Ruska invazija na Ukrajinu
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pentagon: Ruske snage dobivaju pojačanje u Donbasu
Ruske snage dobivaju pojačanje oko Donbasa, napose blizu strateški važnog grada Izjuma, ali još nisu počele ofenzivu radi uspostave potpune kontrole nad tom regijom na istoku Ukrajine, rekao je u ponedjeljak visoki dužnosnik Pentagona.
"Zapazili smo ruske napore za opskrbu i za učvršćivanje u Donbasu", rekao je novinarima taj dužnosnik koji je htio ostati anoniman, spomenuvši konvoj tenkova sjeverno od Izjuma.
Pentagon ocjenjuje da su u tom konvoju tenkova dijelovi zapovjedništva i kontrole, bojna za održavanje helikoptera i logistička bojna za pješaštvo, dodao je pred novinarima.
Ruske snage dobivaju pojačanje i jugozapadno od Donjecka, na istoku, ponajprije u topništvu, ali "ne mislimo da počinje nova ofenziva", dodao je.
Visoki dužnosnik američkog ministarstva obrane potvrdio je da je general Aleksandar Dvornjikov kojeg na Zapadu zovu "sirijski krvnik" izabran da vodi tu ofenzivu.
No "s obzirom na velike probleme u logistici i u opskrbi, na teškoće u manevriranju, na probleme u koordiniranju, moralu i hijerarhijskom ustroju, nije sigurno da će doista biti uspješan", ocijenio je.
"General Dvonjikov je na početku invazije vodio ofenzivu na jugu i Rusi su imali više uspjeha ondje nego na sjeveru", rekao je.
Ruske snage dobivaju pojačanje oko Donbasa, napose blizu strateški važnog grada Izjuma, ali još nisu počele ofenzivu radi uspostave potpune kontrole nad tom regijom na istoku Ukrajine, rekao je u ponedjeljak visoki dužnosnik Pentagona.
"Zapazili smo ruske napore za opskrbu i za učvršćivanje u Donbasu", rekao je novinarima taj dužnosnik koji je htio ostati anoniman, spomenuvši konvoj tenkova sjeverno od Izjuma.
Pentagon ocjenjuje da su u tom konvoju tenkova dijelovi zapovjedništva i kontrole, bojna za održavanje helikoptera i logistička bojna za pješaštvo, dodao je pred novinarima.
Ruske snage dobivaju pojačanje i jugozapadno od Donjecka, na istoku, ponajprije u topništvu, ali "ne mislimo da počinje nova ofenziva", dodao je.
Visoki dužnosnik američkog ministarstva obrane potvrdio je da je general Aleksandar Dvornjikov kojeg na Zapadu zovu "sirijski krvnik" izabran da vodi tu ofenzivu.
No "s obzirom na velike probleme u logistici i u opskrbi, na teškoće u manevriranju, na probleme u koordiniranju, moralu i hijerarhijskom ustroju, nije sigurno da će doista biti uspješan", ocijenio je.
"General Dvonjikov je na početku invazije vodio ofenzivu na jugu i Rusi su imali više uspjeha ondje nego na sjeveru", rekao je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bilo kako bilo ali ruska "akcija" ide jako dobro. Tako dobro da je smijenjen vrhovni zapovjednik i to samo nakon nepunih mjeseci pol..... Dovukli umirovljenika.... Poslije kazu da se povijest ne ponavlja....Koliko se sjecam ovako su i Zukova vadili iz naftalina . Mozda sam pomijesao nesta. Nadam se iducoj sminjeni za par tjedana. Ipak je ovo digitalno vrijeme i stvari idu mnogo brze. ....
2014-04-14
stero sam u pičku materinu glupaču koja žali likove koji između ostalog siluju i male bebe, potom sam joj rekao da ukoliko dođe do širenja sukoba i na hrvatsku a ona i poneki drugi idioti budu podržavali agresora na hrvatsku, da će biti procesuirani, a moguće i brutalno tretirani, protiv čega ja osobno ne bih imao ništa protiv, a ako bi to izostalo od struktura zaduženih za iste da bih i sam u okviru svoje moći sudjelovao u hvatanju tih i takvih, a ne bi mi bio nikakav problem i da pucam u iste da ih spriječim u njihovim rabotama, naime to iskustvo već imam iz zadnjeg rata u nas... i tako dotična se našla ugroženom a i još neki i onda je kmečala kicu kako to nije u redu da ona mora razmišljati kako bi u datim okolnostima mogla dobiti po piksi i sad smo tu gdje jesmo, ja sam ju stavio na ignor jer jednostavno ne želim sa glupačom bez obraza, karaktera i integriteta komunicirati, a ona kao i banda koju podržava to ne može prihvatiti pa mi se mota oko nogu, koristi svaku priliku da provocira i tako to... znači ja se njoj uopće nisam obraćao niti s njom imao posla dok ona nije počela meni objašnjavati da saboteri, diverziri, prokazivači u ratnim uvjetima imaju prava, koja bi im eto isključivo i jedino ja jedini uskratio...Venus wrote:violator wrote:michaellcmacha wrote:
ma sve ok, i ja tebi, odnosno svima želim dobro, ali uz uvjet da ne beru ljetinu u hrvatskoj, a mole se kiši drugdje... Onom tko želi u bilo kojem smislu loše hrvatskoj, hrvatima ja instinktivno reagiram i spreman sam na svašta, a ti ili bilo tko tko ti se kavlja u vezi toga mislite što hoćete, ako postoji nekakva osnovana ugroza onaj tko se psjeća ugroženim neka me prijavi, ja mu neću zamjeriti... Ali po pitanju ovog u vezi ukrajine 1000% sam siguran da ta koja se .tebi žalila nema teorije da me prijavi jer su i ona a i ovi moji "prijatelji" svjesni da pod uvjetima koje sam naveo će prvo od državnog sigurnosnog sustava biti ugroženi... Ovo u vezi duše, tmine, mraka, svašta nešto što si spomenuo, bolje da i nisi jer onda ne bi par redaka niže pobijati smisao spominjanja... Mene u bilo kojem kontekstu stavljati u ravan sa terorističkim smećem, koje je iako instrumentalizirano, potpuno svjesno izvršilo teroristički čin bez presedana, zbog kojeg su u konačnici stradali milijuni ljudi, je vrijeđanje i moje malenkosti ali i zdravog razuma, jer moja duša, savjest kako hoćeš je potpuno čista, ja nisam ubijao državnike, nisam ubijao niti zarobljene četnike, a pogotovo ne civile... Tak da...
Seronjo, buduci da sam ti na ignoru, iako me spominjes, poslat cu ti offline jedan srednjak i reci ti da si 1000% u krivu. Kad se budem zalila i prijavljivala te, nece to sigurno biti Kicu, vec ce to odradjivati za to primjerene sluzbe koje ce biti odusevljene sto ih pomahnitali ptsp-ovac uvlaci u vlastita sranja, a onda ti materi svojoj pojasnjavaj sto je pjesnik htio rec'!
I usput, idi se lijecit', bolesnice.
Opa! Pa što se ovdje desilo??? Ko će upratit kad štancaju svaki dan 20-30 stranica :(
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ruske-trupe-kao-arkanovci-90-ih-pljackaju-sve-sto-stignu-jedan-je-doma-poslao-17-paketa-teskih-440-kg-15182826
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://narod.hr/svijet/sola-europski-pucani-trebaju-postaviti-pitanje-je-li-vucicu-mjesto-medu-njima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Venus wrote:violator wrote:michaellcmacha wrote:
ma sve ok, i ja tebi, odnosno svima želim dobro, ali uz uvjet da ne beru ljetinu u hrvatskoj, a mole se kiši drugdje... Onom tko želi u bilo kojem smislu loše hrvatskoj, hrvatima ja instinktivno reagiram i spreman sam na svašta, a ti ili bilo tko tko ti se kavlja u vezi toga mislite što hoćete, ako postoji nekakva osnovana ugroza onaj tko se psjeća ugroženim neka me prijavi, ja mu neću zamjeriti... Ali po pitanju ovog u vezi ukrajine 1000% sam siguran da ta koja se .tebi žalila nema teorije da me prijavi jer su i ona a i ovi moji "prijatelji" svjesni da pod uvjetima koje sam naveo će prvo od državnog sigurnosnog sustava biti ugroženi... Ovo u vezi duše, tmine, mraka, svašta nešto što si spomenuo, bolje da i nisi jer onda ne bi par redaka niže pobijati smisao spominjanja... Mene u bilo kojem kontekstu stavljati u ravan sa terorističkim smećem, koje je iako instrumentalizirano, potpuno svjesno izvršilo teroristički čin bez presedana, zbog kojeg su u konačnici stradali milijuni ljudi, je vrijeđanje i moje malenkosti ali i zdravog razuma, jer moja duša, savjest kako hoćeš je potpuno čista, ja nisam ubijao državnike, nisam ubijao niti zarobljene četnike, a pogotovo ne civile... Tak da...
Seronjo, buduci da sam ti na ignoru, iako me spominjes, poslat cu ti offline jedan srednjak i reci ti da si 1000% u krivu. Kad se budem zalila i prijavljivala te, nece to sigurno biti Kicu, vec ce to odradjivati za to primjerene sluzbe koje ce biti odusevljene sto ih pomahnitali ptsp-ovac uvlaci u vlastita sranja, a onda ti materi svojoj pojasnjavaj sto je pjesnik htio rec'!
I usput, idi se lijecit', bolesnice.
Opa! Pa što se ovdje desilo??? Ko će upratit kad štancaju svaki dan 20-30 stranica :(
ViP... Ulazi se na vlastitu odgovornost.
darth_vader-
2014-04-17
Venus wrote:
Imas nelijecenu osobu koja konstantno flipa. Uz to je sebi samom najdraze platno pa se cesto prikazuje kristolikom figurom , a kad si kristolika figura potrebni su ti demoni, patnja i zrtvovanje.
Guest- Guest
Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
Guest- Guest
U Mariopolu se Rusima predao Cossackgundi, legendarni Britanski dragovoljac koji se borio sa Kurdima protiv ISIL-a a onda se pridružio Ukrajincima.
We're putting this out after direct consultation with his family. Until we're told otherwise we'll continue working on sharing the facts of the war. Hope for a prisoner exchange.
— COSSACKGUNDI (@cossackgundi) April 12, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:kozak, ha?
Interviews s njime iz boljih vremena. Bio je jako aktivan na društvenim mrežama.
https://reaperfeed.com/interview-british-fighter-donbass-cossack-gundi/
https://burnoutdigital.ca/2021/01/02/soldier-of-two-easts/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Rusofili se najviše uzjebu kad zelenskij kaže da im ne da ukrajinu i da će se braniti do posljednjeg ukrajinca.violator wrote:Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
I naši rusofili također.
Ja volim kad se zelenskij obrati javnosti, poslje toga se češu, deru i tresu i dilaju uratke " nezavisnih promatrača" koji intervjuiraju ruse bar 5 dana.
I uopće nije sumnjivo kada lokalnom ruskom življu u ukrajini frajer na ruskom kaže - snimatelj je iz amerike " ali on je naš, bez brige"
Marš đukelo jedna proruska još trolaš ovdje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
kaya wrote:Rusofili se najviše uzjebu kad zelenskij kaže da im ne da ukrajinu i da će se braniti do posljednjeg ukrajinca.violator wrote:Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
I naši rusofili također.
Ja volim kad se zelenskij obrati javnosti, poslje toga se češu, deru i tresu i dilaju uratke " nezavisnih promatrača" koji intervjuiraju ruse bar 5 dana.
I uopće nije sumnjivo kada lokalnom ruskom življu u ukrajini frajer na ruskom kaže - snimatelj je iz amerike " ali on je naš, bez brige"
Zgodno je kad nenadhebiva ljubiteljica pasa kao pogrdu izvuce upravo usporedbu sa psima. :)
#samokazem
Ne idem ja nigdje, srce.
Guest- Guest
Eroo wrote:Evo čitam da su se Rusi (ustvari Čečenci) povukli s 98% teritorija. Mariuopolja na 80%.
Specijalna operacija ide kako se i planiralo.
pa ide.
sabili tvoje ukre na 2% teritorija grada.
u tu neku željezaru ili koji kurac.
Psima? Psi nisu đukele. To su ljudi, ovakvi kao što si ti. Ima i gorih..violator wrote:kaya wrote:Rusofili se najviše uzjebu kad zelenskij kaže da im ne da ukrajinu i da će se braniti do posljednjeg ukrajinca.violator wrote:Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
I naši rusofili također.
Zgodno je kad nenadhebiva ljubiteljica pasa kao pogrdu izvuce upravo usporedbu sa psima. :)
#samokazem
Ne idem ja nigdje, srce.
2015-08-15
michaellcmacha likes this post
debotoijusto wrote:Pukovnija Azov tvrdi da je Rusija upotrijebila kemijsko oružje u Mariupolju. "Tvar je distribuirana dronom, a žrtve imaju otežano disanje", objavili su.
"Prije otprilike sat vremena ruske okupacijske snage upotrijebile su otrovnu tvar nepoznatog podrijetla protiv ukrajinske vojske i civila u gradu Mariupolju, koja je bačena s neprijateljske bespilotne letjelice", stoji u objavi.
istina.
ruski plin predavac.
od njega odbacuješ osobno naoružanje, dižeš ruke u zrak i predaješ se rusima.
https://t.me/intelslava/24954
Bojne otrove bacaju na ljude, e pa ako ih sada ne stresu posred moskve iz nata duboko će me razočarati
2015-08-15
ruska kolona prema donbasu. ili da to nazivamo novorusijom?
https://t.me/intelslava/24964?single
https://t.me/intelslava/24964?single
kaya wrote:Psima? Psi nisu đukele. To su ljudi, ovakvi kao što si ti. Ima i gorih..violator wrote:kaya wrote:Rusofili se najviše uzjebu kad zelenskij kaže da im ne da ukrajinu i da će se braniti do posljednjeg ukrajinca.violator wrote:Nego, idemo dalje. Sto bi rekla Ljubica Smajser, pogledajmo sto je snimio ovaj proruski propagator.
I naši rusofili također.
#samokazem
Ne idem ja nigdje, srce.
Djukela je pas. A preneseno je znacenje nastalo upravo usporedbom sa zivotinjom.
Jesi li znala, oh ljubiteljice pasa?
Guest- Guest
https://t.me/intelslava/24994
dude, do you have civilan clothes?
dude, do you have civilan clothes?
Službenik-
2022-02-24
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
» Ruska invazija na Ukrajinu