Ruska invazija na Ukrajinu
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Kissinger se uliziva Kinezima da bi napravija front protiv Rusa onomad. Sad hoće front Rusa i Amera protiv Kineza.
Stari kurvar
Stari kurvar
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
CIA priznala da nije očekivala da će Kijev izdržat.
Međutim, pored mnogih stvari na koje CIA može biti ponosna, ima i onih stvari koje nisu znali. Na primjer, nisu imali pojma koliko je ruska vojska zapravo slaba, da je postala Potemkinovo selo koje se nije moglo nositi s Ukrajinom. Valja uzeti u obzir predviđanje generala Marka Milleyja da bi Kijev mogao pasti u roku od 72 sata. Također, nije se znalo da se ruska vojska, zbog silne korupcije, koristi neispravnim kineskim gumama.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bivsi-agent-cia-e-otkriva-kako-su-amerikanci-propustili-uociti-putinov-uspon-znate-li-cime-smo-se-godinama-bavili-15201354
Znam ja šta je vama bija plan : zadirkivat Rusiju preko Ukrajine i da Rusija napadne i ove osvoji i onda vi opet po starome imate gore babu rogu i igrate i dalje.
Ovo nisu očekivali i sad im se stvara ovo: slaba Rusija al Rusija u savezu s Kinom.
I sad imamo rezime da Rusija + sjeverna Koreja + Kina dominišu u antiameričkom savezu na Pacifiku a Europa je olakšana jer je Rusija slaba a Kina je u osnovi na drugoj strani i sad je Amerika na apartima.
Još sam van instalira Borića u Čileu da ne dođe onaj vaš CIA fašista i ode i ta obala pacifika u najbolju ruku u neku neutralnu zonu a ne pod CIA patronatom.
Ha ha ha ruganje.
Međutim, pored mnogih stvari na koje CIA može biti ponosna, ima i onih stvari koje nisu znali. Na primjer, nisu imali pojma koliko je ruska vojska zapravo slaba, da je postala Potemkinovo selo koje se nije moglo nositi s Ukrajinom. Valja uzeti u obzir predviđanje generala Marka Milleyja da bi Kijev mogao pasti u roku od 72 sata. Također, nije se znalo da se ruska vojska, zbog silne korupcije, koristi neispravnim kineskim gumama.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bivsi-agent-cia-e-otkriva-kako-su-amerikanci-propustili-uociti-putinov-uspon-znate-li-cime-smo-se-godinama-bavili-15201354
Znam ja šta je vama bija plan : zadirkivat Rusiju preko Ukrajine i da Rusija napadne i ove osvoji i onda vi opet po starome imate gore babu rogu i igrate i dalje.
Ovo nisu očekivali i sad im se stvara ovo: slaba Rusija al Rusija u savezu s Kinom.
I sad imamo rezime da Rusija + sjeverna Koreja + Kina dominišu u antiameričkom savezu na Pacifiku a Europa je olakšana jer je Rusija slaba a Kina je u osnovi na drugoj strani i sad je Amerika na apartima.
Još sam van instalira Borića u Čileu da ne dođe onaj vaš CIA fašista i ode i ta obala pacifika u najbolju ruku u neku neutralnu zonu a ne pod CIA patronatom.
Ha ha ha ruganje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RUSKI MINISTAR POZVAO BRIKS: Otvorimo zajedničke pogone za preradu nafte i gasa, bez učešća spoljnih „nepouzdanih partnera“
Govoreći o pitanjima biološke bezbednosti, ministar je naveo, da s obzirom na snažnu poziciju Kine i Indije u proizvodnji farmaceutskih proizvoda, zajednički napori mogli bi da promene ravnotežu snaga u svetu u razvoju inovativnih lekova i vakcina, a sve u cilju sprovođenja zajedničkih istraživanja o pretnjama po zdravlje i život građana Rusije.
-
MINISTAR industrije i trgovine Rusije Denis Manturov pozvao je države-članice BRIKS-a na saradnju u otvaranju zajedničkih pogona za preradu nafte i gasa, bez učešća spoljnih „nepouzdanih partnera“.
- U poređenju sa brojnim drugim zemljama, mi smo, naravno, u mnogome zaštićeni od rizika, s obzirom na našu pouzdano izgrađenu saradnju u ovoj oblasti. Postoje velike mogućnosti da se naprave zajednički pogoni koji zadovoljavaju sve naše potrebe, bez učešća spoljnih, nepouzdanih partnera - izjavio je Manturov na sastanku sa ministrima trgovine zemalja-članica BRIKS-a.Govoreći o pitanjima biološke bezbednosti, ministar je naveo, da s obzirom na snažnu poziciju Kine i Indije u proizvodnji farmaceutskih proizvoda, zajednički napori mogli bi da promene ravnotežu snaga u svetu u razvoju inovativnih lekova i vakcina, a sve u cilju sprovođenja zajedničkih istraživanja o pretnjama po zdravlje i život građana Rusije.
-
2014-04-11
Ne znam zasto su mnogi podcjenjivali Ukre. Za 8 godina su stvorili vrlo mocnu armiju.
Ta vojska je is strane Amerike i Engleske pripremana za rat sa Rusijom
Osim toga vojsku im predominantno cine kadrovi iz Zapadne UKR.
Intenzivan brainwashing je sprovodjen.
Zato je vrlo tesko slomiti tu vojsku.
Ne kriju to ni Rusi.
Ta vojska je is strane Amerike i Engleske pripremana za rat sa Rusijom
Osim toga vojsku im predominantno cine kadrovi iz Zapadne UKR.
Intenzivan brainwashing je sprovodjen.
Zato je vrlo tesko slomiti tu vojsku.
Ne kriju to ni Rusi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kaze Ray da rat znaci NIKAD VISE ZAJEDNO.
Rusi su digli ruke od bajke o bratstvu sa Ukrima.
Da nije tako ne bi ovo napravili
Oni ce uzeti ono sto smatraju da im pripada i to ce biti Zbogom Ukrajina.
Zapadnu UKR nd zele ni slucajno..to ce uzeti Poljaci
Novorusiju Uzimaju Rusi
Centralni dio sa Kijevom ce da ostane da sam odluci sta hoce.
Rusi su digli ruke od bajke o bratstvu sa Ukrima.
Da nije tako ne bi ovo napravili
Oni ce uzeti ono sto smatraju da im pripada i to ce biti Zbogom Ukrajina.
Zapadnu UKR nd zele ni slucajno..to ce uzeti Poljaci
Novorusiju Uzimaju Rusi
Centralni dio sa Kijevom ce da ostane da sam odluci sta hoce.
2015-09-24
Pad Limana i Avdijevke ce biti fajront za Ukre na Donbasu
U tim mjestima se vec vode ulicne borbe
U tim mjestima se vec vode ulicne borbe
2015-09-24
AlfaOmega wrote:Kad već imaš običaj ustajati u pola tri, bar se prvo umij, dozovi k sebi, pa onda piši. Jbt, isto mrmot bane i samo izvali glupost.Eroo wrote:Rusija između 250 i 300, s tendencijom rasta.AlfaOmega wrote:Zelensky prizna da Ukrajina gubi i do 100 vojnika svaki dan na bojištu. Ali ne, ne želi još uvijek mir, kaže.
U jednoj TV emisiji kazu da je Ukrajina izgubila 60.000 vojnika a samo 2000 ciivila. Ja u to ne vjerujem iako oni to objashnjavaju nekim matematichkim formulama iz priashnjih ratova u svijetu.
Presjek dana:
-ruske i savezničke snage zauzele više skoro cijeli grad Lyman,ukrajinske snage pokušavaju stabilizirati crtu bojišta.Napad je započeo masovnim napadom iz VRL,nakon čega je uslijedio napad oklopnih snaga. Ukrajinske snage rasporedile haubice M777 kao pomoć snagama u Lymanu nakon čega je uslijeda masovna akcija dronova i zrakoplova u potrazi za istima.
-Iz mjesta Zolote ubrzano povlačenje ukrajinskih snaga,veći dio mjesta zauzele ruske snage.
-ruske i savezničke snage pokrenule nove jače napade na Severodonetsk i na
Avdiivku.
-po crtama ukrajinske vojske kod Avdiivke ruske snage intenzivno djeluju sa VRL TOS-1A
-ruski zračni udari na položaje 25.brigade ukrajinske vojske kod Gorlovke.
-ruske snage vođenim projektilim pogodile ukrajinske vojne objekte,infrastrukturu i zone okupljanja snaga kod mjesta Žitomir (željeznička postaja Malin),Soledar,Bakhmut
Nyrkovo i Berestovoe.
-ruske snage nakon zauzimanja mjesta Mirovnovsky ruske snage topništvom nadziru prometnicu Bakhmut/Artemovsk-Svetlodarsk.
-V.Zelenski izjavio da je u napadu na 169.obučni centar ukrajinske vojske u gradu Desni (Chernigivska regija) koji se dogodio 17.svibnja,poginulo 87 ljudi. Broj ranjenih nije naveo pretpostavlja se da ih je preko 200.
-Zelenski objavio da će Vrhovnoj Radi predložiti zakon o posebnom statusu poljskih državljana u Ukrajini te da očekuje da Poljska usvoji zakon koji će ukrajinskim državljanima u Poljskoj dati poseban status.
Predloženi zakon osigurao bi Poljacima da mogu biti na izabrani na izborima;da mogu biti uposleni u državna tijela,institucije,obrambenu industriju;da imaju pristup povjreljivim podacima;da mogu biti imenovani na sudsku dužnost;da poljska policija može nadzirati provedbu zalona i reda u Ukrajini i sl.
-Bidenova administracija razmišlja o slanju snaga za specijalne operacije (SOF) u Ukrajinu u sklopu misije pomoći očuvanja američkog veleposlanstva u Kievu, tvrde izvori CNN-a.
-još jedan slučaj pojavljivanja "poginulih/ubijenih" ruskih generala među živima.
General-bojnik Vitalij Gerasimov, načelnik stožeta 41. kombinirane Armije (Centralni vojni okrug), odlikovan je ordenom Aleksandra Nevskog, jučer od strane
general-pukovnika Aleksandra Lapina, zapovjednika Centralnog vojnog okruga, kao jedan od istaknutijih pojedinaca tijekom izvođenja specijalne vojne operacije.Objavljene snimke na RusVesna SU i na RVvoenkor. Inače ukrajonsko ministrstvo obrane,mediji i MSM mediji "sahranili" su dotičnog 8.ožujka ove godine.
-ruske i savezničke snage zauzele više skoro cijeli grad Lyman,ukrajinske snage pokušavaju stabilizirati crtu bojišta.Napad je započeo masovnim napadom iz VRL,nakon čega je uslijedio napad oklopnih snaga. Ukrajinske snage rasporedile haubice M777 kao pomoć snagama u Lymanu nakon čega je uslijeda masovna akcija dronova i zrakoplova u potrazi za istima.
-Iz mjesta Zolote ubrzano povlačenje ukrajinskih snaga,veći dio mjesta zauzele ruske snage.
-ruske i savezničke snage pokrenule nove jače napade na Severodonetsk i na
Avdiivku.
-po crtama ukrajinske vojske kod Avdiivke ruske snage intenzivno djeluju sa VRL TOS-1A
-ruski zračni udari na položaje 25.brigade ukrajinske vojske kod Gorlovke.
-ruske snage vođenim projektilim pogodile ukrajinske vojne objekte,infrastrukturu i zone okupljanja snaga kod mjesta Žitomir (željeznička postaja Malin),Soledar,Bakhmut
Nyrkovo i Berestovoe.
-ruske snage nakon zauzimanja mjesta Mirovnovsky ruske snage topništvom nadziru prometnicu Bakhmut/Artemovsk-Svetlodarsk.
-V.Zelenski izjavio da je u napadu na 169.obučni centar ukrajinske vojske u gradu Desni (Chernigivska regija) koji se dogodio 17.svibnja,poginulo 87 ljudi. Broj ranjenih nije naveo pretpostavlja se da ih je preko 200.
-Zelenski objavio da će Vrhovnoj Radi predložiti zakon o posebnom statusu poljskih državljana u Ukrajini te da očekuje da Poljska usvoji zakon koji će ukrajinskim državljanima u Poljskoj dati poseban status.
Predloženi zakon osigurao bi Poljacima da mogu biti na izabrani na izborima;da mogu biti uposleni u državna tijela,institucije,obrambenu industriju;da imaju pristup povjreljivim podacima;da mogu biti imenovani na sudsku dužnost;da poljska policija može nadzirati provedbu zalona i reda u Ukrajini i sl.
-Bidenova administracija razmišlja o slanju snaga za specijalne operacije (SOF) u Ukrajinu u sklopu misije pomoći očuvanja američkog veleposlanstva u Kievu, tvrde izvori CNN-a.
-još jedan slučaj pojavljivanja "poginulih/ubijenih" ruskih generala među živima.
General-bojnik Vitalij Gerasimov, načelnik stožeta 41. kombinirane Armije (Centralni vojni okrug), odlikovan je ordenom Aleksandra Nevskog, jučer od strane
general-pukovnika Aleksandra Lapina, zapovjednika Centralnog vojnog okruga, kao jedan od istaknutijih pojedinaca tijekom izvođenja specijalne vojne operacije.Objavljene snimke na RusVesna SU i na RVvoenkor. Inače ukrajonsko ministrstvo obrane,mediji i MSM mediji "sahranili" su dotičnog 8.ožujka ove godine.
Moram još jednom naglasiti da u Harkivu živi nešto manje od polovice stanovništva
koji su se na zadnjem popisu izjasnili kao etnički Rusi. Pitam se kako ovi šta ruše
Harkiv znaju u kojim objektima žive Rusi? To je njima nebitno. Sotoni je to nebitno,
samo nek se ruši, samo neka gori, samo nek je više krvi...
Ratko Mladić je barem naručio podređenima: - Okrenite cijevi tamo (u SA) di živi manje Srba.
U kršćanskoj povijesti je poznato da sotona najviše napada one koji su najveći vjernici,
pa tako i vjerske strukture. U Katoličanstvu smo imali slučajeve s nekim papama, za koje
nema drugog objašnjenja, osim da su bili u posjedu sotone.
Danas se to, po mom mišljenju, događa s RPC. Blagoslivanje najsmrtonosnijeg oružja,
koje može uništiti ovaj svijet, nije ništa drugo do blagoslov sotone.
Na terenu gledamo bezrazložna ubijanja, rušenja, paljenja, silovanja i pljačke - velike i sitne.
Pogrešno bi bilo misliti da to rade Rusi. To se rade u imenu Rusa, a ovu sramotu neće
sa sebe saprati do kraja ovog stoljeća (hint: Čečeni, Burjati, Dagestancii, Oseti. itd, nisu Rusi!).
"Rusofili"?
Notorni sljedbenici sotone i ne Rusa!
Primijetili ste da oni nikad ne govore o ruskom pljačkanju, silovanju, bezrazložnom paljenju itd...
Sotona upravlja njihovim mislima...Oni su potecijalni i pljačkaši, i ubice, i silovatelji...
koji su se na zadnjem popisu izjasnili kao etnički Rusi. Pitam se kako ovi šta ruše
Harkiv znaju u kojim objektima žive Rusi? To je njima nebitno. Sotoni je to nebitno,
samo nek se ruši, samo neka gori, samo nek je više krvi...
Ratko Mladić je barem naručio podređenima: - Okrenite cijevi tamo (u SA) di živi manje Srba.
U kršćanskoj povijesti je poznato da sotona najviše napada one koji su najveći vjernici,
pa tako i vjerske strukture. U Katoličanstvu smo imali slučajeve s nekim papama, za koje
nema drugog objašnjenja, osim da su bili u posjedu sotone.
Danas se to, po mom mišljenju, događa s RPC. Blagoslivanje najsmrtonosnijeg oružja,
koje može uništiti ovaj svijet, nije ništa drugo do blagoslov sotone.
Na terenu gledamo bezrazložna ubijanja, rušenja, paljenja, silovanja i pljačke - velike i sitne.
Pogrešno bi bilo misliti da to rade Rusi. To se rade u imenu Rusa, a ovu sramotu neće
sa sebe saprati do kraja ovog stoljeća (hint: Čečeni, Burjati, Dagestancii, Oseti. itd, nisu Rusi!).
"Rusofili"?
Notorni sljedbenici sotone i ne Rusa!
Primijetili ste da oni nikad ne govore o ruskom pljačkanju, silovanju, bezrazložnom paljenju itd...
Sotona upravlja njihovim mislima...Oni su potecijalni i pljačkaši, i ubice, i silovatelji...
Last edited by Eroo on 24/5/2022, 09:44; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
AlfaOmega wrote:Presjek dana:
-ruske i savezničke snage zauzele više skoro cijeli grad Lyman
Još pljačke, paljenja i silovanja...?
Koje savezničke snage? Čečeni, Dagestinanci, Oseti, Burjati...?
Čuli saveznici, jebote...svjetska sramota...
Zna sotona svoj posao i ti mu revno služiš.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Danas je 90. dan rata u Ukrajini trodnevne specijalne operacije Rusije u Ukrajini.
Šta pjeva Liliputin kad dođe u Ukrajinu ?
Prođe ljeto trideseto godina mi žao nije. Nije važno šta je bilo već je važno kako mi je.
Šta pjeva Liliputin kad dođe u Ukrajinu ?
Prođe ljeto trideseto godina mi žao nije. Nije važno šta je bilo već je važno kako mi je.
2014-04-11
Rusi tamo ne teroriziraju i ne siluju jer to je tamo njihov narod
2015-09-24
Eroo wrote:AlfaOmega wrote:Presjek dana:
-ruske i savezničke snage zauzele više skoro cijeli grad Lyman
Još pljačke, paljenja i silovanja...?
Koje savezničke snage? Čečeni, Dagestinanci, Oseti, Burjati...?
Čuli saveznici, jebote...svjetska sramota...
Zna sotona svoj posao i ti mu revno služiš.
Sramota kad gube, sramota kad pobjeđuju. Glupi Rusi.
crvenkasti-
2014-04-17
sada su rasprave jel switchblade 300 ili switchblade 600.
switch600 ima mogućnost da penetrira tenk, switchblade 300 gelere koji su sigurno pokosili kojeg rusa oko tenka.
čudi me zašto nema više snimki ovakvih napada dronovima samoubojicama
switch600 ima mogućnost da penetrira tenk, switchblade 300 gelere koji su sigurno pokosili kojeg rusa oko tenka.
Tek su došli.AssadNaPodmornici wrote:sada su rasprave jel switchblade 300 ili switchblade 600.
2014-04-11
ja sam iz ove teme shvatio da ukrajinci trenutačno gube teritorije, ajde da čujem vas koji pratite pomno, kako će izgledati fronta za tjedan-dva?
koliko ukrajine je odsječeno, koji su sljedeći koraci?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Meni treba pat pozicija radi Komšića bar do jeseni tako da više manje ovako kako sad s kojim upadom ovih i onih metar naprid metar nazad.ljubo1212 wrote:ja sam iz ove teme shvatio da ukrajinci trenutačno gube teritorije, ajde da čujem vas koji pratite pomno, kako će izgledati fronta za tjedan-dva?
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:sada su rasprave jel switchblade 300 ili switchblade 600.
Nakon što eksplodira, ne može više snimati, glupane.
crvenkasti-
2014-04-17
hebga, tražio sam pomoć onih koji pomno prate stanje, zaboravio sam dodati, i razumiju situacijuRayMabus wrote:Meni treba pat pozicija radi Komšića bar do jeseni tako da više manje ovako kako sad s kojim upadom ovih i onih metar naprid metar nazad.ljubo1212 wrote:ja sam iz ove teme shvatio da ukrajinci trenutačno gube teritorije, ajde da čujem vas koji pratite pomno, kako će izgledati fronta za tjedan-dva?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:hebga, tražio sam pomoć onih koji pomno prate stanje, zaboravio sam dodati, i razumiju situacijuRayMabus wrote:Meni treba pat pozicija radi Komšića bar do jeseni tako da više manje ovako kako sad s kojim upadom ovih i onih metar naprid metar nazad.ljubo1212 wrote:ja sam iz ove teme shvatio da ukrajinci trenutačno gube teritorije, ajde da čujem vas koji pratite pomno, kako će izgledati fronta za tjedan-dva?
Rekao sam ti. Dobio si odgovor.
2014-04-11
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu