Ruska invazija na Ukrajinu
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
nisam u životu vidio Hrvata koji izgleda takoPirate wrote:Sreca za zarobljenog Hrvata da mu naleti Srbin u Donbasu jer zbog reportaze ce tesko izgubiti glavu i dobro da je tako.
https://youtu.be/1muiAgQ-3cQ
Lik je pitaj boga odakle
AssadNaPodmornici- Posts : 22270
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:nisam u životu vidio Hrvata koji izgleda takoPirate wrote:Sreca za zarobljenog Hrvata da mu naleti Srbin u Donbasu jer zbog reportaze ce tesko izgubiti glavu i dobro da je tako.
Lik je pitaj boga odakle
Takvi su Hrvati u Zagrebu. Pisao je Jutarnji, "Tigar iz trešnjevke" ili tako nekog kvarta :)
catabbath-
2015-08-22
i gdje je to onda amerika prisvojila dijelove Iraka ili neke druge zemlje? Gdje su razoreni gradovi i tisuće mrtvih civila?catabbath wrote:Šandor Winnetou wrote:Ajde reci kome je NATO oteo i pedalj zemlje. Ne zanimaju me ovakve gluposti o interesima gdje svako svakoga jebe ali no osvaja i ne uništava gradove i države što rusija konstantno radi.catabbath wrote:Lol NATO uopće ne vodi imperijalističke ratove nego on ustvari zavodi demokraciju pa makar silom. Ali samo tamo di ima neki resurs za pokrasti.
Oteo je naftne izvore, prirodne resurse, rezerve zlata, dolare itd. Btw. di je ono sadamovo biološko oružje? Kažem ja Hrvati večinom kmetovi i sendvičari koji obožavaju trenutnog gospodara.
To što je kurva na drugim levelima i gleda svoj interes ne znači da je rusija u pravu kad pravi ovakva sranja.
Uostalom pitanje je bilo jasno samo ti nemaš odgovor pa krećeš u trolanje.
michaellcmacha likes this post
gle ajd što pokušavaš nas smuljati to je ok, no zašto sebe muljaš to mi nije jasno.catabbath wrote:veber wrote:pa i ti pišeš iz pokorene hrvatske.catabbath wrote:Lol NATO uopće ne vodi imperijalističke ratove nego on ustvari zavodi demokraciju pa makar silom. Ali samo tamo di ima neki resurs za pokrasti.
još nisi u rusiji.
vidjeli smo iperijalizam i imperijalizam.
američki i ruski.
ovima s ruske strane je bilo tako super da su dizali žičane ograde, radili kanale, berlinske zidove, minska polja kako bi spriječili najezdu građana sa zapada.
pokupi se za rusiju ako ti ne odgovara u mračnoj nato zemlji.
Iskreno bmk za Rusiji i Ukainu i ukraini sl. vukojebjne. A od kolonije Hrvatske je ostala samo himna i zastava.
Haha ma da ameri kad "greškom" pogode svatove u Siriji onda je to "kolatera šteta" i otvoriti ćemo istragu. Ti si sigurno jedan od onih koji još nose covid maske po marketima. Ovco. Beeeeee :)
catabbath-
2015-08-22
nisam ti ja od takvih, no opet trolaš.catabbath wrote:Haha ma da ameri kad "greškom" pogode svatove u Siriji onda je to "kolatera šteta" i otvoriti ćemo istragu. Ti si sigurno jedan od onih koji još nose covid maske po marketima. Ovco. Beeeeee :)
Nema veze, ajd reci samo da smo na čisto jel ti smatraš da rusija ima pravo razarati Ukrajinu i otimati joj teritori, ubijati stanovništvo...
AssadNaPodmornici wrote:nisam u životu vidio Hrvata koji izgleda takoPirate wrote:Sreca za zarobljenog Hrvata da mu naleti Srbin u Donbasu jer zbog reportaze ce tesko izgubiti glavu i dobro da je tako.
Lik je pitaj boga odakle
Jasta, po naglasku bi rekao da je iz Kambodze.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Dobra analiza
I *loosely translated a Russian(nationalist?) discussion from a few days ago on the low quantity of Russian troops in Ukraine. Only 2 of 7 sectors shown have anywhere near enough troops, and the impossibility of Russian advancement in the south Kherson and Zaporozhyen fronts. pic.twitter.com/lXyNKH5dLb
— DivanDivision (@divan_division) May 11, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Šandor Winnetou wrote:nisam ti ja od takvih, no opet trolaš.catabbath wrote:Haha ma da ameri kad "greškom" pogode svatove u Siriji onda je to "kolatera šteta" i otvoriti ćemo istragu. Ti si sigurno jedan od onih koji još nose covid maske po marketima. Ovco. Beeeeee :)
Nema veze, ajd reci samo da smo na čisto jel ti smatraš da rusija ima pravo razarati Ukrajinu i otimati joj teritori, ubijati stanovništvo...
Načelno nitko nema pravo a u praksi to redovno rade oni jači opravdavajuči to ovim ili onime.
E sad, prema komentarima prosječnog low IQ Hrvata koji puši svaku propagandu, Europa bi trebala napraviti kolektivni samouništenje zbog rata u tamo nekoj sovjetskoj vukojebini. Prije toga je bila aktualna blisoistočna vukojebina a još prije toga afrička.
catabbath-
2015-08-22
Daklem hvala Veliki Kepec l ... Uradio za Europu vise nego svi politocari od sredine 19 stoljeca. Mislim da je i za Rusiju uradio dobru stvar tj vratio je u Aziju gdje joj je i mjesto.
Jedna crtica koju nikada nisam razumio. Rusi se bore za resurse 19-20 stoljeca. Eksplataciju nafte u Irak su na medjunarodnom natjecaju dobili isti ti rusi i Norvezani. Kila jebenog mozga i izmisljeno oruzje za masovno unistenje...... Muhahahaha Kila jebenog mozga...
Jedna crtica koju nikada nisam razumio. Rusi se bore za resurse 19-20 stoljeca. Eksplataciju nafte u Irak su na medjunarodnom natjecaju dobili isti ti rusi i Norvezani. Kila jebenog mozga i izmisljeno oruzje za masovno unistenje...... Muhahahaha Kila jebenog mozga...
2014-04-14
smatra, zato i drlja te gluposti o americi i zapadu...Šandor Winnetou wrote:nisam ti ja od takvih, no opet trolaš.catabbath wrote:Haha ma da ameri kad "greškom" pogode svatove u Siriji onda je to "kolatera šteta" i otvoriti ćemo istragu. Ti si sigurno jedan od onih koji još nose covid maske po marketima. Ovco. Beeeeee :)
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
jebe ga slom severnog toka 2
tezak zajeb...tone $ i eu
dobio, skoro, 1400 kim sveze granice
sa nato
na istoku i jugu ukrajine
muci se i koprca da otme
bilo sta, samo da je nesto
najverovatni ostaje bez eu
kao kupca.
stalno se zali da ima problem
nato se priblizava...
ali i nato ima problem...
sve zele u nato....
posebno narodi koji ga dodiruju
tako je nato ko devjka...
neda, nece, pa ipak da....prihvati..:)
tezak zajeb...tone $ i eu
dobio, skoro, 1400 kim sveze granice
sa nato
na istoku i jugu ukrajine
muci se i koprca da otme
bilo sta, samo da je nesto
najverovatni ostaje bez eu
kao kupca.
stalno se zali da ima problem
nato se priblizava...
ali i nato ima problem...
sve zele u nato....
posebno narodi koji ga dodiruju
tako je nato ko devjka...
neda, nece, pa ipak da....prihvati..:)
2020-04-21
kakvo samouništenje... a tu smo, i ovaj se kao i toten, boji nuklearnog oružja... ja bih razumio da se za sudbinu europe i zapada boji netko kome je do europe i zapada stalo,catabbath wrote:Šandor Winnetou wrote:nisam ti ja od takvih, no opet trolaš.catabbath wrote:Haha ma da ameri kad "greškom" pogode svatove u Siriji onda je to "kolatera šteta" i otvoriti ćemo istragu. Ti si sigurno jedan od onih koji još nose covid maske po marketima. Ovco. Beeeeee :)
Načelno nitko nema pravo a u praksi to redovno rade oni jači opravdavajuči to ovim ili onime.
E sad, prema komentarima prosječnog low IQ Hrvata koji puši svaku propagandu, Europa bi trebala napraviti kolektivni samouništenje zbog rata u tamo nekoj sovjetskoj vukojebini. Prije toga je bila aktualna blisoistočna vukojebina a još prije toga afrička.
2015-08-08
cestitan svedskoj i finskoh
apliciranje za nato...
mi posteno branimo ruske interese
na balkanu i eu, kao nase...
pod hitno resiti temu NIS.a
setamo kartonskog putina...
jer ruski ambasador organizuje
informbirovske kolone
sta bi bilo da usa ili sl.zapadna
ambasada organizuje svoju
kolonu u beogradu
strasno....
apliciranje za nato...
mi posteno branimo ruske interese
na balkanu i eu, kao nase...
pod hitno resiti temu NIS.a
setamo kartonskog putina...
jer ruski ambasador organizuje
informbirovske kolone
sta bi bilo da usa ili sl.zapadna
ambasada organizuje svoju
kolonu u beogradu
strasno....
2020-04-21
iz sve snage radimo u interesu
srpskih suparnika i neprijatelja
srpskih suparnika i neprijatelja
2020-04-21
Ma nije ovca nego kvarnii mucak kome je 500 000 djece koleteralna shteta kao onoj nedavno crknuto ziidovki.catabbath wrote:Haha ma da ameri kad "greškom" pogode svatove u Siriji onda je to "kolatera šteta" i otvoriti ćemo istragu. Ti si sigurno jedan od onih koji još nose covid maske po marketima. Ovco. Beeeeee :)
Madeleine Albright The deaths of 500,000 Iraqi children was worth it for Iraq's non existent WMD's
https://www.youtube.com/watch?v=K8YQ8gKIV8U
javi se pedofilčina, a u pičku materinu... nadajmo se da će rus ipak donijeti odluku da sroka mrsku ti ameriku a onda usput i tvoju pedofilsku malenkost... ili nek te kasnije uhvate živa.... da vidiš kako kadirovci prče vas nastrane....mentalitet wrote:Ma nije ovca nego kvarnii mucak kome je 500 000 djece koleteralna shteta kao onoj nedavno crknuto ziidovki.catabbath wrote:Haha ma da ameri kad "greškom" pogode svatove u Siriji onda je to "kolatera šteta" i otvoriti ćemo istragu. Ti si sigurno jedan od onih koji još nose covid maske po marketima. Ovco. Beeeeee :)
Madeleine Albright The deaths of 500,000 Iraqi children was worth it for Iraq's non existent WMD's
https://www.youtube.com/watch?v=K8YQ8gKIV8U
2015-08-08
[quote="michaellcmacha"]
Evo samo da vidish mogucnosti na koje nema vremena za odgovor raznim tvojim prorachunima ka da je to miinobacachka granata.
Russian State TV issues a chilling warning
https://www.youtube.com/watch?v=45CEza79Dj0
smatra, zato i drlja te gluposti o americi i zapadu...[/quoteŠandor Winnetou wrote:nisam ti ja od takvih, no opet trolaš.catabbath wrote:Haha ma da ameri kad "greškom" pogode svatove u Siriji onda je to "kolatera šteta" i otvoriti ćemo istragu. Ti si sigurno jedan od onih koji još nose covid maske po marketima. Ovco. Beeeeee :)
Evo samo da vidish mogucnosti na koje nema vremena za odgovor raznim tvojim prorachunima ka da je to miinobacachka granata.
Russian State TV issues a chilling warning
https://www.youtube.com/watch?v=45CEza79Dj0
....heh...nova slovenska vlast porucuje briselu da im nije bas do jedinstva unutar eu i da bi rajse malo solirali..prijete blokadom sengena hrvatskoj zbog arbitraze...ne bi da ih guraju u naftni i plinski embargo...i onda im se desi buuum u tvornici kemijskih sredstava...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jos jedan proruski tupsonŠandor Winnetou wrote:i gdje je to onda amerika prisvojila dijelove Iraka ili neke druge zemlje? Gdje su razoreni gradovi i tisuće mrtvih civila?catabbath wrote:Šandor Winnetou wrote:Ajde reci kome je NATO oteo i pedalj zemlje. Ne zanimaju me ovakve gluposti o interesima gdje svako svakoga jebe ali no osvaja i ne uništava gradove i države što rusija konstantno radi.catabbath wrote:Lol NATO uopće ne vodi imperijalističke ratove nego on ustvari zavodi demokraciju pa makar silom. Ali samo tamo di ima neki resurs za pokrasti.
Oteo je naftne izvore, prirodne resurse, rezerve zlata, dolare itd. Btw. di je ono sadamovo biološko oružje? Kažem ja Hrvati večinom kmetovi i sendvičari koji obožavaju trenutnog gospodara.
To što je kurva na drugim levelima i gleda svoj interes ne znači da je rusija u pravu kad pravi ovakva sranja.
Uostalom pitanje je bilo jasno samo ti nemaš odgovor pa krećeš u trolanje.
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu