Ruska invazija na Ukrajinu
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
kad se obratim tebi koristit ću predškolsku inteligenciju.veber wrote:daj budaletino ne iskrivljuj što je max napisao.ebenica wrote:taj narativ je ispraznio rh u zadnjih 20 godina. ako si tu automatski ti je sve super i koji se kurac buniš. ako se buniš automatski si antihrvatski element i seli negdje drugdje.MDMiridije wrote: imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
to je u rangu veleizdaje. najveći patriotski čin nekog građanina je ukazivanje na loše stvari kako bi se stvari popravile i kako bi država došla na neku razinu na kojoj je svi mi nosimo u srcu ili umu.
napisao je da nema HR putovnicu da bi se četnik napušio kurca.
i ja živim vani, radim vani i smatram političku garnituru smradovima koji su ujebali hrvatsku.
potičem svaki odlazak i ako mogu nađem posao nekome iz hrvatske čisto da ova uhljeb/ercegovanska garnitura krepa.
zločinačku je odavn trebalo ukinut-zabraniti, oduzeti članovima imovinu i poslati ih u australiju na pečalbu.
smrad četnički uredno ljetuje u hrvatskoj i nije se odrekao hrvatskog državljanstva.
Guest- Guest
a jel znaš kaj je ovo?ebenica wrote:znam ja kaj je to pinky, ali pravi sektor kojiam ovi pripadaju nema nikakve veze sa vikinškom mitologijom. ali imaju sa okultnim iz ww2 kad je počelo prostituiranje vikinške mitologije.violator wrote:
To je Vegvísir i ima izuzetno pozitivno znacenje. Rijec je o islandskom simbolu za zastitu (runski kompas - u njemu se nalaze cetiri rune Algiz, Thurisaz, Gebo i Mannaz).
https://www.google.com/amp/s/www.wemystic.com/meanings-of-the-runes/amp/
Znas da volim runski alfabet. :)
osim ako ovaj nije izravan potomak nekog svena u što čisto sumnjam.
pa značajan odljev je počeo kad se otvorilo tržište rada, 2013., i na dalje se intenziviralo, jelebenica wrote:onda nije. u zadnjih 20 godina nije nestalo pola milje ljudi nego u zadnje 3. ok. i nije im se pričalo: ima tko hoće...ako ti se ne sviđa seli. tko te drži.Galina wrote:pa i nije baš....koliko je ono ljudi otišlo iz HR u zadnje 3-4 godine?ebenica wrote:taj narativ je ispraznio rh u zadnjih 20 godina. ako si tu automatski ti je sve super i koji se kurac buniš. ako se buniš automatski si antihrvatski element i seli negdje drugdje.MDMiridije wrote: imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
to je u rangu veleizdaje. najveći patriotski čin nekog građanina je ukazivanje na loše stvari kako bi se stvari popravile i kako bi država došla na neku razinu na kojoj je svi mi nosimo u srcu ili umu.
znači, idu....
Šandor Winnetou likes this post
nemam pojma. jel to neka službena jedinica ruske vojske? službeno znakovlje neke jedinice?Galina wrote:a jel znaš kaj je ovo?ebenica wrote:znam ja kaj je to pinky, ali pravi sektor kojiam ovi pripadaju nema nikakve veze sa vikinškom mitologijom. ali imaju sa okultnim iz ww2 kad je počelo prostituiranje vikinške mitologije.violator wrote:
To je Vegvísir i ima izuzetno pozitivno znacenje. Rijec je o islandskom simbolu za zastitu (runski kompas - u njemu se nalaze cetiri rune Algiz, Thurisaz, Gebo i Mannaz).
Guest- Guest
ok. sve sam izmislio.Galina wrote:pa značajan odljev je počeo kad se otvorilo tržište rada, 2013., i na dalje se intenziviralo, jelebenica wrote:onda nije. u zadnjih 20 godina nije nestalo pola milje ljudi nego u zadnje 3. ok. i nije im se pričalo: ima tko hoće...ako ti se ne sviđa seli. tko te drži.Galina wrote:pa i nije baš....koliko je ono ljudi otišlo iz HR u zadnje 3-4 godine?ebenica wrote:taj narativ je ispraznio rh u zadnjih 20 godina. ako si tu automatski ti je sve super i koji se kurac buniš. ako se buniš automatski si antihrvatski element i seli negdje drugdje.MDMiridije wrote: imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
znači, idu....
Guest- Guest
kretenčino maloumna, nemreš po nekom pljuvati, jebat mu mater i onda izjaviti da ti se ne tipka s istim.ebenica wrote:jel su tebi dali neku planinarsku dozvolu u njemačkoj? pa daj mi se skini s kurca jebote. glup si i dosadan k'o kurac, k'o da gledam boju na zidu kak apšisa s svremenom.veber wrote:debilček, ako si prije 45 dana tankirao, znači da ti ne treba auto niti da cijena goriva utječe na tvoj život.ebenica wrote:naravno da nije stvar u računu, prije 45 dana je bio 10 kn. broji lipe. ne brinem ja o jadnim ukrajincima jebe mi se za njih, to sam rekao tisuću puta, kak si ti zaključio da me briga za iste?veber wrote:nije stvar u slikanju računa.ebenica wrote:e aide odjebi bokte, kaj bih ti ja sad trebao slikat račun s benzinske? koji usrani retard bokte iebo:/veber wrote:koji kurac?ebenica wrote:oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
nakon 45 dana njemačko gospodarstvo u predkomatoznom stanju. rusi šute i rade, budale snimaju i seru.
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
vama četnicima je po defaultu lagati.
taj kurac.
Cijena goriva
stvar je u laganju.
ali to vama krivoslavcima ide.
ako je netko retard, to si ti.
i alter tvoj ego koji "brine" o jadnim ukrajincima. navijajući za naci ruse.
debilček, odjebi.
govorenje istine nije navijanje, ignoriranje istine je navijanje.
i niti prije 45 dana nije bio 10kn.
bitno je lagati o brojevima.
i rusija je mirotvorac.
po ukrajini samo gradi i sadi.
samo mrska ti us fejka fotke i onda ispada da rusi rokaju samo po civilnim ciljevima.
a, svi znamo da to nije tako već da samo rusi sade cvijeće.
da tankao sam prije mjesec dana, pa jebem ti mater dosadnu
ti si glup, dosadan, zamoran, lažljiv.
sklon si istom spolu, a nemaš snage to reći majci.
onda svoje frustracije riješavaš na opskurnom forumu.
stalno upadajući u oksimoronske izjave.
inače mater mi je mrtva već 25 godina pa uz gej sklonosti ne vidim čemu nekrofilija s kosturom.
ali očito je to tvoj dobri kućni odgoj i nesebičnost i altruizam.
veber-
2014-12-30
anyway što se tiče rata... osim što je mariopol uskoro gotovo, najbolje je da se vojnici predaju kada nemaju više projektila, i onda se razmjene sa ruskim zarobljenicima.. dobro će doći kasnije za ratovanje.
što se tiče ostatka fronte, nula bodova.. zadnjih dva-tri dana sam se nagledao nekih snimki uništenih ruskih kolona i jednog velikog skladišta( nešto ukrainskih gubitaka) , ali danas gotovo ništa.. čak niti sa ruske strane..
inače rusi dovlače nešto vojske tamo, međutim .. nema od toga ništa..
neki pričaju o 100 000 ukrainskih vojnika u "budućem kotlu". nema šanse. vjerojatno je 30 000 unutar toga kotla, i možda 30 000 u rezervi - na pravcima ruskog potencijalnog proboja.. s obzirom kako su se mučili sa par tisuća azovaca u Mariopolu..
plus ukraincima se ne isplati držati tolike ogromne snage tamo , jer ogromna vojska zahtjeva ogromnu logistiku.. sve to treba hraniti, snabdjevati gorivom, medicinskom opremom, hranom, streljivom, vodom, i ukrainska logistika je načeta (kao i ruska)..
pitanje je da li će rusi uopće pokušati, osobno mislim da neće pokušati ništa, jer većina njihovih pokušaja je završila sa velikim gubicima.. ako bi i osvojili nešto(izjum) bilo je gadno ratovanje ...
svest će sve na brutalno artiljerijsko prženje, naravno imaju i ukrainci odgovora.. e da što se tiče modernih artiljerijskih okršaja, nije sve samo "tko ima više topova" nego tko ih bolje koristi.. iskreno mislim da su ukrainci tu i u prednosti, radi toga što očito bolje nadziru stanje na terenu... a čitao sam neke rasprave, da u artiljerijskim okršajima, često svaka minuta zna biti kritična.. itd
što se tiče ostatka fronte, nula bodova.. zadnjih dva-tri dana sam se nagledao nekih snimki uništenih ruskih kolona i jednog velikog skladišta( nešto ukrainskih gubitaka) , ali danas gotovo ništa.. čak niti sa ruske strane..
inače rusi dovlače nešto vojske tamo, međutim .. nema od toga ništa..
neki pričaju o 100 000 ukrainskih vojnika u "budućem kotlu". nema šanse. vjerojatno je 30 000 unutar toga kotla, i možda 30 000 u rezervi - na pravcima ruskog potencijalnog proboja.. s obzirom kako su se mučili sa par tisuća azovaca u Mariopolu..
plus ukraincima se ne isplati držati tolike ogromne snage tamo , jer ogromna vojska zahtjeva ogromnu logistiku.. sve to treba hraniti, snabdjevati gorivom, medicinskom opremom, hranom, streljivom, vodom, i ukrainska logistika je načeta (kao i ruska)..
pitanje je da li će rusi uopće pokušati, osobno mislim da neće pokušati ništa, jer većina njihovih pokušaja je završila sa velikim gubicima.. ako bi i osvojili nešto(izjum) bilo je gadno ratovanje ...
svest će sve na brutalno artiljerijsko prženje, naravno imaju i ukrainci odgovora.. e da što se tiče modernih artiljerijskih okršaja, nije sve samo "tko ima više topova" nego tko ih bolje koristi.. iskreno mislim da su ukrainci tu i u prednosti, radi toga što očito bolje nadziru stanje na terenu... a čitao sam neke rasprave, da u artiljerijskim okršajima, često svaka minuta zna biti kritična.. itd
ok,i sam možeš pročitati,ali ok...voliš se praviti Tošo, jelebenica wrote:nemam pojma. jel to neka službena jedinica ruske vojske? službeno znakovlje neke jedinice?Galina wrote:a jel znaš kaj je ovo?ebenica wrote:znam ja kaj je to pinky, ali pravi sektor kojiam ovi pripadaju nema nikakve veze sa vikinškom mitologijom. ali imaju sa okultnim iz ww2 kad je počelo prostituiranje vikinške mitologije.violator wrote:
dakle, to su proruske separatističke paravojne postrojbe samoproglašene Donjecke Narodne Republike i Luganske Narodne Republike
i na ramenu Totenkopf
službeno znakovlje neke jedinice?
aha
Last edited by Galina on 12/4/2022, 15:34; edited 1 time in total
nemreš pratit neki najnormalniji tok događaja? kvotaš postove koje ja napišem nekom drugom, ne tebi. di si ti došao da smo ja i ti u nekom razgovoru i da sam se ja obratio tebi?veber wrote:kretenčino maloumna, nemreš po nekom pljuvati, jebat mu mater i onda izjaviti da ti se ne tipka s istim.ebenica wrote:jel su tebi dali neku planinarsku dozvolu u njemačkoj? pa daj mi se skini s kurca jebote. glup si i dosadan k'o kurac, k'o da gledam boju na zidu kak apšisa s svremenom.veber wrote:debilček, ako si prije 45 dana tankirao, znači da ti ne treba auto niti da cijena goriva utječe na tvoj život.ebenica wrote:naravno da nije stvar u računu, prije 45 dana je bio 10 kn. broji lipe. ne brinem ja o jadnim ukrajincima jebe mi se za njih, to sam rekao tisuću puta, kak si ti zaključio da me briga za iste?veber wrote:nije stvar u slikanju računa.ebenica wrote:e aide odjebi bokte, kaj bih ti ja sad trebao slikat račun s benzinske? koji usrani retard bokte iebo:/veber wrote:koji kurac?ebenica wrote:oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
nakon 45 dana njemačko gospodarstvo u predkomatoznom stanju. rusi šute i rade, budale snimaju i seru.
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
vama četnicima je po defaultu lagati.
taj kurac.
Cijena goriva
stvar je u laganju.
ali to vama krivoslavcima ide.
ako je netko retard, to si ti.
i alter tvoj ego koji "brine" o jadnim ukrajincima. navijajući za naci ruse.
debilček, odjebi.
govorenje istine nije navijanje, ignoriranje istine je navijanje.
i niti prije 45 dana nije bio 10kn.
bitno je lagati o brojevima.
i rusija je mirotvorac.
po ukrajini samo gradi i sadi.
samo mrska ti us fejka fotke i onda ispada da rusi rokaju samo po civilnim ciljevima.
a, svi znamo da to nije tako već da samo rusi sade cvijeće.
da tankao sam prije mjesec dana, pa jebem ti mater dosadnu
ti si glup, dosadan, zamoran, lažljiv.
sklon si istom spolu, a nemaš snage to reći majci.
onda svoje frustracije riješavaš na opskurnom forumu.
stalno upadajući u oksimoronske izjave.
inače mater mi je mrtva već 25 godina pa uz gej sklonosti ne vidim čemu nekrofilija s kosturom.
ali očito je to tvoj dobri kućni odgoj i nesebičnost i altruizam.
meni si dosadan, to sam ti rekao tisuću puta, dosadan si zato kaj nemreš pratit ni tijek događaja niti tok riječi. usporen si.
jebem ti mater je figurativno, čak i da je živa ne bih je stvarno jebao jer ja jebem samo kad nekog volim. koitus je samo iz ljubavi.
Guest- Guest
kaj nije jasno? jel to službeno znakovlje neke jedinice? ako nije onda je njegova osobna stvar, nacista ima svuda. kad nacisti postanu dio službenih vlasti tad to postane nešto drugačije. i ponovo: jel to znakovlje neke jedinice za koju nisam upućen? jel se ta jedinica zove ss totenkopf? jel svi pripadnici iste to imaju na ramenu?Galina wrote:a jel znaš kaj je ovo?ebenica wrote:znam ja kaj je to pinky, ali pravi sektor kojiam ovi pripadaju nema nikakve veze sa vikinškom mitologijom. ali imaju sa okultnim iz ww2 kad je počelo prostituiranje vikinške mitologije.violator wrote:
Guest- Guest
ukratko rusija je imala toliko gadne gubitke(te vojske kod kijeva) i toliko izgubila tehnike(ekipa priča o ruskim skladištima iz sovjetskog saveza, za +90% toga ne možeš uopće upaliti motor i trebaju mjeseci i mjeseci intezivnih popravaka, zatim modernizacija i obuka) , te imaju problem sa popunom.. gledao sam videa (sa ruske strane) gdje po donjecku mobiliziraju bilo kakvog muškarca za ratovanje, neke moraju čak i mlatiti pendrecima i šalju ih u vojne marice, ekipa 0 motivacije...
naravno ako bi imao manju vojsku koja bi imala high tech opremu i taktiku, onda bi se moglo raditi čuda, međutim rusi nemaju niti to.. spržili su većinu pametnog oružja , čak i dronova, ako ste primjetili sve je manje RU snimki gdje dronovima uništavaju ukraince, jer ukrainci su im već do sada uništili većinu dronova... a dronove ne mogu tek tako nadomjestiti , jer hrpa komponeti za proizvodnju je zapadna..
avioni im idu u niskom letu da ostvare pogodak, a onda su u dometu UKR SAM sustava niskog dometa.. ispucali su i većinu pametnih bombi i projektila.. svaka pametna bomba iz aviona koja se baci košta par desetaka tisuća $, s ozbirom da je ruska realna prosječna plaća 500€ pa ti računaj...
naravno ako bi imao manju vojsku koja bi imala high tech opremu i taktiku, onda bi se moglo raditi čuda, međutim rusi nemaju niti to.. spržili su većinu pametnog oružja , čak i dronova, ako ste primjetili sve je manje RU snimki gdje dronovima uništavaju ukraince, jer ukrainci su im već do sada uništili većinu dronova... a dronove ne mogu tek tako nadomjestiti , jer hrpa komponeti za proizvodnju je zapadna..
avioni im idu u niskom letu da ostvare pogodak, a onda su u dometu UKR SAM sustava niskog dometa.. ispucali su i većinu pametnih bombi i projektila.. svaka pametna bomba iz aviona koja se baci košta par desetaka tisuća $, s ozbirom da je ruska realna prosječna plaća 500€ pa ti računaj...
kaj nije jasno? tebi ništ...ebenica wrote:
kaj nije jasno? jel to službeno znakovlje neke jedinice? ako nije onda je njegova osobna stvar, nacista ima svuda. kad nacisti postanu dio službenih vlasti tad to postane nešto drugačije. i ponovo: jel to znakovlje neke jedinice za koju nisam upućen? jel se ta jedinica zove ss totenkopf? jel svi pripadnici iste to imaju na ramenu?
ako mu se u jedinici dozvoljava takvo znakovlje, znači da se tolerira nacizam
a vi i dalje gnojite o ukronacistima do sutra
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Podsjetimo se kako je prije 48 dana započela 3-dnevna denacifikacija i demilitarizacija Ukrajine:
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
pa ti mi objasni. jedan lik sa jednim znakovljem na ramenu je isto što i službena jedinica sa službenim znakovljem. ok. sad znam. hvala.Galina wrote:kaj nije jasno? tebi ništ...ebenica wrote:
kaj nije jasno? jel to službeno znakovlje neke jedinice? ako nije onda je njegova osobna stvar, nacista ima svuda. kad nacisti postanu dio službenih vlasti tad to postane nešto drugačije. i ponovo: jel to znakovlje neke jedinice za koju nisam upućen? jel se ta jedinica zove ss totenkopf? jel svi pripadnici iste to imaju na ramenu?
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:................
ti pratiš ove gluposti, jel ovo novo ili staro?
Guest- Guest
Ruski predsjednik Vladimir Putin inzistirao je u utorak na press konferenciji koju je održao sa svojim bjeloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom da "specijalna vojna operacija", kako on službeno naziva invaziju na Ukrajinu, protječe "ritmično i mirno, uz minimizaciju gubitaka".
- Kada je riječ o tijeku operacije, čujem pitanja "može li to brže?". Može. Ali to ovisi o intenzitetu borbene operacije, a intenzitet borbenih djelovanja je, nažalost, povezan s gubicima, izjavio je Putin.
- Naš je zadatak ostvariti, postići sve ciljeve, kako bi se minimizirali gubici. Radit ćemo ritmično, mirno i po planu koji je prvotno bio predložio Glavni stožer, istaknuo je Putin.
Ruski predsjednik tvrdi da svi ruski vojnici i časnici koji sudjeluju u operaciji u Ukrajini zapravo štite Rusiju, a pritom je rekao da nema potrebe ponavljati se navodeći da je cilj djelovanja u pojedinim dijelovima Ukrajine bio izvesti napad i uništiti vojnu infrastrukturu.
Pozorno pratim diskusije koje se odvijaju u našem društvu u inozemstvu. Nište ne trebamo skrivati od javnosti, ali valja objektivno pratiti borbena djelovanja, izjavio je.
- Zapad ne razumije da poteškoće samo dovode do ujedinjavanja ruskog naroda. Oni su silno htjeli da se sve što se odvija odrazi na unutrašnje političke procese u Rusiji, ali oni uvijek pogrešno procijene, ne shvaćajući da se ruski narod u teškim uvjetima uvijek ujedinjuje. Vidjet će oni još to. A kod njih su problemi, pak, neizbježni, ustvrdio je Putin priznajući da su sankcije Rusiji ipak stvorile probleme.
- Da, u pojedinim sektorima neće biti lako, ali izborit ćemo se s tim poteškoćama, poručio je.
- Kao što znate, ja nemam generalski čin, nemam nikakve vojne činove, ali vjerno služim svome narodu, zaključio je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa rusi i jesu nacisti u pravom smislu riječi... i to su bili prije nego je to hitler postao... većeg ljudskog ološa od rusa nema... samo tog pojedinci ili nisu svjesni ili su toksični pa ne žele toga biti svjesni...Galina wrote:kaj nije jasno? tebi ništ...ebenica wrote:
2015-08-08
Noor and Šandor Winnetou like this post
- Kao što znate, ja nemam generalski čin, nemam nikakve vojne činove, ali vjerno služim svome narodu, zaključio je.
Putin priznao da bi invazija na Ukrajinu mogla ići brže: ‘Plan je osmislio Glavni stožer, ja nemam nikakav vojni čin‘
Putin priznao da bi invazija na Ukrajinu mogla ići brže: ‘Plan je osmislio Glavni stožer, ja nemam nikakav vojni čin‘
2014-04-11
Inace eno njemacka ministrica vanjskih poslova jasno & glasno istakla da sve zemlje koje razmisljaju o pristupanju EU ce morati uskladiti vanjsku politiku prema vanjskoj politici EU i prije pristupanja uniji. To se odnosi i na sankcije. Pogotovo je istakla tu Srbiju.
Guest- Guest
Uz sport, služenje vojnog roka u Dagestanu je najbolji način društvenog uspona, tako da pojedine obitelji ročnika čak daju mito kako bi njihovi sinovi bili primljeni u vojsku. U ožujku su dagestanski vojni uredi počeli aktivno regrutirati vojnike po ugovoru za sudjelovanje u "specijalnoj operaciji". Ponuđena im je plaća od 177 tisuća rubalja za običnog vojnika do 215 tisuća za zastavnika, dok je prosječna plaća u Dagestanu nešto viša od 32 tisuće rubalja, a stopa nezaposlenosti u 2021. bila je veća od 15 posto (a u cijeloj Rusiji nešto više od četiri posto).
Ali, zato su od prvih dana invazije na Ukrajinu dagestanskim obiteljima počele dolaziti vijesti o pogibijama njihovih vojnika. Samo u dvije osmrtnice objavljene u listu Černovik 11. i 18. ožujka navedeno je 35 osoba, a na neslužbenim popisima, koji su sastavljeni na temelju izvješća u medijima i na društvenim mrežama, već se nalazi više od stotinu imena vojnika iz Dagestana koji su poginuli u Ukrajini. Prema ovom pokazatelju, Dagestan, među svim nacionalnim republikama, daleko predvodi čak i ispred Burjatije, koja je na drugom mjestu po broju poginulih, proporcionalno broju stanovnika.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/dok-se-svi-uzasavaju-rata-i-pogibelji-koju-nosi-jedan-narod-placa-mito-da-bi-isao-ratovati-u-ukrajinu-ovo-su-ljudi-kojima-je-vojska-najveca-sansa-za-napredak-1183686
Ali, zato su od prvih dana invazije na Ukrajinu dagestanskim obiteljima počele dolaziti vijesti o pogibijama njihovih vojnika. Samo u dvije osmrtnice objavljene u listu Černovik 11. i 18. ožujka navedeno je 35 osoba, a na neslužbenim popisima, koji su sastavljeni na temelju izvješća u medijima i na društvenim mrežama, već se nalazi više od stotinu imena vojnika iz Dagestana koji su poginuli u Ukrajini. Prema ovom pokazatelju, Dagestan, među svim nacionalnim republikama, daleko predvodi čak i ispred Burjatije, koja je na drugom mjestu po broju poginulih, proporcionalno broju stanovnika.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/dok-se-svi-uzasavaju-rata-i-pogibelji-koju-nosi-jedan-narod-placa-mito-da-bi-isao-ratovati-u-ukrajinu-ovo-su-ljudi-kojima-je-vojska-najveca-sansa-za-napredak-1183686
2014-04-11
bilo bi logičnije da se srbiju preventivno a recipročno izbombardira, bar onoliko koliko je izbombardirana i ukrajina... koliko je ukrajina opasna za rusiju srbija je dvostruko opasnija za europu...MDMiridije wrote:Inace eno njemacka ministrica vanjskih poslova jasno & glasno istakla da sve zemlje koje razmisljaju o pristupanju EU ce morati uskladiti vanjsku politiku prema vanjskoj politici EU i prije pristupanja uniji. To se odnosi i na sankcije. Pogotovo je istakla tu Srbiju.
2015-08-08
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu