Ruska invazija na Ukrajinu
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Službenik-
2022-02-24
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ovo je i plan Zapada.kaya wrote:Rusofili se najviše uzjebu kad zelenskij kaže da im ne da ukrajinu i da će se braniti do posljednjeg ukrajinca.violator wrote:Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
Preneseno značenje su izmislile đukele. To su ljudi. Pas je pas. I anđel.violator wrote:kaya wrote:Psima? Psi nisu đukele. To su ljudi, ovakvi kao što si ti. Ima i gorih..violator wrote:kaya wrote:Rusofili se najviše uzjebu kad zelenskij kaže da im ne da ukrajinu i da će se braniti do posljednjeg ukrajinca.violator wrote:Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
I naši rusofili također.
Ja volim kad se zelenskij obrati javnosti, poslje toga se češu, deru i tresu i dilaju uratke " nezavisnih promatrača" koji intervjuiraju ruse bar 5 dana.
I uopće nije sumnjivo kada lokalnom ruskom življu u ukrajini frajer na ruskom kaže - snimatelj je iz amerike " ali on je naš, bez brige"
Marš đukelo jedna proruska još trolaš ovdje..
Zgodno je kad nenadhebiva ljubiteljica pasa kao pogrdu izvuce upravo usporedbu sa psima. :)
#samokazem
Ne idem ja nigdje, srce.
Djukela je pas. A preneseno je znacenje nastalo upravo usporedbom sa zivotinjom.
Jesi li znala, oh ljubiteljice pasa?
Oh, ljubiteljeljice rusa!
Hebali te oni u glavu blesavu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Ovakvi se ne razmenjuju...Hektorović wrote:U Mariopolu se Rusima predao Cossackgundi, legendarni Britanski dragovoljac koji se borio sa Kurdima protiv ISIL-a a onda se pridružio Ukrajincima.We're putting this out after direct consultation with his family. Until we're told otherwise we'll continue working on sharing the facts of the war. Hope for a prisoner exchange.
— COSSACKGUNDI (@cossackgundi) April 12, 2022
Kak ne, plan zapada je da rusi napadnu ukrajinu bojnim otrovom jer im hoće maznut teritorij.dzango wrote:Ovo je i plan Zapada.kaya wrote:Rusofili se najviše uzjebu kad zelenskij kaže da im ne da ukrajinu i da će se braniti do posljednjeg ukrajinca.violator wrote:Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
Al, posljednji ukrajinac tamo neće ostati, rus možda hoće
2015-08-15
Ventilator kao malena vjerojatno nije imala ni životinje. Zato je tako malo nenormalna
2015-08-15
vidim da invazija super napreduje, nakon oko dva mjeseca su uspjeli osvojiti mariupolj. Skoro.
A i onaj bradati čečen peder kaže da samo što nisu ušli u kijev. Malo ih doduše jebe što su im ukri izbacili iz borbe jedno pol jedinica koje su imali (imaju gubitke koji su preveliki da bi jedinice bile operativno upotrebljive).
Izgleda da je Rusija na dobrom putu da samu sebe demilitarizira, dok osvoje donjeck i lugansk neće im ostat vojske i oružja ni za rusiju branit. A još kad gruzijci i ostali dignu kurac na ruse...
Izgleda da je Rusija na dobrom putu da samu sebe demilitarizira, dok osvoje donjeck i lugansk neće im ostat vojske i oružja ni za rusiju branit. A još kad gruzijci i ostali dignu kurac na ruse...
Da. Zar nije to ono što su već imali?marcellus wrote:vidim da invazija super napreduje, nakon oko dva mjeseca su uspjeli osvojiti mariupolj. Skoro.
Mislim gdje je bilo proglašena neka tzv ruska država
2015-08-15
Naime najveći problem Rusa u ovom ratu je što su sad svi skužili da je to tigar od papira, i sad će i zec dignut kurac da ih jebe
kaya wrote:Da. Zar nije to ono što su već imali?marcellus wrote:vidim da invazija super napreduje, nakon oko dva mjeseca su uspjeli osvojiti mariupolj. Skoro.
ma da ali to je bila ratna varka, ko i kijiev, kužiš
ono samoubiješ si pol vojske i izgubiš 500 tenkova da bi zavarao neprijatelja
I trebaju ih napasti svi zajedno i raskomadati, da od rusije ostane moskvamarcellus wrote:Naime najveći problem Rusa u ovom ratu je što su sad svi skužili da je to tigar od papira, i sad će i zec dignut kurac da ih jebe
2015-08-15
spasibo rossiji.
https://t.me/intelslava/24979
Volunteer from France Francois Modeme, opera soloist of the Donetsk Philharmonic, evacuates civilians from Mariupol. He delivers adults and children to checkpoints, where they are put on buses.
https://t.me/intelslava/24979
Volunteer from France Francois Modeme, opera soloist of the Donetsk Philharmonic, evacuates civilians from Mariupol. He delivers adults and children to checkpoints, where they are put on buses.
Aha. Pametno.marcellus wrote:kaya wrote:Da. Zar nije to ono što su već imali?marcellus wrote:vidim da invazija super napreduje, nakon oko dva mjeseca su uspjeli osvojiti mariupolj. Skoro.
ma da ali to je bila ratna varka, ko i kijiev, kužiš
ono samoubiješ si pol vojske i izgubiš 500 tenkova da bi zavarao neprijatelja
2015-08-15
Nego, britanija kaže da su sve opcije na stolu, a biden nekidan u nekom govoru " ako ćemo u rat..i tako dalje"
Što znači samo jedno...dobiti će ipak rusi po glavi od njih!
Što znači samo jedno...dobiti će ipak rusi po glavi od njih!
2015-08-15
kaya wrote:I trebaju ih napasti svi zajedno i raskomadati, da od rusije ostane moskvamarcellus wrote:Naime najveći problem Rusa u ovom ratu je što su sad svi skužili da je to tigar od papira, i sad će i zec dignut kurac da ih jebe
Uglavnom, supersila, druga najjača vojska na planeti... ko i JNA, "četvrta najjača vojska u Europi" a iz Slovenije ih je isprašilo lovačko društvo, iz Hrvatske lokalni seljaci s kalašima... tak će i ove naprašit ukrajinski lokalci sa zoljama i dronovima
....rusi cekaju zimu tu su oni doma za razliku od ukra koji su mediteranci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.kaya wrote:Preneseno značenje su izmislile đukele. To su ljudi. Pas je pas. I anđel.violator wrote:kaya wrote:Psima? Psi nisu đukele. To su ljudi, ovakvi kao što si ti. Ima i gorih..violator wrote:kaya wrote:Rusofili se najviše uzjebu kad zelenskij kaže da im ne da ukrajinu i da će se braniti do posljednjeg ukrajinca.violator wrote:Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
I naši rusofili također.
Ja volim kad se zelenskij obrati javnosti, poslje toga se češu, deru i tresu i dilaju uratke " nezavisnih promatrača" koji intervjuiraju ruse bar 5 dana.
I uopće nije sumnjivo kada lokalnom ruskom življu u ukrajini frajer na ruskom kaže - snimatelj je iz amerike " ali on je naš, bez brige"
Marš đukelo jedna proruska još trolaš ovdje..
Zgodno je kad nenadhebiva ljubiteljica pasa kao pogrdu izvuce upravo usporedbu sa psima. :)
#samokazem
Ne idem ja nigdje, srce.
Djukela je pas. A preneseno je znacenje nastalo upravo usporedbom sa zivotinjom.
Jesi li znala, oh ljubiteljice pasa?
Oh, ljubiteljeljice rusa!
Hebali te oni u glavu blesavu.
Ovo boldano naziva ti se cirkularno pojasnjenje, ali da ga prihvatim, mogla bih zakljuciti da su onda i oni koji koriste takvo preneseno znacenje - djukele. :)
Ali slazem se, pas je pas i ne bih ga koristila u pogrdnom znacenju ni prema kome.
Sto se Rusa tice, jako su mi dragi. Ruski narod. Ali slaba sam prema svim Slavenima, dakle definitivno i Ukrajincima. Zapravo, dragi su mi narodi slavenskog jezika.
Sto se ovog novinara iznad tice, mislim da je bitno da se i on pojavi na ovoj temi. Ako doista manipulira ljudima i informacijama, onda treba posluziti kao uvid i u takav tip "novinarstva" .
Last edited by violator on 12/4/2022, 09:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
Neće ju dočekati. Ja ti velim iz ovih izjava anglosasa ( sad i vb ) da će dobit po p. od njih.vuksadinare wrote:....rusi cekaju zimu tu su oni doma za razliku od ukra koji su mediteranci
2015-08-15
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu