Ruska invazija na Ukrajinu
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Rekao sam na pocetku.MDMiridije wrote:
Rusi i dalje naoružavaju Ukrainsku stranu. Životinje,stoka,gamad,barbari.......filantropi!
Za 500 eura prodat ce tenk, municiju i osobno naoruzanje.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
A u Harkivu i u Mariupolu pogiba ekipa koja uglavnom priča ruski. I gdje je prije rata bilo najviše Rusa, onih etničkih. Tamane svoju slavensku, pravoslavnu braću, radi jednog proameričkog Židova u Kijevu, jer nisu u stanju izvest bombing carpet središta Kijeva. Izgleda da ih ipak manje zanima denacifikacija Ukrajine, a više rude i energenti na istoku Ukrajine.crvenkasti wrote:AZOV nikad neće biti A3OB.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jeblo nanu, kome treba iskeširat? Hoću jednog tenkića za vozikat po selu kad idem u discodijagram wrote:Rekao sam na pocetku.MDMiridije wrote:
Rusi i dalje naoružavaju Ukrainsku stranu. Životinje,stoka,gamad,barbari.......filantropi!
2015-08-09
Da zivis u ukrajini,.........bio bi nacist ko sto si i ovdje:)melkior wrote:Jeblo nanu, kome treba iskeširat? Hoću jednog tenkića za vozikat po selu kad idem u discodijagram wrote:Rekao sam na pocetku.MDMiridije wrote:
dijagram-
2015-08-09
Ma ne, ja imam više sklonosti fašizmudijagram wrote:Da zivis u ukrajini,.........bio bi nacist ko sto si i ovdje:)melkior wrote:Jeblo nanu, kome treba iskeširat? Hoću jednog tenkića za vozikat po selu kad idem u discodijagram wrote:Rekao sam na pocetku.MDMiridije wrote:
2015-08-09
dijagram wrote:melkior wrote:Nema do disca
Podsjeti me jedna kolegica na ovo davno zaboravljeno neki dan.
Donekle i prigodno gle sad...
Guest- Guest
Zli naciji nece uspjeti.MDMiridije wrote:dijagram wrote:melkior wrote:Nema do disca
Podsjeti me jedna kolegica na ovo davno zaboravljeno neki dan.
Donekle i prigodno gle sad...
Dobri putko ce ih sprijeciti u bolesnom naumu:)
dijagram-
2015-08-09
Željno iščekujem kompletan pretovar SDP-a na formu prava Hrvata u BiH i daljnje outburste instant obožavanja! Uz naravno..."nemojmo o onome što je bilo prije"
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Željno iščekujem kompletan pretovar SDP-a na formu prava Hrvata u BiH i daljnje outburste instant obožavanja! Uz naravno..."nemojmo o onome što je bilo prije"
kriva tema...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MDMiridije wrote:Jes majkumu....kad otvorim četiri prozora a krv uzavre
:D
jedan gemišt sve riješi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jucer se navrsilo 8 godina of pokolja u Odesi.
Pocinitelji nikada nisu odgovarali.
Pocinitelji nikada nisu odgovarali.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
još oružja od Britanije što ide Ukrima.
protubrodski projektili(iako googlajući kratkog dometa, navodno se lasniraju iz aviona, što opet nije loše, ukrainci ako im je ostalo šta avijacije vjerojatno bi ovo mogli spojiti na svoje avione, i ako se neki ruski vojni brod približi , doći mu u domet i ispaliti projektile i "crta" nazad.. )
protuzračni sustavi srednjeg dometa koji idu na oklopno vozilo(super stvar za pokrivanje )
noćna optika .---
protu artiljerijski sustavi - ovo je super, ukrainci već ovo koriste godinama(od zapada) , što je vrhunska stvar. ako RU artiljerija nešto napadne, taj radar izračuna putanju granata, i onda Ukrainci sa svojim zapadnim 155 artiljeriom koja će imati ogroman domet, pošalju tonu granata u tom smjeru
noćna optika(ukrainci ovoga već imaju dosta više od rusa zato u protunapadima po noći rusima rade sranja)
Nije ti brimstone bas ono punokrvni protubrodski. To vise onako sekundarno od protutenkovskog zbog probojne moci pa eto hajde....poor-mans-antiship-missile.
Najveca vrijednost ce na kraju biti dalekometna artiljerija pod uvjetom da su stvarno dobili excalibur granate, i naravno dronovi, pogotovo ako se radi o onim brojevima.
Najveca vrijednost ce na kraju biti dalekometna artiljerija pod uvjetom da su stvarno dobili excalibur granate, i naravno dronovi, pogotovo ako se radi o onim brojevima.
Guest- Guest
Ukrajina je samo proxy
Oni ratuju za anglosaksonsku globalisticku elitu
Samo ludjak to moze podrzavati
Ili debil koji pojma nema...propaganda im isprala mozak
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ukrajina je samo proxy
tuj tuj tuj tuj
Guest- Guest
Tujkaj ti koliko hoces...Ali to ti je tako...
2015-09-24
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu