski jezik pa ti je mirovina penzija a zrakoplov avion ,valjda je i ta turbo raketa neka najnovija tehnologija??!!
O sad sam skuzio ima V8 i bit turbo kao tvoj mercedes pa leti 10 puta brze od zvuka.
nisi financijski podoban.
ilit plaća ti je mala.
mirovina je bila oduvjek, prije vas balvanaša.
zrakoplov je bio lila s avionom.
zračna luka je bila zračna luka.
kao što je gat gat.
bit-ovi su nastavci koje koristimo prilikom neke montaže pa onda stavimo bit t60 kada imamo šaraf torax utora.
što se tiče auta, taj je BI turbo.
odnosno ima dva turbo puhala koja prednabijaju zrak kako bi povećali kompresijski omjer.
kada auto radi ispod 3000 okretaja gase se četiri cilindra i jedan turbo.
onaj tren kada stisneš gas ko u jugiću da dođeš do 60 otvara se turbo i drugi red cilindara.
zato je V motor.
ima opcija u odabiru koja je S.
tada svi cilindri rade i cijelo vrijeme je ukopčan prijenos 4×4.
potrošnja je nekih 15-18l.
ali ti kao svaki osvešteni četnik u americi to znaš.
ali ne znaš zakaj ima crveni križ u oznaci.
Kao prvo gospon Ing. (mislim ono kada bi se zajebavali) nisi mi odgovorio na pitanje kakva je to tehnologija turbo raketa,na kakav pogon i gorivo toga chudo ide i trebalo bi da bude 10 puta brze od zvuka.Da li je to neka schwapska tehnologija posprdno recheno sa moje strane Biturbo V8 4 matic sa krizicem:::)))))Gore na pochetku sam ti postavio zamku sa Twin i da si malo struchan znao bi razliku izmedju kako to mi u americi kazemo Bajturbo i Twin turba,shto opet svaka budala moze naci na googletu ali ti si nesposoban da to razlikujesh zato ti i nije palo u ochi inache bi se zakachio za to kao svojevremeno za slovo B .Svi ovo koji chitaju i koji nisu pristrasni znaju folksdeutscheru da si jedan obichni schupak koji zna samo da se hvali i najvaznije ti je da to smece od auta ne mogu kupiti,ja sam goljo i vozim 1993 350S mada kada bi vidio moj bankovni midlim da bi crkao od zavisti dok bi normalna osoba rekla ,boli me kurac za tvoj bankovni i shto imash,pa si precutio da objasnish tu turbo raketnu tehnologiju jer naravno da to ne postoji sisoje pa ne mozesh ni da hocesh to objasniti jer ne postoji onda inache kako radish preshaltash temu da ja to ne mogu kupiiti i usput josh nabacash nekoliko podataka koje si pokupio sa Interneta misleci da ce to neko pushiti i pitash me glupo pitanje za crveni krizic mada prije njega postoji tekstuano objashnjenje shto to znachi.Naravno ovi tvoji iz chopora i da znaju 100% da izmishljash podrzat cete jer po onoj balkanskoj neprijatelj nasheg prijatelja je nash neprijatelj iako je u pravu.Dakle folksdeutscheru tebe je sigurno napravio neki balkanac a ne schvabo jer geni se ne miijenjaju po 2 do 3 tiisuce godina pa ti toplo preporuchujem da odesh napraviti test svoga DNK jer mozda a ja vjerujem ako ti je otac ziiv hranish (opet Lazesh) stranca u kuci,u prevodu mama ti je bila nuttschen.Meni su Mercedesi i BMW,Porsche ,Audiji svojevremeno blii hobiji ii na njiima sam namatio love u USA shto ti mozesh vidjeti u filmovima a ja da imam josh tri zivota mogao bih od toga da zivim i nshta ne radim,Chak imam schwabu u toj tvojoj kujica drzavi koji mi je iskeshirao veliki novac za jednog 280SL iz 1968 god.Tako da gospon chistach WC ubuduce morash paziti ako zelish ga impresionirash forumashe jer uvjek mozesh naletiti na nekoga tko zna vishe od tebe.Ja se ne volim kurchitii jer nisam ne zadovoljan zivotom ono shto sam ovdje postgao iiako sam doshao sa jednim koferom ne poznavajuci jezik ni neke ljude koj b mi mogli pomoci.Tako da ti savjetujem da ne pishesh shto imash ,shto vozish i sa koliko si se zena rastao.Koga boli kurac za to i ako mislish da cwsh nekoga napraviti ljubomornim zbog toga onda si fakat kreten par exellence.Dakle,to sam ti objasnio a sada malo da predjem na takozvani hrvatski jezik.Nemoj da te zbunjujem jer su te rijech hrvatske pa ih srecemo u Hercegovni i u Dalmaciji i Slavonij.Kuziish poantu ovog teksta?Ako ne kuzish onda ti ni Papa Franjo ne moze pomoc jer si folksdeutscherski krele kakvog je teshko nac medju schwabama.
eto rusi su uveli t55 u drugom ratu.
križić nemreš naći na guglu, ali bitno da sereš.
a većina nas se ionako zna in vivo pa nemrem srat da mi je žena debela ili da vozim rollsa.
samo ste vi oznojeni, pobjegulje četnici iskompleksirani. django je fetivi četnik i kao takav dobrodošao. isto i stanojko.
vi luzeri koji samo lažete možete za rusiju.
(a tebi za info, auto ide luzeru kao što si ti, samo njegov stari ima 80 000€ kojih ti nemaš. privatno nemam vozilo.)
odi sada guglati zakaj je križić na oznaci i zašto su rusi t55 skrivali u drugom ratu.
Alo kretenchino,,,objasni mi prvo kakva je to raketna turbo tehnologija pa cu t objasniti shto taj tvoj krizic znachi.
MDMiridije wrote:
Ovdje su ih baš ono satrali. Nisu im dali priliku za bježati.
Mislim da je lokacija tamo negdje na "pramjanku" Zaporožje.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Ukrima sa Zapada sve cesce predlazu da odreknu nekih teritorija u korist Rusije
Sto ti je rec kad imas "prijatelje" i " saveznike"
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ti se ne odričeš ni Australije iako znaš da za tamo nisi.Ringo10 wrote:Ukrima sa Zapada sve cesce predlazu da odreknu nekih teritorija u korist Rusije
Misliš da će te tamo dugo tolerirati ? Neće.
Zašto onda ne preseliš u Rusiju?
Ne lete avioni izravno? Probaj preko Kine, uspjet će ti.
2016-07-22
Ruske snage osvojile Liman i ušle u Severodonetsk.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Navedi i primjere, ostavi se priče...crvenkasti wrote:
U Ukrajini se ne radi samo o invaziji, već suludom uništavanju svega što je ljudska ruka napravila,
a pljačka se sve što se moglo transportirati u ruske vukojebine, uključujući i pšenicu.
Jedino je na Krimu bilo nešto drugačije. Tamo su oduzeli i sve ukrajinske objekte, što je svojevrsna pljačka
druge države u drugoj državi. Pljačka bijele tehnike se podrazumijeva. Mlaćenje kokošiju po dvorištima također.
Neviđeno barbarstvo nad Mariupoljem, kao i u drugim dijelovima Donbasa. Sravne grad i selo do temelja,
a onda se hvale/te da da su oslobođeni. Podsjetilo me na Vukovar, pa mi je odmah došlo za povraćati.
Last edited by Eroo on 28/5/2022, 12:53; edited 1 time in total
2016-07-22
Ukrajinska vojska na svom se Facebooku pohvalila da su joj isporučeni kopneni lanseri moćnih protubrodskih projektila tipa Harpoon, zajedno s pripadajućim raketama.
"Radi se o isporuci iz Nizozemske, Velike Britanije i Danske, a uskoro će se priključiti i druge zemlje. Ovi projektili branit će Ukrajinu od neprijateljskih ruskih brodova u Crnom moru", stoji u objavi ukrajinske vojske.
"I ostali brodovi agresora pridružit će se krstarici Moskva na dnu Crnog mora", navodi se u objavi.
Ukrajinci objavili snimku: "Dobili smo moćne protubrodske projektile od Zapada"
"Radi se o isporuci iz Nizozemske, Velike Britanije i Danske, a uskoro će se priključiti i druge zemlje. Ovi projektili branit će Ukrajinu od neprijateljskih ruskih brodova u Crnom moru", stoji u objavi ukrajinske vojske.
"I ostali brodovi agresora pridružit će se krstarici Moskva na dnu Crnog mora", navodi se u objavi.
Ukrajinci objavili snimku: "Dobili smo moćne protubrodske projektile od Zapada"
2014-04-11
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu