ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 36 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 30/6/2022, 14:25

vuksadinare wrote:

mate baturina je izjavio da on ne vidi pokraj ovakvog vodstva tj uprave buducnost za svog sina ali i hajduk (intervju za germanijak)...sto se tice brkljace njegov otac je poznat da voli jako lovu..likovi iz njegovog kraja u sali bi rekli za lovu bi i mater prodao
I di je Mate Baturina prvo odveo sinove? U RNK Split, a klub nakon nekog vremena propao... 
On i od Brkljaca otac traze lovu odmah i sad, veliku lovu, a u Hajduku je nece dobiti. I tu nije kriv klub koji ih dovodi.
Brkljaca da ne ide u GNK (a po svemu sudeći ide) isao bi negdi vanka...
Hajduk nudi nesto drugo. Brkljaca da je ostao, dobio bi priliku na prolice, igrao bi i za seniore neke utakmice i uzeo bi prvi seniorski trofej. Ovako je nekoliko mjeseci bacio u vitar, a ni pripreme za novu sezonu nije prosao...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/6/2022, 14:41

FRANK wrote:
sitting_bull wrote:https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/hajdukov-dragulj-kojeg-su-usporedivali-s-del-pierom-odbio-novi-ugovor-i-izabrao-dinamo-15216473

sekta zna!

"naša dica" odlaze...
Otici ces i ti kurvin sine
nja nja nja!

ubit ćemo, zaklat ćemo ko sa sektom neće!

je, otići ću samo ako me napadneš kukavički s leđa kako i priliči tvom četničkom mentalnom sklopu.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2022, 14:50

Andreas Goldberger wrote:
vuksadinare wrote:

mate baturina je izjavio da on ne vidi pokraj ovakvog vodstva tj uprave buducnost za svog sina ali i hajduk (intervju za germanijak)...sto se tice brkljace njegov otac je poznat da voli jako lovu..likovi iz njegovog kraja u sali bi rekli za lovu bi i mater prodao
I di je Mate Baturina prvo odveo sinove? U RNK Split, a klub nakon nekog vremena propao... 
On i od Brkljaca otac traze lovu odmah i sad, veliku lovu, a u Hajduku je nece dobiti. I tu nije kriv klub koji ih dovodi.
Hajduk nudi nesto drugo. Brkljaca da je ostao, dobio bi priliku na prolice, igrao bi i za seniore neke utakmice i uzeo bi prvi seniorski trofej. Ovako je nekoliko mjeseci bacio u vitar, a ni pripreme za novu sezonu nije prosao...
sto je kriza veca raste i pohlepa...inace matu baturinu nikad nije krasila velika inteligencija..osobno ga poznajem jer sam ga upoznao dok je igrao za zagreb a ja sam bio tad redar na zagrebovu stadionu...lik je seljkast i tad je gledao gdje da se ogrebe..htio je i on u dinamo tad jos croatiu doci iz zagreba ali ovi ga uzeli pa ga je dosao u hajduk gdje se vise ispromasivao nego zabio da su ljudi poceli sumnjati i da cak namjerno promasuje posto je nemoguce promasivao..kad ga ljudi pitaju ili pitali odakle je uvijek bi rekao 'iz jednog sela kraj splita' a iz vrlike je udaljene 70 km od splita..patio je od tog nekog kompleksa
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2022, 16:20

vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:

sto je kriza veca raste i pohlepa...inace matu baturinu nikad nije krasila velika inteligencija..osobno ga poznajem jer sam ga upoznao dok je igrao za zagreb a ja sam bio tad redar na zagrebovu stadionu...lik je seljkast i tad je gledao gdje da se ogrebe..htio je i on u dinamo tad jos croatiu doci iz zagreba ali ovi ga uzeli pa ga je dosao u hajduk gdje se vise ispromasivao nego zabio da su ljudi poceli sumnjati i da cak namjerno promasuje posto je nemoguce promasivao..kad ga ljudi pitaju ili pitali odakle je uvijek bi rekao 'iz jednog sela kraj splita' a iz vrlike je udaljene 70 km od splita..patio je od tog nekog kompleksa
Takvih ce uvik biti i ne triba se osvrtati na njih... 
Ima dovoljno kvalitetnih momaka koji ce staviti potpis bez obzira na puno bolje ponude.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 30/6/2022, 23:08

Dva tovara uboga tješe jedan drugoga ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2022, 23:51

Zeko wrote:Dva tovara uboga tješe jedan drugoga ...
Natovarili vas tovari i dogdine dabogda...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 1/7/2022, 13:07

