ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 4/5/2022, 13:23

Ringo10 wrote:Spomenici Stepana Bandere na sve strane
A eto nisu oni nacisti

Lako za to sto svako selo ima spomenik banderi cak i lako sto im je svaka treca ulica u gradovima banderina ulica. Ali oni su nazi ideologiju i nazi zakone ozakonili i u njihovom saboru i vladi i to je vec nesto drugo puno zajebanije.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2022, 13:25

MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:

Barbarima izgorio vas ceo parking s kamionima,kontejnerašima i slično...direkt pokraj kolosjeka.

lijepo ali to sve treba poduplati :tu

Korak po korak, nije ni Rim preko noći izgorio.

Rim postoji i danas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/5/2022, 13:28

pročitao sam vaše komentare i sve ostale kritike, mogu samo reći, baš je lijepo biti fašist haha
fašist znači i diskriminaciju i sve ostalo, tako da je sve to prirodno i dolazi u paketu :)

anyway
ukrainski fašisti opet artiljeriom uništavaju antifašiste koji ih žele osloboditi od fašizma, i ostalo

inače primjetio sam zadnjih par dana - baš gomila videa(rekao bi ludi ringo sve to snimljeno u hollywoodu) UKR dronova i sve preciznijih artiljerijskih udara. možda više nego u prvom periodu rata. što znači da su ukrainci odlično snabdjevani sa dronovima, informacijama, i da im artiljerija unatoč ruskom totalnom uništavanju logistke(kako tvrde neki) i dalje "djestvuje" .
a pazi , tek prava pomoć dolazi, dolaze novi artiljerijski sustavi, još više dronova, obuka se vrši i u ukraini i u zapadnim zemljama. rusi ne mogu dobiti ovaj rat , čak kako smo ja i hektor i nas par rekli još prije mjesec dana , da će se sve teže rusi i braniti.
imaju i ukrainci gubitke to nije upitno, gledao sam neke telegram snimke, ukrainski gubici i nisu toliko od artiljerije(barem je manje videa) koliko od ruskog napada i zauzimanja nekog položaja itd.
naravno pri takvom napadu i rusi imaju gubitke
sve je strah da će Rusija zbog realne situacije da izgubi rat u Ukraini početi i prijetiti nuklearnim oružje.
za Rusiju , Ukrainu i ostatak svijeta bilo bi najbolje da sami Rusi nekako maknu Putina , i onda dogovore povlačenje itd

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 4/5/2022, 13:28

A sta zna papak
Ne zna ni gdje je Rim

Last edited by Ringo10 on 4/5/2022, 13:29; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/5/2022, 13:29

MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:
omni wrote:Ja nisam za brisanje, nepoznavanje neprijatelja i njegovoga djelovanja je negativno za moguci zaplet/rasplet dogadjaja.
kod ringa je to nemoguće, ponovlja istu glupost već 2 mjeseca a bome lupeta slično i od početka krize u Ukrajini

Zato jer je jebeni luđak. Ako je pravilo da se za nepovezani spam nekoga banira. Onda nek napišu to je sada kažnjivo pa nek bana njega, ali onda i sve ostale koji rade slično neovisno od toga koliko su nekome od admina dragi ili nisu dragi. Ili nek se ne dira nikoga tko komu ide na qrac neka ga stavi na ignore i kraj priče.

Jebemti kako sam pametan!
Pa samo mu brišu upise jer ponavlja ko papagaj, ukri nacisti, banderovci, rusi dobri, svi drugi fašisti i takvi su mu svi upisi do zadnjeg.
Inače ranije sam napisao ako se dozvoli dvorskoj ludi crvljikastom pisati što poželi onda nema smisla druge zahebavati jer su svi male bebe za tog bolesnika. No ringo stvarno ide na kurac opetovanim ponavljanem gluposti, kao da radi copy/past sa desetak svojih postova i tako već par mjeseci.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/5/2022, 13:30

MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:

Barbarima izgorio vas ceo parking s kamionima,kontejnerašima i slično...direkt pokraj kolosjeka.

lijepo ali to sve treba poduplati :tu

Korak po korak, nije ni Rim preko noći izgorio.
cheers cheers cheers

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2022, 13:30

MDMiridije wrote:
Hektorović wrote:
AlfaOmega wrote:
T. wrote:i tako yoda od gorljivog zagovornika slobode mišljenja i slobodnog izražavanja na temi 'korona', u samo nekoliko dana postade glavni cenzor na ovoj temi...

citirat ću abenda: 'e moj kic...'
Ja sam znam da je topic puno čitljiviji kak nema one hablećine longija. Po prvi puta se da upratiti što se tu piše.

Longi, safet i ringo su žestoko spamali.

90% ljudi na temi spama povremeno. Erini upisi su redom bili u skladu s temom. Ali vama ide na kurac iz drugih razloga pa ga non stop gurate u prvi plan. Da ne spominjem da ga pecate upisima vezanima za druge stvari ne bi li reagirao pa da možete pizditi....evo ga corpus delicti jbt. Ako je zaslužio ban za nešto drugo onda ste ga trebali za to tada banirati, ako ovdje ide u liniji s temom onda ga ostavi na miru. Nije ni u top 10 ljudi koji zajebu temu skretanjem sa smjera.

Ako ćemo pravo ja sam više spamao od njega, a drugi tek? Gnječ pa ona ženska sa svojim svađama itd....masa ljudi ode u spam. Ma jebote SVI SKRENU S TEME POVREMENO.

Dakle ili nek miču sve i baniraju sve ili nek ne miču ništa.

Ne možeš maknuti to to i to jer evo ovaj mi se ne sviđa a ovo ću ostaviti jer mi ovaj ide malo manje na kurac. Ste vi normalni jebote?

Što se tiče toga da tema ode u krivome smjeru da apsolutno, ali se i vrati na pravi kolosijek nedugo nakon toga. U tome je i draž čitave stvari, da nije rigidno i da se svi mogu osjećati opušteno kada pišemo i postamo slike poginulih rusa.

A sto ne bi ti postao malo i slike poginulih ukro nacista pa da uzivas i osjecas se opusteno poprave.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2022, 13:33

Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:
omni wrote:Ja nisam za brisanje, nepoznavanje neprijatelja i njegovoga djelovanja je negativno za moguci zaplet/rasplet dogadjaja.
kod ringa je to nemoguće, ponovlja istu glupost već 2 mjeseca a bome lupeta slično i od početka krize u Ukrajini

Zato jer je jebeni luđak. Ako je pravilo da se za nepovezani spam nekoga banira. Onda nek napišu to je sada kažnjivo pa nek bana njega, ali onda i sve ostale koji rade slično neovisno od toga koliko su nekome od admina dragi ili nisu dragi. Ili nek se ne dira nikoga tko komu ide na qrac neka ga stavi na ignore i kraj priče.

Jebemti kako sam pametan!
Pa samo mu brišu upise jer ponavlja ko papagaj, ukri nacisti, banderovci, rusi dobri, svi drugi fašisti i takvi su mu svi upisi do zadnjeg.
Inače ranije sam napisao ako se dozvoli dvorskoj ludi crvljikastom pisati što poželi onda nema smisla druge zahebavati jer su svi male bebe za tog bolesnika. No ringo stvarno ide na kurac opetovanim ponavljanem gluposti, kao da radi copy/past sa desetak svojih postova i tako već par mjeseci.

A ti si tu na forumu savjetnik za čudoređe ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 4/5/2022, 13:34

Hektorović wrote:
AlfaOmega wrote:
T. wrote:i tako yoda od gorljivog zagovornika slobode mišljenja i slobodnog izražavanja na temi 'korona', u samo nekoliko dana postade glavni cenzor na ovoj temi...

citirat ću abenda: 'e moj kic...'
Ja sam znam da je topic puno čitljiviji kak nema one hablećine longija. Po prvi puta se da upratiti što se tu piše.

