Ruska invazija na Ukrajinu
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Gnječ wrote:marcellus wrote:ali ok, motivi su razni... recimo ringo i koba šire rusku propagandu jer su četnici
ebenica jer je glup
a violeta jer misli da se intelektualka postaje tako da uvijek budeš antiprotivan
ono, ako svi vide da je nešto crno e al ona vidi da je bijelo jer je pametnija
ono, ona "misli svojom glavom" a u glavi propuh
Kako si ti uspio postati nounar da mi je znati? Jel si nekom politicaru dao šupak?
Na isti nacin na koji sudjeluje u ratu bez ispaljenog metka. Samo se doslepao i umjesto jednine poceo koristit' mnozinu. Mi novinari.
Guest- Guest
Ruska RIA javlja: Gorit u Džeržinske...
Štajeovo, majkumu...Ovi Rusi su baš rođene palikuće.
Štajeovo, majkumu...Ovi Rusi su baš rođene palikuće.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
i tako yoda od gorljivog zagovornika slobode mišljenja i slobodnog izražavanja na temi 'korona', u samo nekoliko dana postade glavni cenzor na ovoj temi...
citirat ću abenda: 'e moj kic...'
yodu mi ne dirajteT. wrote:i tako yoda od gorljivog zagovornika slobode mišljenja i slobodnog izražavanja na temi 'korona', u samo nekoliko dana postade glavni cenzor na ovoj temi...
dijagram-
2015-08-09
U Slovačkoj se počeko raditi na popravljanju i osposobljavanju oštećenih vozila i opreme za Ukrainu.
Guest- Guest
Ataman nekih divljaka iz Rusija iz neke vukojebine kojoj se ne isplati ni ime spominjati je karijeru završio kod Izjuma, zajedno sa svojim "ljudima".
Rest in pieces.
Guest- Guest
Ja sam znam da je topic puno čitljiviji kak nema one hablećine longija. Po prvi puta se da upratiti što se tu piše.T. wrote:i tako yoda od gorljivog zagovornika slobode mišljenja i slobodnog izražavanja na temi 'korona', u samo nekoliko dana postade glavni cenzor na ovoj temi...
Vidiš kak je to dobro. Naspavaš se, probudiš, a ono još 2200. Šta kaže hladomjer koliko je sad?Noor wrote:e, nije...evo kaze 24200AlfaOmega wrote:Sve isto, osim onog 17000. Točna brojka je 22000.Noor wrote:Napisi da planski gađaju civilne ciljeve, da su zvijerski pobili i iskasapili vise od 3000 civila, da su pobili, silovali i sakatili djecu, otimali stanovnistvo i depotrirali u rusiju, da su ih ukri zato ohladili vec vise od 17000, da su yebeni fašisti i krvoloci...AlfaOmega wrote:Hej, pa i jesu. Hajd smislim nešto drugo.
Hej, pa i jesu...hajd smisli nesto drugo
AssadNaPodmornici wrote:Lipo sam pobrisa zadnjih nekoliko postova ringa
Ako mogu brisati safetov spam mogu i njegov, one priče Rusija se ratuje protivi Natoa ne protiv ukraine, nitko od rusa nije poginuo, ta videa su photoshop, Ukrainci su fašisti a ovi su oslobodioci, brišem.
Da. Nije istina da Rusija ratuje protiv NATO. Istina je da NATO ratuje protiv Rusije. A Ukrajina je za NATO samo proxy koji umjesto njih ginu i ratuju.
Ukrajinci jesu fasisti i nazi to je svima jasno. I nemoj izbrisati ovaj moj post.
Guest- Guest
Spomenici Stepana Bandere na sve strane
A eto nisu oni nacisti
A eto nisu oni nacisti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jer je fasovao ban, to je druga stvar...AlfaOmega wrote:Ja sam znam da je topic puno čitljiviji kak nema one hablećine longija. Po prvi puta se da upratiti što se tu piše.T. wrote:i tako yoda od gorljivog zagovornika slobode mišljenja i slobodnog izražavanja na temi 'korona', u samo nekoliko dana postade glavni cenzor na ovoj temi...
ali 'češljati' postove pa brisati što ti ne paše je obični twitteraški fašizam...
protiv kojega je velika većina korisnika bila do pred samo 2 mjeseca...
AlfaOmega wrote:Ja sam znam da je topic puno čitljiviji kak nema one hablećine longija. Po prvi puta se da upratiti što se tu piše.T. wrote:i tako yoda od gorljivog zagovornika slobode mišljenja i slobodnog izražavanja na temi 'korona', u samo nekoliko dana postade glavni cenzor na ovoj temi...
Longi, safet i ringo su žestoko spamali.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kod ringa je to nemoguće, ponovlja istu glupost već 2 mjeseca a bome lupeta slično i od početka krize u Ukrajiniomni wrote:Ja nisam za brisanje, nepoznavanje neprijatelja i njegovoga djelovanja je negativno za moguci zaplet/rasplet dogadjaja.
Sta sam ja spamao?
Hajde argumentima opovrgni bilo sta sto sam rekao
Hajde argumentima opovrgni bilo sta sto sam rekao
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hektorović wrote:AlfaOmega wrote:Ja sam znam da je topic puno čitljiviji kak nema one hablećine longija. Po prvi puta se da upratiti što se tu piše.T. wrote:i tako yoda od gorljivog zagovornika slobode mišljenja i slobodnog izražavanja na temi 'korona', u samo nekoliko dana postade glavni cenzor na ovoj temi...
Longi, safet i ringo su žestoko spamali.
90% ljudi na temi spama povremeno. Erini upisi su redom bili u skladu s temom. Ali vama ide na kurac iz drugih razloga pa ga non stop gurate u prvi plan. Da ne spominjem da ga pecate upisima vezanima za druge stvari ne bi li reagirao pa da možete pizditi....evo ga corpus delicti jbt. Ako je zaslužio ban za nešto drugo onda ste ga trebali za to tada banirati, ako ovdje ide u liniji s temom onda ga ostavi na miru. Nije ni u top 10 ljudi koji zajebu temu skretanjem sa smjera.
Ako ćemo pravo ja sam više spamao od njega, a drugi tek? Gnječ pa ona ženska sa svojim svađama itd....masa ljudi ode u spam. Ma jebote SVI SKRENU S TEME POVREMENO.
Dakle ili nek miču sve i baniraju sve ili nek ne miču ništa.
Ne možeš maknuti to to i to jer evo ovaj mi se ne sviđa a ovo ću ostaviti jer mi ovaj ide malo manje na kurac. Ste vi normalni jebote?
Što se tiče toga da tema ode u krivome smjeru da apsolutno, ali se i vrati na pravi kolosijek nedugo nakon toga. U tome je i draž čitave stvari, da nije rigidno i da se svi mogu osjećati opušteno kada pišemo i postamo slike poginulih rusa.
Last edited by MDMiridije on 4/5/2022, 13:24; edited 4 times in total
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:kod ringa je to nemoguće, ponovlja istu glupost već 2 mjeseca a bome lupeta slično i od početka krize u Ukrajiniomni wrote:Ja nisam za brisanje, nepoznavanje neprijatelja i njegovoga djelovanja je negativno za moguci zaplet/rasplet dogadjaja.
Zato jer je jebeni luđak. Ako je pravilo da se za nepovezani spam nekoga banira. Onda nek napišu to je sada kažnjivo pa nek bana njega, ali onda i sve ostale koji rade slično neovisno od toga koliko su nekome od admina dragi ili nisu dragi. Ili nek se ne dira nikoga tko komu ide na qrac neka ga stavi na ignore i kraj priče.
Jebemti kako sam pametan!
Guest- Guest
lijepo ali to sve treba poduplatiMDMiridije wrote:
Barbarima izgorio vas ceo parking s kamionima,kontejnerašima i slično...direkt pokraj kolosjeka.
Šandor Winnetou wrote:lijepo ali to sve treba poduplatiMDMiridije wrote:
Barbarima izgorio vas ceo parking s kamionima,kontejnerašima i slično...direkt pokraj kolosjeka.
Korak po korak, nije ni Rim preko noći izgorio.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Spomenici Stepana Bandere na sve strane
A eto nisu oni nacisti
Lako za to sto svako selo ima spomenik banderi cak i lako sto im je svaka treca ulica u gradovima banderina ulica. Ali oni su nazi ideologiju i nazi zakone ozakonili i u njihovom saboru i vladi i to je vec nesto drugo puno zajebanije.
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu