Održana maša za Tita
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Održana maša za Tita
ti začepi i možeš im jedino biti zahvalna što ste i tada zbrisali u hrvatsku i nisu vas četnici sredili.Sora wrote:Hrvatska je nastala u NOB NA ZASJEDANJU ZEMALJSKOG ANTIFAŠISTIČKOG VIJEĆA NARODNOG OSLOBIDENJA HRVATSKE .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa jebote . Ovo szo ti i ja pišemo ..za to im treba prevoditelj to su vec problemi leksika i sintakse i simbolike u govoru ..hiii di ce to onaj tre ili mihael ...jastreb wrote:NDH je u stvari bila proširena i uvećana Bosna i hercegovina,a nikako velika Hrvatska,jer su najčišći hrvatski krajevi poput dalmacije,Primorja,Istre,Međimurja bili van nje,a recimo neka srpska legla poput Šekovića ili Han Pijeska,ili pak muslimanske mahale poput Gračanice u sastavu.
Dakle to je bez sumnje proširena BIH,a ne Hrvatska. To je okrnjena Hrvatska u neprirodnim granicama.
Čak je i Jugoslavija više hrvatska nego li NDH,jer su u toj zemlji svi Hrvati na svojim povijesnim prostorima bili ujedinjeni u jednu cjelinu,a što nikada prije,niti ikada poslije niti jednoj modernoj tvorevini neće poći za rukom.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Mozes mi ti jezikom ?kaja_333 wrote:ti začepi i možeš im jedino biti zahvalna što ste i tada zbrisali u hrvatsku i nisu vas četnici sredili.Sora wrote:Hrvatska je nastala u NOB NA ZASJEDANJU ZEMALJSKOG ANTIFAŠISTIČKOG VIJEĆA NARODNOG OSLOBIDENJA HRVATSKE .
2014-04-29
a ne, ipak to ne bi mogla. to će sveto.Sora wrote:Mozes mi ti jezikom ?kaja_333 wrote:ti začepi i možeš im jedino biti zahvalna što ste i tada zbrisali u hrvatsku i nisu vas četnici sredili.Sora wrote:Hrvatska je nastala u NOB NA ZASJEDANJU ZEMALJSKOG ANTIFAŠISTIČKOG VIJEĆA NARODNOG OSLOBIDENJA HRVATSKE .
2015-08-15
Pa kaj se onda javljaš
Meni mozes začepiti eto tako ..jezikom
Meni mozes začepiti eto tako ..jezikom
što je i u redu.... :)kaja_333 wrote:a ne, ipak to ne bi mogla. to će sveto.Sora wrote:Mozes mi ti jezikom ?kaja_333 wrote:ti začepi i možeš im jedino biti zahvalna što ste i tada zbrisali u hrvatsku i nisu vas četnici sredili.Sora wrote:Hrvatska je nastala u NOB NA ZASJEDANJU ZEMALJSKOG ANTIFAŠISTIČKOG VIJEĆA NARODNOG OSLOBIDENJA HRVATSKE .
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
neka ljubav pobjedi..michaellcmacha wrote:što je i u redu.... :)kaja_333 wrote:a ne, ipak to ne bi mogla. to će sveto.Sora wrote:Mozes mi ti jezikom ?kaja_333 wrote:ti začepi i možeš im jedino biti zahvalna što ste i tada zbrisali u hrvatsku i nisu vas četnici sredili.Sora wrote:Hrvatska je nastala u NOB NA ZASJEDANJU ZEMALJSKOG ANTIFAŠISTIČKOG VIJEĆA NARODNOG OSLOBIDENJA HRVATSKE .
2015-08-15
Mislm ovo l ne znam tocno i govorim napamet ali U NDH SU HRVATI BILI MANJINA .. To bi bio zanimljiv rezultat za. Obožavanu ndhaziju ali isto tako objasnilo mnoge probleme koje du Hrvati imali s tom ustaške državom .Sora wrote:Pa jebote . Ovo szo ti i ja pišemo ..za to im treba prevoditelj to su vec problemi leksika i sintakse i simbolike u govoru ..hiii di ce to onaj tre ili mihael ...jastreb wrote:NDH je u stvari bila proširena i uvećana Bosna i hercegovina,a nikako velika Hrvatska,jer su najčišći hrvatski krajevi poput dalmacije,Primorja,Istre,Međimurja bili van nje,a recimo neka srpska legla poput Šekovića ili Han Pijeska,ili pak muslimanske mahale poput Gračanice u sastavu.
Dakle to je bez sumnje proširena BIH,a ne Hrvatska. To je okrnjena Hrvatska u neprirodnim granicama.
Čak je i Jugoslavija više hrvatska nego li NDH,jer su u toj zemlji svi Hrvati na svojim povijesnim prostorima bili ujedinjeni u jednu cjelinu,a što nikada prije,niti ikada poslije niti jednoj modernoj tvorevini neće poći za rukom.
Dakle jos jednom l vjerovatno ili Najvjetovatnije NDH NIJE BILA HRVATSKA VEĆINSKA DRZAVA ..
2014-04-29
kao da je bitno jel rujka ili lujka... ionako je poznat po neizbirljivosti....;)kaja_333 wrote:neka ljubav pobjedi..michaellcmacha wrote:što je i u redu.... :)kaja_333 wrote:a ne, ipak to ne bi mogla. to će sveto.Sora wrote:Mozes mi ti jezikom ?kaja_333 wrote:ti začepi i možeš im jedino biti zahvalna što ste i tada zbrisali u hrvatsku i nisu vas četnici sredili.Sora wrote:Hrvatska je nastala u NOB NA ZASJEDANJU ZEMALJSKOG ANTIFAŠISTIČKOG VIJEĆA NARODNOG OSLOBIDENJA HRVATSKE .
2015-08-08
interesantno, a tko je bila većina?Sora wrote: ali U NDH SU HRVATI BILI MANJINA ..
2015-08-15
Pogle l ostali narodi narodnosti nase lijepe JUGOSKAVIJE . Kuiskaja_333 wrote:interesantno, a tko je bila većina?Sora wrote: ali U NDH SU HRVATI BILI MANJINA ..
Odnosno Pogle kaj pise jastreb , cini se da je stvarno tako da je u NDH bilo manje Hrvata nego u SRH . Iako to ne znaci da bilo u NDH manje Hrvata nego ostalih , trebalo bi izračunati . Lak da je . I to daje posve novi pogled na NDH kao drzavi di su Hrvati bili u manjini .
2014-04-29
Ma budala...jebote baba ne zna da su se muslimani u ndh-a deklarirali hrvatimakaja_333 wrote:interesantno, a tko je bila većina?Sora wrote: ali U NDH SU HRVATI BILI MANJINA ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koliko se sjecam , sestra je uplatila misu i za jednu muslimanku. Svecenik ju je poimenice spomenuo. Nista cudno niti nenormalno. Tako ja barem mislim.
2014-04-14
Znam . Nisu svi, neki kao Srbi . Ali nije to bit .vuksadinare wrote:Ma budala...jebote baba ne zna da su se muslimani u ndh-a deklarirali hrvatimakaja_333 wrote:interesantno, a tko je bila većina?Sora wrote: ali U NDH SU HRVATI BILI MANJINA ..
nego je bit da u NDH nisu hrvati vecina bili
2014-04-29
Ha ha ha ... Ma sad ste mi razvedrili večer. I ona mala koja bi dayzacepi jezikom .
Zamisli komešanje i sranje ...
Ta ndhazija za koju se koljete nije uopce Hrvatska ...
Ha ha
Zamisli komešanje i sranje ...
Ta ndhazija za koju se koljete nije uopce Hrvatska ...
Ha ha
2014-04-29
Nego ko?.....crnci...p .....ubij se babo....sa takvim razmisljanjem kao tvoje normalno da je stradalo toliko muslimana 1992 u srpskoj koljazi...po principu...' komsijo pa brste zar mene'.....Sora wrote:Znam . Nisu svi, neki kao Srbi . Ali nije to bit .vuksadinare wrote:Ma budala...jebote baba ne zna da su se muslimani u ndh-a deklarirali hrvatimakaja_333 wrote:interesantno, a tko je bila većina?Sora wrote: ali U NDH SU HRVATI BILI MANJINA ..
nego je bit da u NDH nisu hrvati vecina bili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Netočno.abraham wrote:Koliko se sjecam , sestra je uplatila misu i za jednu muslimanku. Svecenik ju je poimenice spomenuo. Nista cudno niti nenormalno. Tako ja barem mislim.
Ta je žena možda bila od roditelja muslimana,ali se ona kasnije krstila.
Nije moguće održati misu za nekršteno čeljade.
Niti za isto održati katolički pogreb,ako umre.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koliko se sjacam misa zadusnica za nase roditelje i ta zena je takodjer spomenuta. Provjeriti cu jos .Moguce da sam nesta pomijesao ali mala je mogucnost.jastreb wrote:Netočno.abraham wrote:Koliko se sjecam , sestra je uplatila misu i za jednu muslimanku. Svecenik ju je poimenice spomenuo. Nista cudno niti nenormalno. Tako ja barem mislim.
Ta je žena možda bila od roditelja muslimana,ali se ona kasnije krstila.
Nije moguće održati misu za nekršteno čeljade.
Niti za isto održati katolički pogreb,ako umre.
abraham-
2014-04-14
Retardirana katolička crkva u Hrvata...prvo onaj biskup Košić bulazni protiv komunjara, onda ova budaletina drži sv. Misu za glavnog Belzebubovog ađutanta.marcellus wrote:mislim da bi primjereniji bio kakav sotonistički masonski ritual...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Na stranu sve, ali Tito se roštilja u paklu, pa kome pravo, kome krivo, ne može Crkva iz politikanskih razloga držati Mise prizivajući Božju milost, pa to je vrijeđanje Duha Svetoga.melkior wrote:Retardirana katolička crkva u Hrvata...prvo onaj biskup Košić bulazni protiv komunjara, onda ova budaletina drži sv. Misu za glavnog Belzebubovog ađutanta.marcellus wrote:mislim da bi primjereniji bio kakav sotonistički masonski ritual...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Masa ceka Putina
» Eto, opet pobedili, stize masa Fajzera
» Gender i njegova amorfna masa mladosti........
» Londonski Times: Maša i Medvjed su ruska propaganda
» odrzana gay parada u srbiji
» Eto, opet pobedili, stize masa Fajzera
» Gender i njegova amorfna masa mladosti........
» Londonski Times: Maša i Medvjed su ruska propaganda
» odrzana gay parada u srbiji
Page 5 of 6