Longi, safet i ringo su žestoko spamali.
Safet i ringo su ok. Longi ono ne diše kad krene pisati, jbt.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 4/5/2022, 13:35

Šandor Winnetou wrote:
Ponavljaš i ti pa što? Jedina je razlika što je ringo smiren. Tebi tlak skače na 180, ljudi se zabrinu.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2022, 13:36

Ringo10 wrote:A sta zna papak
Ne zna ni gdje je Rim

Ali zna gdje je Vatikan. A Rim je periferija Vatikana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 4/5/2022, 13:37

violator wrote:
AssadNaPodmornici wrote:još malo brisanja postova "nema tamo rata, tko nas bre zavadi , ništa se ne događa, sve je snimljeno u hollywoodu, rusi nemaju gubitke"

.
Ne ulazim u sadrzaj necijih upisa, ali mene ovo brisanje malo suvise podsjeca na galopirajuce jednoumlje. ;)

* Thought police alert *

P. S. hvala, @niels, cijenim tvoje reagiranje, ali uopce vise ne dvojim da se sve ovo, ovdje, pretvorilo u privatan blog pa se takva tvoja razmisljanja sad vec mogu smatrati staromodnom egzotikom...

@violator imaš kod mene (osim onog standardno staromodnog plusa da si žena, ne mogu se uvijek toga držati, ali refleks je ostao) plus jer me podsjećaš na moju stariju kćerku, kad je išla u srednju školu/fakultet. :)

Pristaša sam stava da svatko svojom prisutnošću i osobnošću ostavlja otisak u tuđim životima. Ti i moja kćer ostavljate isti dojam, sličan otisak na mene.

Neki ljudi su ti naprosto simpatični.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2022, 13:37

Ringo10 wrote:A sta zna papak
Ne zna ni gdje je Rim

Tišina. Odrasli razgovaraju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/5/2022, 13:37

Gnječ wrote:
A eto nisu oni nacisti

Lako za to sto svako selo ima spomenik banderi cak i lako sto im je svaka treca ulica u gradovima banderina ulica. Ali oni su nazi ideologiju i nazi zakone ozakonili i u njihovom saboru i vladi i to je vec nesto drugo puno zajebanije.

da li te spomenik nekom liku tipa Banderi(koji se usput ako se dobro sjećam borio i protiv nacista haha) čini odmah nacistem? ili neka tetovaža?
definirajmo šta je nacizam?
logori, logori, ubijanje građana druge boje kože ili nacionalonosti unutar svoje države na masovnoj razini itd.
toga u Ukraini nije bilo. Rusa ima 25-35% u Harkivu, Odesi, značajan postotak u Kijevu, i pazi nigdje nije bilo primjera da su Ukrainci skupljali Ruse u logore i gušili ih plinom. Nigdje.
ne samo to, nego čitam da 10-20% vojnika Ukrainske vojske koja se bori protiv Antifašista iz Moskve - su etnički Rusi.

u Azovu gdje su najgori nacisti na svijetu bili na vlasti ovih par godina, i gdje 50% stanovnika su etnički Rusi , nije nigdje bilo masovne likvidacije desetaka ili stotina tisuća rusa po logorima.
ne samo to, nego se u Azovu priča Ruski jezik i 30% boraca su etnički Rusi i Bjelorusi.
sa druge strane oslobodioci Rusi, - oni su pazi sravnili grad sa zemljom, tipa Maripol gdje je 45% stanovnika etnički Rusi i gdje svi ostali pričaju Ruski, uništen je sa zemljom, pobili su na tisuće i tisuće i svojih rusa i ukrainaca i ostalih - koji govore ruski bez diskriminacije. isto tako su držali i još drže Harkiv pod opsadom, još jedan grad koji ima četvrtinu ili trećinu Rusa isto su tako ubijali sve redom..

pa tko su sada pravi fašisti tko pravi antifašisti?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/5/2022, 13:37

AssadNaPodmornici wrote:  pročitao sam vaše komentare i sve ostale kritike, mogu samo reći, baš je lijepo biti fašist haha
fašist znači i diskriminaciju i sve ostalo, tako da je sve to prirodno i dolazi u paketu :)

anyway
ukrainski fašisti opet artiljeriom uništavaju antifašiste koji ih žele osloboditi od fašizma, i ostalo

inače primjetio sam zadnjih par dana - baš gomila videa(rekao bi ludi ringo sve to snimljeno u hollywoodu) UKR dronova i sve preciznijih artiljerijskih udara. možda više nego u prvom periodu rata. što znači da su ukrainci odlično snabdjevani sa dronovima, informacijama, i da im artiljerija unatoč ruskom totalnom uništavanju logistke(kako tvrde neki) i dalje "djestvuje" .
a pazi , tek prava pomoć dolazi, dolaze novi artiljerijski sustavi, još više dronova, obuka se vrši i u ukraini i u zapadnim zemljama. rusi ne mogu dobiti ovaj rat , čak kako smo ja i hektor i nas par rekli još prije mjesec dana , da će se sve teže rusi i braniti.
imaju i ukrainci gubitke to nije upitno, gledao sam neke telegram snimke,  ukrainski gubici i nisu toliko od artiljerije(barem je manje videa) koliko od ruskog napada i zauzimanja nekog položaja itd.
sve je strah da će Rusija zbog realne situacije da izgubi rat u Ukraini početi i prijetiti nuklearnim oružje.
za Rusiju , Ukrainu i ostatak svijeta bilo bi najbolje da sami Rusi nekako maknu Putina , i onda dogovore povlačenje itd
Lijepo gori ruska stoka i tehnika, melem za oči.
A što se tiče putina to je od početka agresije priželjkivano, da rikne ili da ga netko mrkne pa nek ide pred Boga sa svojim opravdanjima pa kako mu On presudi. U svakom slučaju  držim da bi rat prestao u roku 10 dana da se to dogodi a divljaci bi se povukli u rusiju nakon pristanka Ukrajinaca na pregovore o  stupnju autonimije krima i donbasa u sastavu ukrajine.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/5/2022, 13:39

AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Ponavljaš i ti pa što? Jedina je razlika što je ringo smiren. Tebi tlak skače na 180, ljudi se zabrinu.
Gle ja ponavljam da si ti glup i to je svo moje ponavljanje, no to nije spam, to je činjenica jebiga :)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2022, 13:40

Šandor Winnetou wrote:
AssadNaPodmornici wrote:  pročitao sam vaše komentare i sve ostale kritike, mogu samo reći, baš je lijepo biti fašist haha

anyway

imaju i ukrainci gubitke to nije upitno, gledao sam neke telegram snimke,  ukrainski gubici i nisu toliko od artiljerije(barem je manje videa) koliko od ruskog napada i zauzimanja nekog položaja itd.
Lijepo gori ruska stoka i tehnika, melem za oči.
A što se tiče putina to je od početka agresije priželjkivano, da rikne ili da ga netko mrkne pa nek ide pred Boga sa svojim opravdanjima pa kako mu On presudi. U svakom slučaju  držim da bi rat prestao u roku 10 dana da se to dogodi a divljaci bi se povukli u rusiju nakon pristanka Ukrajinaca na pregovore o  stupnju autonimije krima i donbasa u sastavu ukrajine.

Da se to i dogodi skoro pa mi je nevjerojatno zamisliti scenarij u kojem bi nasljednik ovog degenerika uspio objasniti i službama i stanovništvu odustajanje od svega radi čega se krenulo u pizdarije bit ce skoro i 10 godina. Pa ovi oko njega su luđi od njega po izjavama. Doduše ok, većinom jer mu se u šupak guraju.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/5/2022, 13:43

AssadNaPodmornici wrote:
Gnječ wrote:
A eto nisu oni nacisti

da li te spomenik nekom liku tipa Banderi(koji se usput ako se dobro sjećam borio i protiv nacista haha) čini odmah nacistem? ili neka tetovaža?
logori, logori, ubijanje građana druge boje kože ili nacionalonosti unutar svoje države na masovnoj razini itd.
toga u Ukraini nije bilo. Rusa ima 25-35% u Harkivu, Odesi, značajan postotak u Kijevu, i pazi nigdje nije bilo primjera da su Ukrainci skupljali Ruse u logore i gušili ih plinom. Nigdje.
ne samo to, nego čitam da 10-20% vojnika Ukrainske vojske koja se bori protiv Antifašista iz Moskve - su etnički Rusi.

