ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 5/4/2022, 12:22

Noor wrote:nekoga je krađa koštala glave....
koji kreten

Ovo je opskrbni Tos -1. Nosi 24 termobaričke rakete na podvožju tenka T-72.

Očito je bio prazan jer bi inače ovo sve planilo da je bila samo jedna termobarička raketa unutra.

Ovo je opskrbno vozilo za Tos-1 lanser tj bacač a kad im ovo skineš isto problem jer nemaju na čemu dovest te termobaričke rakete do lansirnog Tos-1 nego moraju u kamion pa prekrcaji itd a to je eksplozivno i osjetljivo.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 FPhBlr8XMAQwhtD?format=jpg&name=small

Ovako to izgleda, ima dvije kutije s po dvanajst mjesta dakle sve skupa 24 i to je jedno punjenje bacača Tos-1 koji ima 24 cijevi.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 1280px-TZM-T_of_the_TOS-1A_system_%286%29

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 5/4/2022, 12:31

RayMabus wrote:[

Ovo je opskrbno vozilo za Tos-1 lanser tj bacač a kad im ovo skineš isto problem jer nemaju na čemu dovest te termobaričke rakete do lansirnog Tos-1 nego moraju u kamion pa prekrcaji itd a to je eksplozivno i osjetljivo.

ma komentirala sam donji video, gdje ovaj drži laptop u ruci
nisam tweet mogla odvojiti od ostalog

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/4/2022, 12:33

...problem je naime sto jos neki vjeruju da ce rusija stici do atlantika za deset dana...da ukri lazu..jer rusu ni metak nista ne moze a tenkove im ne moze unistiti ma ni okrznuti ni najsofisticiranija raketa...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/4/2022, 12:34

Noor wrote:
RayMabus wrote:[

ma komentirala sam donji video, gdje ovaj drži laptop u ruci
nisam tweet mogla odvojiti od ostalog
Sve je ok. Skužija san ja i taj dio s laptopom. Ja san samo izvuka ono šta je meni bitno.

Bez ovoga opskrbnog vozila teško je radit opskrbu do lansera ako je on negdje na blatu il nekom neravnom terenu a to tamo ta fronta upravo jest.

Ako nemaš opskrbno vozilo za njega onda nemaš čime dovuć termobaričke rakete.

To je njima inače dio nuklearno biološko kemijske obrane ( il napada, zavisno kako oni to tamo u ruskoj vojsci zovu ) jer su ovo termobaričke rakete a ne obične.

--

Evo prijevod za tu priču s laptopom :

Prema tome, ubijeni ruski vojnik je svojim pancirkom prenio opljačkano Mac računalo (zamijenio je metalnu ploču).

Last edited by RayMabus on 5/4/2022, 12:37; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/4/2022, 12:36

kad ce ukri prestati sami sebe ubijati i napadati

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2353578&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 5/4/2022, 12:42

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 5/4/2022, 12:46

AssadNaPodmornici wrote:, ukraincima je najbolje da ne gomilaju velike snage na istoku, drže u obrani raspršene te snage na područjima gdje rusi misle napredovati, i onda im rade zasjede sa SAM sustavima, ATGM sustavima, te kombinacija teška artiljerija + dronovi. tu i tamo u manje kontra naapde idu manje čete koje unište par vozila u pozadini i povuku se(tako se brutalno ruši moral i logistika).

eh sada za kontra napade nakon eventualnog ruskog iscrpljivanja(kao bitka kod kurska, mariopol je stlajingrad, a bitka za kijev =bitka za moskvu) , ne znam koliko Ukrainci imaju resursa za opsežne kontrapade, jer ipak Rusi imaju tonu artiljerije i ostaloga.. međutim čitao sam neke taktičke analize kako bi manje jedinice mogle recimo oslobađati Kerson i regiju.

Stiže 800 tenkova i 80tak aviona iz istočne europe. Idealno da se opremi rezerva.

To će biti operativno do ljeta, na ljeto bi Ukri mogli u žestoku kontru. Rusi će biti potpuno iscrpljeni.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Noor 5/4/2022, 12:46

vuksadinare wrote:kad ce ukri prestati sami sebe ubijati i napadati

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2353578&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Dušična kiselina iritira sluznicu i kožu. Stvara jake opekline kože s mjehurima i duboka oštećenja tkiva. Koža postaje žuta. Kod dulje ekspozicije dolazi i do oštećenja zubi. Ako kapljice dušične kiseline prodru u oko, dolazi do oštećenja ili čak gubitka vida. Ako dođe u prabavni trakt, dolazi do teških oštećenja jednjaka, želuca i crijeva. Inhalacijom para, dolazi do oštećenja pluća, a kod velikih koncentracija, i edema pluća.

https://preventa.hr/zastita-na-radu-upit/zastita-na-radu-u-zdravstvu-dusicna-kiselina

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2022, 12:48

Inace oni switchbladeovi. Nije 100 dronova nego 100 paketa sa jedinicom lansirnom. Svaka jedinica = 10 dronova u paketu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/4/2022, 12:50

RayMabus wrote:10 Ka-52 'Alligator' attack helicopter: (1, destroyed) (2, destroyed) (3, destroyed) (4 and 5, destroyed by Bayraktar TB2 and artillery) (6, destroyed) (7, destroyed) (8, damaged) (9, damaged and abandoned) (10, damaged and captured)

https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 FNq8xqyXwAUbK-J?format=png
Jbte izgubili su 10 Ka-52 u misec dana.

Mornarica će poludit. Imaju oni tri tipa jurišnih helikoptera a ovi je najskuplji a ima dva propelera tako da ima jak uzgon iznad površine.

Jugoslavija je imala te Kamove stacionirane ode u Divuljama kraj Trogira i oni su bili protupodmornički. Ima gori u Beogradu u muzeju avijacije izložen najmanje jedan primjerak tih JRM Kamova za protupodmorničku borbu.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 113226_69438593_JRM_Kamov_Ka-25

Ovi Ka-52 su jurišni helikopteri al samo on mornarici paše jer ima dva rotora i jači uzgon jer vodena površina nije statična nego biži voda i onda je teže dole napravit taj podtlak tj da dobiješ uzgon i onda ima dvi ove propele da bude jači.

Last edited by RayMabus on 5/4/2022, 12:53; edited 2 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/4/2022, 12:52

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:, ukraincima je najbolje da ne gomilaju velike snage na istoku, drže u obrani raspršene te snage na područjima gdje rusi misle napredovati, i onda im rade zasjede sa SAM sustavima, ATGM sustavima, te kombinacija teška artiljerija + dronovi. tu i tamo u manje kontra naapde idu manje čete koje unište par vozila u pozadini i povuku se(tako se brutalno ruši moral i logistika).

eh sada za kontra napade nakon eventualnog ruskog iscrpljivanja(kao bitka kod kurska, mariopol je stlajingrad, a bitka za kijev =bitka za moskvu) , ne znam koliko Ukrainci imaju resursa za opsežne kontrapade, jer ipak Rusi imaju tonu artiljerije i ostaloga.. međutim čitao sam neke taktičke analize kako bi manje jedinice mogle recimo oslobađati Kerson i regiju.

Stiže 800 tenkova i 80tak aviona iz istočne europe. Idealno da se opremi rezerva.

To će biti operativno do ljeta, na ljeto bi Ukri mogli u žestoku kontru. Rusi će biti potpuno iscrpljeni.
trebaju Ukraincima SAM sustavi srednjeg dometa da imaju "kišobran" pri ofenzivnim operacijama, te sustavi da mogu obarati ruske dronove - dobra stvar što ruskih dronova je sve manje i malo im država svijeta ih želi prodati, ili djelove za njih(čipove, senzore itd).

2018-06-14

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/4/2022, 13:03

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
AlfaOmega wrote:Rusi napreduju ka mjestu Barvinkove.
navodno baš i ne napreduju, izašao video gdje su Ruska vozila (tenkovi i ekipa) baš uništavani prilikom pokušaja proboja prema tom mjestu. budme kasnije stavio

Švabe su brže napredovale kod Kurska...

Kad se ovi iscrpe, sljedi žestoka Ukrajinska kontraofenziva...

evo navodno "friško spaljena" ruska tehnika pri pokušaju proboja kod sela Barvinkove (južno od Izjuma kojeg su Rusi osvojili nakon mjesec dana brutalnih borbi)
naravno bilo bi lijepo da ovo neko od analitičara potvrdi da je "geolokacija" zaista to selo, i da je video "frišak".. ako tko nađe na nešto tako po forumima neka slobodno sharea link

budu li ovako morali krvariti za svakih par km osvojenog prostora, a imaju realno osvojiti 150 km zračne linije da bi samo okružili ukraince(a vidimo da okružena vojska na primjeru Mariopola se može mlatiti tjednima i tjednia) neće daleko dogurati..(plus taj obruč bi bio veoma tanak) jučer sam pisao da su Rusi pri kraju što se tiče mobilizacijskih potencijala. osim ako ne proglase ratno stanje i krenu u totalnu mobilizaciju topovskog mesa,

Ukrainci za to vrijeme kako si i rekao poviše, trebaju graditi "rezervne" armije, sa novim oružjem što će dobiti od zapada.

e što se tiče kako Rusi i Ukrainci stoje sa ljudskim resursima, i potencijalne procjene gubitaka na obje strane, pogledajte ovaj video(izašao sinoć već ima skoro pola milijuna pregleda). Inače general Binkov je Hrvat :)

2018-06-14

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2022, 13:05

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Tebi stvarno treba opaliti dva samara da se resetiras. Evo ja bi to rado napravio i to mukte. Jesi ti luda kucka ili si pobenavila uslijed covid propagande. N fotka je kreirana tada to je datum jer su fotku editirali onim kvadraticima i to je datum i vrijeme. Od kada je fotka originalna to nitko nezna jer su nazi neoconsi iz CIA izbrisali skoro sve podatke iz fotke a morali su ostavizi da to bude dokaz da je fotka nastala na dan koji oni tvrde. Buduci lazu ko svi smrdlji i neocons nazi sljam izbrisali su podatke. I sada tim smrdljivim usa psihopatama nitko vise ne vjeruje odim tebe i vas nekoliko jebenih idiota.
ako su ih 4.4. editirali kvadratićima i taj datum si ti našao, pa u čemu je onda problem? koji bi trebao biti?
nisi gledao satelitske snimke? tamo se protekom vremena pojavljuju razni datumi

https://vp.nyt.com/video/2022/04/04/99816_1_4-bucha-gif_wg_720p.mp4

https://static01.nyt.com/images/2022/04/04/video/04vid-bucha-split/04vid-bucha-split-jumbo.jpg?quality=75&auto=webp

i odakle tebi da ja nešto tvrdim? čitam, gledam i razmišljam logički na osnovu viđenog...i kažem da je satelitom potvrđeno da su tijela ležala i danima prije, što znači da pokolj nije bio 31.3., bio je ranije, ali je BIO. tko je počinio, tek će se doznati...i to ako.

(...)Slike prikazuju tamne objekte slične veličine ljudskom tijelu koji se pojavljuju u Yablonskoj ulici između 9. ožujka i 11. ožujka. (...)

https://www.nytimes.com/2022/04/04/world/europe/bucha-ukraine-bodies.html?smtyp=cur&smid=tw-nytimes

imaš MAXAR-ove snimke, valjda i one lažu
tko je u to vrijeme bio u Buchi...Rusi ili Azov?

a glede šamaranja, tu sam ti blizu, ako baš želiš

Da te još malo zašamaram. Jel se itko zapitao kakvo je vrijeme od 1. 04. bilo u Buchi? Nije. A vidiš ja jesam se zapitao. Jesam zločest jelda? I imam dijaboličan um svašta meni padne na pamet. I vidi sve ove dane od 1.04. iznad Buche je oblačno i pada kiša što znaći da satelit nije na nikakav način mogao snimiti tu fotku tog dana. Eto lumeni pa sad vi mućkajte ganglijama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/4/2022, 13:05

Nema baš toliko tih tenkova ako se misli na T-72 da im ove države bivšeg varšavskog saveza šta imaju daju. A ne mogu ni oni dat svoje ako nemaju neku zamjenu za iste. A i neki tenkovi tu na papiru su u osnovi neka rezerva za dijelove a nisu operativni jer ipak je to još od SSSR-a.

A i zarobili su 170 tenkova T-72 i ove neke novije modele na sličnoj osnovi al nevezano uz to moraju prvu riješiti zaštitu iz zraka jer bez toga sve pada u vodu.

Vidi te iz zraka ako negdi gomilaš ta vozila i onda te lupi raketom i gotova priča pa onda bez PZO srednjeg dometa bolje niti ne pokušavat se masovno koncentirat tenkovima i drugim oklopnim i ostalim vozilima negdje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/4/2022, 13:12

RayMabus wrote:Nema baš toliko tih tenkova ako se misli na T-72 da im ove države bivšeg varšavskog saveza šta imaju daju. A ne mogu ni oni dat svoje ako nemaju neku zamjenu za iste. A i neki tenkovi tu na papiru su u osnovi neka rezerva za dijelove a nisu operativni jer ipak je to još od SSSR-a.

A i zarobili su 170 tenkova T-72 i ove neke novije modele na sličnoj osnovi al nevezano uz to moraju prvu riješiti zaštitu iz zraka jer bez toga sve pada u vodu.

Vidi te iz zraka ako negdi gomilaš ta vozila i onda te lupi raketom i gotova priča pa onda bez PZO srednjeg dometa bolje niti ne pokušavat se masovno koncentirat tenkovima i drugim oklopnim i ostalim vozilima negdje.

da slažem se. osim toga, imaju i rusi dronove(manje nego ukrainci) i mogu uz pomoć njih locirati recimo ukrainsko napredovanje i onda zasuti kolonu artiljerom, a ako šta rusi imaju na bacanje imaju artiljerije.. (pa na isti način su ukrainci uništavali ruse kod kijeva, krahiva, itd).

ukrainci će vjerojatno ići u ofenzivne operacije manjim jedinicama, manje motoriziranim, raspršenim, isred  njih će ići dronovi, izviđački, samoubilački, iza njih mobilna artiljerija i SAM kišobran srednjeg dometa.. diverzanti se ubacuju u pozadinu i miniraju ceste i rade zasjede(tako su radili do sada)

i ovo je dovoljno, jer rusi osvojeni jug neće moći braniti ne sa više od par desetaka tisuća vojnika, tu je puno rupa u obrani.. a switchblade dronovi, + izviđačka ekipa + artiljerija mogu uništiti utvrđene ruske pozicije

Last edited by AssadNaPodmornici on 5/4/2022, 13:13; edited 1 time in total

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 5/4/2022, 13:13

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:
Tebi stvarno treba opaliti dva samara da se resetiras. Evo ja bi to rado napravio i to mukte. Jesi ti luda kucka ili si pobenavila uslijed covid propagande. N fotka je kreirana tada to je datum jer su fotku editirali onim kvadraticima i to je datum i vrijeme. Od kada je fotka originalna to nitko nezna jer su nazi neoconsi iz CIA izbrisali skoro sve podatke iz fotke a morali su ostavizi da to bude dokaz da je fotka nastala na dan koji oni tvrde. Buduci lazu ko svi smrdlji i neocons nazi sljam izbrisali su podatke. I sada tim smrdljivim usa psihopatama nitko vise ne vjeruje odim tebe i vas nekoliko jebenih idiota.
ako su ih 4.4. editirali kvadratićima i taj datum si ti našao, pa u čemu je onda problem? koji bi trebao biti?

https://static01.nyt.com/images/2022/04/04/video/04vid-bucha-split/04vid-bucha-split-jumbo.jpg?quality=75&auto=webp

i odakle tebi da ja nešto tvrdim? čitam, gledam i razmišljam logički na osnovu viđenog...i kažem da je satelitom potvrđeno da su tijela ležala i danima prije, što znači da pokolj nije bio 31.3., bio je ranije, ali je BIO. tko je počinio, tek će se doznati...i to ako.

(...)Slike prikazuju tamne objekte slične veličine ljudskom tijelu koji se pojavljuju u Yablonskoj ulici između 9. ožujka i 11. ožujka. (...)

https://www.nytimes.com/2022/04/04/world/europe/bucha-ukraine-bodies.html?smtyp=cur&smid=tw-nytimes

Da te još malo zašamaram. Jel se itko zapitao kakvo je vrijeme od 1. 04. bilo u Buchi? Nije. A vidiš ja jesam se zapitao. Jesam zločest jelda? I imam dijaboličan um svašta meni padne na pamet. I vidi sve ove dane od 1.04. iznad Buche je oblačno i pada kiša što znaći da satelit nije na nikakav način mogao snimiti tu fotku tog dana. Eto lumeni pa sad vi mućkajte ganglijama.
sad ću ja tebe, jer sam zločestija izgleda...

koliko vidiš, od 13.3.-25.3. je bilo bez kiše i oblaka...a tako je bilo i 28.3.
ajd sad ti mućkaj glavom...nije da ne znaš

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 History_simple?look=KILOMETER_PER_HOUR%2CCELSIUS%2CMILLIMETER&apikey=5838a18e295d&temperature=C&windspeed=kmh&precipitationamount=mm&winddirection=3char&city=Bucha&iso2=ua&lat=50.5434&lon=30

https://www.meteoblue.com/en/weather/historyclimate/weatherarchive/bucha_ukraine_711350

It's So Good To Be Bad :D

Last edited by Noor on 5/4/2022, 13:20; edited 1 time in total

2017-10-06

Šandor Winnetou and niels like this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 5/4/2022, 13:14

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
AlfaOmega wrote:Rusi napreduju ka mjestu Barvinkove.
navodno baš i ne napreduju, izašao video gdje su Ruska vozila (tenkovi i ekipa) baš uništavani prilikom pokušaja proboja prema tom mjestu. budme kasnije stavio

Švabe su brže napredovale kod Kurska...

Kad se ovi iscrpe, sljedi žestoka Ukrajinska kontraofenziva...

evo navodno "friško spaljena" ruska tehnika pri pokušaju proboja kod sela Barvinkove (južno od Izjuma kojeg su Rusi osvojili nakon mjesec dana brutalnih borbi)
naravno bilo bi lijepo da ovo neko od analitičara potvrdi da je "geolokacija" zaista to selo, i da je video "frišak".. ako tko nađe na nešto tako po forumima neka slobodno sharea link

budu li ovako morali krvariti za svakih par km osvojenog prostora, a imaju realno osvojiti 150 km zračne linije da bi samo okružili ukraince(a vidimo da okružena vojska na primjeru Mariopola se može mlatiti tjednima i tjednia) neće daleko dogurati..(plus taj obruč bi bio veoma tanak) jučer sam pisao da su Rusi pri kraju što se tiče mobilizacijskih potencijala. osim ako ne proglase ratno stanje i krenu u totalnu mobilizaciju topovskog mesa,

Ukrainci za to vrijeme kako si i rekao poviše, trebaju graditi "rezervne" armije, sa novim oružjem što će dobiti od zapada.

e što se tiče kako Rusi i Ukrainci stoje sa ljudskim resursima, i potencijalne procjene gubitaka na obje strane, pogledajte ovaj video(izašao sinoć već ima skoro pola milijuna pregleda). Inače general Binkov je Hrvat :)

Nikakvog okruživanja neće biti, nemaju snage niti vještine tako nešto izvesti, to su fantazije putinoljubaca, nego će doslovno krvariti za svaki metar. 

U pubo boljim uvjetima za sebe nisu uspjeli okružiti Kijev.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/4/2022, 13:20

AssadNaPodmornici wrote:

Ja mislija to neki general na terenu a on Kermita uvalija. Jebo te Kermit. lol!

Ovi dečki snimaju mini dokumentarce koje na YouTubeu gledaju milijuni ljudi. Ispričali su nam kako im to uspijeva

Boško, Marko i Saša su trojica Zagrepčana koji stoje iza YouTube kanala Binkov’s Battlegrounds

https://www.telegram.hr/biznis-tech/ova-tri-decka-snimaju-mini-dokumetarce-koje-na-youtubeu-gledaju-milijuni-ljudi-ispricali-su-nam-kako-im-to-uspijeva/

Baš san se zamislija koji je to sad general Binkov tamo. king lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2022, 13:23

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:

sad ću ja tebe, jer sam zločestija izgleda...

koliko vidiš, od 13.3.-25.3. je bilo bez kiše i oblaka...a tako je bilo i 28.3.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 History_simple?look=KILOMETER_PER_HOUR%2CCELSIUS%2CMILLIMETER&apikey=5838a18e295d&temperature=C&windspeed=kmh&precipitationamount=mm&winddirection=3char&city=Bucha&iso2=ua&lat=50.5434&lon=30

https://www.meteoblue.com/en/weather/historyclimate/weatherarchive/bucha_ukraine_711350

It's So Good To Be Bad :D

Pa sad si si zabila autogol. Jel ti znaš čitati te dijagrame koje si stavila? Ono sivo su ti oblaci znači nikako taj satelit ni bilo koji drugi nije mogao tog dana snimiti teren. Nikako. Pogledaj dijagram ponovo.

Clouds (grey background) and clear sky (yellow background). The darker the grey background, the more dense is the cloud cover

Mozeš ti biti zločesta ali samnom nemaš šanse.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 5/4/2022, 13:25

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:

Čuj ovog kukavelja on bi nekog šamarao :D
Pičketine kao ti se u reali boje svoje sjene ali si zato strašno kurčevit na netu, nema većeg hrabriše od tebe :))!

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Noor 5/4/2022, 13:28

Gnječ wrote:

Pa sad si si zabila autogol. Jel ti znaš čitati te dijagrame koje si stavila? Ono sivo su ti oblaci znači nikako taj satelit ni bilo koji drugi nije mogao tog dana snimiti teren. Nikako. Pogledaj dijagram ponovo.

Clouds (grey background) and clear sky (yellow background). The darker the grey background, the more dense is the cloud cover

Mozeš ti biti zločesta ali samnom nemaš šanse.

nikakav autogol, to bi ti samo htio...
pa pogledaj sunčane dane, bez sivog....samo žuto, odnosno sunčano (vedro)...
od 13.3. do 25.3. u kontinuitetu...i onda 28.3. opet
ako su snimke od 19.3. ....i te kako je teren vidljiv

aj vidi još jednom datume na gifu
to što ti tvrdiš da su snimke fake, to je druga priča

evo ti i od 28.2.

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics