Ruska invazija na Ukrajinu
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
kaya wrote:Ajde begaj, kog su ti divljaci pobjedili. Jedino su ih uspjeli istisnuti sa svog teritorija kada su već gubili rat. Naciste je pobjedila amerika i vb. Isti koji su vas bombardirali, oni su penicilin za zlikovce. Složili atomsku, tresnuli jju i zadali im gubitke općenito da više nisu mogli dalje.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ljaga pala na obraz, nema oko toga više priče, barem ne sljedećih 50-100 godina.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ne mogu vjerovati da su si Rusi dozvolili u rat uvoditi
azijatske kokošare(pljačkaše) i koljače civila po nebranjenim selima.
Ovo im je za ugled nacije u svijetu više naškodilo nego sve drugo.
I ako bi dobili ovaj rat oni su izgubili više nego ako bi ga izgubili na
ratovanu primjeran način.
Jebali ih Čečeni i ostali azijati.
Ako pobijede, to neće biti fer i Ukrajinci im neće čestitati.
Nije to kao nekada, sve gledamo uživo.
Sve zasluge koje Rusi imaju što su nekad pobijedili naciste, sve im je to sad poništeno zato što vode nepošten i prljav rat protiv jadnih nacista.
Tako će i ove divljake srediti na kraju.
ti si zlo iz osnovne škole.
Guest- Guest
Venus wrote:Ero, pa di ćeš goloruk i nejak na jačeg i brojnijeg neprijatelja..
ero turčin je naj jači sve dok ga assad na podmornici ne torpedira.
Guest- Guest
Tek iz kavane. 'Orna za fajtcrvenkasti wrote:kaya wrote:Ajde begaj, kog su ti divljaci pobjedili. Jedino su ih uspjeli istisnuti sa svog teritorija kada su već gubili rat. Naciste je pobjedila amerika i vb. Isti koji su vas bombardirali, oni su penicilin za zlikovce. Složili atomsku, tresnuli jju i zadali im gubitke općenito da više nisu mogli dalje.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ljaga pala na obraz, nema oko toga više priče, barem ne sljedećih 50-100 godina.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ne mogu vjerovati da su si Rusi dozvolili u rat uvoditi
azijatske kokošare(pljačkaše) i koljače civila po nebranjenim selima.
Ovo im je za ugled nacije u svijetu više naškodilo nego sve drugo.
I ako bi dobili ovaj rat oni su izgubili više nego ako bi ga izgubili na
ratovanu primjeran način.
Jebali ih Čečeni i ostali azijati.
Ako pobijede, to neće biti fer i Ukrajinci im neće čestitati.
Nije to kao nekada, sve gledamo uživo.
Sve zasluge koje Rusi imaju što su nekad pobijedili naciste, sve im je to sad poništeno zato što vode nepošten i prljav rat protiv jadnih nacista.
Tako će i ove divljake srediti na kraju.
Evo plavuše
Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne.crvenkasti wrote:Jel ovo naša kaja?
Ovo:
Previše spama
Sutra ću ujutro valjda sve pobrisati. Ako mi se bude dalo.
Sutra ću ujutro valjda sve pobrisati. Ako mi se bude dalo.
Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
red wolf-
2016-02-10
Neće. Europa je s njom završila. Za tango je potrebno dvoje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
2014-04-11
Još dva tjedna rata i ruska vojska će se naći u situaciji da neće moći nadomještati ljudstvom postrojbe koje su na ratištu. Strašni su gubici na strani LNR i DNR. Tu više ne može niti ruska vojska pokriti te gubitke.
Last edited by red wolf on 1/5/2022, 00:34; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
red wolf-
2016-02-10
Neće stati. Shvati konačno. Europa je nakon ovoga želi uništiti.red wolf wrote:Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
2014-04-11
Kad se gledaju samo vojnici LNR i DNR, sad smo negdje u 2014. godini i u trenutku kad je ukrajinska vojska već ulazila u Donjeck i Lugansk. No, tad je uletila ruska vojska. Tada ukrajinska vojska nije bila spremna na takvo nešto i doživjeli su strašne gubitke. No danas, situacija je drugačija. Sad za Ukrajince radi vrijeme.
red wolf-
2016-02-10
Ne i NE!RayMabus wrote:Neće stati. Shvati konačno. Europa je nakon ovoga želi uništiti.red wolf wrote:Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
red wolf-
2016-02-10
Da da.red wolf wrote:Ne i NE!RayMabus wrote:Neće stati. Shvati konačno. Europa je nakon ovoga želi uništiti.red wolf wrote:Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
2014-04-11
Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
Ne. Dao se maksimum na približavanju Rusije Zapadu. I to se dogodilo. No, sada ovi koji vode Rusiju, napravili su salto mortale, a to shvaća ruska elita. I neće se dugo čekati da se stvari poslože. No, to će biti tek prvi korak. Rusija je sada jako ranjena. Njena vojska je osramoćena, a neprijatelj njezin to vidi.RayMabus wrote:Da da.red wolf wrote:Ne i NE!RayMabus wrote:Neće stati. Shvati konačno. Europa je nakon ovoga želi uništiti.red wolf wrote:Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
Last edited by red wolf on 1/5/2022, 00:44; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
2014-04-11
I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
red wolf-
2016-02-10
Ti si smiješan lik. Europa više nikad neće napraviti grešku pa da hrani čudovište na svojim granicama. Ide embargo na naftu i plin a to će se kupovat od drugih i ujedno prelazak na zelenu energiju i električne aute.red wolf wrote:Ne. Dao se maksimum na približavanju Rusije Zapadu. I to se dogodilo. No, sada ovi koji vode Rusiju, napravili su salto mortale, a to shvaća ruska elita. I neće se dugo čekati da se stvari poslože. No, to će biti tek prvi korak. Rusija je sada jako ranjena. Njena vojska je osramoćena, a neprijatelj njezin to vidi.RayMabus wrote:Da da.red wolf wrote:Ne i NE!RayMabus wrote:Neće stati. Shvati konačno. Europa je nakon ovoga želi uništiti.red wolf wrote:Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
2014-04-11
Čuj ako ćemo tako gledat, duša ne pripada materijalnom nego energetskom svemiru pa onda nisi doša s nikoje PLANETE ako ćemo pravo jer PLANETE su dio materijalnog svemira.red wolf wrote:I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
2014-04-11
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu