Održana maša za Tita
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Održana maša za Tita
Na stranu sve, ali Tito se roštilja u paklu, pa kome pravo, kome krivo, ne može Crkva iz politikanskih razloga držati Mise prizivajući Božju milost, pa to je vrijeđanje Duha Svetoga.melkior wrote:Retardirana katolička crkva u Hrvata...prvo onaj biskup Košić bulazni protiv komunjara, onda ova budaletina drži sv. Misu za glavnog Belzebubovog ađutanta.marcellus wrote:mislim da bi primjereniji bio kakav sotonistički masonski ritual...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
za pare držat će misu i za vraga......melkior wrote:Na stranu sve, ali Tito se roštilja u paklu, pa kome pravo, kome krivo, ne može Crkva iz politikanskih razloga držati Mise prizivajući Božju milost, pa to je vrijeđanje Duha Svetoga.melkior wrote:Retardirana katolička crkva u Hrvata...prvo onaj biskup Košić bulazni protiv komunjara, onda ova budaletina drži sv. Misu za glavnog Belzebubovog ađutanta.marcellus wrote:mislim da bi primjereniji bio kakav sotonistički masonski ritual...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Dakle , vidim jastreb je skinuo s WIKIPEDIJE vrlo korektan članak o NDH . Te taj zaključak o sastavu stanovnistva , da su najčistiji hrvatski krajevi ostali izvan NDH ... Je prepisao .
Gledala sam popis stanovnistva. Dakle stvari stoje lose za ustasonostalgicare ..lose lose dečki ...
U NDH bilo je prek 6 milijuna ljudi
Od toga 4 milijuna Hrvata i oko 2 milijuna Srba te ostali .
A u 4 milijuna Hrvata bilo je muslimana , ajmo brat bratu baruničinim i pol .
Ha ha .. U hebote , bas ste me nasmijali
Gledala sam popis stanovnistva. Dakle stvari stoje lose za ustasonostalgicare ..lose lose dečki ...
Pa takva Crkva nikom ne treba.v_vlado wrote:za pare držat će misu i za vraga......melkior wrote:Na stranu sve, ali Tito se roštilja u paklu, pa kome pravo, kome krivo, ne može Crkva iz politikanskih razloga držati Mise prizivajući Božju milost, pa to je vrijeđanje Duha Svetoga.melkior wrote:Retardirana katolička crkva u Hrvata...prvo onaj biskup Košić bulazni protiv komunjara, onda ova budaletina drži sv. Misu za glavnog Belzebubovog ađutanta.marcellus wrote:mislim da bi primjereniji bio kakav sotonistički masonski ritual...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma da jos jednom zbrojimoSora wrote:Dakle , vidim jastreb je skinuo s WIKIPEDIJE vrlo korektan članak o NDH . Te taj zaključak o sastavu stanovnistva , da su najčistiji hrvatski krajevi ostali izvan NDH ... Je prepisao .
4 milijuna Hrvata u koje se uključuju i milijun i poll muslimana
Oko 2 milijuna Srba i ostalih oko pol milijuna.
Rekoh: NDH je bila Jugoslavija u malm
Ali sad ozbiljno
Kuzite vi otkud svi ovi civilizacijski i kulturološki i suštinski problemi hrvata?
Osim sto su guske ?
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Istina .melkior wrote:Pa takva Crkva nikom ne treba.v_vlado wrote:za pare držat će misu i za vraga......melkior wrote:Na stranu sve, ali Tito se roštilja u paklu, pa kome pravo, kome krivo, ne može Crkva iz politikanskih razloga držati Mise prizivajući Božju milost, pa to je vrijeđanje Duha Svetoga.melkior wrote:Retardirana katolička crkva u Hrvata...prvo onaj biskup Košić bulazni protiv komunjara, onda ova budaletina drži sv. Misu za glavnog Belzebubovog ađutanta.marcellus wrote:mislim da bi primjereniji bio kakav sotonistički masonski ritual...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Naravno da je moguće održati misu za bilo koga, gdje te traže krsni list?jastreb wrote:Netočno.abraham wrote:Koliko se sjecam , sestra je uplatila misu i za jednu muslimanku. Svecenik ju je poimenice spomenuo. Nista cudno niti nenormalno. Tako ja barem mislim.
Ta je žena možda bila od roditelja muslimana,ali se ona kasnije krstila.
Nije moguće održati misu za nekršteno čeljade.
Niti za isto održati katolički pogreb,ako umre.
n_razbojnik-
2014-04-15
Je nas objedinio u pm, gotovo čim je crko poklali se kao vukovi.bogomdani wrote:Lik je znao objediniti balkanska plemena i na njihovom radu zivjeti kao imperator..
Guest- Guest
Tocno...znao je da sitnozubu marvu moze kupit stancicem od 30-tak kvadrata i poslom gdje je vise na bolovanju nego radnom mjestu te da moze i nesto drpit iz skladista ili pogona ako vec drpaju direktori pa se i to bratski dijeli....oni zreliji,pametniji su shvatili kako ovaj peca raju na sitno pa su isli van zeljevsi se vozit u mercedesu a ne fici...i zivjet u kuci a ne stancicu gdje spavaju takorec jedni nad drugimtre911 wrote:Je nas objedinio u pm, gotovo čim je crko poklali se kao vukovi.bogomdani wrote:Lik je znao objediniti balkanska plemena i na njihovom radu zivjeti kao imperator..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U redu je... Zašto se ne bi pomolili i za Pavelića. Taj je htio veliku Bosnu a onog najvrednijeg se odrekao u korist talijana i mađara.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
Hm....pa i bosna je bogata prirodnim resursima..bogatija od hrvatske...jbg prevladao lokalpatriotizam...provocator wrote:U redu jehm... Zašto se ne bi pomolili i za Pavelića. Taj je htio veliku Bosnu a onog najvrednijeg se odrekao u korist talijana i mađara.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
2015-09-08
ne bi ti bio ti al da ne serkaš... ti i kobac dva brata skupa ratujete.... :))provocator wrote:U redu je... Zašto se ne bi pomolili i za Pavelića. Taj je htio veliku Bosnu a onog najvrednijeg se odrekao u korist talijana i mađara.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
2015-08-08
Neka mu Bog oprosti ako može, no ja mu Gakovo i druge logore smrti ne mogu oprostiti ni zaboraviti!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Pa je... Yebeš Jadransko more, Dalmaciju, otoke, Istru, Međimurje...vuksadinare wrote:Hm....pa i bosna je bogata prirodnim resursima..bogatija od hrvatske...jbg prevladao lokalpatriotizam...provocator wrote:U redu jehm... Zašto se ne bi pomolili i za Pavelića. Taj je htio veliku Bosnu a onog najvrednijeg se odrekao u korist talijana i mađara.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
Nisi bolji nego više truda ulaže u tvoje spasenje.deda na aparatima wrote:Isus je oduvijek najviše volio kriminalce, što si veći grešnik, i veće smeće to si bolji u božjim očima
To ti je ko u školi. Nemreš reći da učiteljica više voli lošeg učenika ako više vremena posvećuje njemu i pomaže mu da savlada gradivo.
Isusek je došel radi grešnika ne rad pravednika.
danni1-
2014-04-16
Bubneš ti ostade živ.jastreb wrote:Netočno.abraham wrote:Koliko se sjecam , sestra je uplatila misu i za jednu muslimanku. Svecenik ju je poimenice spomenuo. Nista cudno niti nenormalno. Tako ja barem mislim.
Ta je žena možda bila od roditelja muslimana,ali se ona kasnije krstila.
Nije moguće održati misu za nekršteno čeljade.
Niti za isto održati katolički pogreb,ako umre.
Ti si pametno čeljade,ne trebaju ti ovakvi ispadi.
danni1-
2014-04-16
ubijaju i ovi danas samo ne metkom u čelo,Antijunak wrote:Neka mu Bog oprosti ako može, no ja mu Gakovo i druge logore smrti ne mogu oprostiti ni zaboraviti!
malo ponekad vidi crnu kroniku,natalitet......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Gdje je bila radnička fronta da protestira - kad već " USTAŠE " nisu prosvjedovali ??
Guest- Guest
Istru,rijeku,zadar s otocima,baranju,prodao je pasic i kralj....pavelic je dao onaj potez od sibenika do splita i medjimurjeprovocator wrote:Pa je... Yebeš Jadransko more, Dalmaciju, otoke, Istru, Međimurje...vuksadinare wrote:Hm....pa i bosna je bogata prirodnim resursima..bogatija od hrvatske...jbg prevladao lokalpatriotizam...provocator wrote:U redu jehm... Zašto se ne bi pomolili i za Pavelića. Taj je htio veliku Bosnu a onog najvrednijeg se odrekao u korist talijana i mađara.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
2015-09-08
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Masa ceka Putina
» Eto, opet pobedili, stize masa Fajzera
» Gender i njegova amorfna masa mladosti........
» Londonski Times: Maša i Medvjed su ruska propaganda
» odrzana gay parada u srbiji
» Eto, opet pobedili, stize masa Fajzera
» Gender i njegova amorfna masa mladosti........
» Londonski Times: Maša i Medvjed su ruska propaganda
» odrzana gay parada u srbiji
Page 6 of 6