Plenki pušta niz vodu ministre koji su bili u 'Klubu' u Slovenskoj?
Page 1 of 1
Plenki pušta niz vodu ministre koji su bili u 'Klubu' u Slovenskoj?
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nema-nedodirljivih-stranacka-pripadnost-ne-zanima-dorh-policiju-uskok-a-ni-mene-15023199
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki pušta niz vodu ministre koji su bili u 'Klubu' u Slovenskoj?
jbg kad su se i briselski birokrati poceli zanimati za ovu aferu...a rjesavanje korupcije ukljucena je u onu cijenu od 22,5 milijarde...normalno da plenki ce radije zrtvovati corica i jos neke nego sebe ili izgubiti dio financijskog kolaca
2015-09-08
Ma da?vuksadinare wrote:jbg kad su se i briselski birokrati poceli zanimati za ovu aferu...
Link za to?
Guest- Guest
kaj ce mi link..jer ti gledas vijesti..nekidan ti bilo u otvorenom..upravo hdzovac govorio da nismo dobili te novce samo za lijepe oci i da je u tu cifru uracunato i rjesavanje korupcije i u slucaju da ne rjesavamo mozemo izgubiti dio novca...i da je zbog toga pojacano zanimanje brisela za sve sto se desava u hrvatskoj sto s etice afera i kako c es eone rjesitimobiu$ wrote:Ma da?vuksadinare wrote:jbg kad su se i briselski birokrati poceli zanimati za ovu aferu...
Link za to?
2015-09-08
vuksadinare wrote:kaj ce mi link..jer ti gledas vijesti..nekidan ti bilo u otvorenom..upravo hdzovac govorio da nismo dobili te novce samo za lijepe oci i da je u tu cifru uracunato i rjesavanje korupcije i u slucaju da ne rjesavamo mozemo izgubiti dio novca...i da je zbog toga pojacano zanimanje brisela za sve sto se desava u hrvatskoj sto s etice afera i kako c es eone rjesitimobiu$ wrote:Ma da?vuksadinare wrote:jbg kad su se i briselski birokrati poceli zanimati za ovu aferu...
Link za to?
Kaj će vuku link...ne treba vuku link za njegova nagađanja i gatanja.
Guest- Guest
cuj lotka...ne pravi s eblesav..ti to dobro znas kao i ja...uostalom evo ti izjave i samog plenkija...onaj tko s enasao u 'klubu' sigurno nije bio tamo samo na 'casici viskija' ..pogotovo oni za koje se inace sumnja da imaju pokoju aferu iza sebe...mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:kaj ce mi link..jer ti gledas vijesti..nekidan ti bilo u otvorenom..upravo hdzovac govorio da nismo dobili te novce samo za lijepe oci i da je u tu cifru uracunato i rjesavanje korupcije i u slucaju da ne rjesavamo mozemo izgubiti dio novca...i da je zbog toga pojacano zanimanje brisela za sve sto se desava u hrvatskoj sto s etice afera i kako c es eone rjesitimobiu$ wrote:Ma da?vuksadinare wrote:jbg kad su se i briselski birokrati poceli zanimati za ovu aferu...
Link za to?
2015-09-08
vuksadinare wrote:cuj lotka...ne pravi s eblesav..ti to dobro znas kao i ja...uostalom evo ti izjave i samog plenkija...onaj tko s enasao u 'klubu' sigurno nije bio tamo samo na 'casici viskija' ..pogotovo oni za koje se inace sumnja da imaju pokoju aferu iza sebe...mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:kaj ce mi link..jer ti gledas vijesti..nekidan ti bilo u otvorenom..upravo hdzovac govorio da nismo dobili te novce samo za lijepe oci i da je u tu cifru uracunato i rjesavanje korupcije i u slucaju da ne rjesavamo mozemo izgubiti dio novca...i da je zbog toga pojacano zanimanje brisela za sve sto se desava u hrvatskoj sto s etice afera i kako c es eone rjesitimobiu$ wrote:Ma da?vuksadinare wrote:jbg kad su se i briselski birokrati poceli zanimati za ovu aferu...
Link za to?
Ne pravim se ja blesav, nego ti praviš sam sebi konstrukcije koje ovdje prodaješ pod vijesti.
Guest- Guest
jesi ti procitao sto je plenki rekao...mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:cuj lotka...ne pravi s eblesav..ti to dobro znas kao i ja...uostalom evo ti izjave i samog plenkija...onaj tko s enasao u 'klubu' sigurno nije bio tamo samo na 'casici viskija' ..pogotovo oni za koje se inace sumnja da imaju pokoju aferu iza sebe...mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:kaj ce mi link..jer ti gledas vijesti..nekidan ti bilo u otvorenom..upravo hdzovac govorio da nismo dobili te novce samo za lijepe oci i da je u tu cifru uracunato i rjesavanje korupcije i u slucaju da ne rjesavamo mozemo izgubiti dio novca...i da je zbog toga pojacano zanimanje brisela za sve sto se desava u hrvatskoj sto s etice afera i kako c es eone rjesitimobiu$ wrote:Ma da?vuksadinare wrote:jbg kad su se i briselski birokrati poceli zanimati za ovu aferu...
Link za to?
Ne pravim se ja blesav, nego ti praviš sam sebi konstrukcije koje ovdje prodaješ pod vijesti.
2015-09-08
Da, nisam uočio da je rekao da se briselski birokrati zanimaju za klub.
Kako si ti došao do toga, meni nije jasno.
Guest- Guest
imas na dnevno.hr...mobiu$ wrote:Da, nisam uočio da je rekao da se briselski birokrati zanimaju za klub.
2015-09-08
Sve te alkoholicare treba sterat u mp3.
Razumijem omladinu,ali nema ruznije nego kad te matore konjine locu i urlaju,a jos gore kad su to ljudi na polozajima.
Ili kad dovode kurve. Ako si ti kao osoba na polozaju ne mozes nac picku,nego je trebas placat,ubij se.
Razumijem omladinu,ali nema ruznije nego kad te matore konjine locu i urlaju,a jos gore kad su to ljudi na polozajima.
Ili kad dovode kurve. Ako si ti kao osoba na polozaju ne mozes nac picku,nego je trebas placat,ubij se.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Plenki pusta Banozica niz vodu..
» Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu
» Je li Matej ipak ubijen?Srpski forenzicar:'Nema dokaza da je Matej usao u vodu.Uzroke treba traziti u klubu'
» Ovo je navijač Vojvodine koji je ubijen u noćnom klubu (FOTO)
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
» Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu
» Je li Matej ipak ubijen?Srpski forenzicar:'Nema dokaza da je Matej usao u vodu.Uzroke treba traziti u klubu'
» Ovo je navijač Vojvodine koji je ubijen u noćnom klubu (FOTO)
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
Page 1 of 1