u Azovu gdje su najgori nacisti na svijetu bili na vlasti ovih par godina, i gdje 50% stanovnika su etnički Rusi , nije nigdje bilo masovne likvidacije desetaka ili stotina tisuća rusa po logorima.
ne samo to, nego se u Azovu priča Ruski jezik i 30% boraca su etnički Rusi i Bjelorusi.
sa druge strane oslobodioci Rusi,  - oni su pazi sravnili grad sa zemljom, tipa Maripol gdje je 45% stanovnika etnički Rusi i gdje svi ostali pričaju Ruski, uništen je sa zemljom, pobili su na tisuće i tisuće i svojih rusa i ukrainaca i ostalih - koji govore ruski bez diskriminacije. isto tako su držali i još drže Harkiv pod opsadom, još jedan grad koji ima četvrtinu ili trećinu Rusa isto su tako ubijali sve redom..

Kažem ja ringu danas da se po djelima poznaju no nekako im to izmiče iz vida iako ne znaju tko je zapravo Bandera nego su se prilagodili ruskoj propagandi bez imalo provjere s drugih izvora.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Eroo 4/5/2022, 13:44

Gnječ wrote:
A eto nisu oni nacisti

Ako je Bandera bio fašist  kao i današnji Ukrajinci onda sam i ja Banderovac.
Kako ćete me prozivatii nazivati mi je savršeno nebitno.
A ruski "antifašisti" su stoka i  to se ne može poreći. Žica okolo i to je to...
Eroo
Eroo

2016-07-22

marcellus and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2022, 13:47

AssadNaPodmornici wrote:
Gnječ wrote:
A eto nisu oni nacisti

sa druge strane oslobodioci Rusi,  - oni su pazi sravnili grad sa zemljom, tipa Maripol gdje je 45% stanovnika etnički Rusi i gdje svi ostali pričaju Ruski, uništen je sa zemljom, pobili su na tisuće i tisuće i svojih rusa i ukrainaca i ostalih - koji govore ruski bez diskriminacije. isto tako su držali i još drže Harkiv pod opsadom, još jedan grad koji ima četvrtinu ili trećinu Rusa isto su tako ubijali sve redom..

Ja sam otvoren za raspravu o spomenicima.

Evo ovako na prvu odmah. Kod Rostova postoji spomenik Pjotru Krasovu ili Krasnovu nisam sad siguran kako se barbar prezivao nije ni bitno. Spomenik ziv uredno i dan danas....cvijeće na sve strane uokolo njega. Tip je uredno prešao na njemačku stranu. Klao ruse par godina, na kraju gra britanci izručili ovima iza rata gdje su mu rusi dvije godine lomili kosti i pustali da zacijele da ponove postupak da bi ga konacno streljali,objesili ne znam ni ja sta dvi godine iza rata. Kozaci ga slave i dan danas ima lijepo spomenik....na dan kad se obiljezava mu slava uredno idu zastave koje su koristili kozaci koji su se borili pod njemcima i tako to.

Tako da.....šupčine koje spominju naciste isključivo selektivno uz Ukrainu uredno ne spominju ovakve stvari pa onda stavove wagnera i kompletnih formacija dobrovoljackih koje dolaze odavde ili odande sa raznoraznim podlogama. No to je taj divni selektivni pristup koji ljudi vole primjenjivati kad idu vlastitu agendu promovirati kao jedinu ispravnu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 4/5/2022, 13:47

Nisam ni za brisanje postova s kojim se netko ne slaže.

Ljudi, istina, pišu svašta, ja prvi. A kad se zbilja pretjera u startu, kao RayMabus onda je ban logičan, ali post je ostao.

Banira se čovjeka zbog njegovog ponašanja, ali brisati postove znači negirati čovjeka, njegovo postojanje i razmišljanja. Netko je dobro primijetio praksu u mainstream medijima. Neka barem ovaj forum bude mala oaza slobode.

Brisao bi jedino postove koji sadrže privatne podatke korisnika/korisnica (tu mislim na ono što se svojedobno napisalo o megi, to je bilo nisko). I na kayu se naravno starta bez pardona, gotovo je sve da hominem.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics