Plenki pusta Banozica niz vodu..
Page 1 of 1
Plenki pusta Banozica niz vodu..
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2333835
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki pusta Banozica niz vodu..
anemičnom je sociopati sve irelevantno, osim josipe rimac, gabrijele žalac, borg ekipe i agrokora.
jednako tako irelevantna mu je i obnova zagreba i banije.
banožić je već politički mrtav, ali ga anemičar drži na životu kako bi odvratio pažnju od sebe i svog nerada.
malo se zajebao, jer predsjednik republike više neće udarati mrtvog konja baneta, već će udariti po anemičnom sociopati kako bi javnost informirao o onome o čemu režimski i kupljeni mediji i raznorazni puhovskići ne govore i ne pišu.
jednako tako irelevantna mu je i obnova zagreba i banije.
banožić je već politički mrtav, ali ga anemičar drži na životu kako bi odvratio pažnju od sebe i svog nerada.
malo se zajebao, jer predsjednik republike više neće udarati mrtvog konja baneta, već će udariti po anemičnom sociopati kako bi javnost informirao o onome o čemu režimski i kupljeni mediji i raznorazni puhovskići ne govore i ne pišu.
sitting_bull-
2015-09-28
Re: Plenki pusta Banozica niz vodu..
vuk i ekipa imaju slabo sjećanje da je u prošlom sazivu vlade većinu pustio niz vodu.
ali kratko je pamćenje.
kao i o drugoj švici.
slijedeće godine će obići bdp koji će biti u padu i tako to ide.
pa onda sendvičari otvaraju teme.
ali kratko je pamćenje.
kao i o drugoj švici.
slijedeće godine će obići bdp koji će biti u padu i tako to ide.
pa onda sendvičari otvaraju teme.
2014-12-30
Similar topics
» Plenki pušta niz vodu ministre koji su bili u 'Klubu' u Slovenskoj?
» Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu
» Plenki u nevolji Ilčić iz HRASTA zamutio vodu i ugrozio koaliciju,HNS-ovci prijete ako je HRAST u pravu ne želimo biti u koaliciji
» Tarapana u HDZ-u.Vrijedjali Banozica sve u sesnaest.'Balavce nisi se ni rodio kad sam ja bio u politici'
» Hrvatska sela ostaju pusta
» Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu
» Plenki u nevolji Ilčić iz HRASTA zamutio vodu i ugrozio koaliciju,HNS-ovci prijete ako je HRAST u pravu ne želimo biti u koaliciji
» Tarapana u HDZ-u.Vrijedjali Banozica sve u sesnaest.'Balavce nisi se ni rodio kad sam ja bio u politici'
» Hrvatska sela ostaju pusta
Page 1 of 1