Ruska invazija na Ukrajinu
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Zamisli mentalitet tradicionalnog sela u doba Ivice Kičmanovića. Pa nije se on puno promijenio niti u vrijeme WWII. A onda došla Crvena armija i jebe sve živo...U strogim vjerskim sredinama u kojima vlada tradicionalni moral uvijek je strana okupatorska sila najbolji okidač seksualnih frustracija; zamisli, em te jebe, em te ne peče savjest jer mu kao, nisi dala, uzeo te sam, pa to je glavna ženska fantazija da ju izjebe stotinu kuraca, nemaju svi sreće u životu kao Nives Celzijus pa da se na njima izreda čitava nogometna reprezentacija...rat uglavnom i služi povratku prirodne ravnoteže jer civilizacija s vremenom uglavnom sve upropasti pa ljudi postanu hodajući zombiji zatvoreni u betonskim krletkama, mobiteli im ispiru mozak, banke im cijede novčanike a poslodavci im ubijaju slobodno vrijeme i kreativnost...niels wrote:melkior wrote:Za civilno stanovništvo Crvena armija je bila bolja nego nacisti, ovi su barem nešto fukali, oni drugi su uglavnom slali na vješanje i u koncentracijske logore...Zamisli, dođe ruska soldateska u tradicionalno selo gdje svi vire ispod popove halje a svekrva čuva javni i seksualni moral...pa tu je odmah svanuo Božićmelkior wrote:Svi znamo da je Crvena armija bila jedna prava hipijevska soldateska i da su po okupiranim, pardon, oslobođenim područjima više vodili ljubav nego rat...
Nevjerojatno.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
marcellus wrote:violator wrote:marcellus wrote:nego di je nestala ona glupa tuka koja navodno ima pičku među nogama a brani silovatelje čak ne jer voli ruse nego jer voli bit antiprotivna i pravit se pametna a nije pročitala ništa u životu osim letka sa sniženjima iz konzuma?
Nisam sigurna da takva osoba uopce obitava na ovom topicu. Pokusaj priloziti njene originalne upise. Tesko se moze sporazumjeti s okolinom u maniri propalih novinarcica i pomahnitalih vojnih casnika.
Level up. ;)
ono ti si valjda jedina koja nema pojma što su rusi radili u njemačkoj 45.
ma nisu silovali sve redom, ne...
Molim link na taj moj post. Naime, osim u ranojutarnjim satima kad sam ostavila doc o Donbassu, jucer sam bila odsutna. Ne znam kakve ste borbe ponovno vodili.
Jednako bih tako porucila svima koji nesto tvrde o meni i mojem razmisljanju da mi citiraju moje upise, a ne pripisuju izmisljene sadrzaje ili sadrzaje upisa drugih forumasa.
Hvala.
P. S. level up ;)
Guest- Guest
A bokte, zar treba i o tome raspravljati.omni wrote:Uglavnom gdje god su Rusi dosli i dobili utjecaj pretvorilo se u zaostalu rupcagu, pametnome dosta.
Sacuvaj Boze rusa i njihove soldateske.
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha, Šandor Winnetou and niels like this post
dijagram wrote:melkior se zajebavaniels wrote:melkior wrote:Za civilno stanovništvo Crvena armija je bila bolja nego nacisti, ovi su barem nešto fukali, oni drugi su uglavnom slali na vješanje i u koncentracijske logore...Zamisli, dođe ruska soldateska u tradicionalno selo gdje svi vire ispod popove halje a svekrva čuva javni i seksualni moral...pa tu je odmah svanuo Božićmelkior wrote:Svi znamo da je Crvena armija bila jedna prava hipijevska soldateska i da su po okupiranim, pardon, oslobođenim područjima više vodili ljubav nego rat...
Nevjerojatno.
voli bacati crnjake i tako
nikako da nadje curu,..jel :)
A tako.
Nikako da on nađe ili ga one uspješno izbjegavaju?
niels-
2021-04-26
Tko ima sreće, naravno, da preživi, taj proklinje svaki dan što je živ...zato kažem, u ratu je najbolje biti žensko...po mogućnosti mlada i neudanamelkior wrote:Zamisli mentalitet tradicionalnog sela u doba Ivice Kičmanovića. Pa nije se on puno promijenio niti u vrijeme WWII. A onda došla Crvena armija i jebe sve živo...U strogim vjerskim sredinama u kojima vlada tradicionalni moral uvijek je strana okupatorska sila najbolji okidač seksualnih frustracija; zamisli, em te jebe, em te ne peče savjest jer mu kao, nisi dala, uzeo te sam, pa to je glavna ženska fantazija da ju izjebe stotinu kuraca, nemaju svi sreće u životu kao Nives Celzijus pa da se na njima izreda čitava nogometna reprezentacija...rat uglavnom i služi povratku prirodne ravnoteže jer civilizacija s vremenom uglavnom sve upropasti pa ljudi postanu hodajući zombiji zatvoreni u betonskim krletkama, mobiteli im ispiru mozak, banke im cijede novčanike a poslodavci im ubijaju slobodno vrijeme i kreativnost...niels wrote:melkior wrote:Za civilno stanovništvo Crvena armija je bila bolja nego nacisti, ovi su barem nešto fukali, oni drugi su uglavnom slali na vješanje i u koncentracijske logore...Zamisli, dođe ruska soldateska u tradicionalno selo gdje svi vire ispod popove halje a svekrva čuva javni i seksualni moral...pa tu je odmah svanuo Božićmelkior wrote:Svi znamo da je Crvena armija bila jedna prava hipijevska soldateska i da su po okupiranim, pardon, oslobođenim područjima više vodili ljubav nego rat...
Nevjerojatno.
2015-08-09
Btw, i Amerikanci su silovali Njemice, ali o tome se baš i nije pričalo puno...dijagram wrote:A bokte, zar treba i o tome raspravljati.omni wrote:Uglavnom gdje god su Rusi dosli i dobili utjecaj pretvorilo se u zaostalu rupcagu, pametnome dosta.
2015-08-09
ti si budala....Ringo10 wrote:Meter je napisao dobru analizu.
Po prvi put u povijesti Rusi generalo mrze Zapad iz dna duse.
Nikad ga nisu mrzili ali sad ga mrze
Oni su sada svjesni da Zapad planira unistenje i komadanje Rusije a etnickim Rusima genocid i istrebljenje.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Ma kakvi, radim od jutra do sutra, nemam vremena za ništa a kamoli za cure.niels wrote:dijagram wrote:melkior se zajebavaniels wrote:melkior wrote:Za civilno stanovništvo Crvena armija je bila bolja nego nacisti, ovi su barem nešto fukali, oni drugi su uglavnom slali na vješanje i u koncentracijske logore...Zamisli, dođe ruska soldateska u tradicionalno selo gdje svi vire ispod popove halje a svekrva čuva javni i seksualni moral...pa tu je odmah svanuo Božićmelkior wrote:Svi znamo da je Crvena armija bila jedna prava hipijevska soldateska i da su po okupiranim, pardon, oslobođenim područjima više vodili ljubav nego rat...
Nevjerojatno.
A tako.
2015-08-09
Izbjegavaju ga, ne kuze njegov humor.niels wrote:dijagram wrote:melkior se zajebavaniels wrote:melkior wrote:Za civilno stanovništvo Crvena armija je bila bolja nego nacisti, ovi su barem nešto fukali, oni drugi su uglavnom slali na vješanje i u koncentracijske logore...Zamisli, dođe ruska soldateska u tradicionalno selo gdje svi vire ispod popove halje a svekrva čuva javni i seksualni moral...pa tu je odmah svanuo Božićmelkior wrote:Svi znamo da je Crvena armija bila jedna prava hipijevska soldateska i da su po okupiranim, pardon, oslobođenim područjima više vodili ljubav nego rat...
Nevjerojatno.
A tako.
Mora presaltati u trecu, stalno je u sestoj:)
dijagram-
2015-08-09
pričam o huliganu koji je iz pule došao 1996 godine praviti nered po sisku, a koji je godište 1967 i njega jebenica smatra dijetetom... kao što je i sebe smatrao dijetetom kad je imao 27-30 godina... ok on je bio dijete kad je njegov suinteresant za huliganstvo imao 27... jebenica je imao možda 12, ja 25, a demon iz pule 29... jebiga šta dijete zna što je dijete od 29 godina...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:čeka da ja potegnem SRK na našeg "brata" Crvenog, pa da odmah uleti da ga oplakuje... i mene našpota što sam jebenicu tjerao da hoda pješke nakon što je iz autobusa bacio topovski udar nekoj starici pod noge dok je čekala autobus... jer treba zaštiti invalidno dijete jebenicu od 27 godina dok okolo huliganizira i maltretira zdravu i normalnu djecu...marcellus wrote:nego di je nestala ona glupa tuka koja navodno ima pičku među nogama a brani silovatelje čak ne jer voli ruse nego jer voli bit antiprotivna i pravit se pametna a nije pročitala ništa u životu osim letka sa sniženjima iz konzuma?
mislim da ebenica ima puno više godina, oko 42... ili pričamo o nečem iz davne prošlosti?
2015-08-08
Sigurno ne zato sto su nam bili simpaticni.melkior wrote:Btw, i Amerikanci su silovali Njemice, ali o tome se baš i nije pričalo puno...dijagram wrote:A bokte, zar treba i o tome raspravljati.omni wrote:Uglavnom gdje god su Rusi dosli i dobili utjecaj pretvorilo se u zaostalu rupcagu, pametnome dosta.
Dapace, juga je njegovala simpatije spram ruske komunisticke armije i netrpeljivost spram zapadnih armija.
Tipican primjer je velika laz kojom su nas filali.
Katynska suma, zlocin nad Poljacima.
Lagalo se da su to uradili Nijemci.
Nazalost, indoktrinacija je ostavila grde tragove, vidimo ih i danas.
Last edited by dijagram on 6/4/2022, 15:01; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha likes this post
seljačino usrana smrdljiva drotovska...volim ovaj uvod, pašemichaellcmacha wrote:pričam o huliganu koji je iz pule došao 1996 godine praviti nered po sisku, a koji je godište 1967 i njega jebenica smatra dijetetom... kao što je i sebe smatrao dijetetom kad je imao 27-30 godina... ok on je bio dijete kad je njegov suinteresant za huliganstvo imao 27... jebenica je imao možda 12, ja 25, a demon iz pule 29... jebiga šta dijete zna što je dijete od 29 godina...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:čeka da ja potegnem SRK na našeg "brata" Crvenog, pa da odmah uleti da ga oplakuje... i mene našpota što sam jebenicu tjerao da hoda pješke nakon što je iz autobusa bacio topovski udar nekoj starici pod noge dok je čekala autobus... jer treba zaštiti invalidno dijete jebenicu od 27 godina dok okolo huliganizira i maltretira zdravu i normalnu djecu...marcellus wrote:nego di je nestala ona glupa tuka koja navodno ima pičku među nogama a brani silovatelje čak ne jer voli ruse nego jer voli bit antiprotivna i pravit se pametna a nije pročitala ništa u životu osim letka sa sniženjima iz konzuma?
mislim da ebenica ima puno više godina, oko 42... ili pričamo o nečem iz davne prošlosti?
ta sranja možeš prodavat kome god hoćeš ali ne možeš meni, ja znam kak su tribine izgledale devedesetih, nisi mogao nać nikoga starijeg od 18, to je bila jebena premija. a ti govno jedno usrano si priveo da zaštitiš imovinu ( betonsku tribinu) i mirne gledatelje na 100 metara udaljenosti od podivljalog djeteta iz pule i onda si mu se osvetio zarobljenom, iživljavao si se na njemu dok je isti bio lišen slobode. ti si jedno usrano govno, jebeni smrdljivi drek od osobe. zadnje smeće.
Guest- Guest
Evo naseg frenda iz devedesetih.
jna struka:)
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sljivancanin-krvnik-s-ovcare-nacisti-su-opasni-sto-ce-hrvatski-vojnik-u-ukrajini/2353879.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sljivancanin-krvnik-s-ovcare-nacisti-su-opasni-sto-ce-hrvatski-vojnik-u-ukrajini/2353879.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:A bokte, zar treba i o tome raspravljati.omni wrote:Uglavnom gdje god su Rusi dosli i dobili utjecaj pretvorilo se u zaostalu rupcagu, pametnome dosta.
Sve sami strucnjaci iz seksologije rusa. Treba vas sve lopatom po kicmi dok drzite jedan drugome prst u cmaru.
Guest- Guest
Ma da se razumijemo, Tito je bio gad par excellance, ali barem nas je sačuvao od Crvene armije, mada iskreno govoreći, Crvena armija ne bi napravila bleiburški užas kakav su radili Titovi partizani...ono što je naš generalni problem je to što je WWII na ovim prostorima imao elemente građanskog rata, zato je pomirba nakon rata bila nemoguća i zato bi svaka strana koja je izašla poražena iz rata zagnojila zemlju u masovnim razmjerima. Tito je naredio bleiburški užas jer su mu Hrvati predstavljali prijetnju obnove Jugoslavije. Nije to bila samo odmazda za WWII, to je bio zalog "svijetle" jugoslavenske budućnosti. Hrvati na žalost, nisu imali snažan građanski pokret otpora kakav su imali Francuzi, HSS je bio pacifiziran, nekakvi usrani domobrani, a NOB je vodio Tito. Ok, bio je široki narodnooslobodilački pokret, ali sve su organizirali i vodili KPJ-oti.dijagram wrote:Sigurno ne zato sto su nam bili simpaticni.melkior wrote:Btw, i Amerikanci su silovali Njemice, ali o tome se baš i nije pričalo puno...dijagram wrote:A bokte, zar treba i o tome raspravljati.omni wrote:Uglavnom gdje god su Rusi dosli i dobili utjecaj pretvorilo se u zaostalu rupcagu, pametnome dosta.
Dapace, juga je njegovala simpatije spram ruske komunisticke armije i netrpeljivost spram zapadnih armija.
2015-08-09
dijagram wrote:Evo naseg frenda iz devedesetih.
Tema je o ukrajini gdje si ti skrenuo bokte. Otvorite novu temu pa tamo sroljajte o svrbima vidim da vam to ide.
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
melkior wrote:Ma da se razumijemo, Tito je bio gad par excellance, ali barem nas je sačuvao od Crvene armije, mada iskreno govoreći, Crvena armija ne bi napravila bleiburški užas kakav su radili Titovi partizani...ono što je naš generalni problem je to što je WWII na ovim prostorima imao elemente građanskog rata, zato je pomirba nakon rata bila nemoguća i zato bi svaka strana koja je izašla poražena iz rata zagnojila zemlju u masovnim razmjerima. Tito je naredio bleiburški užas jer su mu Hrvati predstavljali prijetnju obnove Jugoslavije. Nije to bila samo odmazda za WWII, to je bio zalog "svijetle" jugoslavenske budućnosti. Hrvati na žalost, nisu imali snažan građanski pokret otpora kakav su imali Francuzi, HSS je bio pacifiziran, nekakvi usrani domobrani, a NOB je vodio Tito. Ok, bio je široki narodnooslobodilački pokret, ali sve su organizirali i vodili KPJ-oti.dijagram wrote:Sigurno ne zato sto su nam bili simpaticni.melkior wrote:Btw, i Amerikanci su silovali Njemice, ali o tome se baš i nije pričalo puno...dijagram wrote:A bokte, zar treba i o tome raspravljati.omni wrote:Uglavnom gdje god su Rusi dosli i dobili utjecaj pretvorilo se u zaostalu rupcagu, pametnome dosta.
Ode ti od teme predaleko.
Curke se hvataj, i posao nek ide naravno:)
dijagram-
2015-08-09
Mi na žalost, nismo imali De Gaulla nego Mačeka, a taj se najradije skrivao pod stolom jer se nije štel zamerati, pa je otpor preuzeo vetran španjolskog građanskog rata s pedantnim obrazovanjem čistki nepoćudnih kadrova kod Staljina i NKVD-a...
2015-08-09
Gnječ wrote:dijagram wrote:Evo naseg frenda iz devedesetih.
Tema je o ukrajini gdje si ti skrenuo bokte. Otvorite novu temu pa tamo sroljajte o svrbima vidim da vam to ide.
Tebe cemo pitati sto pisati:)
Tip govori o ratu, ukrajini, temi.
Uostalom vidi neke naciste i opravdava sve kao i vas nekolicina lumena:)
Tip zna kako se postupa s nacistima, poglavito zarobljenima, ranjenima.
Ti o tome ne znas nista, sam priznas nisu te primili:)
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:gdje ste, tovariši? :)
Di si tovarica?
Nemoj se uvrijedit sad...
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
» Ruska invazija na Ukrajinu