Održana maša za Tita
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Održana maša za Tita
Ostavimo po strani njegove grijehe,o njima će se pobrinuti Bog.kaja_333 wrote:Čuj, osim onih par pijanih antifašista bilo je i normalnih ljudi tamo, po izgledu lica vidjelo se da su zabezeknuti malo pa je ok da im se ispriča. Nije sad bitno toliko ni jel ju htio ili nije, mislim nije, to je činjenica al problem je sto je ubio parsto tisuća Hrvata koji je jesu htjeli, tako da nije bas u redu.jastreb wrote:Ostavimo na stranu koliko je Tito pomogao Hrvatskoj. To neka određuju povjesničari.kaja_333 wrote:Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku, zaključio je svećenik prije molitve. Pa ajde, ispričao se svećenik na početku, to je u redu.
Nego što pop ima sugerirati o tome tko je htio ,a tko nije htio Hrvatsku???
Znači kada slavimo svetog Nikolu ili šta ja znam svetog Leopolda Mandića pop će pitati jel on bio ili nije za Hrvatsku???
Kakve veze ima nečija vjera sa time jeli bio za Hrvatsku,Srbiju,Afganistan,Libiju,Kinu,ili bilo koju drugu zemlju???
Ja kao katolik dužan sam poštivati sve ono što KC naučava,a hoću li ja ili ne voljeti Hrvatsku to popove nije niti najmanje briga!
Sumnjam da katolički pop u Italiji pita da li neki vjernik voli ili ne voli Italiju,jer na kraju krajeva za nauk Crkve to nije ni bitno.
Ali reci mi kakve veze ima da li neki vjernik hoće ili neće nezavisnu Hrvatsku.
Evo,zamisli da neki Hrvat nostalgičar ode u Italiju ili Španjolsku na ispovijed i reče popu "Velečasni,znate ja dolazim iz Hrvatske,ali sam odrastao u Jugoslaviji,i meni se čini da je u Jugoslaviji bilo bolje i ja bih da se opet oformi Jugoslavija,sinjore,mia colpa,mia grandissima colpa!"
Mislim da bi se don Giovanni ili don Nuno od srca nasmijao i savjetovao mu da se obrati psihijatru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Odstupi sotono od duše krštene!michaellcmacha wrote:u nas je bitno.... MARŠal je MEGA zločinac i grijesi koje je on počinio spram hrvatskog naroda su neoprostivi i ne mogu se ni na koji način okajati... danas sutra da dođe do fajta, ja bih isključivo trošio sanitetski materijal (ampule) na MARŠaloljupce neovisno dal se fola radi križaju ili krste....
2014-04-22
kaš ti prek Dvora u Novi po okvire... oni su već dotrajali...
2015-08-08
Jastrebe, moraš shvatiti okolnosti. U Zagrebu su na stotine ljudi nestajali preko noći po završetku rata, u crkvama su se čitali popisi ubijenih da familije znaju , grobove su im preorali po Mirogoju, KC je održala tu misu ali on je zločinac br 1 za njih!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne znam oću u Novi,ali računam negdje počet u 3.mj.o.g.michaellcmacha wrote:kaš ti prek Dvora u Novi po okvire... oni su već dotrajali...
2014-04-22
Pavelić je zločinac,pa se don Lasić o tome nije usudio govoriti,nego je rekao kao Poglavnik u raju uživa sa nevinom dječicom.kaja_333 wrote:Jastrebe, moraš shvatiti okolnosti. U Zagrebu su na stotine ljudi nestajali preko noći po završetku rata, u crkvama su se čitali popisi ubijenih da familije znaju , grobove su im preorali po Mirogoju, KC je održala tu misu ali on je zločinac br 1 za njih!
2014-04-22
Ima veze...rijetko se nadje svecenika koji su toliko vezani za svoju grudu,svoj rod poput hrvatskih katolickih svecenika...ziva istina..razgovarao sam s dosta svecenika katolicke vjere razlicitih nacija ali nitko nema takav nacionalni naboj i duh ko hrvatski svecenici
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pavelic nije ubijao Hrvate a KC je Hrvatska. Mislim je ali ne u tom smislu. Ni pravoslavna crkva ne bi održala misu za pavelica .jastreb wrote:Pavelić je zločinac,pa se don Lasić o tome nije usudio govoriti,nego je rekao kao Poglavnik u raju uživa sa nevinom dječicom.kaja_333 wrote:Jastrebe, moraš shvatiti okolnosti. U Zagrebu su na stotine ljudi nestajali preko noći po završetku rata, u crkvama su se čitali popisi ubijenih da familije znaju , grobove su im preorali po Mirogoju, KC je održala tu misu ali on je zločinac br 1 za njih!
2015-08-15
da su svi ko Košić ili bar u pola ko on... onda bi to bilo to... ali dobrovuksadinare wrote:Ima veze...rijetko se nadje svecenika koji su toliko vezani za svoju grudu,svoj rod poput hrvatskih katolickih svecenika...ziva istina..razgovarao sam s dosta svecenika katolicke vjere razlicitih nacija ali nitko nema takav nacionalni naboj i duh ko hrvatski svecenici
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I zar zbog toga trebaju simpatizirati ustaše?vuksadinare wrote:Ima veze...rijetko se nadje svecenika koji su toliko vezani za svoju grudu,svoj rod poput hrvatskih katolickih svecenika...ziva istina..razgovarao sam s dosta svecenika katolicke vjere razlicitih nacija ali nitko nema takav nacionalni naboj i duh ko hrvatski svecenici
2014-04-22
Kako nije ubijao Hrvate,kad je već na početku rata pobio elitu hrvatske inteligencije?kaja_333 wrote:Pavelic nije ubijao Hrvate a KC je Hrvatska. Mislim je ali ne u tom smislu. Ni pravoslavna crkva ne bi održala misu za pavelica .jastreb wrote:Pavelić je zločinac,pa se don Lasić o tome nije usudio govoriti,nego je rekao kao Poglavnik u raju uživa sa nevinom dječicom.kaja_333 wrote:Jastrebe, moraš shvatiti okolnosti. U Zagrebu su na stotine ljudi nestajali preko noći po završetku rata, u crkvama su se čitali popisi ubijenih da familije znaju , grobove su im preorali po Mirogoju, KC je održala tu misu ali on je zločinac br 1 za njih!
Tko je ubio Cesareca ? Tko je ubio Keršovanija?
Tko je ubio Pavleka Miškinu?
2014-04-22
Pa to je bila Hrvatska vojska, kog bi trebali simpatizirati, ne kužimjastreb wrote:I zar zbog toga trebaju simpatizirati ustaše?vuksadinare wrote:Ima veze...rijetko se nadje svecenika koji su toliko vezani za svoju grudu,svoj rod poput hrvatskih katolickih svecenika...ziva istina..razgovarao sam s dosta svecenika katolicke vjere razlicitih nacija ali nitko nema takav nacionalni naboj i duh ko hrvatski svecenici
2015-08-15
a šta ti stalno imaš nešto protiv ustaša... jesam ti lijepo pojasnil da se Mrak borio protiv drumskih razbojnika... ;)jastreb wrote:I zar zbog toga trebaju simpatizirati ustaše?vuksadinare wrote:Ima veze...rijetko se nadje svecenika koji su toliko vezani za svoju grudu,svoj rod poput hrvatskih katolickih svecenika...ziva istina..razgovarao sam s dosta svecenika katolicke vjere razlicitih nacija ali nitko nema takav nacionalni naboj i duh ko hrvatski svecenici
2015-08-08
I partizani su bili hrvatska vojska samo suprostavljena frakcija.kaja_333 wrote:Pa to je bila Hrvatska vojska, kog bi trebali simpatizirati, ne kužimjastreb wrote:I zar zbog toga trebaju simpatizirati ustaše?vuksadinare wrote:Ima veze...rijetko se nadje svecenika koji su toliko vezani za svoju grudu,svoj rod poput hrvatskih katolickih svecenika...ziva istina..razgovarao sam s dosta svecenika katolicke vjere razlicitih nacija ali nitko nema takav nacionalni naboj i duh ko hrvatski svecenici
Više je Hrvata bilo u partizanima nego u ustašama,ako ćemo realno.
2014-04-22
A
A koga simpatizira srpska pravoslavna crkva, jastrebe?
2015-08-15
e jebiga sad i ti... te su ti crnogorci katolici, te vasilj gaćeša i petar krnjaić hrvatski vojnici... :))jastreb wrote:I partizani su bili hrvatska vojska samo suprostavljena frakcija.kaja_333 wrote:Pa to je bila Hrvatska vojska, kog bi trebali simpatizirati, ne kužimjastreb wrote:I zar zbog toga trebaju simpatizirati ustaše?vuksadinare wrote:Ima veze...rijetko se nadje svecenika koji su toliko vezani za svoju grudu,svoj rod poput hrvatskih katolickih svecenika...ziva istina..razgovarao sam s dosta svecenika katolicke vjere razlicitih nacija ali nitko nema takav nacionalni naboj i duh ko hrvatski svecenici
2015-08-08
Nisu bili Hrvatska vojska nego je bilo Hrvata u partizanima a to sasvim nesto drugo. I vise ih nije bilo nikako, 43 su nesto masovnije otici Dalmatinci u partizane. Do tada nesto minimalno.jastreb wrote:I partizani su bili hrvatska vojska samo suprostavljena frakcija.kaja_333 wrote:Pa to je bila Hrvatska vojska, kog bi trebali simpatizirati, ne kužimjastreb wrote:I zar zbog toga trebaju simpatizirati ustaše?vuksadinare wrote:Ima veze...rijetko se nadje svecenika koji su toliko vezani za svoju grudu,svoj rod poput hrvatskih katolickih svecenika...ziva istina..razgovarao sam s dosta svecenika katolicke vjere razlicitih nacija ali nitko nema takav nacionalni naboj i duh ko hrvatski svecenici
2015-08-15
Uopće me nije briga.kaja_333 wrote:A
Ja nisam pravoslavac.
I sad pričamo o CUH čiji pripadnici toliko krše crkveni kanon da nije ni čudo da papa ima pune ruke posla oko promjena.
Mislim da se pored svog političkog angažmana ni onaj Košić neće dugo nanosati biskupskoga crvenog pasa.
2014-04-22
A zar su hrvatski vojnici nekakav Ademaga Kulenović ili onaj hodža iz Kule Fazlagića???michaellcmacha wrote:
e jebiga sad i ti... te su ti crnogorci katolici, te vasilj gaćeša i petar krnjaić hrvatski vojnici... :))
2014-04-22
kobac voli faksificirati gdje god stigne, tako je neki dan reko da su srbijanski žandari u hrvatskoj najviše maltretirali komuniste... :))
2015-08-08
muti vodumichaellcmacha wrote:kobac voli faksificirati gdje god stigne, tako je neki dan reko da su srbijanski žandari u hrvatskoj najviše maltretirali komuniste... :))
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Masa ceka Putina
» Eto, opet pobedili, stize masa Fajzera
» Gender i njegova amorfna masa mladosti........
» Londonski Times: Maša i Medvjed su ruska propaganda
» odrzana gay parada u srbiji
» Eto, opet pobedili, stize masa Fajzera
» Gender i njegova amorfna masa mladosti........
» Londonski Times: Maša i Medvjed su ruska propaganda
» odrzana gay parada u srbiji
Page 2 of 6