Ruska invazija na Ukrajinu
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
kao što sam pisao na temi o siriji prije par godina, rusija je kurac od ovce.Ringo10 wrote:Rusija nije napravila jos nijednu pravu zestoku masovnu ofenzivu
Navodno se sad sprema na Donbas
Hajde vidjet cemo
sa relativno starom zapadnom tehnikom ukrajinci prče vaše "moćne" ruse.
još kada dođe novije naoružanje vidjet ćemo moćnu rusku "armiju"
da u drugom ratu ameri nisu filali ruse na dnevnoj bazi, ne da bi hitler bio u moskvi već bi bio debelo iza urala.
ali smeće krivoslavno nikada nije htjelo olakšati saveznicima na pacifiku.
"hrabro" su nakon atomika zauzeli kurile i krenuli u rat protiv japana. kada je već bilo gotovo.
kao i famozno osvajanje berlina, a sve se odlučivalo na rajni.
sve vas za rusiju poslati.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
darth_vader likes this post
kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
nakon 45 dana njemačko gospodarstvo u predkomatoznom stanju. rusi šute i rade, budale snimaju i seru.
Guest- Guest
ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
nakon 45 dana njemačko gospodarstvo u predkomatoznom stanju. rusi šute i rade, budale snimaju i seru.
je super vam ide.
ko njemcima 42...
ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
Guest- Guest
ti kao i đemal, ne čitaš a komentiraš.Ringo10 wrote:Recite ovome folksdojceru nacisti da mi se ne obraca jer ne citam njegove drkotine
čefure mujagin sine i ti i cigojner najebat ćete.
svi ste vi polutani-stoka bez domovine i korjena.
veber-
2014-12-30
To je Vegvísir i ima izuzetno pozitivno znacenje. Rijec je o islandskom simbolu za zastitu (runski kompas - u njemu se nalaze cetiri rune Algiz, Thurisaz, Gebo i Mannaz).
https://www.google.com/amp/s/www.wemystic.com/meanings-of-the-runes/amp/
Znas da volim runski alfabet. :)
Ne razumijem kontekst u kojem se Veg. pojavljuje s preostalim zaokruzenim simbolima, osim da nam je poznata povijest u kojem se zloupotrebljavaju odredjeni simboli.
Last edited by violator on 12/4/2022, 14:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
veber-
2014-12-30
znam ja kaj je to pinky, ali pravi sektor kojiam ovi pripadaju nema nikakve veze sa vikinškom mitologijom. ali imaju sa okultnim iz ww2 kad je počelo prostituiranje vikinške mitologije.violator wrote:
To je Vegvísir i ima izuzetno pozitivno znacenje. Rijec je o islandskom simbolu za zastitu (runski kompas - u njemu se nalaze cetiri rune Algiz, Thurisaz, Gebo i Mannaz).
osim ako ovaj nije izravan potomak nekog svena u što čisto sumnjam.
Guest- Guest
marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
Kad god sam tebe zajebavao na forumu, poslije me nevečer pekla savjest i izjedao osjećaj krivice.
Kao onda kad sam se kao klinac rugao djeci koja su bila posebna.
crvenkasti-
2014-04-17
oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
Guest- Guest
Tek sprema? Zar ne ide sve po planu?Ringo10 wrote:Rusija nije napravila jos nijednu pravu zestoku masovnu ofenzivu
Navodno se sad sprema na Donbas
Hajde vidjet cemo
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
ebenica wrote:znam ja kaj je to pinky, ali pravi sektor kojiam ovi pripadaju nema nikakve veze sa vikinškom mitologijom. ali imaju sa okultnim iz ww2 kad je počelo prostituiranje vikinške mitologije.violator wrote:
Mislim da je Veg daleko mladji. Gore sam u medjuvremenu editirala upis, ali ti si bio brzi.
Guest- Guest
koji kurac?ebenica wrote:oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
vama četnicima je po defaultu lagati.
taj kurac.
Cijena goriva
veber-
2014-12-30
odgovor na tvoje editirano:violator wrote:
Mislim da je Veg daleko mladji. Gore sam u medjuvremenu editirala upis, ali ti si bio brzi.
https://www.ualberta.ca/folio/2020/07/white-supremacists-are-misappropriating-norse-mythology-says-expert.html
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:znam ja kaj je to pinky, ali pravi sektor kojiam ovi pripadaju nema nikakve veze sa vikinškom mitologijom. ali imaju sa okultnim iz ww2 kad je počelo prostituiranje vikinške mitologije.violator wrote:
Evo znanstvenika koji to pojasnjava.
Guest- Guest
e aide odjebi bokte, kaj bih ti ja sad trebao slikat račun s benzinske? koji usrani retard bokte iebo:/veber wrote:koji kurac?ebenica wrote:oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
vama četnicima je po defaultu lagati.
taj kurac.
Cijena goriva
Guest- Guest
marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
Nema potrebe tako ici u kost, ebenica ti je neutralan :)
Guest- Guest
naravno da jesam i to je prirodno pošto nisam jebeni rus niti jebeni ukrajinac! pičku materinu.MDMiridije wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
jebu vas prikaze.
Guest- Guest
ebenica wrote:naravno da jesam i to je prirodno pošto nisam jebeni rus niti jebeni ukrajinac! pičku materinu.MDMiridije wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
jebu vas prikaze.
Guest- Guest
Lukašenko se drži Putina ko pijan plota. Ako padne Putin i ovome će se glava otkotrljati u kanalizaciju. Ha ha ha ha
RUSKI predsjednik Vladimir Putin poručio je danas Zapadu da neće uspjeti izolirati Rusiju. Pritom je za primjer dao uspjeh sovjetskog svemirskog programa kao dokaz da Rusija može postići velike stvari i u teškim okolnostima.
Rusija je poručila da više nikada neće ovisiti o Zapadu nakon što su joj Sjedinjene Države i njihovi saveznici uveli sankcije zbog Putinove "posebne vojne operacije" u Ukrajini, piše Reuters.
"Nećete uspjeti izolirati Rusiju"
Putin je s bjeloruskim predsjednikom Aleksandrom Lukašenkom obišao kozmodrom Vostočni i osvrnuo se na činjenicu da je Jurij Gagarin iz Sovjetskog Saveza 1961. postao prvi čovjek koji je stigao u svemir.
"Uveli su sankcije, izolaciju, ali je Sovjetski Savez još uvijek bio prvi u svemiru", rekao je Putin prilikom posjeta kozmodromu.
"Nećete uspjeti izolirati Rusiju. U moderno doba je nemoguće nekoga izolirati, pogotovo tako veliku zemlju kao što je Rusija", kazao je.
Lukašenko je također komentirao sankcije uvedene Rusiji i kazao: "Zašto nas, pobogu, toliko brinu te sankcije?"
Putin i Lukašenko posjetili ruski kozmodrom: "Nećete uspjeti izolirati Rusiju"
RUSKI predsjednik Vladimir Putin poručio je danas Zapadu da neće uspjeti izolirati Rusiju. Pritom je za primjer dao uspjeh sovjetskog svemirskog programa kao dokaz da Rusija može postići velike stvari i u teškim okolnostima.
Rusija je poručila da više nikada neće ovisiti o Zapadu nakon što su joj Sjedinjene Države i njihovi saveznici uveli sankcije zbog Putinove "posebne vojne operacije" u Ukrajini, piše Reuters.
"Nećete uspjeti izolirati Rusiju"
Putin je s bjeloruskim predsjednikom Aleksandrom Lukašenkom obišao kozmodrom Vostočni i osvrnuo se na činjenicu da je Jurij Gagarin iz Sovjetskog Saveza 1961. postao prvi čovjek koji je stigao u svemir.
"Uveli su sankcije, izolaciju, ali je Sovjetski Savez još uvijek bio prvi u svemiru", rekao je Putin prilikom posjeta kozmodromu.
"Nećete uspjeti izolirati Rusiju. U moderno doba je nemoguće nekoga izolirati, pogotovo tako veliku zemlju kao što je Rusija", kazao je.
Lukašenko je također komentirao sankcije uvedene Rusiji i kazao: "Zašto nas, pobogu, toliko brinu te sankcije?"
Putin i Lukašenko posjetili ruski kozmodrom: "Nećete uspjeti izolirati Rusiju"
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ebenica wrote:naravno da jesam i to je prirodno pošto nisam jebeni rus niti jebeni ukrajinac! pičku materinu.MDMiridije wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
jebu vas prikaze.
Glupane, Rusi su Srbi, ne možeš biti neutralan.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu