Održana maša za Tita
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Održana maša za Tita
[size=34]OdržanamisazaTita
[/size]
Piše: M.Č.
nedjelja, 10.1.2016. 19:17
Tekst
Foto: Facebook/Misa za Josipa Broza Tita
DANAS u 18 sati u zagrebačkoj crkvi Sv. Marka Evanđelista održala se misa zadušnica za Josipa Broza Tita. Na misi se okupilo stotinjak ljudi.
"Sve molitve u ovo božićno vrijeme u našem srcu žele udomiti istu misao. Gospodin je došao k nama. Ima provokatora svakakvih, a danas sam ih i očekivao. You can't go around the church, gospodin je došao skoro kao naš rođak", izjavio je između ostalog u propovijedi svećenik koji je vodio misu.
Najvio je i kako sljedećeg petka slijedi misa za Hrvatsku i branitelje.
""Ovaj komadić hrvatske grude. Stalno su ga otimali. Ali na nebu postoji komadić Hrvatske.Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku", rekao je svećenik.
Misa za Josipa Broza Tita prošla je mirno, za razliku od mise za ustaškog poglavnika Antu Pavelića. Podsjetimo, prosvjednike koji su se okupili kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog održavanja mise za Pavelića napali su fašisti 500-njak metara od mjesta prosvjeda.
Tijekom mise za Josipa Broza Tita neznatne probleme uzrokovala su tek dvojica alkoholiziranih muškaraca koji su se tijekom mise prešetavali po crkvi.
[/size]
Piše: M.Č.
nedjelja, 10.1.2016. 19:17
Tekst
Foto: Facebook/Misa za Josipa Broza Tita
DANAS u 18 sati u zagrebačkoj crkvi Sv. Marka Evanđelista održala se misa zadušnica za Josipa Broza Tita. Na misi se okupilo stotinjak ljudi.
"Sve molitve u ovo božićno vrijeme u našem srcu žele udomiti istu misao. Gospodin je došao k nama. Ima provokatora svakakvih, a danas sam ih i očekivao. You can't go around the church, gospodin je došao skoro kao naš rođak", izjavio je između ostalog u propovijedi svećenik koji je vodio misu.
Najvio je i kako sljedećeg petka slijedi misa za Hrvatsku i branitelje.
""Ovaj komadić hrvatske grude. Stalno su ga otimali. Ali na nebu postoji komadić Hrvatske.Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku", rekao je svećenik.
Misa za Josipa Broza Tita prošla je mirno, za razliku od mise za ustaškog poglavnika Antu Pavelića. Podsjetimo, prosvjednike koji su se okupili kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog održavanja mise za Pavelića napali su fašisti 500-njak metara od mjesta prosvjeda.
Tijekom mise za Josipa Broza Tita neznatne probleme uzrokovala su tek dvojica alkoholiziranih muškaraca koji su se tijekom mise prešetavali po crkvi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Održana maša za Tita
mislim da bi primjereniji bio kakav sotonistički masonski ritual...
Starhemberg wrote:Prvo Pavelić, sad Tito...cirkus.
tjah... grešne duše. :sprovod:
Tito Santo subito!
tu nebi ni SPC imala ništa protiv
tu nebi ni SPC imala ništa protiv
2014-04-15
Koliko košta da se uplati jedna misa za Čiču? Ali da bude veća i svečanija od misi za ovu dvojicu.
Otiđi u HPC, pa pitaj..
2014-04-12
dzango wrote:Koliko košta da se uplati jedna misa za Čiču? Ali da bude veća i svečanija od misi za ovu dvojicu.
može samo parastos.
Isus je oduvijek najviše volio kriminalce, što si veći grešnik, i veće smeće to si bolji u božjim očima
Guest- Guest
I onda se čudi neko ko pura dreku, što ih ljudi odjebavaju i šprdaju se s njimadeda na aparatima wrote:Isus je oduvijek najviše volio kriminalce, što si veći grešnik, i veće smeće to si bolji u božjim očima
Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber-
2014-12-30
Ajmo. Al neki drugi dan..veber wrote:Ajmo na kavu.
Jebes galeba i njegove teme.
2015-08-15
Ostavimo na stranu koliko je Tito pomogao Hrvatskoj. To neka određuju povjesničari.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
Nego što pop ima sugerirati o tome tko je htio ,a tko nije htio Hrvatsku???
Znači kada slavimo svetog Nikolu ili šta ja znam svetog Leopolda Mandića pop će pitati jel on bio ili nije za Hrvatsku???
Kakve veze ima nečija vjera sa time jeli bio za Hrvatsku,Srbiju,Afganistan,Libiju,Kinu,ili bilo koju drugu zemlju???
Ja kao katolik dužan sam poštivati sve ono što KC naučava,a hoću li ja ili ne voljeti Hrvatsku to popove nije niti najmanje briga!
Sumnjam da katolički pop u Italiji pita da li neki vjernik voli ili ne voli Italiju,jer na kraju krajeva za nauk Crkve to nije ni bitno.
2014-04-22
Ja bi platio misu za zokija...trebat cemu ko nikad...u sve vecim je govnima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Čuj, osim onih par pijanih antifašista bilo je i normalnih ljudi tamo, po izgledu lica vidjelo se da su zabezeknuti malo pa je ok da im se ispriča. Nije sad bitno toliko ni jel ju htio ili nije, mislim nije, to je činjenica al problem je sto je ubio parsto tisuća Hrvata koji je jesu htjeli, tako da nije bas u redu.jastreb wrote:Ostavimo na stranu koliko je Tito pomogao Hrvatskoj. To neka određuju povjesničari.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
Znači kada slavimo svetog Nikolu ili šta ja znam svetog Leopolda Mandića pop će pitati jel on bio ili nije za Hrvatsku???
Kakve veze ima nečija vjera sa time jeli bio za Hrvatsku,Srbiju,Afganistan,Libiju,Kinu,ili bilo koju drugu zemlju???
Ja kao katolik dužan sam poštivati sve ono što KC naučava,a hoću li ja ili ne voljeti Hrvatsku to popove nije niti najmanje briga!
Sumnjam da katolički pop u Italiji pita da li neki vjernik voli ili ne voli Italiju,jer na kraju krajeva za nauk Crkve to nije ni bitno.
2015-08-15
u nas je bitno.... MARŠal je MEGA zločinac i grijesi koje je on počinio spram hrvatskog naroda su neoprostivi i ne mogu se ni na koji način okajati... danas sutra da dođe do fajta, ja bih isključivo trošio sanitetski materijal (ampule) na MARŠaloljupce neovisno dal se fola radi križaju ili krste....
2015-08-08
Jebat ga, i to se moralo odraditi. Takov je PS. bi se reklo. bio Ante, Josip ili kakovo god govno bio, oni moraju izici na teren.
2014-04-14
Ostavimo po strani njegove grijehe,o njima će se pobrinuti Bog.kaja_333 wrote:Čuj, osim onih par pijanih antifašista bilo je i normalnih ljudi tamo, po izgledu lica vidjelo se da su zabezeknuti malo pa je ok da im se ispriča. Nije sad bitno toliko ni jel ju htio ili nije, mislim nije, to je činjenica al problem je sto je ubio parsto tisuća Hrvata koji je jesu htjeli, tako da nije bas u redu.jastreb wrote:Ostavimo na stranu koliko je Tito pomogao Hrvatskoj. To neka određuju povjesničari.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
Ali reci mi kakve veze ima da li neki vjernik hoće ili neće nezavisnu Hrvatsku.
Evo,zamisli da neki Hrvat nostalgičar ode u Italiju ili Španjolsku na ispovijed i reče popu "Velečasni,znate ja dolazim iz Hrvatske,ali sam odrastao u Jugoslaviji,i meni se čini da je u Jugoslaviji bilo bolje i ja bih da se opet oformi Jugoslavija,sinjore,mia colpa,mia grandissima colpa!"
Mislim da bi se don Giovanni ili don Nuno od srca nasmijao i savjetovao mu da se obrati psihijatru.
2014-04-22
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Masa ceka Putina
» Eto, opet pobedili, stize masa Fajzera
» Gender i njegova amorfna masa mladosti........
» Londonski Times: Maša i Medvjed su ruska propaganda
» odrzana gay parada u srbiji
» Eto, opet pobedili, stize masa Fajzera
» Gender i njegova amorfna masa mladosti........
» Londonski Times: Maša i Medvjed su ruska propaganda
» odrzana gay parada u srbiji
Page 1 of 6