A kaj ste nas prošle sezone natovarili? Ako dobro čitam Dinamo je prvak sa 7 bodova viška ... Dao bog da nas tak' natovarite i ove sezone ... Ali, prošle sezone su vam šanse bile mizerne, a ove su vam još manje ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 1/7/2022, 15:57

pušite kurac sektaške tovarčine
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/7/2022, 16:22

jbg...mi vam postajemo konkurencija..pa placite...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/7/2022, 16:25

grad koji propada kojem su vaznije klupice u duginim bojama nego sto se gusi u smecu..cibona propala..rk zagreb..medvescak ostade samo dinamo...nije bas za pohvalu..senf ce i to dokrajciti..ak ne preselite u puscu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/7/2022, 16:30

Zeko wrote:A kaj ste nas prošle sezone natovarili?
7-4 u bodovima
4-3 u golovima
2-1 u pobjedama

Nebi imao ništa protiv da se to ponovi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/7/2022, 16:43

dinamo pusca bistra ili dinamo sesvetska sela..zgodno :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/7/2022, 20:00

...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Zeko 2/7/2022, 00:35

cassanowa wrote:
Zeko wrote:A kaj ste nas prošle sezone natovarili?
7-4 u bodovima
4-3 u golovima
2-1 u pobjedama

Nebi imao ništa protiv da se to ponovi.
Bogami ni ja ne bi imao ništa protiv da se ponovi prošla sezona ... I to je baš OK, jer vi ste prošlu sezonu proslavili titulu 2 puta ... Prvi put nakon pobjede protiv Dinama u Zagrebu, a drugi put nakon pobjede protiv Dinama u Splitu ... I na kraju ste ostali bez nje ... Stvarno ne bi imao ništa protiv da vi opet proslavljate titule, a mi vam se na kraju smijemo ... Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića koji pobijedi velikana i onda to slavi nekoliko tjedana u kojima sve to prospe kaj je u derbijima osvojio ... Rezultati u derbijima su samo statistički podatak i oni nikada nisu riješavali prvenstvo ... To bi morao znati, ako uopće pratiš nogomet, naravno ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 2/7/2022, 00:41

vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
Ma kaj bi bilo loše, to je vaša realnost ... Pa kaj vi još uvijek niste svjesni da ste prošlu sezonu odigrali na 110% mogućnosti ekipe koju imate? I još uz ogromni sudački vjetar u leđa ... A Dinamo je bio negdje na 50% svojih mogućnosti ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2022, 01:07

vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
Prosla su vrimena Uno di gnoja kad smo bili prvaci priprema...  B-)
Na zimu smo imali puno slabije protivnike pa smo jednako lose odigrali.
Nikakvo mjerilo i rezultat totalno nebitan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2022, 01:25

Hajduk Split - Page 36 289435327_7585158711558950_7447785369604240111_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=6J5-_WNatr4AX8__aGJ&_nc_ht=scontent-man2-1

Cestitke kapetanu i ljudini na potpisu ugovora s Hajdukom.
Takoder cestitke na najjacoj presici u povijesti...  :hail :hail :hail
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/7/2022, 05:47

ne znam...bojim se motivacijskog praznjenja...puno je faktora u igri sto bi rekao krovinovic...jedino sam zabrinut da li ce motivacija biti kao u prosloj sezoni
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/7/2022, 06:00

motivacijsko praznjenje...spiritus se treba osjetiti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2022, 09:55

vuksadinare wrote:
ne znam...bojim se motivacijskog praznjenja...puno je faktora u igri sto bi rekao krovinovic...jedino sam zabrinut da li ce motivacija biti kao u prosloj sezoni
Pa motivacija se doci kad dodu prave utakmice. 
Neces biti motiviran na prijateljskoj, pogotovo kad te se zgazi na treninzima.
Zasto su mladi igraci, pogotovo Biuk odigrali najbolje? Jer imaju motiv dokazati se treneru. Kao sto se primjerice Brunek odilicno odigrao za lopove. Jer mu visi prva postava, mora se dokazati. 
Formu treba tempirati za pocetak HNL-a i pogotovo Europu za misec dana. Super kup dolazi rano i realno ni mi ni Lopovi necemo biti u optimalnoj formi za tu utakmicu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/7/2022, 10:26

vuksadinare wrote:
Pa motivacija se doci kad dodu prave utakmice. 
Neces biti motiviran na prijateljskoj, pogotovo kad te se zgazi na treninzima.
Zasto su mladi igraci, pogotovo Biuk odigrali najbolje? Jer imaju motiv dokazati se treneru. Kao sto se primjerice Brunek odilicno odigrao za lopove. Jer mu visi prva postava, mora se dokazati. 
Formu treba tempirati za pocetak HNL-a i pogotovo Europu za misec dana. Super kup dolazi rano i realno ni mi ni Lopovi necemo biti u optimalnoj formi za tu utakmicu.
ne znam..tu je super kup odmah prvenstvo i kvalifikacijske utakmice a i dambrauskas iskazuje znakove zabrinutosti narocito pojedinim fregmentima igre...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics