Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
I di je Mate Baturina prvo odveo sinove? U RNK Split, a klub nakon nekog vremena propao...vuksadinare wrote:
mate baturina je izjavio da on ne vidi pokraj ovakvog vodstva tj uprave buducnost za svog sina ali i hajduk (intervju za germanijak)...sto se tice brkljace njegov otac je poznat da voli jako lovu..likovi iz njegovog kraja u sali bi rekli za lovu bi i mater prodao
On i od Brkljaca otac traze lovu odmah i sad, veliku lovu, a u Hajduku je nece dobiti. I tu nije kriv klub koji ih dovodi.
Brkljaca da ne ide u GNK (a po svemu sudeći ide) isao bi negdi vanka...
Hajduk nudi nesto drugo. Brkljaca da je ostao, dobio bi priliku na prolice, igrao bi i za seniore neke utakmice i uzeo bi prvi seniorski trofej. Ovako je nekoliko mjeseci bacio u vitar, a ni pripreme za novu sezonu nije prosao...
Guest- Guest
nja nja nja!FRANK wrote:Otici ces i ti kurvin sinesitting_bull wrote:https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/hajdukov-dragulj-kojeg-su-usporedivali-s-del-pierom-odbio-novi-ugovor-i-izabrao-dinamo-15216473
sekta zna!
"naša dica" odlaze...
ubit ćemo, zaklat ćemo ko sa sektom neće!
je, otići ću samo ako me napadneš kukavički s leđa kako i priliči tvom četničkom mentalnom sklopu.
sitting_bull-
2015-09-28
sto je kriza veca raste i pohlepa...inace matu baturinu nikad nije krasila velika inteligencija..osobno ga poznajem jer sam ga upoznao dok je igrao za zagreb a ja sam bio tad redar na zagrebovu stadionu...lik je seljkast i tad je gledao gdje da se ogrebe..htio je i on u dinamo tad jos croatiu doci iz zagreba ali ovi ga uzeli pa ga je dosao u hajduk gdje se vise ispromasivao nego zabio da su ljudi poceli sumnjati i da cak namjerno promasuje posto je nemoguce promasivao..kad ga ljudi pitaju ili pitali odakle je uvijek bi rekao 'iz jednog sela kraj splita' a iz vrlike je udaljene 70 km od splita..patio je od tog nekog kompleksaAndreas Goldberger wrote:I di je Mate Baturina prvo odveo sinove? U RNK Split, a klub nakon nekog vremena propao...vuksadinare wrote:
mate baturina je izjavio da on ne vidi pokraj ovakvog vodstva tj uprave buducnost za svog sina ali i hajduk (intervju za germanijak)...sto se tice brkljace njegov otac je poznat da voli jako lovu..likovi iz njegovog kraja u sali bi rekli za lovu bi i mater prodao
On i od Brkljaca otac traze lovu odmah i sad, veliku lovu, a u Hajduku je nece dobiti. I tu nije kriv klub koji ih dovodi.
Hajduk nudi nesto drugo. Brkljaca da je ostao, dobio bi priliku na prolice, igrao bi i za seniore neke utakmice i uzeo bi prvi seniorski trofej. Ovako je nekoliko mjeseci bacio u vitar, a ni pripreme za novu sezonu nije prosao...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Takvih ce uvik biti i ne triba se osvrtati na njih...vuksadinare wrote:sto je kriza veca raste i pohlepa...inace matu baturinu nikad nije krasila velika inteligencija..osobno ga poznajem jer sam ga upoznao dok je igrao za zagreb a ja sam bio tad redar na zagrebovu stadionu...lik je seljkast i tad je gledao gdje da se ogrebe..htio je i on u dinamo tad jos croatiu doci iz zagreba ali ovi ga uzeli pa ga je dosao u hajduk gdje se vise ispromasivao nego zabio da su ljudi poceli sumnjati i da cak namjerno promasuje posto je nemoguce promasivao..kad ga ljudi pitaju ili pitali odakle je uvijek bi rekao 'iz jednog sela kraj splita' a iz vrlike je udaljene 70 km od splita..patio je od tog nekog kompleksaAndreas Goldberger wrote:I di je Mate Baturina prvo odveo sinove? U RNK Split, a klub nakon nekog vremena propao...vuksadinare wrote:
Ima dovoljno kvalitetnih momaka koji ce staviti potpis bez obzira na puno bolje ponude.
Guest- Guest
Dva tovara uboga tješe jedan drugoga ...
Zeko-
2015-08-26
Natovarili vas tovari i dogdine dabogda...Zeko wrote:Dva tovara uboga tješe jedan drugoga ...
Guest- Guest
A kaj ste nas prošle sezone natovarili? Ako dobro čitam Dinamo je prvak sa 7 bodova viška ... Dao bog da nas tak' natovarite i ove sezone ... Ali, prošle sezone su vam šanse bile mizerne, a ove su vam još manje ...
Zeko-
2015-08-26
jbg...mi vam postajemo konkurencija..pa placite...
2015-09-08
grad koji propada kojem su vaznije klupice u duginim bojama nego sto se gusi u smecu..cibona propala..rk zagreb..medvescak ostade samo dinamo...nije bas za pohvalu..senf ce i to dokrajciti..ak ne preselite u puscu
2015-09-08
7-4 u bodovimaZeko wrote:A kaj ste nas prošle sezone natovarili?
4-3 u golovima
2-1 u pobjedama
Nebi imao ništa protiv da se to ponovi.
Guest- Guest
dinamo pusca bistra ili dinamo sesvetska sela..zgodno
2015-09-08
...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
2015-09-08
Bogami ni ja ne bi imao ništa protiv da se ponovi prošla sezona ... I to je baš OK, jer vi ste prošlu sezonu proslavili titulu 2 puta ... Prvi put nakon pobjede protiv Dinama u Zagrebu, a drugi put nakon pobjede protiv Dinama u Splitu ... I na kraju ste ostali bez nje ... Stvarno ne bi imao ništa protiv da vi opet proslavljate titule, a mi vam se na kraju smijemo ... Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića koji pobijedi velikana i onda to slavi nekoliko tjedana u kojima sve to prospe kaj je u derbijima osvojio ... Rezultati u derbijima su samo statistički podatak i oni nikada nisu riješavali prvenstvo ... To bi morao znati, ako uopće pratiš nogomet, naravno ...cassanowa wrote:7-4 u bodovimaZeko wrote:A kaj ste nas prošle sezone natovarili?
4-3 u golovima
2-1 u pobjedama
Nebi imao ništa protiv da se to ponovi.
Zeko-
2015-08-26
Ma kaj bi bilo loše, to je vaša realnost ... Pa kaj vi još uvijek niste svjesni da ste prošlu sezonu odigrali na 110% mogućnosti ekipe koju imate? I još uz ogromni sudački vjetar u leđa ... A Dinamo je bio negdje na 50% svojih mogućnosti ...vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
Zeko-
2015-08-26
Prosla su vrimena Uno di gnoja kad smo bili prvaci priprema...vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
Na zimu smo imali puno slabije protivnike pa smo jednako lose odigrali.
Nikakvo mjerilo i rezultat totalno nebitan.
Guest- Guest
Cestitke kapetanu i ljudini na potpisu ugovora s Hajdukom.
Takoder cestitke na najjacoj presici u povijesti...
Guest- Guest
ne znam...bojim se motivacijskog praznjenja...puno je faktora u igri sto bi rekao krovinovic...jedino sam zabrinut da li ce motivacija biti kao u prosloj sezoniAndreas Goldberger wrote:Prosla su vrimena Uno di gnoja kad smo bili prvaci priprema...vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
2015-09-08
motivacijsko praznjenje...spiritus se treba osjetiti
2015-09-08
Pa motivacija se doci kad dodu prave utakmice.vuksadinare wrote:ne znam...bojim se motivacijskog praznjenja...puno je faktora u igri sto bi rekao krovinovic...jedino sam zabrinut da li ce motivacija biti kao u prosloj sezoniAndreas Goldberger wrote:Prosla su vrimena Uno di gnoja kad smo bili prvaci priprema...vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
Neces biti motiviran na prijateljskoj, pogotovo kad te se zgazi na treninzima.
Zasto su mladi igraci, pogotovo Biuk odigrali najbolje? Jer imaju motiv dokazati se treneru. Kao sto se primjerice Brunek odilicno odigrao za lopove. Jer mu visi prva postava, mora se dokazati.
Formu treba tempirati za pocetak HNL-a i pogotovo Europu za misec dana. Super kup dolazi rano i realno ni mi ni Lopovi necemo biti u optimalnoj formi za tu utakmicu.
Guest- Guest
ne znam..tu je super kup odmah prvenstvo i kvalifikacijske utakmice a i dambrauskas iskazuje znakove zabrinutosti narocito pojedinim fregmentima igre...Andreas Goldberger wrote:Pa motivacija se doci kad dodu prave utakmice.vuksadinare wrote:ne znam...bojim se motivacijskog praznjenja...puno je faktora u igri sto bi rekao krovinovic...jedino sam zabrinut da li ce motivacija biti kao u prosloj sezoniAndreas Goldberger wrote:Prosla su vrimena Uno di gnoja kad smo bili prvaci priprema...vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
Neces biti motiviran na prijateljskoj, pogotovo kad te se zgazi na treninzima.
Zasto su mladi igraci, pogotovo Biuk odigrali najbolje? Jer imaju motiv dokazati se treneru. Kao sto se primjerice Brunek odilicno odigrao za lopove. Jer mu visi prva postava, mora se dokazati.
Formu treba tempirati za pocetak HNL-a i pogotovo Europu za misec dana. Super kup dolazi rano i realno ni mi ni Lopovi necemo biti u optimalnoj formi za tu utakmicu.
2015-09-08
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50