Ruska invazija na Ukrajinu
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ok, fotka kreirana (uslikana) u 23:56?Gnječ wrote:Noor wrote:ebenica wrote:ne razumijem? kak se to na satelitu prevrti unazad par dana? nek onda prevrte kak rusi prolaze kraj toga, kak ih ubijaju, nek prevrte na dan kad su se ta tijela pojavila na toj ulici.Noor wrote:Pa evo, satelitske snimke otkrivaju da su bili tamo u trenutku ruskog povlacenja, a i 10ak dana prije ...ebenica wrote:meni ovo nisu lažni mrtvi, ja se ne bavim retrovizorima i jel netko pomaknuo ruku ili nogu. to mi spada u teorije zavjere. ono kaj ja pretpostavljam je da su ti ljudi izginuli na razne načine jer je rat ali ne na tim mjestima gdje leže nego su na mjesta gdje leže postavljeni kako bi sve izgledalo grotesno do bola. i to bi mi objasnilo zašto ih ovaj gradonačelnik nije vidio u trenutku ruskog povlačenja i zašto je dao euforičnu izjavu.Noor wrote:Satelit valjda ne lažeebenica wrote:danima su ležali? pa kaj ej onda ovom gradonačelniku? jel drogiran? jel bi ti tak noorka, prošla kroz grad, vidjela sve to i onda napravila ovak video selfi? jel bi ti bilo do bilo čega?Noor wrote:autopsije ce dati tocne podatkeebenica wrote:masovne grobnice su vjerojatno s početka okupacije, ljudi stradali u granatiranjima i puškaranjima. ne vjerujem da je riječ o "posmicanjima".Noor wrote:i masovne grobnice su stigli u 2 dana iskopati i napuniti? I postaviti scenu, sminku, rekvizite?ebenica wrote:ovo je nešto fascinantno, gradonačelnik buče u trenutku kad su se rusi povukli, niti jedna jedina riječ o njegovim sugrađanima koji leže po ulicama grada kojem je on gradonačelnik, javlja se ispred neke upravne zgrade, znači da je prošao kroz grad, nevjerojatne emocije nekoga tko je prošao kroz grad (to je 31.3):
ukrajinska vojska je 2 dana kasnije ušla u buču? ili 3 i onda su se pojavile snimke masakra.
jesu ih rusi bar posmicali, da ukri imaju manje posla..ili su i to ukri sami, a da nitko od prezivjelih svjedoka to nije vidio?
za sada se zna da su ležali danima iliti da su rusi sa svojim negiranjem pojeli govno
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/pobijena-sva-ruska-opravdanja-o-masakru-lesevi-likvidiranih-tjednima-su-lezali-na-cesti/
možda mu je lakše jer nigdje nema krvi. toliko tijela a jedne kapi krvi.
A gle, tko kaze da on nije znao za te mrtve? Ili mozda ne za sve...al je bio ovako ushicen kad je gamad napustila mjesto...i koliko je velika ta Buča? Ima 1, 6...17 ili 50 ulica?
Prema svjedocima, danima su bili skriveni po podrumima dok su bili pod ruskom opsadom, pa mozda ipak nije ni sve vidio odmah, pogotovo ove zakopane i eliminirane po podrumima i nabite u kanalizavijske šahte...
No, da i nisu....to su pobiti civili...ej
i kraj priče, imamo čvrste neoborive dokaze.
https://www.nytimes.com/2022/04/04/world/europe/bucha-ukraine-bodies.html?smtyp=cur&smid=tw-nytimes
nice try but no cigar. ta ti je fotografija kreirana 4.04. 2022. to svatko tko se i malo razumije u informatiku može provjeriti. EXIF data je u svakoj fotografiji to se nemože deletirati niti editirati.
create 2022-04-04T23:56:02+00:00
modify 2022-04-04T23:56:02+00:00
a na fotki dan?
:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A takvih je pun kurac. Dovoljno je da pogledaš forum. Jedači govana koja im se plasiraju preko medija, jedna dimenzija.Ringo10 wrote:Ne znam...ali ovo u toj Buchi samo totalni debil i kreten moze povjerovati
heh..izgleda ocekivano rusi poceli prebacivad odgovornost za zlocine na cecene i kadirovce...ocekivano..ovo se nece bas svidjeti kadirovu..jer kad gori pod pwtama najlakse prebaciti odgovornost na sluge i ne-ruse...ali ceceni su sami krivi za to..ta nece putin i rus sami sebe optuziti kad imaju za to one koji im lizu jaja..ali sve ima svoje granice..ni kadirov nije bas toliko lud da riskira optuznice za zlocine..pratimo dalje
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
ma ja, ganc nova ispod cekicaAlfaOmega wrote:U svakom narodu degenerika, ali ringo je u pravu glede Buche. Previše je tu nelogičnosti. Ka prvo, ak su ti ljudi poginuli za vrime borbi, to je onda moga biti kraj veljače, ili početak ožujka. Meni ta tijela izgledaju ka da su juče ustreljana. A odjeća na pojedinim slikama pari skoro nova, jbt.vuksadinare wrote:rekoh di bi rusi..poznati kao tolerantni i suosjecajni ljudi koji ni svoje mrtve iz suosjecajnosti ne kupe..ileko.klade bace na hrpu..osobno sam se uvjerio koliko je to fin miran kulturan i nadasve tih i nenametljiv narodRingo10 wrote:Ne znam...ali ovo u toj Buchi samo totalni debil i kreten moze povjerovati
A drugo, ak su Rusi i napravili neku pizdariju, ne bi bili toliki idioti i ostavili tijela razbacana po cesti. Imaju one mobilne krematorijumeza tu namjenu.
ne znam kad...ali nekako imam osjecaj da ce kadirova progutati noc...putin nece dozvoliti da netko postane nezeljeni svjedok protiv njega u buducnosti...kadirov je odan putinu ali sve do granice osobnog interesa i ugroze...
2015-09-08
Tko o cemu, dzango o jedenju govanadzango wrote:A takvih je pun kurac. Dovoljno je da pogledaš forum. Jedači govana koja im se plasiraju preko medija, jedna dimenzija.Ringo10 wrote:Ne znam...ali ovo u toj Buchi samo totalni debil i kreten moze povjerovati
Šandor Winnetou likes this post
Odluka Rusije da se ne ide na Kijev je vrlo pametna i mudra
Vjerojatno su shvatili da bi to iziskivalo gigantske žrtve, golema razaranja i humanitarnu katastrofu epskih razmjera
I shvatili su da je Kijev previše proukrajinski
Idu tamo gdje ih narod želi ili gdje barem neće biti protiv njih
Dakle Jugoistok... Novorusija a posebno Donbas
Vjerojatno su shvatili da bi to iziskivalo gigantske žrtve, golema razaranja i humanitarnu katastrofu epskih razmjera
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Osam godina su Rusi molili Ukre da promijene kurs i da prestanu ubijati narod Donbasa. I da sprovedu Minsk sporazumevuksadinare wrote:rekoh di bi rusi..poznati kao tolerantni i suosjecajni ljudi koji ni svoje mrtve iz suosjecajnosti ne kupe..ile ih ko.klade bace na hrpu..osobno sam se uvjerio koliko je to fin miran kulturan i nadasve tih i nenametljiv narodRingo10 wrote:Ne znam...ali ovo u toj Buchi samo totalni debil i kreten moze povjerovati
I osam godina ih je Ukrajina ignorirala po naredbi iz Amerike
E pa sad imaju rezultat svoga bezumlja i neka im je kako im je
Rusija treba uzeti Novorusiju i odjebati ostatak Ukrajine.
A ako pokusaju dovuci NATO opet, onda bombardirati u kameno doba svaku poziciju gdje se NATO vojnik pojavi
2015-09-24
marcellus wrote:
To je Rusija, ljudski život tamo nema vrijednost.
U Kini još i manje.
Guest- Guest
Ukri su samo instrument Amera i Engleza. I ja automatski ne mogu biti na njihovoj stranivuksadinare wrote:rekoh di bi rusi..poznati kao tolerantni i suosjecajni ljudi koji ni svoje mrtve iz suosjecajnosti ne kupe..ile ih ko.klade bace na hrpu..osobno sam se uvjerio koliko je to fin miran kulturan i nadasve tih i nenametljiv narodRingo10 wrote:Ne znam...ali ovo u toj Buchi samo totalni debil i kreten moze povjerovati
A da ne spominjemo njihivu zarazenost nacizmom
2015-09-24
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
U Kini još i manje.
Kada je u pitanju briga za svoje vojnike u ratnim operacijama, ruski se odnos naročito dobro mogao vidjeti u sovjetsko-finskom Zimskom ratu. Broj poginulih ruskih vojnika je debelo prešao 100 000. Po službenim sovjetskim statistikama. Po neslužbenim se kretao oko 400 000, ali to je dvojbeno.
Dosta dugo vremena se smatralo kako je za tu katastrofu od vojne operacije ponajviše kriv Staljin koji je u prethodnim godinama napravio temeljitu čistku sposobnih vojnih kadrova i ostavio aktivnima u vojsci ponajprije one podobne po kriterijima Partije.
Danas je ipak jasno kako je riječ ponajprije o ruskoj vojnoj nesposobnosti pa i čistoj drljavosti i shvaćanju vrijednosti života svojih vojnika u skladu sa ruskim tradicionalnim standardima.
Guest- Guest
Jucer se predalo skoro 270 Ukrajinskih vojnika u Mariupolju
https://www.youtube.com/watch?v=K7C3NNPFivI
https://www.youtube.com/watch?v=K7C3NNPFivI
2015-09-24
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
U Kini još i manje.
kina ima tradiciju od jedno 6000 godina orijentalnog despotizma, to se podrazumijeva.
heh...bili su oni sigurni da kad udju u ukrajinu biti docekani 'cvecem i kafom' ...samo od kud im takve primisli..a ono tup u guzicu i 'kako bre'...eto tako usao si nepozvan u moju kucu i dvoriste a kako ces izaci jedino nagavlacke...Ringo10 wrote:Odluka Rusije da se ne ide na Kijev je vrlo pametna i mudra
2015-09-08
...to im je u tradiciji..oni ne drze bas do mrtvih kao npr kod katolika...mi imamo i dan svi svetih..kod njih ono..'poginu ako bog da neko ce drugi'..takav odnos se vidio i u domovinskom ratu..gdje su tijela mrtvih ceda,teritorijalaca danima lezala po kukuruzima,poljima,cestama i kucama sa tim da su ih srbi mogli pokupiti ali nisu..nije ih bilo briga..mrtav pa mrtavSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
U Kini još i manje.
Kada je u pitanju briga za svoje vojnike u ratnim operacijama, ruski se odnos naročito dobro mogao vidjeti u sovjetsko-finskom Zimskom ratu. Broj poginulih ruskih vojnika je debelo prešao 100 000. Po službenim sovjetskim statistikama. Po neslužbenim se kretao oko 400 000, ali to je dvojbeno.
Dosta dugo vremena se smatralo kako je za tu katastrofu od vojne operacije ponajviše kriv Staljin koji je u prethodnim godinama napravio temeljitu čistku sposobnih vojnih kadrova i ostavio aktivnima u vojsci ponajprije one podobne po kriterijima Partije.
Danas je ipak jasno kako je riječ ponajprije o ruskoj vojnoj nesposobnosti pa i čistoj drljavosti i shvaćanju vrijednosti života svojih vojnika u skladu sa ruskim tradicionalnim standardima.
2015-09-08
....putin da je pravi vojskovodja obisao bi ruske postrojbe na terenu kao i clanovi stozera..ali oni su se usidrili u kremlju i ne dizu dupe...zelenski i ekipa obidju i na terenu su..a gdje 'gladijator' putin..skrio se u tunelima kremlja..
2015-09-08
Ra wrote:Šandor Winnetou wrote:Jesi li primjetila da su svi bojovnici tako ili slično reagirali i svi su dragovoljci domovinskog rata. I zar to tebi ništa ne znači? Zašto sumnjaš u našu prosudbu kada smo se pokazali kao vjerodostojni u svojim prosudbama u svakom ratu koji se dogodio a da smo ga mi komentirali? Zar nam u slučaju rata opet treba peta kolona i pogibija naših sinova i kćeri i unuka jer je netko zaključio da mi nismo u pravu kada se želimo obraniti?Ra wrote:Miha, čitala sam od samog početka, znam što je tko kome pisao.michaellcmacha wrote:ja nisam s njom imao ništa, ona je ta koja j počela krokodilske suze puštati radi ruskih koljača i ubojica i u tom smislu ja sam rekao da se ona trpa u koš sa Levim, alfom, jebenicom i još tu nekima koji će ukoliko hrvatska bude napadnuta u nekom širem sukobu biti operativno interesantni zbog opasnosti da bi mogli sudjelovati u sabotažama ili diverzirati... i to je njih jako uvrijedilo a ja sam im išao na ruku davši naglasak da je vrlo bitno da ih službe procesuiraju kako ne bi bili izloženi hvatanju od strane mnogih nas koji ćemi itekako biti zainteresirani da se sabotere i diverzante hvata, s tim da će puno lošije proći ukoliko ih se tako bude hvatalo... i to je to, na to su se oni počeki kofrčiti, pozivati na nekakva ljudska prava i mene vrijeđati, i ja sam im na to rekao ako budemo izloženi napadu, a oni budu sabotirali obranu ili diverzirali u cilju pomaganja agresoru za kojeg trenutno navijaju, ja prvi ako budem u mogućnosti ću se pobrinuti da ne uspiju u svom naumu, pa makar ih to i glave koštalo... naravno nije isključeno da i mene to košta glave... eto to je ta priča... naravno ona se uzjebala i počela vrijeđati, a eto ja joj nisam ostao dužan i sve što sam rekao iza toga stojim... definitivno bih radije da j ona zavržila u đubru a ne netko tko je bio vrijedan življenja u ovoj državi i za ovu državu.. ona, jebenica, levi, alfa ne znam gdje živi, nisu toga vrijedni, e sad ako to tebi ne odgovara sory, ja od tog ne odstupam, jednom smo zbog takvih imali strašn gubitke, nema smisla da nam se to opet ponovi...Ra wrote:U pravu je Violator.
Za nas koji ne sudjelujemo u raspravi, ali čitamo vaše upise, ova tema doista izgleda poput video igrice pubertetlija. Iz tople sobe se vodi ljuti boj, tko je u pravu, tko je jači, pametniji, čiji tata ima većeg.
Neke je ovo bacilo 30 godina unatrag.
Miha, imaš gadnih problema s viđenjem stvarnosti.
Violator nije kriva za ono što se dogodilo tebi ili tvojoj tetki.
Stani, vrijeđaš je već jako dugo, a sad i prijetiš.
Poistovjećuješ se s Ukrajincima, patiš s njima, a tim ljudima treba pomoć, a ne tvoja patnja.
Učini nešto konkretno, pomozi nekom kome pomoć treba. To je sve što možeš i trebaš učiniti.
Ostali...
Razumjeti nešto ne znači da to trebamo i opravdavati.
da li sam ja nešto učinio konkretno... pa ako sam lijepo rekao da sam odmah čim se vidjelo u kojem to smjeru ide, a yoda zna da sam ja 15.02. znao da će ukrajina upasti u ogromno zlo koje joj je odreila fašistička genocidna rusija, tj njen diktator, ja sam sve što je vrijedilo, a nisam uopće koristio, prenamjenio za njih i to je putem nekog tko ima upliva i veze sa humanitarnom pomoći već otišlo kud treba....
sjetim se da smo ja i ti razgovarali i da si i više nego ok osoba, i ja sam, ali ima prag tolerancije preko kojeg ne puštam ni milimetra, i to je tako i tako će biti dok je mene...
Reći ću ti iskreno... prva je primijetila da je ovaj rat iz tebe izvukao strašne uspomene i otvorio nezaliječene rane, da si se poistovjetio s patnjama Ukrajinaca, da si se potpuno promijenio.
Pokušala te upozoriti na to, ali si ti to doživio kao napad. I onda krene ono, ja tebi, ti meni....
I ti si meni ok, zato sam se i javila na temi koju sustavno ignoriram, jer vidim tu strašnu promjenu u tvom pisanju.
Ne pišem ti ovo kako bih te provocirala, žao mi je kad vidim kako na sve reagiraš jer štetiš ponajprije sebi, a nikom s time ne pomažeš.
I ovdje nema strana i koševa. Postojimo mi, mali obični ljudi, izmanipulirani i poniženi, koje će bez milosti neki prdonje iskoristiti za svoje vlastite bolesne ciljeve.
Te spodobe će i tebe i mene i svakog od nas prodati ne za neki ideal, nego za svoj minorni besmisleni hir.
Miha, ovo nije tvoj rat. Ti si svoje napravio, izgubio si svoje najbliže, izgubio si zdravlje, dao si sve što se dati može, ne moraš sve proživljavati još jednom.
Nemoj to raditi sebi, molim te.
Evo do sada ste isključivo mihu napadali iako sam i ja slično pisao u manjem obimu no da vam otvoreno kažem, u slučaju sukoba sa rusijom a da službe sigurnosti same ne odrade svoj posao ja bi ga se dohvatio jer mi je život mojih bližnjih daleko važniji od života jebenih rusofila i kojekakvih bitangi a zbog kojih bi moji bližnji ili cijela država mogla stradati. Dolazimo do točke prijeloma u slučaju sukoba, ili mi ili rusofili a svatko neka se svrsta na koju god hoće stranu. Otvoreno svima kažem tko će mi biti neprijatelj u tom trenutku (ako do njega dođe) i kome neću dozvoliti da mi ugrozi djecu, rodbinu prijatelje i tu svima garantiram da milosti biti neće.
Ma čitate li vi uopće svoje upise? Od koga se to branite pobogu? I tko si ti da ti se moram očitovati za koga sam? Što je vama ljudi?
Jasno mi je da je ovaj rat kod svih vas (osim možda Dijagrama) izvukao na površinu sve ono što ste trebali odraditi uz stručnu pomoć, a niste.
Vi ne komentirate rat Ukrajine i Rusije, vi u svojim glavama ratujete sa Srbima i bjesomučno detektirate petokolonaše u svima onima koji ne misle kao vi.
Ovo su ljudi s kojima ste pisali i jučer i prekjučer, s kojima ste rame uz rame do prije rata ratovali protiv vaksera ili antivaksera.
Isti ljudi, druga tema i odjednom se dojučerašnji pajdaši prozivaju, optužuju, prijeti ima se jer su to oni koji će vam poklati rodbinu.
Dajte ljudi saberite se, koji vam je kukuruz.
Tebe nisam spomenula jer se niti približno ne nerviraš kao Miha, ne doživljavaš to sve intenzivno kao on, ne vrijeđaš toliko kao o.
I ne napadam ga, ne vrijeđam ga, jebote stalo mi je do čovjeka.
Napisala sam mu što sam vidjela čitajući vašu prepisku od samog početka.
Napisala sam iskreno što mislim zato što nisam i ne želim postati podguzna muha koja će se složiti s većinom, da me se ne proziva neprijateljem.
Nisam ni ona koja će potvrditi nešto samo zato što je to napisala osoba koja mi je možda draža od sugovornika s kojim je u sukobu.
Zadovoljan?
on?
ma kakvi.
dok mu se ne izjasniš.
a ako se ne izjasniš kako njemu odgovara ide napad čopora urlikavaca.
tko god ide dublje u uzroke svog tog jada i čemera u ukrajini gotov je.
od njih sam popio sve od: jebanje svega uzduž i poprijeko, petokolonaš, pravoslavni, srbenda,
svašta nešta, mjesec dana mi pod nos stavljali onog sovaka s nekim jebenim šatorom,
pištolj, puška, soa, poa, što mi sve nisu isporučili mogao bih priču u nastavcima napisati k'o harry potter da sam pisac.
i ne samo meni naravno.
i ebenici i svakom tko nije na njihovoj liniji.
što sve ne izreče onaj pacijent violi?
to bi na starom forumu bio doživotni ban i prijava na abuse.
i sve gledaju kroz prizmu 1991.
gledam, poistovjetili se sa tradicionalnim višestoljetnim prcateljima hrvata od amera, brita, francuza,
nijemaca i njihovom turbopropagandom.
kažu amer uz batinu barem daje i šaku riže!
a jebote ....... stockholmski sindrom.
vjerojatno i kod kuće malu djecu plaše s ako ćeš biti zločest doći će ti rus.
kakve to ima veze sa rusima koji nemaju samilosti ni prema svojim mrtvima i ignorantskim odnosom..radi se jednostavno o primitivnom obliku ljudskog ponasanja gdje vrijedis jedino dok si ziv i o diktatorskom mentalitetuRingo10 wrote:Ukri su samo instrument Amera i Engleza. I ja automatski ne mogu biti na njihovoj stranivuksadinare wrote:rekoh di bi rusi..poznati kao tolerantni i suosjecajni ljudi koji ni svoje mrtve iz suosjecajnosti ne kupe..ile ih ko.klade bace na hrpu..osobno sam se uvjerio koliko je to fin miran kulturan i nadasve tih i nenametljiv narodRingo10 wrote:Ne znam...ali ovo u toj Buchi samo totalni debil i kreten moze povjerovati
A da ne spominjemo njihivu zarazenost nacizmom
2015-09-08
ebenica wrote:pa norka velika je razlika jel su ti ljudi poginuli u ratu, nenamjerno, pala granata, zalutao metak kroz prozor...ili ih je netko posmicao na nekoj cesti vezane.Noor wrote:koliko vidimo, rade na tomeebenica wrote:ne razumijem? kak se to na satelitu prevrti unazad par dana? nek onda prevrte kak rusi prolaze kraj toga, kak ih ubijaju, nek prevrte na dan kad su se ta tijela pojavila na toj ulici.Noor wrote:Pa evo, satelitske snimke otkrivaju da su bili tamo u trenutku ruskog povlacenja, a i 10ak dana prije ...ebenica wrote:meni ovo nisu lažni mrtvi, ja se ne bavim retrovizorima i jel netko pomaknuo ruku ili nogu. to mi spada u teorije zavjere. ono kaj ja pretpostavljam je da su ti ljudi izginuli na razne načine jer je rat ali ne na tim mjestima gdje leže nego su na mjesta gdje leže postavljeni kako bi sve izgledalo grotesno do bola. i to bi mi objasnilo zašto ih ovaj gradonačelnik nije vidio u trenutku ruskog povlačenja i zašto je dao euforičnu izjavu.Noor wrote:Satelit valjda ne lažeebenica wrote:danima su ležali? pa kaj ej onda ovom gradonačelniku? jel drogiran? jel bi ti tak noorka, prošla kroz grad, vidjela sve to i onda napravila ovak video selfi? jel bi ti bilo do bilo čega?Noor wrote:autopsije ce dati tocne podatkeebenica wrote:masovne grobnice su vjerojatno s početka okupacije, ljudi stradali u granatiranjima i puškaranjima. ne vjerujem da je riječ o "posmicanjima".Noor wrote:i masovne grobnice su stigli u 2 dana iskopati i napuniti? I postaviti scenu, sminku, rekvizite?ebenica wrote:ovo je nešto fascinantno, gradonačelnik buče u trenutku kad su se rusi povukli, niti jedna jedina riječ o njegovim sugrađanima koji leže po ulicama grada kojem je on gradonačelnik, javlja se ispred neke upravne zgrade, znači da je prošao kroz grad, nevjerojatne emocije nekoga tko je prošao kroz grad (to je 31.3):
ukrajinska vojska je 2 dana kasnije ušla u buču? ili 3 i onda su se pojavile snimke masakra.
jesu ih rusi bar posmicali, da ukri imaju manje posla..ili su i to ukri sami, a da nitko od prezivjelih svjedoka to nije vidio?
za sada se zna da su ležali danima iliti da su rusi sa svojim negiranjem pojeli govno
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/pobijena-sva-ruska-opravdanja-o-masakru-lesevi-likvidiranih-tjednima-su-lezali-na-cesti/
A gle, tko kaze da on nije znao za te mrtve? Ili mozda ne za sve...al je bio ovako ushicen kad je gamad napustila mjesto...i koliko je velika ta Buča? Ima 1, 6...17 ili 50 ulica?
Prema svjedocima, danima su bili skriveni po podrumima dok su bili pod ruskom opsadom, pa mozda ipak nije ni sve vidio odmah, pogotovo ove zakopane i eliminirane po podrumima i nabite u kanalizavijske šahte...
ali...sta je ovdje primarni problem, tko ih je namjestio na cesti (ako je)..ili tko ih je zvijerski ubio?
ako mogu vrtit satelitsku snimku unazad i prevrtili su, kažu, par dana u nazad, gdje su rusi koji prolaze pored toga? gdje su rusi koji ubijaju te ljude na snimkama? ako imaš tu mogućnost vrtit snimke sa satelita unazad a ja osobno mislim da nemaju, nego prodaju vijest, u čemu je onda problem pokazat sve?
evo kažu ukri da će omogućiti britima i eu da pošalju svoju komisiju da utvrde tko je zaista počinio zločin.
što je uopće šalju kad su već odlučili tko je kriv?
gledam na mnogo snimaka pravih žrtava bijeli povezi oko ruke ili razbacana pakiranja hrane ruske vojske oko njih.
bijeli povez u borbama nose rusi.
a vidim i civili koji su pretpostavljam prorusi.
postao sam linkove gdje navodno ukrajinac kaže svakoga tko ne nosi plavi povez oko ruke mogu ustrijeliti.
rekoh, kad se ameri, briti i izopačeni hollywood upru u neka kola, to sa skepsom uvijek gledati.
od iraka, sirije do libije sve su istinu i demokraciju širili.
nego vidi djedicu u mariupolju.
https://t.me/intelslava/24380
Prije 35 minuta
Danska nakon maskra u Buči protjeruje 15 ruskih diplomata
Danska je zbog izvješća o masovnim grobnicama i ubojstvima civila u Buči odlučila protjerati 15 ruskih diplomata, izjavio je danas danski ministar vanjskih poslova Jeppe Kofod.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor wrote:ok, fotka kreirana (uslikana) u 23:56?Gnječ wrote:Noor wrote:ebenica wrote:ne razumijem? kak se to na satelitu prevrti unazad par dana? nek onda prevrte kak rusi prolaze kraj toga, kak ih ubijaju, nek prevrte na dan kad su se ta tijela pojavila na toj ulici.Noor wrote:Pa evo, satelitske snimke otkrivaju da su bili tamo u trenutku ruskog povlacenja, a i 10ak dana prije ...ebenica wrote:meni ovo nisu lažni mrtvi, ja se ne bavim retrovizorima i jel netko pomaknuo ruku ili nogu. to mi spada u teorije zavjere. ono kaj ja pretpostavljam je da su ti ljudi izginuli na razne načine jer je rat ali ne na tim mjestima gdje leže nego su na mjesta gdje leže postavljeni kako bi sve izgledalo grotesno do bola. i to bi mi objasnilo zašto ih ovaj gradonačelnik nije vidio u trenutku ruskog povlačenja i zašto je dao euforičnu izjavu.Noor wrote:Satelit valjda ne lažeebenica wrote:danima su ležali? pa kaj ej onda ovom gradonačelniku? jel drogiran? jel bi ti tak noorka, prošla kroz grad, vidjela sve to i onda napravila ovak video selfi? jel bi ti bilo do bilo čega?Noor wrote:autopsije ce dati tocne podatkeebenica wrote:masovne grobnice su vjerojatno s početka okupacije, ljudi stradali u granatiranjima i puškaranjima. ne vjerujem da je riječ o "posmicanjima".Noor wrote:i masovne grobnice su stigli u 2 dana iskopati i napuniti? I postaviti scenu, sminku, rekvizite?ebenica wrote:ovo je nešto fascinantno, gradonačelnik buče u trenutku kad su se rusi povukli, niti jedna jedina riječ o njegovim sugrađanima koji leže po ulicama grada kojem je on gradonačelnik, javlja se ispred neke upravne zgrade, znači da je prošao kroz grad, nevjerojatne emocije nekoga tko je prošao kroz grad (to je 31.3):
https://www.nytimes.com/2022/04/04/world/europe/bucha-ukraine-bodies.html?smtyp=cur&smid=tw-nytimes
nice try but no cigar. ta ti je fotografija kreirana 4.04. 2022. to svatko tko se i malo razumije u informatiku može provjeriti. EXIF data je u svakoj fotografiji to se nemože deletirati niti editirati.
create 2022-04-04T23:56:02+00:00
modify 2022-04-04T23:56:02+00:00
a na fotki dan?
:)
Tebi stvarno treba opaliti dva samara da se resetiras. Evo ja bi to rado napravio i to mukte. Jesi ti luda kucka ili si pobenavila uslijed covid propagande. N fotka je kreirana tada to je datum jer su fotku editirali onim kvadraticima i to je datum i vrijeme. Od kada je fotka originalna to nitko nezna jer su nazi neoconsi iz CIA izbrisali skoro sve podatke iz fotke a morali su ostavizi da to bude dokaz da je fotka nastala na dan koji oni tvrde. Buduci lazu ko svi smrdlji i neocons nazi sljam izbrisali su podatke. I sada tim smrdljivim usa psihopatama nitko vise ne vjeruje odim tebe i vas nekoliko jebenih idiota.
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu