Ruska invazija na Ukrajinu
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
..srecom bar u tom je prevladala rusofobija nad rusofilstvom prosla dva desetljeca...pa se nismo zeljeli ukljuciti u ruske plinske 'tokove' koji su nas zaobilazili...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma kakvi..jesi jucer gledao u dnevniku stanje nasih robnih rezervi?...ladno mozemo izdrzati tri godine..fakat me iznenadilo...ipak u nekim stvarima nas pamet nije izdala .kog boli kurac za svabe...sto si nisu gomilali rezerve...nego vazna je bilanca pa sve prodajAssadNaPodmornici wrote:ovisni smo , jer EU je jedna cjelina. prdne li njemačka nećemo imati ovdje šta za jest, većina nas.vuksadinare wrote:...jos jednom mi nismo toliko ovisni o energentima unutar eu kao drugi..T. wrote:rusija i kina grade 3. plinovod...vuksadinare wrote:jer kod ovih je lova...a od burkine faso mogu dobit kurac na stapu ili leopardovu kozu u zamjenu za zitokaya wrote:Dobro. Zašto onda stalno kukaju zbog ove 1/7 i prijete se bombama..AlfaOmega wrote:Zvanična statistika: Čak 6/7 zemaljske kugle nije uvelo sankcije Rusiji. Afrika hoće da počne uvoz hrane iz Rusije umjesto Ukrajine. Ajd u kurac i pravednost!
za europu više nema ruskih energenata...
sami smo to tražili...
pitaću te na jesen stojiš li još uvijek uz ukrajinu...
treba ukraincima ubrzati slanje oružja i ostaloga, da što prije poraze Ruse a onda možemo ukinuti sankcije
2015-09-08
I od "Ruskog mira", ili što bi vi rekli "Ruskog sveta". Nije to mala stvar.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Nema ti druge nego preseliti se u Rusiju.T. wrote:rusija i kina grade 3. plinovod...vuksadinare wrote:jer kod ovih je lova...a od burkine faso mogu dobit kurac na stapu ili leopardovu kozu u zamjenu za zitokaya wrote:Dobro. Zašto onda stalno kukaju zbog ove 1/7 i prijete se bombama..AlfaOmega wrote:Zvanična statistika: Čak 6/7 zemaljske kugle nije uvelo sankcije Rusiji. Afrika hoće da počne uvoz hrane iz Rusije umjesto Ukrajine. Ajd u kurac i pravednost!
sami smo to tražili...
U Sibiru je hladno, ali imaju plin.
Mi smo , hvala Bogu, uspjeli ostvariti naš veličanstveni cilj: smanjenje ovisnosti o ruskom plinu.
Možeš li zamisliti da će Hrvatska i "Srpskom svetu" doturati plin i naftu?
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
...sto se tice svaba...davno sam rekao bolio bi me veliki K da ih ruje okupiraju ili migranti..ubila ih bilanca da su sve drugo zanemarili
2015-09-08
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/pucaju-im-gume-koriste-prastare-karte-znate-li-sto-smo-pronasli-u-srusenim-ruskim-avionima-15195482
2016-07-22
možemo kurac izdržati, na kraju bi to popljačkali lokalni domoljubi iz hercegovine i prodavali na crnom tržištu i obogatili se, eto tako bi to bilovuksadinare wrote:ma kakvi..jesi jucer gledao u dnevniku stanje nasih robnih rezervi?...ladno mozemo izdrzati tri godine..fakat me iznenadilo...ipak u nekim stvarima nas pamet nije izdala .kog boli kurac za svabe...sto si nisu gomilali rezerve...nego vazna je bilanca pa sve prodajAssadNaPodmornici wrote:ovisni smo , jer EU je jedna cjelina. prdne li njemačka nećemo imati ovdje šta za jest, većina nas.vuksadinare wrote:...jos jednom mi nismo toliko ovisni o energentima unutar eu kao drugi..T. wrote:rusija i kina grade 3. plinovod...vuksadinare wrote:jer kod ovih je lova...a od burkine faso mogu dobit kurac na stapu ili leopardovu kozu u zamjenu za zitokaya wrote:Dobro. Zašto onda stalno kukaju zbog ove 1/7 i prijete se bombama..AlfaOmega wrote:Zvanična statistika: Čak 6/7 zemaljske kugle nije uvelo sankcije Rusiji. Afrika hoće da počne uvoz hrane iz Rusije umjesto Ukrajine. Ajd u kurac i pravednost!
sami smo to tražili...
treba ukraincima ubrzati slanje oružja i ostaloga, da što prije poraze Ruse a onda možemo ukinuti sankcije
a švabe bi slali svoje radnike.
u ostalom mi gubimo stanovništvo, trenutno smo na 3.6 milijuna ljudi, 1991 smo skoro imali 5milijuna. očito ne možemo uzdržavati ovliko stanovništva. da nam se nije pola milijuna ljudi iselilo vanka zadnjih 20godina, bilo bi gladi u RH
sve ce biti ok...i nemoj tako o braci u hercegovini...zoki ce ti zamjeritiAssadNaPodmornici wrote:možemo kurac izdržati, na kraju bi to popljačkali lokalni domoljubi iz hercegovine i prodavali na crnom tržištu i obogatili se, eto tako bi to bilovuksadinare wrote:ma kakvi..jesi jucer gledao u dnevniku stanje nasih robnih rezervi?...ladno mozemo izdrzati tri godine..fakat me iznenadilo...ipak u nekim stvarima nas pamet nije izdala .kog boli kurac za svabe...sto si nisu gomilali rezerve...nego vazna je bilanca pa sve prodajAssadNaPodmornici wrote:ovisni smo , jer EU je jedna cjelina. prdne li njemačka nećemo imati ovdje šta za jest, većina nas.vuksadinare wrote:...jos jednom mi nismo toliko ovisni o energentima unutar eu kao drugi..T. wrote:rusija i kina grade 3. plinovod...vuksadinare wrote:jer kod ovih je lova...a od burkine faso mogu dobit kurac na stapu ili leopardovu kozu u zamjenu za zitokaya wrote:Dobro. Zašto onda stalno kukaju zbog ove 1/7 i prijete se bombama..AlfaOmega wrote:Zvanična statistika: Čak 6/7 zemaljske kugle nije uvelo sankcije Rusiji. Afrika hoće da počne uvoz hrane iz Rusije umjesto Ukrajine. Ajd u kurac i pravednost!
sami smo to tražili...
a švabe bi slali svoje radnike.
u ostalom mi gubimo stanovništvo, trenutno smo na 3.6 milijuna ljudi, 1991 smo skoro imali 5milijuna. očito ne možemo uzdržavati ovliko stanovništva. da nam se nije pola milijuna ljudi iselilo vanka zadnjih 20godina, bilo bi gladi u RH
2015-09-08
rusi ne zaboravljaju baš tako lako...AssadNaPodmornici wrote:ovisni smo , jer EU je jedna cjelina. prdne li njemačka nećemo imati ovdje šta za jest, većina nas.vuksadinare wrote:...jos jednom mi nismo toliko ovisni o energentima unutar eu kao drugi..T. wrote:rusija i kina grade 3. plinovod...vuksadinare wrote:jer kod ovih je lova...a od burkine faso mogu dobit kurac na stapu ili leopardovu kozu u zamjenu za zitokaya wrote:Dobro. Zašto onda stalno kukaju zbog ove 1/7 i prijete se bombama..AlfaOmega wrote:Zvanična statistika: Čak 6/7 zemaljske kugle nije uvelo sankcije Rusiji. Afrika hoće da počne uvoz hrane iz Rusije umjesto Ukrajine. Ajd u kurac i pravednost!
sami smo to tražili...
koliko pratim, za eu nema više ruskih energenata...
bez obzira na status sankcija danas-sutra...
jednostavno ih nema jer su ugovoreni za kinu, indiju itd. slijedećih 30 godina ...
nema količine, a neće biti ni dobre volje s ruske strane...
vidićemo uostalom vrlo brzo...
a jebiga nisam ja napao ukrainu. čak niti HDZ čak niti Zapad. nego Putin.T. wrote:rusi ne zaboravljaju baš tako lako...AssadNaPodmornici wrote:ovisni smo , jer EU je jedna cjelina. prdne li njemačka nećemo imati ovdje šta za jest, većina nas.vuksadinare wrote:...jos jednom mi nismo toliko ovisni o energentima unutar eu kao drugi..T. wrote:rusija i kina grade 3. plinovod...vuksadinare wrote:jer kod ovih je lova...a od burkine faso mogu dobit kurac na stapu ili leopardovu kozu u zamjenu za zitokaya wrote:Dobro. Zašto onda stalno kukaju zbog ove 1/7 i prijete se bombama..AlfaOmega wrote:Zvanična statistika: Čak 6/7 zemaljske kugle nije uvelo sankcije Rusiji. Afrika hoće da počne uvoz hrane iz Rusije umjesto Ukrajine. Ajd u kurac i pravednost!
sami smo to tražili...
koliko pratim, za eu nema više ruskih energenata...
bez obzira na status sankcija danas-sutra...
jednostavno ih nema jer su ugovoreni za kinu, indiju itd. slijedećih 30 godina ...
nema količine, a neće biti ni dobre volje s ruske strane...
vidićemo uostalom vrlo brzo...
jedno je kada je bila pandemija prehlade , vidio si i sam pola foruma je sudjelovalo u tome, ovaj luđak što ovdje visi pola dana, je tada znao 40h u komadu provoditi na rupi od foruma zagovarajući logore i slična sranja, a sada nestao i uskrsnuo ovdje(ok ja ga ovdje kontroliram pa je sve ok).
što se tiče nesretne Ukraine Putin nas je sjeba sve, najviše Ukrainu pa onda vlastitu Rusiju pa nas u EU pa ostatak svijeta.
Sada nisam ja kriv što su se Ukrainci napalili, ne žele uopće pričati sa Rusima, nanjušili su krv i žele ih istjerati...
što se tiče tjeranja Ruse, Izjumski pravac.. nešto su Ukri opet pogodili vjerujem da će uskoro neka snimka iz vazduha
usput vidio sam dva tri videa jutros sa zarobljenim Rusima(Harkivski front),
evo jedan, ima u komentarima još par slika itd
navodno, kažem navodno ostaci friško uništenog helikpptera
nešto artiljerijskog uništavanja Rusa.. (iako je ovdje solidna koncetracija RU tehnike , nije sve pogođeno)
ima još toga, vjerujem da će luđak ero nešto nakačiti, naravno neke stvari će i dva i tri puta zaredom ,pa će quotati sebe, itd(to ću pobrisati) ali one stvari koje mi se neda neka on lipi hah
usput vidio sam dva tri videa jutros sa zarobljenim Rusima(Harkivski front),
evo jedan, ima u komentarima još par slika itd
navodno, kažem navodno ostaci friško uništenog helikpptera
nešto artiljerijskog uništavanja Rusa.. (iako je ovdje solidna koncetracija RU tehnike , nije sve pogođeno)
ima još toga, vjerujem da će luđak ero nešto nakačiti, naravno neke stvari će i dva i tri puta zaredom ,pa će quotati sebe, itd(to ću pobrisati) ali one stvari koje mi se neda neka on lipi hah
evo ludi rusi i dalje upiru oko zmijskog otoka.. pa će opet biti kmečanje kada ih ovi pogode projektilima i dronovima, "kako je sve to snimljeno u hollywoodu, i kako su zapravo to ukrainski brodovi i helikopter"
AssadNaPodmornici wrote:
ima još toga, vjerujem da će luđak ero nešto nakačiti, naravno neke stvari će i dva i tri puta zaredom ,pa će quotati sebe, itd(to ću pobrisati)
Kic(psihoterapeut?) ti je pogodija terapiju: - brišem, dakle postojim.
2016-07-22
speak of the devil and it shall appear
AlfaOmega wrote:Gle, ima i nacrtano:
baš ono za glupavke poput tebe
gle to plavo ti je jedno 80 posto svjetskog BDP-a...
ovo sivo su uglavnomo shithole states za koje nikog nije briga i za koje nitko ne zna ni kako se zovu, osim kine i još par njih
Šta'su'vo planirali? Paradu 9. maja, potopljenih na dnu Crnog mora?
Čim di bude loše ti samo briši, neće se nitko ljutit.AssadNaPodmornici wrote:speak of the devil and it shall appear
2016-07-22
marcellus wrote:AlfaOmega wrote:Gle, ima i nacrtano:
ovo sivo su uglavnomo shithole states za koje nikog nije briga i za koje nitko ne zna ni kako se zovu, osim kine i još par njih
Nije pošteno da se 90% prirodnih resursa nalazi izvan plavog u šupak državama.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:AlfaOmega wrote:Gle, ima i nacrtano:
Srbiji će Hrvatska slat i plin i naftu, tako da ne trebaš brinit.
2016-07-22
Dok kod Harkiva ide dosta brzo i učinkovito.
crvenkasti wrote:marcellus wrote:AlfaOmega wrote:Gle, ima i nacrtano:
nije, zato ćemo prijeći na obnovljive resurse, ono zelena tranzicija i to... sunce, vjetar, poneka nuklearka, ništa plin ništa nafta
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 33 of 50