ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu - Page 4 Empty Re: Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu

Post by Serbinho-3 30/4/2022, 16:35

RayMabus wrote:A kakve tebi koristi od te priče šta Rusija i Kina radi ? Pričamo o Srbiji. Jesi li ti Kina ? Jesi li ti Rusija.

Imaš vremenski okvir od pola godine do kada Srbija mora uvest sankcije Rusiji jer u protivnom aktivira se ekonomsko uništenje iste od strane Zapada.

AJ ZDRAVO.

Nista , gledaj ove iz EU, kako usput broje rublje i euro

kako pada a mediji ne objavljuju nista, tj. Slobodni mediji,

kako ih nazivaju.

Najbolji deo sto nisu ni ukapirali, kakav im se scenario

sprema.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu - Page 4 Empty Re: Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu

Post by RayMabus 30/4/2022, 16:36

Opet ti o rubljama.

Ponovo te pitam: JESI LI TI RUSIJA ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2022, 16:37

RayMabus wrote:Opet ti o rubljama.

Ponovo te pitam: JESI LI TI RUSIJA ?

Jok. Picka zivi u Italiji ali izdrkava na Rusiju.

Klasika :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 30/4/2022, 16:38

Karma, Kosovska Kletva.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 16:38

Jel ti razumiš šta ja pišem ?

Ja nisam rekao ako Srbija ne uvede sankcije Putinu kroz idući pola godine da će Rusija biti uništena ekonomski nego Srbija.

DA TI NACRTAM ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 16:47

Adem Vuchiqi pušta Putka niz vodu - Page 4 B_220430051

Lider bosanskih Srba Milorad Dodik ne krije svoju bliskost s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Podrazumijeva se da će ga Moskva podržati u njegovim separatističkim planovima. Zapadni posmatrači upozoravaju da je mukotrpno dostignuti mir u toj balkanskoj zemlji u opasnosti.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/austrijski-kurier-zapad-strahuje-da-bi-rusija-mogla-zapaliti-bih/220430051

-
Pola godine najviše da Putinu uvedete sankcije jer u protivnom ću vas ekonomski UNIŠTITI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 16:59

Dok u Ukrajini bjesni rat, više od 1.500 kilometara dalje u Bosni i Hercegovini promatrači upozoravaju da Rusija raspiruje separatizam što bi moglo nagovijestiti probleme za tu duboko podijeljenu zemlju, piše France Presse.
Od kraja rata u kojem je od 1992. do 1995. poginulo gotovo 100.000 ljudi, BiH se sastoji od dva entiteta – Federacije BiH i Republike Srpske, prenosi Hina.
Međutim, jačaju bojazni da bi taj aranžman koji je desetljećima sačuvao mir u BiH mogao biti u opasnosti.
Vođa bosanskih Srba Milorad Dodik, koji ne taji da se divi Vladimiru Putinu s kojim ima bliske odnose, sve glasnije govori o svojim secesionističkim ciljevima, za što mnogi vjeruju ima podršku Kremlja.
Zvono na uzbunu zbog situacije u zemlji nedavno je oglasio američki demokratski senator Chris Murphy, koji je tokom turneje Balkanom ocijenio kako je ovo “jako zabrinjavajuće vrijeme za Bosnu”.
“Kako se Putina stišće u kut, on će potražiti druga mjesta kako bi pokušao upisati pobjede. A jedno od njih mogla bi biti Bosna”, rekao je za CNN.
Rusija stoljećima njeguje duboke bratske odnose sa Srbima na Balkanu, koji se temelje na njihovu slavenskom i pravoslavnom nasljeđu te čvrstim savezništvima tokom svjetskih ratova u 20. stoljeću.
-
https://balkans.aljazeera.net/news/2022/4/30/afp-rusija-raspiruje-podjele-u-bih-usred-rata-u-ukrajini
-
Pola godine. To vam je najveći vreemnski rok. Ako ne Srbiji sledi ekonomsko UNIŠTENJE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 17:19

Svijet se mijenja i mijenjat će se još više. Svi oni koji misle da će moći istovremeno podržavat Putina a imati dobre odnose sa Zapadom se varaju.

Pola godine vam je vremenski rok da uvedete sankcije Rusiji jer u protivnom ide ekonomsko uništenje Srbije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 30/4/2022, 18:21

mi ulazimo u eu pre nego shvatite
kako i sta se zbilo.
neto je slozenije pitanje.
to ce biti druga faza integrisanja.
ali, ako rusija nastavi da melje,
sve je moguce.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 18:44

pizzon wrote:mi ulazimo u eu pre nego shvatite
kako i sta se zbilo.
sve je moguce.
MA DI ĆEŠ TI UĆ PIČKA TI MATERINA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 18:47

Jedan stavlja znak jednakosti između Rusije i Srbije i ne kuži da su to dvije različite ekonomije a drugi se nada da će Srbija na prepad da ne ode Rusiji uletit u EU.

Daj plesnite se i jedan i drugi. Dobit ćete takve sad reakcije da neće znat di van je guzica a di glava. Vi bi još kao nešto i uvjetovali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 18:55

Samo im još fali jedan Orban u EU koji je Orban na kvadrat u odnosu na ovog mađarskog Orbana i koji je rusofilan d aih tamo prca na sastanku.

DOBIT ĆEŠ NOGU U GUZICU A NE NAS JEBAVAT U ZDRAV MOZAK GODINAMA I MUST PARE IZ EU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 30/4/2022, 20:40

RayMabus wrote:
kako i sta se zbilo.
sve je moguce.

upravo zato !
srecan ti sutrasnji
praznik rada !

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 20:41

Nećeš ti uć nigdi. Ne triba nam još jedan Orban i k tome teški rusofil. Ostani van EU jer te nitko normalan neće primiti. Nema ti Merkelice više.

Možete bit sretni ako vam svi ne zatvorimo granice i prekinemo trgovinu s vama.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 30/4/2022, 20:42

RayMabus wrote:
kako i sta se zbilo.
sve je moguce.

Eneka si kretenu otvorio ochi:))))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by pizzon 30/4/2022, 20:50

mentalitet wrote:
RayMabus wrote:
kako i sta se zbilo.
sve je moguce.

sta da ti kazem,
upravo si dokazao da je vasa
pamet katastrofa za srbiju.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by mentalitet 30/4/2022, 20:52

pizzon wrote:
mentalitet wrote:
RayMabus wrote:
kako i sta se zbilo.
sve je moguce.

sta da ti kazem,

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2022, 20:58

Sad kad ste kupili kineski S-300 sad možete i kineski Yak 130 kako je Vučic danas nešto najavio da razmatra.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hongdu_JL-10

To ti je isto ko ruski samo šta je kineski.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 30/4/2022, 21:23

mentalitet wrote:
pizzon wrote:
mentalitet wrote:
RayMabus wrote:
kako i sta se zbilo.
sve je moguce.

sta da ti kazem,

Pa glupane ja nisam Srbin ali sam na srpskoj stranii jer su u pravu kada se radi o globalizaciji i medju prvima su u svijetu koji su prepoznali tu opasnost.Naravno,iima glupiih srba kao i glupih hrvata koji u tudjem dvorishtu vide zeleniju travu i misle da ce i njihova biti takva ako se pridruze susjedu.Pa kada cete shvatiiti da je u se i u svoje kljuse najbolja formula opstanka tamo gdje si.Ali ti si glup da to shvatiish kao i vecina glupih hrvata,dakle isti ste mentalitet,Tudje je bolje pa makar bilo ii njihovo govno.Ma vama treba piizda vam materiina logor i zica da dodjete pametiiDoselio si se u Beograd kao i masa onih u Zagreb,Shto niiste ostalina svojoj djedovini da ne raste shiprazje iz onih napushtenih imanja a miislish da ce ti zapadnjak dati neshto za dzabe .Hoce ali kurac u shupak.Dobro ako si peder profitirat cesh pa se onda preseli i ne kukaj ovdje kako je u Srbiji loshe jer srpskii narod je izabrao shto hoce i ako ga poshtujesh i cijenish priihvatiit cesh tu odluku vecine a to se zove demokracija vole jedan.Ako tii ne pashe kao shto meni nije put pod noge ii zelim ti puno srece u zapadnom svijetu.Pogledaj hrvate svi su skoro pobjegli na zapad (ja ovdje nisam doshao zbog ekonomskiih razloga nego sam otishao zbog takviih kao shto si ti,leziljebovica i nish koristi fukare,koja zna samo lupati se u shovinistichka prsa a drugom rukom zavlachiti u dzep poshtenim hrvatima.Pa pun mi vas je kurac kreteni.Jebii ga tako sam odgajan da ne zeliim tudje a ne dam svoje.Zapni,radi neshto pa cesh i imatiSutra bi se vratio zivjeti u Srbiji ali mi ne bi dali putovniicu.Evo jediino da se mijenjam sa tobom samo nema ,vrati mii ovdje mi se ne dopada nakon par godina.Problem svih vas kao shto si ti a i moj je bio dok nisam dosao ovdje da su ti ispralii mozak razni holivudski filmovi i njihova glazba,literatuura.Prvi shok koji sam imao na zapadu je kulturoloshki pa tek onda sve ostalo.Ne vjeruj sve shto ti prichaju razne ne vladine organizacije jer onii to rade za lovu ii prodaju muda za bubrege takvim kretenima kao shto si ti.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 30/4/2022, 21:46

Pizzon je valjda u Nisu, inace Carapan.

To je deo Krusevac valjda, Trstenik, tako taj kraj.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 30/4/2022, 21:52

RayMabus wrote:Sad kad ste kupili kineski S-300 sad možete i kineski Yak 130 kako je Vučic danas nešto najavio da razmatra.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hongdu_JL-10

To ti je isto ko ruski samo šta je kineski.

On je mudro pustio mamac.

Kupujem Typhoon, kupujem Rafale, onda moze da mu se

desi da ga odbiju.

On zna unapred koliko procenata ima sanse.

Mozda je spremio Kineske rezerve sa strane.

Ako ga ne odobre, uzme Kinesko.

Rusa se plase ko Djavola.

S400, cela Evropa se tresla, nemoguca misija, Kinesko ceo

Svet objavi i nekoliko dana gundjaju ko zene i kraj.

Moguce Kinesko nesto da ce uzeti, Zapad ucenjuje i

sa njima se ne moze raditi.

Hoces Srpske maline, onda moras ovo za nas politicki

uraditi.

Nasi da cuju, smejali bi se, ali oni traze novac i da radis kako

ti narede.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics