ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu - Page 5 Empty Re: Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu

Post by Serbinho-3 30/4/2022, 21:52

RayMabus wrote:Sad kad ste kupili kineski S-300 sad možete i kineski Yak 130 kako je Vučic danas nešto najavio da razmatra.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hongdu_JL-10

To ti je isto ko ruski samo šta je kineski.

On je mudro pustio mamac.

Kupujem Typhoon, kupujem Rafale, onda moze da mu se

desi da ga odbiju.

On zna unapred koliko procenata ima sanse.

Mozda je spremio Kineske rezerve sa strane.

Ako ga ne odobre, uzme Kinesko.

Rusa se plase ko Djavola.

S400, cela Evropa se tresla, nemoguca misija, Kinesko ceo

Svet objavi i nekoliko dana gundjaju ko zene i kraj.

Moguce Kinesko nesto da ce uzeti, Zapad ucenjuje i

sa njima se ne moze raditi.

Hoces Srpske maline, onda moras ovo za nas politicki

uraditi.

Nasi da cuju, smejali bi se, ali oni traze novac i da radis kako

ti narede.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu - Page 5 Empty Re: Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu

Post by RayMabus 30/4/2022, 21:53

Pa nek uzme to i kineske lovačke avione. Baš ih brige.

Ionako s desetak aviona ne možeš ništa al Kina nije priznala Kosovo a niti će a stalna članica vijeća UN-a je pa će blokirat sve oko Kosova.

Kupuiš avione i njihov glas veta u UN-u oko Kosova.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 22:05

To će tako i bit. S Putinom se dalje ne može a i on otvoreno priča kako bi mijenjao Kosovo za Krim itd a Kina je druga priča jer oni neće radi Tajvana to nikad a isto su stalna članica UN-a.

Ne može se s Putinom više dalje nakon ovog njegovog općeg napada na Ukrajinu.

Možda sad to mnogi još ne vide al za tri mjeseca će biti jasnije da se njemu treba dati odbijenica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 30/4/2022, 22:14

ja san kreten i nikad
nisam  verovao coveku koji
je u kameru izjavio da su
delovi ukrajine postali nezavisni
po istom principu kao kosovo.
da ne analiziramo odnose od
1804. godine do danas.
tragedija je sto se politika srbije
vodi po domastanim odnosima
srbije i rusije srba iz regiona.
to sto nisi siguran ko su carapani
govori da ne poznajes srbiju.
ja tacno znam ko je ko u srbiji,
nepogresivo.
vreme ce i vas dozvati pameti,
istini, samo treba biti strpljiv.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 22:20

Pa nema šta netko izmišljat kad je on nikidan glavnom tajniku u UN-a u lice reka otvoreno da triba trampit Kosovo za Krim, Donbas i to tamo.

A mislim ono luđak i samo on i njegovi interesi. Od toga se triba maknit šta dalje.

Ima Kina tu a ona je sigurnija od ovog manijaka. Manje problematična u svakom slučaju, barem za EU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/4/2022, 22:24

Beogradski mali pijac potopila Sava, moju dragu zabolela glava.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 22:27

Dodik je utopljenik i on nema šta izgubit osim izbora a Srbija ima ako ostane uz Putina i dalje ( ne udari mu sankcije ) jer će imat ogromne posljedice na ekonomiju i štošta drugo.

Rekoh: Ovome manijaku lagano dat pedalu i zamjenit ga s Kinom i to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 22:29

Kina dominiše.

Nas i Kineza miljarda i 400 miliona.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 30/4/2022, 22:32

pizzon wrote:ja san kreten i nikad
nisam  verovao coveku koji
je u kameru izjavio da su
delovi ukrajine postali nezavisni
po istom principu kao kosovo.
da ne analiziramo odnose od
1804. godine do danas.
tragedija je sto se politika srbije
vodi po domastanim odnosima
srbije i rusije srba iz regiona.
to sto nisi siguran ko su carapani
govori da ne poznajes srbiju.
ja tacno znam ko je ko u srbiji,
nepogresivo.
vreme ce i vas dozvati pameti,
istini, samo treba biti strpljiv.

Ja sam iz Beograda.

Sada to sto bi ti silovao i nametao svoje misljenje, to je

druga stvar.

Ne zna da prihvatis misljenje, vec bi nametao na silu.

Ako si u Beogradu, ocigledno si pun Carapanskih kompleksa,

jer nisi Beogradjanin.

Zapad je ocigledno i u Jugoslaviji, dizao te Albance da prave

probleme, verujem Englezi.

Da li je tadasnja DB nesto znala, ne znam, ali se moze

ukapirati da to nije od juce.

Idi na Zapad, kada si vec opterecen istim, umesto da

skaces drugima ko navijen, ko ne deli tvoje misljenje.

Imas jednopartijski sistem u glavi.

Zato i postoje izbori da svako da svoje misljenje a zatim

politicki predstavnici da postuju dato poverenje.

Ako mislis da na Zapadu obicni ljudi podrzavaju te nebuloze,

onda si u zabludi.

Ko nema glavu i pada na medijski spin, podrzava.

Ostali, koji vide dalje od nosa, nisu deo te price.

Nema ni na Istoku tog silovanja i nametanja misljenja.

Evropa, ali mrzi Hrvate, mrzi Srbe, mrzi Ruse...

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 30/4/2022, 23:13

RayMabus wrote:Pa nek uzme to i kineske lovačke avione. Baš ih brige.

Ionako s desetak aviona ne možeš ništa al Kina nije priznala Kosovo a niti će a stalna članica vijeća UN-a je pa će blokirat sve oko Kosova.

Moze takodje biti i test.

Ako ga odbiju za Rafale i Typhoon, to moze biti i znak da

ga nece u EU.

Jos jedan signal.

Erdogan je kupovao S400, mozda sa Zapada nisu hteli nista

da mu prodaju, to mi ne znamo.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 23:19

Britanija nije u EU ako pričamo o tim Tajfunima o kojima Vučic govori pa u tom slučaju to nit ne može biti test za EU.

-
Nakon prvih zvaničnih potvrda da Srbija u svom razmatranju zanavljanja segmenta borbene avijacije RV i PVO pregovara i sa Velikom Britanijom oko polovnih Tajfuna, juče smo dobili i prvu zvaničnu reakciju kraljevstva na ovu vest. Odgovor, formalno, nije bio „ne“.
Nakon što je vest o pregovorima o potencijalnoj nabavci polovnih RAF-ovih Tajfuna bila plasirana Kuriru i Novostima (naglašavamo „plasirana“, budući da se takve intervencije rade bez potpisa novinara, kao „redakcijska vest“), nakon nekoliko dana potvrđena je i zvanično od strane ministra odbrane dr. Nebojše Stefanovića. Njegova potvrda došla je uz opasku da će se Daso vs. Eurofajter dilema ravnati pre svega kroz prizmu potentnosti ponuđenog paketa naoružanja. Dakle, moguće je, da je uvođenje Tajfuna u igru samo taktika pritiska na Daso.
Potvrda tvrdnji srpskog državnog vrha da pregovori postoje došla je juče i od Ujedinjenog Kraljevstva. Prilikom zasedanja parlamenta ove države jedna od poslanica pitala je Džeremija Kvina, zaduženog za materijalne resurse u britanskom Ministarstvu odbrane da li Velika Britanija stvarno pregovara sa Srbijom i da li pri tom pazi na interese kraljevstva, njegovih saveznika i srpskih suseda?
Odgovor Kvina na eksplicitno pitanje bio je uopšten, ilustrovao je standardnu proceduru prilikom zahteva drugih država da im Britanija proda naoružanje i vojnu opremu. On svakako nije negativno odgovorio na deo pitanja da li se pregovori uopšte vode.
-
https://tangosix.rs/2022/29/04/prva-zvanicna-reakcija-velike-britanije-na-mogucu-prodaju-polovnih-tajfuna-srbiji/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2022, 01:10

Ja osobno vjerujem da bi Federalizacija EU uz primanje Srbije,Bih,Kosova,Makedonije,Albanije itd....eventualno možda i na nekih 100 godina bila garancija da se nebi ponovno svi pobili među sobom. Sve pod uvjetom naravno da edukacija stanovništva na područjima generalno poprimi takve oblike da ljudima slične ludosti više nikada ne padaju na pamet. Naravno uz prosperitet i rast ekonomski.

Uz što manje političara koji upiru prstom u druge nacije i dižu tenzije na taj način stvarajuči smoke screen za vlastitu nesposobnost,korupciju i nepotizam.

No dobro to sam samo ja :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/5/2022, 01:35

MDMiridije wrote:Ja osobno vjerujem da bi Federalizacija EU uz primanje Srbije,Bih,Kosova,Makedonije,Albanije itd....eventualno možda i na nekih 100 godina bila garancija da se nebi ponovno svi pobili među sobom. Sve pod uvjetom naravno da edukacija stanovništva na područjima generalno poprimi takve oblike da ljudima slične ludosti više nikada ne padaju na pamet. Naravno uz prosperitet i rast ekonomski.

Uz što manje političara koji upiru prstom u druge nacije i dižu tenzije na taj način stvarajuči smoke screen za vlastitu nesposobnost,korupciju i nepotizam.

Ma za 40 godina sve skupa u nabrojanim neće biti više od 7-8 milijuna ljudi. Ako i toliko.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2022, 02:33

Hektorović wrote:
MDMiridije wrote:Ja osobno vjerujem da bi Federalizacija EU uz primanje Srbije,Bih,Kosova,Makedonije,Albanije itd....eventualno možda i na nekih 100 godina bila garancija da se nebi ponovno svi pobili među sobom. Sve pod uvjetom naravno da edukacija stanovništva na područjima generalno poprimi takve oblike da ljudima slične ludosti više nikada ne padaju na pamet. Naravno uz prosperitet i rast ekonomski.

Ma za 40 godina sve skupa u nabrojanim neće biti više od 7-8 milijuna ljudi. Ako i toliko.

Ti o tome pišeš kao da je to nešto negativno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 1/5/2022, 04:04

Serbinho-3 wrote:
RayMabus wrote:Pa nek uzme to i kineske lovačke avione. Baš ih brige.

Moze takodje biti i test.

Ako ga odbiju za Rafale i Typhoon, to moze biti i znak da

ga nece u EU
.

Jos jedan signal.

Erdogan je kupovao S400, mozda sa Zapada nisu hteli nista

da mu prodaju, to mi ne znamo.

Visoka tehnologija se ne prodaje na lijepe riječi već na povjerenje.
Prodaja 12 aviona je p. dim i za  Francusku i za UK.
Hrvatska je kupila 12 Rafala od Francuske uz potpis strateškog partnerstva.
Znači dugoročna suradnja  i strateški dvostranski odnosi su u pitanju.
Slično je i sa Israelom. Dakle, radi se o povjerenju bez ostatka.
Znaš li zašto vjeruju u partnerstvo s Hrvatskom?
Hrvatska nikad nije izdala svoje saveznike, čak i kad je bilo na njenu štetu.
Srbija, kažeš, testira Europu..a cijelo vrijeme sjedite na dvije ili tri stolice.
Primjer: Jeljcin je prodao S-300 Hrvatskoj i ne Srbiji (zbog nepovjerenja)
AV je dobio maketu S-300 ito od Putina, ako se sjećaš. 
Samo vi hrabro testirajte,  podržavamo... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 1/5/2022, 04:17

Misliš nešto kao USA? Ne bi to bilo dovoljno. Europa kao država regija  e to bi bilo već nešto,
samo da još u to uvjerimo Francuze, Njemce i još poneke države...ustvari njih 27. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mentalitet 1/5/2022, 04:46

Serbinho-3 wrote:

Pizzon je valjda u Nisu, inace Carapan.

To je deo Krusevac valjda, Trstenik, tako taj kraj.

Ma jebe mi se odakle je. U Srbiji sam bio par puta u Beogradu i kad pochnemo o politici ja ovako ka na forumu a oni ce ma nije tako kako prichash bolje je .E sada nisam siguran da li me zajebavaju ili su politichki korektnii ili naiivci kakvih nema.Mada ja mislim da me zajebavaju ali su korektni.Uglavnom kazu ,ma jebo to ajde da mi neshto popiijemo i pojedemo pa me onda odvedu u Tri sheshira na starogradsku mjuzu.Tamo se nazderemo ,napijemo ii jebi ga nakon toga bi se neshto i mrknulo ,vele nema problema.Te mlade srpkinje su boze me oprosti toliko samouvjerene i bezobrazno sexepiilne pa te ne treba pipkati nego si spreman u sekundi:)Jako gostoprimljiv ii normalan svijet.Imam frendove koje sam upoznao u USA oni se vratili tako da sada uvijek navratim u Begesh na par dana kad god dodjem preko bare.Opushtena atmosfera i zajebanciija,znaju da zive ii boli ih kurac za cijeli svijet.Pa mi ovaj dodje nekako kao iiskompleksirani Hrvat jer josh nisam sreo nekog Srbina da se zali da nema il i da pati za zapadom,da je ljubomoran na nekoga tko ima viishe.Samo mi se jedno nije dopalo ,a to je da nema veze koji si kuurac u drushtvu,doktor.znanstvenik ,general ako si u drushtvu svi su jednaki i uglavnom najviishe zajebavaju one koji su po nekim shkolama najpametniji.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 1/5/2022, 04:55

Eroo wrote:

Misliš nešto kao USA? Ne bi to bilo dovoljno. Europa kao država regija  e to bi bilo već nešto,
samo da još u to uvjerimo Francuze, Njemce i još poneke države...ustvari njih 27. :D

Boli srbe kurac za Europom!!Kazu,koji cemo kurac u toj bolesnoj tvorevini,mi smo za njih nedostizna vriijednost,kod nas ne mjere krastavac koliko smije narasti nego neka raste koliiko hoce dok ga ne uberemo.Josh malo cete jesti meso uzgojeno u labosima a kako cesh to preziivjeti ako to dozivish ne znam alii mi se pari da cesh morati u Srbiju na pravi prshut i kobasice.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 1/5/2022, 04:57

Hektorović wrote:

Bit ce 20 miliona afrikanaca pa cete uzivati ii josh veci homofobi postati.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Ringo10 1/5/2022, 05:06

Ma Afrikaneri ce da tamburaju Evropljanke i da prave male Afrikanere
A Evropljani...pa jedan drugoga u guzicu
Svakome svoje ...
Za 30 godina Europa ko Afrika
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 1/5/2022, 05:11

Mentalni bio sam u BGu i sve je kako kazes.
Dobro je njima, opusteni i optimisticni.
Gostoljubivi.
Najvaznije nisu iskompleksirani ko Hrvati
Zenske su im super ali jebi ga, sad sam malo prestar za te mlade zeravice...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics