Ruska invazija na Ukrajinu
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja nisam za brisanje, nepoznavanje neprijatelja i njegovoga djelovanja je negativno za moguci zaplet/rasplet dogadjaja.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Još početkom ožujka govorilo se o tome da bi se privremeno zakonom moglo dozvoliti piratiziranje raznih sadržaja zaštićenih intelektualnim vlasništvom, kako bi se umanjile posljedice sankcija. Iako se te zakonske promjene nisu dogodile, određeni su vlasnici kino dvorana već uzeli stvar u svoje ruke i odlučili publici željnoj američkih blockbustera prikazati neke od njih – tako što ih skidaju s torrenta.
Kina planiraju na ovaj način preživjeti, jer u suprotnome nemaju što prikazivati – ruska produkcija nije zadovoljavajuća, kažu, niti kvantitetom niti kvalitetom da bi osigurala opstojnost kino dvorana. Snalažljivi Rusi počeli su filmove poput Don't look up ili najnovijeg Batmana pribavljati piratskim kanalima te ih prikazivati u kinima.
Neki od njih navode kako je to događaj samo za prave ljubitelje, koji žele filmove gledati na izvornom jeziku. Prikazuju ih u manjim, privatnim dvoranama, a neki navodno to čine i besplatno, gotovo konspirativno i potpuno neformalno, samo kako bi zadržali publiku.
https://www.bug.hr/pirati/ruska-kina-prikazuju-nove-filmove-skinute-s-torrenta-27023
Kina planiraju na ovaj način preživjeti, jer u suprotnome nemaju što prikazivati – ruska produkcija nije zadovoljavajuća, kažu, niti kvantitetom niti kvalitetom da bi osigurala opstojnost kino dvorana. Snalažljivi Rusi počeli su filmove poput Don't look up ili najnovijeg Batmana pribavljati piratskim kanalima te ih prikazivati u kinima.
Neki od njih navode kako je to događaj samo za prave ljubitelje, koji žele filmove gledati na izvornom jeziku. Prikazuju ih u manjim, privatnim dvoranama, a neki navodno to čine i besplatno, gotovo konspirativno i potpuno neformalno, samo kako bi zadržali publiku.
https://www.bug.hr/pirati/ruska-kina-prikazuju-nove-filmove-skinute-s-torrenta-27023
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
violator wrote:AssadNaPodmornici wrote:još malo brisanja postova "nema tamo rata, tko nas bre zavadi , ništa se ne događa, sve je snimljeno u hollywoodu, rusi nemaju gubitke"
.
Ne ulazim u sadrzaj necijih upisa, ali mene ovo brisanje malo suvise podsjeca na galopirajuce jednoumlje. ;)
* Thought police alert *
a nas podsjeća na rusku naci propagandu, a kako je rat pa se neprijateljska propaganda briše
mislim, ono, ak se ne može pisat da su plinske komore u konc logorima izmišljotina i da nije bilo nikakvog napada na poljsku i nikakvog pogroma židova, onda ne vidim zašto bi se moglo pisat da rusi u ukrajini ne ubijaju civile i ne napadaju suverenu državu da bi pokrali wc školjke i veš mašine
ali ok, motivi su razni... recimo ringo i koba šire rusku propagandu jer su četnici
ebenica jer je glup
a violeta jer misli da se intelektualka postaje tako da uvijek budeš antiprotivan
ono, ako svi vide da je nešto crno e al ona vidi da je bijelo jer je pametnija
ono, ona "misli svojom glavom" a u glavi propuh
ebenica jer je glup
a violeta jer misli da se intelektualka postaje tako da uvijek budeš antiprotivan
AlfaOmega wrote:Ni za pive. Statistički je dokazano da Rusi puno lakše prek satelita lociraju (i kasnije unište) one ukrajinske motorizovane brigade koje koriste zarobljena ruska oklopna vozila.MDMiridije wrote:
Barbari i dalje naoružavaju Ukrainu!
Da, kad malo razmisli čovjek sva ta napuštena oprema je napuštena samo da bi se ukrainci kasnije vozili u njoj, rusi ih locirali i pobili i pobijedili.
Guest- Guest
marcellus wrote:violator wrote:AssadNaPodmornici wrote:još malo brisanja postova "nema tamo rata, tko nas bre zavadi , ništa se ne događa, sve je snimljeno u hollywoodu, rusi nemaju gubitke"
.
Ne ulazim u sadrzaj necijih upisa, ali mene ovo brisanje malo suvise podsjeca na galopirajuce jednoumlje. ;)
* Thought police alert *
a nas podsjeća na rusku naci propagandu, a kako je rat pa se neprijateljska propaganda briše
A koliko je tebe u ovome "nas"?
I gdje su tocno bojisnice? I tko je u ratu s kime?
Jesi li tako sudjelovao i u Domovinskom ratu? Na daljinu? "Mi" smo se borili. ;)
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kužiš, ono, mi smo mi a vi ste čet... pardon, rusofili
'pion' 203 mm, kaže domet 37,5 km s normalnim punjenjem a ide do 47,5 km čak...
bit će zanimljivo kad ukrajinci počmu raditi s američkim haubicama, vidjeti tko će koga prvi domašiti...
bit će zanimljivo kad ukrajinci počmu raditi s američkim haubicama, vidjeti tko će koga prvi domašiti...
U Makivki su izgorila sva 4 tanka koje su barbari koristili za snabdjevanje svojih jedinica. Prvi je eksplodirao i onda zapalio sve ostale.
Fingers crossed da je čitava smjena bila na poslu kad je prvi grunuo.
Guest- Guest
violator wrote:
I gdje su tocno bojisnice? I tko je u ratu s kime?
T. wrote:'pion' 203 mm, kaže domet 37,5 km s normalnim punjenjem a ide do 47,5 km čak...
Vise Piona u aktivnom sastavu ima Ukraina nego Rusija.
Guest- Guest
marcellus wrote:mislim, ono, ak se ne može pisat da su plinske komore u konc logorima izmišljotina i da nije bilo nikakvog napada na poljsku i nikakvog pogroma židova, onda ne vidim zašto bi se moglo pisat da rusi u ukrajini ne ubijaju civile i ne napadaju suverenu državu da bi pokrali wc školjke i veš mašine
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Barbarima izgorio vas ceo parking s kamionima,kontejnerašima i slično...direkt pokraj kolosjeka.
Guest- Guest
marcellus wrote:joj daj sereš ko jelena veljača
Lijepo sam te upitala tko ste to "vi"? Sto si umisljas, u cije ti to ime govoris i imas li pristanak za to? "Vi" ste u ratu... :) Kad s puskom preko ramena budes tijelo uz tijelo s Ukrajincima, onda mozes s pravom govoriti o "mi" i "oni", o ratu u kojem sudjelujes i neprijateljskoj propagandi. Dotad si mozes samo umisljati da govoris nesto u ime "mi".
Last edited by violator on 4/5/2022, 11:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jesu to snimke od jucer ili su jutros krenuli rano:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Jesu to snimke od jucer ili su jutros krenuli rano:)
Glavno da je izgorilo i da se barbarska gamad s time više ne može koristiti.
Guest- Guest
marcellus wrote:ali ok, motivi su razni... recimo ringo i koba šire rusku propagandu jer su četnici
ebenica jer je glup
Kako si ti uspio postati nounar da mi je znati? Jel si nekom politicaru dao šupak?
Guest- Guest
Gle i martlete su im dali...
Ovo ima vec 8-9km domet. 3kg bojeva glava....ozbiljniji komadic opreme. Ovo je doslovno uslo u sluzbu ono tipa....prije par mjeseci u engleza. Fino.
Bit ce gamadi razbijene u zraku!
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:ali ok, motivi su razni... recimo ringo i koba šire rusku propagandu jer su četnici
ebenica jer je glup
Kako si ti uspio postati nounar da mi je znati? Jel si nekom politicaru dao šupak?
Na isti nacin na koji sudjeluje u ratu bez ispaljenog metka. Samo se doslepao i umjesto jednine poceo koristit' mnozinu. Mi novinari.
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu