Ruska invazija na Ukrajinu
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
AssadNaPodmornici wrote:ne znam..red wolf wrote:Cilj im je bio okruženje Ukrajinskih snaga...Za to više nemaju snage...Kad se dogodi ono što se ima dogoditi u Moskvi, nastupit će jedno konfuzno vrijeme i to vrijeme će iskoristiti Ukrajinci...Praktički će osloboditi svoju zemlju jer će ruska vojska biti u rasulu...Ostaje pitanje hoće li krenuti na Krim. Ja mislim da hoće, ali budućnost nije zacementirana...Stalno se mijenja...AssadNaPodmornici wrote:rusi su nakon svih muka (za obje strane) uzeli popasnu. nadam se da su Ukrainci učvrstili se na drugoj liniji. pro-ruski i pro-srpski portali kmeče da će se sada doći do raspada UKR pozicija na istoku, naravno to govore non stop.
dobra vijest je da su Rusi kod Izjuma ukrainskim artiljerijskim prženjem doslovno zaustavljeni.. tonu videa smo stavili već.
međutim sjevernodonjeck bi se mogao naći u okruženju.
bitno je da u rusi kod izjuma zaustavljeni jer imali su proboj na tom pravcu prijetilo je sjecanjem cijele fronte.. već 10ak dana nemaju nikakve pokrete, ne samo to, nego im ukrainci po bokovima rokaju artiljerijom, baš ima tona videa što smo stavili ovdje..
ali sjevernodonjeck je baš gore daleko isturen duboko u ruskom teritoriju..
To ako su pametni minirati ce sve I maknut se kad osjete da je vrag odnio salu, pustit stoku unutra i dignut sve u zrak.
Funkcioniralo je u par navrata 2015-e. Ne vidim zasto ne bi i sada.
Sva ta stoka je u istu školu išla.
Guest- Guest
Mislim da previše gledaš u karte...AssadNaPodmornici wrote:
ali sjevernodonjeck je baš gore daleko isturen duboko u ruskom teritoriju..
red wolf-
2016-02-10
Ne. Već se događa. Do jutra ćeš imati vijesti o protuofenzivi u Zaporoškoj oblasti. Ja sam još 2014. godine vidio što će se događati u budućnosti. Čak sam jednom forumašu na onom propalom forumu, Epikuru, postavio pitanje želi li znati kako će ovaj rat završiti?...Nije odgovorio ništa.MDMiridije wrote:red wolf wrote:Već neko vrijeme se govori o tome da će Ukrajinska vojska pokrenuti veliku protuofanzivu...Ne znam što se očekivalo. Ali, mislim da se događaju postepene protuofenzive. Pomalo...Sad se čisti Harkovska oblast čime će se očistiti sjever od Rusa i izaći na granicu s Rusijom. Navodno je započela protuofenziva u Zaporoškoj oblasti. Cilj su Melitopolj i Berdjansk. No, s time će se, vjerujem, odvijati i protuofenziva u Hersonskoj oblasti čime će Ukrajinska vojska doći na granice Krima.
Nece sigurno jos neko vrijeme. Njima najvise odgovara napad na jebeni Herson, gdje imaju zaledje. I koji im je najkraci za dovesti dovoljno snaga. Turci su konacno isporucili municiju za Bayraktare...nek se dovoljno jedinica obuci dalekometnom artiljerijom i ako igdje trebaju udariti trebaju tu udariti. Ako tu barbari puknu, na drugim mjestima pucaju 100%.
red wolf-
2016-02-10
Ma dobro to kod Zaporozja znam ali to ti je lokalna protuofenziva...za par sela nije ti to opca ofenziva.
Guest- Guest
Ne shvaćaš, a nisi jedini, što se događa...Ovo je jedna nova filozofija rata...Odnosno ajmo otvoreno...Rusija je napala Ukrajinu...Vjerojatno bi ju pregazila bez problema...No, što se događa?...Cijeli Zapad je stao uz Ukrajinu. Naoružava je svaki dan...I? To nije slučajno! Shvaćate li trenutak u kojem se nalazite?...Meni je žao ovih prorusa ovdje...Nemaju dovoljno razvijen kapacitet mozga da razumiju što se događa.MDMiridije wrote:Ma dobro to kod Zaporozja znam ali to ti je lokalna protuofenziva...za par sela nije ti to opca ofenziva.
red wolf-
2016-02-10
Russian Forces Using The Fara-VR Portable Reconnaissance Radar Station In Combat In Mariupol
Guest- Guest
Američko veleposlanstvo u Kijevu je ponovno u funkciji...Ako vam to nešto ne govori, onda ne može vam se pomoći...
red wolf-
2016-02-10
hahahahahahahahahahahahahaGnječ wrote:
Russian Forces Using The Fara-VR Portable Reconnaissance Radar Station In Combat In Mariupol
red wolf-
2016-02-10
Propaganda Video From Kiev Regime Claiming This Is A Russian Mi-8 Helicopter, When In Fact It Isn't
A breakdown of the destruction of a Ukrainian Mi-8/17 on Snake Island that was attempting to land an amphibious assault and which the Ukrainian armed forces are trying to pass off as a Russian helicopter.
Today, the Ukrainian armed forces' OC Yug and the Bandero media claimed the destruction of a Russian Mi-8 helicopter on Snake Island and cited the following video to confirm it.
But upon close examination, it becomes apparent that the video captures the moment of the Ukrainian landing from the Mi-8 helicopter and its subsequent destruction by the Russian side.
The video clearly shows paratroopers positioned around the helicopter, securing the landing site (carried out when landing in enemy-controlled territory).
Next comes the unloading of ammunition (if this is a Russian helicopter, this procedure is redundant - the ammunition is already on the island).
And lastly, the explosion of the helicopter is caused by a relatively high-powered munition (e.g. FAB 250, 500), but by no means a Bayraktar missile.
Guest- Guest
Russian Use Of "Orlan-10" Drones To Guide BM-21 Grad MLRS Artillery To Destroy Ukrainian Stronghold
Guest- Guest
što to kad zmijski otok drže ruski barbari?Ringo10 wrote:Katastrofa Ukra na Zmijskom Otoku
Ima snimak na YT
Ono je strasno
https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comments/ul5fb6/russan_state_tv_featured_a_voice_of_reason_who/
Jedan hrabar Rus koji je sasuo istinu u oči ruskom narodu na državnoj televiziji...
Jedan hrabar Rus koji je sasuo istinu u oči ruskom narodu na državnoj televiziji...
red wolf-
2016-02-10
Sami Rusi su to opovrgnuli...Gnječ wrote:
Propaganda Video From Kiev Regime Claiming This Is A Russian Mi-8 Helicopter, When In Fact It Isn't
A breakdown of the destruction of a Ukrainian Mi-8/17 on Snake Island that was attempting to land an amphibious assault and which the Ukrainian armed forces are trying to pass off as a Russian helicopter.
Today, the Ukrainian armed forces' OC Yug and the Bandero media claimed the destruction of a Russian Mi-8 helicopter on Snake Island and cited the following video to confirm it.
But upon close examination, it becomes apparent that the video captures the moment of the Ukrainian landing from the Mi-8 helicopter and its subsequent destruction by the Russian side.
The video clearly shows paratroopers positioned around the helicopter, securing the landing site (carried out when landing in enemy-controlled territory).
Next comes the unloading of ammunition (if this is a Russian helicopter, this procedure is redundant - the ammunition is already on the island).
And lastly, the explosion of the helicopter is caused by a relatively high-powered munition (e.g. FAB 250, 500), but by no means a Bayraktar missile.
red wolf-
2016-02-10
https://twitter.com/nexta_tv/status/1523401164561129472?cxt=HHwWgICpgbbSmqQqAAAA
Fighters of the "Freedom of Russia Legion" honored the memory of those who died for the Freedom and Independence of their homeland during the Great Patriotic War.
Ruski narod se probudio...
Fighters of the "Freedom of Russia Legion" honored the memory of those who died for the Freedom and Independence of their homeland during the Great Patriotic War.
Ruski narod se probudio...
red wolf-
2016-02-10
https://twitter.com/TpyxaNews/status/1523403352381739008?cxt=HHwWgMDSxeLRm6QqAAAA
The 7th military enlistment office in Moscow was treated to a Molotov cocktail. This time in Cherepovets.
Pokret otpora jača u Rusiji...
The 7th military enlistment office in Moscow was treated to a Molotov cocktail. This time in Cherepovets.
Pokret otpora jača u Rusiji...
red wolf-
2016-02-10
nikakva propaganda i sa telegram grupe wagnera potvrđenoGnječ wrote:
Ma neće ti vjerovat...Toliko je zadojen Putinom...Budala svjetska...AssadNaPodmornici wrote:nikakva propaganda i sa telegram grupe wagnera potvrđenoGnječ wrote:
red wolf-
2016-02-10
A srećo mamina. Dakle ti si stvarno vjerovao da će Ukrainci ići raditi zračni desant na otok oko kojeg protivnik ima potpunu pomorsku nadmoć?
A stvarno si blagoslovljen.
A stvarno si blagoslovljen.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Chief Mufti of Russia Talgat Tadzhuddin: A Fatwa Has Been Issued Obligating Muslims to Fight Alongside Russia in Ukraine; This Is a Holy Jihad, Those Who Die Fighting Are Martyrs #Russia #Ukraine #UkraineRussianWar pic.twitter.com/xE9vqno4I1
— MEMRI (@MEMRIReports) May 8, 2022
Zanimljivo, dosta Ruskih specijalaca koji se bore zajedno sa Čečenima prelazi na Islam.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Hektorović wrote:Chief Mufti of Russia Talgat Tadzhuddin: A Fatwa Has Been Issued Obligating Muslims to Fight Alongside Russia in Ukraine; This Is a Holy Jihad, Those Who Die Fighting Are Martyrs #Russia #Ukraine #UkraineRussianWar pic.twitter.com/xE9vqno4I1
— MEMRI (@MEMRIReports) May 8, 2022
Zanimljivo, dosta Ruskih specijalaca koji se bore zajedno sa Čečenima prelazi na Islam.
A ima neka shema, nije to čak toliko radi religije nego nekakve sheme kao....inicijacija,bratstvo,nešto što nas povezuje...blablabla pizdarije.
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu