ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 2 of 50 Previous  1, 2, 3 ... 26 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 2 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 11/4/2022, 18:18

michaellcmacha wrote:
ma sve ok, i ja tebi, odnosno svima želim dobro, ali uz uvjet da ne beru ljetinu u hrvatskoj, a mole se kiši drugdje... Onom tko želi u bilo kojem smislu loše hrvatskoj, hrvatima ja instinktivno reagiram i spreman sam na svašta, a ti ili bilo tko tko ti se kavlja u vezi toga mislite što hoćete, ako postoji nekakva osnovana ugroza onaj tko se psjeća ugroženim neka me prijavi, ja mu neću zamjeriti... Ali po pitanju ovog u vezi ukrajine 1000% sam siguran da ta koja se .tebi žalila nema teorije da me prijavi jer su i ona a i ovi moji "prijatelji" svjesni da pod uvjetima koje sam naveo će prvo od državnog sigurnosnog sustava biti ugroženi... Ovo u vezi duše, tmine, mraka, svašta nešto što si spomenuo, bolje da i nisi jer onda ne bi par redaka niže pobijati smisao spominjanja... Mene u bilo kojem kontekstu stavljati u ravan sa terorističkim smećem, koje je iako instrumentalizirano, potpuno svjesno izvršilo teroristički čin bez presedana, zbog kojeg su u konačnici stradali milijuni ljudi, je vrijeđanje i moje malenkosti ali i zdravog razuma, jer moja duša, savjest kako hoćeš je potpuno čista, ja nisam ubijao državnike, nisam ubijao niti zarobljene četnike, a pogotovo ne civile... Tak da...

Seronjo, buduci da sam ti na ignoru, iako me spominjes, poslat cu ti offline jedan srednjak i reci ti da si 1000% u krivu. Kad se budem zalila i prijavljivala te, nece to sigurno biti Kicu, vec ce to odradjivati za to primjerene sluzbe koje ce biti odusevljene sto ih pomahnitali ptsp-ovac uvlaci u vlastita sranja, a onda ti materi svojoj pojasnjavaj sto je pjesnik htio rec'!

I usput, idi se lijecit', bolesnice.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2022, 18:34

melkior wrote:Pravo je za volove, a zakon jačeg za bogove.

Pravo je za bogove, a zakon jačeg za volove.

Last edited by Speare Shaker on 11/4/2022, 18:41; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/4/2022, 18:37

Oko Izyma nema više od oko 3.500 vojnika.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 2 FQA6LFpWUAMDqPZ?format=png&name=small
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 18:40

Ja bi uveja ono pravilo ko u košarci i imaš x sekunda i moraš pucat na koš i sad ako ne mogu u dva miseca pobjedit a onda fajront i vrati se kući.

Tko će sad njih gledat kako se rokaju tamo. To je dosadno a  počinje mi Epikuru sezona.

Sad će to iscrpljivanje, raketice, granatice, rovovi....

Last edited by RayMabus on 11/4/2022, 18:41; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2022, 18:40

melkior wrote:
vuksadinare wrote:
pa ionak su tretirali kineze kao cucke...
Ja sam uvjeren da će u idućem ratu Kinezi njih tretirati ko cucke...

Neće, jer Kina nema funkcionalnu vojsku koja je u stanju izaći na kraj s iole ozbiljnijim protivnicima. Neće je imati još desetljećima. Sada nisu u stanju izaći na kraj niti s Tajvanom, a kamoli Japanom.
Kina nije ratovala desetljećima, a u posljednjem ratu na koji se odvažila je loše prošla protiv Vijetnama. Skoro kao SSSR protiv Finske u Zimskom ratu, ali je u konačnici SSSR pobijedio Finsku i oteo joj (privremeno?) Kareliju, a Kina se jednostavno povukla iz Vijetmana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2022, 18:44

RayMabus wrote:
Tko će sad njih gledat kako se rokaju tamo. To je dosadno a  počinje mi Epikuru sezona.

Bez brige, većina problema će biti riješena prije početka sezone.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 18:47

Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:

Možda bude primirje al ovaj sukob dva kapitalizma od kojih je jedan liberalni a drugi etaistički državni je u punom jeku i neće tako brzo završiti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2022, 18:57

RayMabus wrote:
Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:

Možda bude primirje al ovaj sukob dva kapitalizma od kojih je jedan liberalni a drugi etaistički državni je u punom jeku i neće tako brzo završiti.

Ako govorimo o specijalnoj vojno-policijskoj operaciji Rusije u Ukrajini, tu nije riječ o idejnom ili čak ideološkom sukobu između 2 danas dominantna oblika kapitalizma.
Dobro, možda jednim malim dijelom i jeste, ali to svakako nije dominantna komponenta ovog rata.
Ovdje je prije svega riječ o pravu jednog, čak i prilično velikog naroda na goli opstanak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 19:00

A dobro u kontekstu priče da će se to smiriti do sezone,...možda će se smirit u kontekstu nekakvog privremenog primirja koji može i potrajat al neće se smirit ovo sve drugo tj ta globalna razina ovog sukoba.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2022, 19:04

violator wrote:
michaellcmacha wrote:
ma sve ok, i ja tebi, odnosno svima želim dobro, ali uz uvjet da ne beru ljetinu u hrvatskoj, a mole se kiši drugdje... Onom tko želi u bilo kojem smislu loše hrvatskoj, hrvatima ja instinktivno reagiram i spreman sam na svašta, a ti ili bilo tko tko ti se kavlja u vezi toga mislite što hoćete, ako postoji nekakva osnovana ugroza onaj tko se psjeća ugroženim neka me prijavi, ja mu neću zamjeriti... Ali po pitanju ovog u vezi ukrajine 1000% sam siguran da ta koja se .tebi žalila nema teorije da me prijavi jer su i ona a i ovi moji "prijatelji" svjesni da pod uvjetima koje sam naveo će prvo od državnog sigurnosnog sustava biti ugroženi... Ovo u vezi duše, tmine, mraka, svašta nešto što si spomenuo, bolje da i nisi jer onda ne bi par redaka niže pobijati smisao spominjanja... Mene u bilo kojem kontekstu stavljati u ravan sa terorističkim smećem, koje je iako instrumentalizirano, potpuno svjesno izvršilo teroristički čin bez presedana, zbog kojeg su u konačnici stradali milijuni ljudi, je vrijeđanje i moje malenkosti ali i zdravog razuma, jer moja duša, savjest kako hoćeš je potpuno čista, ja nisam ubijao državnike, nisam ubijao niti zarobljene četnike, a pogotovo ne civile... Tak da...

Seronjo, buduci da sam ti na ignoru, iako me spominjes, poslat cu ti offline jedan srednjak i reci ti da si 1000% u krivu. Kad se budem zalila i prijavljivala te, nece to sigurno biti Kicu, vec ce to odradjivati za to primjerene sluzbe koje ce biti odusevljene sto ih pomahnitali ptsp-ovac uvlaci u vlastita sranja, a onda ti materi svojoj pojasnjavaj sto je pjesnik htio rec'!

Opa! Pa što se ovdje desilo??? Ko će upratit kad štancaju svaki dan 20-30 stranica :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 11/4/2022, 19:07

Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:

Kako znoš? 

Pitun za svog patrijota.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 19:11

Venus wrote:
violator wrote:
michaellcmacha wrote:

Opa! Pa što se ovdje desilo??? Ko će upratit kad štancaju svaki dan 20-30 stranica :(
Komuniciraju.

Ne možeš komunicirat s nekim tko je na drugoj tonskoj skali od tvoje jer te onda taj neće čut nego se moraš spustit ili popeti na njegovu pa onda u tom tonu s tim i tim komunicirati jer te onda čuje.

Pošto u praksi lakše se pozitivnijima spustit nego negativnijima dignit onda se pozitivniji spuste pa im saspu jezikovu juhu i onda te čuju jer je to njihov način komunikacije na toj tonskoj skali tj taj ton razumiju.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 2 Emocionalna-tonska-skala-slika-8187792
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 19:21

AlfaOmega wrote:Svaka čast Indiji. Za ovih nešto manje od 4 mjeseca su kupili nafte od Rusije skoro ka u cijeloj 2021. godini. Rusiji pak odgovara što je cijena nafte znatno veća neg što je bila. B-)
tebe ne jebe sto ovi jebu bebe a ovi spaljuju i kasape zene
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 19:22

Ljestvica emocionalnog tona je vrlo važno oruđe scijentološke tehnologije koja vam omogućava da kontrolišete svoje emocije. Široko je koriste adepti ovog učenja u svakodnevnom životu. Već dugi niz godina Ron Hubbard je sproveo rigorozna istraživanja, testiranja i posmatranja, ponekad i nekoliko sati. Kao rezultat toga, otkrio je redosled kojim naše emocije prelaze iz spokojnog pogleda na svet do potpunog uranjanja u depresiju. On je prvi koji je došao na pamet da počne da proučava ono što je ranije uzimano zdravo za gotovo i da nije podložno analizi.

Evo vam tema dole novootvorena pa tamo o emocionalnoj skali raspravljajte :

https://www.ex-iskon-pleme.com/t51086-emocionalna-tonska-skala#2014945

Ode se ratuje.

Sile tame i sile mraka paradiraju kroz noć.

Teški crni oblaci sklanjaju se pred onim koji dolazi.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 2 44b0cd6337a7405415d13a343751f8c7

Čuvaj novac. Živi bolje.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 2 1f602
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 19:43

RayMabus wrote:
Venus wrote:
violator wrote:
michaellcmacha wrote:

Komuniciraju.

Ne možeš komunicirat s nekim tko je na drugoj tonskoj skali od tvoje jer te onda taj neće čut nego se moraš spustit ili popeti na njegovu pa onda u tom tonu s tim i tim komunicirati jer te onda čuje.

Pošto u praksi lakše se pozitivnijima spustit nego negativnijima dignit onda se pozitivniji spuste pa im saspu jezikovu juhu i onda te čuju jer je to njihov način komunikacije na toj tonskoj skali tj taj ton razumiju.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 2 Emocionalna-tonska-skala-slika-8187792

Mada postoje i stvari koje nema u knjigama nego ti ih netko tko ih zna mora reči.

Svaka komunikacija je aberacija. Život je igra. Igra je aberacija. Cijelo postojanje je aberacija jer zašto bi nešto šta je besmrtno uopće težilo bilo ćemu ? Želja je aberacija.

Onda imaš sad tu komunikaciju i osnovi staviš nekoga na ignore i više ne komuniciraš i kraj priče.

Moć jednostavnosti.

A u praksi meni kad se netko nađe na putu i ne čuje nego mi stvara probleme ja ga fino likvidiram i život ide dalje.

KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 19:48

Oglasilo se i veleposlanstvo Rusije

Na Facebooku se o ovoj odluci oglasilo i Veleposlanstvo Rusije u Hrvatskoj. Reakciju prenosimo u cijelosti:

"11. travnja 2022. Veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj Andrey Nesterenko bio je pozvan u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, gdje mu je, uz notu, uručena odluka vlasti HR o protjerivanju 24 zaposlenika Veleposlanstva, od kojih 18 je diplomata.

Kao razlog su se oglasili postulati već iz stare priče EU-a: 'vojna agresija na Ukrajinu', 'ratni zločini', 'kršenje teritorijalnog integriteta'. Zaposlenicima se nalaže da napuste zemlju do 25. travnja ove godine.

Veleposlanik Andrey Nesterenko je pak istaknuo da je ova odluka značajan korak unatrag u bilateralnim odnosima, kontraproduktivan za rusko-hrvatsku suradnju uoči svečanog datuma - 30. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa između naših dviju zemalja."

Ruska ambasada u Hrvatskoj: Ovo je ogroman korak unatrag za odnose Moskve i Zagreba

:kickass
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 20:10

Znate šta je mina ?

Mina vam je duša koja se negdje inkarnira i živi svoj obični život i gleda svoja posla.

Trik je u tome da je ta duša NEGDJE inkarnirana i tu je i živi običan život a ti moraš DOĆI tu i nagaziti na to a takve osobe imaju svrhu u inkarnaciji odnosno posiješ ih negdje i gledaš koliko su ovi oko tebe negativni al ih ne diraš nego oni moraju naprviti korak.

A kad je nagaziš ONDA LETIŠ U ZRAK.

Klin se klinom izbija.

Zajebi ti razno razne pozitivce majistore svjetlosti i širenje pozitive i te priče.

Negativci samo jedan jezik razumiju a boje se jedino onoga šta je puno veće zlo od njih samih.

ZDRAVO.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

melkior likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 20:19

Zamisli sad neku prirodu, proljeće, sve u cvatu, ptičice cvrkuću, potočić žubori i usred svega toga na cvjetnoj livadi sedmogodišnja djevojčica okrenuta leđima bere cvijeće.

Ne smiš je taknit jer ako se okrene ima crne oči.

MINA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 20:23

Sad ću vam radi toga Komšića spalit cijelu planetu.

Nagazili ste na MINU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

melkior likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/4/2022, 20:26

Dupuy institut, poznati think-tank Američke vojske, dao je odličnu analizu Ruskih BTG-ova, po njima problem je u totalno promašenom konceptu/ustroju. 

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 20:41

velika ruska kolona prema donbasu

https://youtu.be/5ArFDD-0Fbg
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08