Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ljubo1212 wrote:kako je lepo biti glup i računati povijest samo od onoga što ti paše
Bas lijepo od tebe sto si se pohvalio.
Guest- Guest
Gnjec, nista Rusija Hrvatima nije lose napravila nikada
Ali Hrvati Rusiji jesu i to u vise navrata
Mozda je zato u pitanju podsvjesni strah
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Gnjec, nista Rusija Hrvatima nije lose napravila nikada
Nije Hrvatima, ali jest nacistima.
A nacisti su zaslužni za osnivanje prve Hrvatske države.
Da nije bilo NDH, ne bi bilo ni današnje Hrvatske.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:pa dobro oni su bar imali fora uniforme...
mislim, nitko ne mašta o tome da ga seksualno iskorištava netko obučen kao čečen
Imali su fora konc logore. Uđeš u konc logor i izađeš kroz dimnjak. Bas fora :)))))
Guest- Guest
Četnik pa samo smrti i uzbuđenju, nego šta.crvenkasti wrote:Postoji nešto što se zove "emocionalna inteligencija".
Ne možemo kontrolirati kad i zašto ćemo se uzbuditi, osjetiti strah ili ushićenje.
Ono što možemo je razviti svoj um tako da prepoznaje vlastita (a i tuđa) emocionalna stanja. Biti emocionalno inteligentan znači steći iskren odnos prema samom sebi i imati točan uvid kako emocije utječu na na tvoje mentalno stanje.
Kad naučiš preooznati svoje emocije, onda možeš i uvježbati svoje reakcije i ponašanja te kontrolirati kako one utječu na tvoju svakodnevnicu.
Ako osjetiš uzbuđenje i navalu adrenalina kad vidiš raskomadano tijelo, tada znaš da to nije isto kao i kad osjetiš ljepotu i uzbuđenje zbog seksa.
Postoji nešto što je prezir, osuda i kazna ubojicama. Od pamtivjeka.
Zato vas uglavnom nitko nije ni žalio na onim traktorima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pa zato što nemaš osjećaj za pravdu. To je kao da sudac ne želi kazniti masovnog ubojicu nego ga voli. Onako, dođe mu berkowitz na klupu a on osjeća simpatiju za njega.Ne bi išlo. Mada masovne možeš prepoznati, glorificiraju nasilje ranije, ovako kao ti i neki koji podržavaju agresiju.violator wrote:kaya wrote:Dobro nismo svi isti, ja mrzim okupatore i ubojice a teta violeta ih voli ako su rusi, čečeni ili četnici.
Ne znam kako stoji s nacistima, možda su joj isto cool.
Doista nismo iste. Ne mrzim nikoga. A definitivno se ne rajcam nad mrtvacima opisujuci ih izrazima "prekrasno". Vidis, iako si ljubiteljica zivotinja, smjestam te na istu onu ravan s bolesnicima koji drze preparirane zivotinjske glave po zidovima.
Isti ste tip ljudi, samo razlicita vrstu bica ushiceno promatrate sa "zidova".
Vezano za životinje i glave , djelomično si u pravu. Mrzim i zlostavljače životinja, ali njihovu glavu bi preparirala kao primjer što će se desiti ponavljačima.
Napisala sam da nikog ne mrzim i da se estetski ne ushicujem nad mrtvim tijelima. Sve ostalo je samo tvoja nadodana uobrazilja.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:jesi ljubitelj cetnika?violator wrote:kaya wrote:Dobro nismo svi isti, ja mrzim okupatore i ubojice a teta violeta ih voli ako su rusi, čečeni ili četnici.
Doista nismo iste. Ne mrzim nikoga. A definitivno se ne rajcam nad mrtvacima opisujuci ih izrazima "prekrasno". Vidis, iako si ljubiteljica zivotinja, smjestam te na istu onu ravan s bolesnicima koji drze preparirane zivotinjske glave po zidovima.
"Ne mrzim" nije istovjetno s "volim".
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Lvov, Vinica, Ivano-Frankovsk, Zitomir i jos neki gradovi pripadaju Poljskoj.
Poljaci to znaju I potajno likuju radi ovoga. Dobit ce sve to natrag...na pladnju.
poljaci će od rusa dobit nešto? Jedino tenkove i okupaciju, i to znaju
crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Gnjec, nista Rusija Hrvatima nije lose napravila nikada
Nije Hrvatima, ali jest nacistima.
A nacisti su zaslužni za osnivanje prve Hrvatske države.
Da nije bilo NDH, ne bi bilo ni današnje Hrvatske.
Rvati su uvijek tri koraka ispred samih sebe. Taj raskorak ili trokorak ih jebe. Oni idu naprijed ali su iza. ustvari su tri koraka ispred pa nikako da se stignu ili da sacekaju sami sebe. Ovo je vec kvantna fizika...
Guest- Guest
Dobro reci ti nama onda što ti osjećaš prema ubojicama i okupatorima a da ne počinje sa ne?violator wrote:vuksadinare wrote:jesi ljubitelj cetnika?violator wrote:kaya wrote:Dobro nismo svi isti, ja mrzim okupatore i ubojice a teta violeta ih voli ako su rusi, čečeni ili četnici.
"Ne mrzim" nije istovjetno s "volim".
2015-08-15
Pitam nako, znam ja zapravo da teta violator, crveni i slični zgražanje nad mrtvima pokušavaju upakirati u humanost a žale u stvari četnike i čečene i ruse jer su zaginuli u agresiji. Srce ih boli i najrađe bi da su živi i pucaju i dalje..
2015-08-15
dingo bi kao i rusija rado odigrala na tu kartu da se svi sjure i raskomadaju Ukrajinu kao što je to napravio hićo sa staljinom u poljskoj. Međutim dingo ne može zamisliti koliko poljaci vole ruse, skoro kao mi čejene i da se to nikada neće promjeniti. Debelo su oni platili cijenu u prošlosti da bi stali na iste grablje još koji put.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Lvov, Vinica, Ivano-Frankovsk, Zitomir i jos neki gradovi pripadaju Poljskoj.
Poljaci to znaju I potajno likuju radi ovoga. Dobit ce sve to natrag...na pladnju.
poljaci će od rusa dobit nešto? Jedino tenkove i okupaciju, i to znaju
kaya wrote:Pitam nako, znam ja zapravo da teta violator, crveni i slični zgražanje nad mrtvima pokušavaju upakirati u humanost a žale u stvari četnike i čečene i ruse jer su zaginuli u agresiji. Srce ih boli i najrađe bi da su živi i pucaju i dalje..
Meni je tebe žao.
Guest- Guest
I meni tebe također.Gnječ wrote:kaya wrote:Pitam nako, znam ja zapravo da teta violator, crveni i slični zgražanje nad mrtvima pokušavaju upakirati u humanost a žale u stvari četnike i čečene i ruse jer su zaginuli u agresiji. Srce ih boli i najrađe bi da su živi i pucaju i dalje..
Meni je tebe žao.
2015-08-15
Da "Poljaci potajno likuju", jebote... a Poljaci znaju da bi nakon ukrajine bili idući na redu
da, da, rusi će poljacima poklonit pol ukrajine ako je okupiraju, aha.
svizac čokolada
da, da, rusi će poljacima poklonit pol ukrajine ako je okupiraju, aha.
svizac čokolada
Ono vaša humanost mi je kao kada ringo, koba i mentalitet žale jer hrvatska nije dovoljno suverena u eu.
Ne znam bi se smijala ili proljev dobila..
2015-08-15
kaya wrote:I meni tebe također.Gnječ wrote:kaya wrote:Pitam nako, znam ja zapravo da teta violator, crveni i slični zgražanje nad mrtvima pokušavaju upakirati u humanost a žale u stvari četnike i čečene i ruse jer su zaginuli u agresiji. Srce ih boli i najrađe bi da su živi i pucaju i dalje..
Meni je tebe žao.
A jebiga ja se stvarno trudim biti fer a ti maliciozna vagina koja brekće ko stari Zetor traktor.
Guest- Guest
kaya wrote:Ono vaša humanost mi je kao kada ringo, koba i mentalitet žale jer hrvatska nije dovoljno suverena u eu.
da, to ko kad putin žali jk rowling jer je žrtva cancel kulture na zapadu
pa onda pošalje dvjesto ljudi u sibir
kaya wrote:Ono vaša humanost mi je kao kada ringo, koba i mentalitet žale jer hrvatska nije dovoljno suverena u eu.
Pa niste suvereni kad ste u EU. Znas sto znaci biti suveren? Sto je suverenitet?
Guest- Guest
sad bi tu nesto napisao..ali necu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:sad bi tu nesto napisao..ali necu...
tko?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu