Ruska invazija na Ukrajinu
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Bravo za Makedonce!MDMiridije wrote:btw makedonija izbacila italiju u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u nogometu lol.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Noor wrote:Dragovit wrote:prckov wrote:sa onim premlacivanjem i vezivanjem ljudi za stubove gube moralnu podrsku na zapadu
vec mnogi prizori takvog ponasanja koji kruze internetom nailazi na gnusanje i osudu ljudi
sto im ovo treba
valjda je ženska koja je zavezana za stup trebala dati pičke braći kličko ili nekom ukrajinskom lokalnom warlordu za komad kruha ili što već.
ovako se usudila uzeti i ukrajinska pravna država djelovala.
na granici s poljskom supruga ukrajinskog kradoljuba uhvaćena s kuferima u kojima bili milijuni dolara i eura i onda ti dođu forumski grubnić, gurović i maja šuput koji s tim nemaju nikakav problem i kažu mi tjuk!
pitam koji im je kurac tjuk?
kaže mi violator da je to neka njihova interna zajebancija za trolanje ili izrečenu glupost.
ajd dobro, što'š sad?
Tjuuuk!
Sovak, do kad misliš glumiti?
sovak?
a svetoje više ništa?
a možda stribor?
a da ti nisi maja šuput?
:D
https://twitter.com/Militarylandnet/status/1507106141578403843?t=4gbtaf0cda4nRUvfnbwRHw&s=19
Protuonfenziva u zamahu...
Protuonfenziva u zamahu...
red wolf-
2016-02-10
https://twitter.com/ua_industrial/status/1507075505236942851?t=kJgcd_3rN9_vVaUvC76vQg&s=19
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ali, zar ti logika ne nalaže da postaviš pitanje --> imaju li Rusi uopće nekakvu dobro opremljenu profesionalnu vojsku. Poslali su najbolje na desant aerodroma kod Kijeva. Ukrajinska vojska ih je potaracala u jedan dan.MDMiridije wrote:red wolf wrote:Prije pola sata sam pogledao jedan video sa zarobljenim ruskim vojnicima...Pa to su mladići od nekih 18. godina. Vidi se u njihovim pogledima da ne znaju ni gdje su, ni što rade tu gdje jesu...
Potpisali momci ugovore i postali profesionalci. Tako se to radi u Mordoru.
Imaju oni neku shemu sa vojnicima pod ugovorom, na par godina ide ugovor čini mi se tako nešto, za ruska prilike solidna i lova. Sad...na papiru bi ih trebalo biti par stotina tisuća barem. U reali vjerojatno nije toliko. Imaju generalno oni svoju logiku kod vojske. I T90 i Armata su puno bolji tenkovi od T72. Ali T72 imaju jako puno...pa što bi onda trošili novce na ove skupe kad i ovi stari voze i imaju top . Tako promatraju više ili manje dosta toga. E sad...ne štede na unaprijeđivanju sustava odvraćanja toliko....dakle rakete, pzo i slično (opet na papiru). Ali kopnena vojska još uvijek je 90% opreme duplo starije od vojnika koji upravljaju s tom opremom. Što se ovoga rata tiče, tome su pristupili vjerojatno po njihovom shvaćanju pragmatično. Sve su ročnike najbliže granici prisilili-potakli da potpišu ugovore s čime su isti većinom pravno prestali biti ročnici (Čak i u Mordoru se o tome razmišlja). I tako onda mogu se kurčiti na televiziji da se radi o profesionalnoj vojsci a ne o barbarima čiji je pojam modernog ratovanja ukopati se uokolo gradova i onda bombardiranjem ubiti sve što se kreće.
Imali su čak nekakvu svoju shemu kao biti će ruska legija stranaca, sjećam se da je pola foruma izdrkavalo na ideju.
Last edited by MDMiridije on 24/3/2022, 23:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Noor wrote:je, tjuuk malo glumata, ali znaš ono...možeš što hoćeš, al ne i dokle hoćešniels wrote:Noor wrote:
je
eto imaš priliku upoznati i pravog Sovaka, nepatvorenog, neopterećenog prethodnom predstavkom na forumu, spontanog i iskrenog, skrivenog iza "neprobojnog" novog nicka
Ovo je neugodno iznenađenje, ako je tako.
Nisam se tome nadao od njega.
molim i tog sovaka kao i svetoja da se jave ovdje i demantiraju ovu maju šuput.
ima l' još kojih kandidata?
:)
nisu to ljudi jebali te oni u tu gluperdu što nosiš na ramenima... to su agresori koji nemilice ubijaju ukrajinske civile iz jadne i bijedne nemoći jer nisu u stanju pobijediti slabijeg ukrajinskog branitelja na bojnom polju... ja razumijem da krmača poput tebe nije u stanju razumjeti što se na bojnom polju odvija, ali da nisi u stanju razumjeti da rus ciljano ubija civile i da zato gubi epitet čovjeka, e tu nema opravdanja i zato sam ovakav prema tebi... i prema bilo kom drugom... znači jebem vam mater nečovječnu u usta ladna...violator wrote:michaellcmacha wrote:jebali ti bolesnici poput mene mater, nadam se da će te u ranije spomenutom slučaju kao saboterku, subverzivku ili diverzivku pravodobno detektirati i opametiti... onda bi trebala biti i malo manje glupa i malo više centrirana...violator wrote:
Moj problem su bolesnici poput tebe kojima se probudila zedj za krvlju pa posvuda vide neprijatelje kojima treba stati na kraj. I ti, tako psihotican, imas pristup oruzju kojim ces nekom nesretniku "uljepsati" dan. Nije mi samo razumljivo kako te nitko od tvojih jos nije pokusao namoliti da si malo posjetis lijecnika?
Saboterka, diverzerka/subverzirka? A po cemu to, bubani? :D
Ne lijepim mrtve ljude po ovom topicu, ne pisem o tome kako cu Srbe i rusofile likvidirat'? Ne divim se tvojoj ludosti? Je l' to?
2015-08-08
Zaista sam uvjerenja da je ovaj mislio da će samo ušetati u Ukrajinu, posebno u Kijev. Kad ono, nevjerojatni debakl ruske vojske. Koliki stručnjaci su govorili da bi za tri dana ruska vojska došla do Francuske. Kad ono?...Lol da je slušat stručnjake...MDMiridije wrote:red wolf wrote:Ali, zar ti logika ne nalaže da postaviš pitanje --> imaju li Rusi uopće nekakvu dobro opremljenu profesionalnu vojsku. Poslali su najbolje na desant aerodroma kod Kijeva. Ukrajinska vojska ih je potaracala u jedan dan.MDMiridije wrote:
Potpisali momci ugovore i postali profesionalci. Tako se to radi u Mordoru.
Imaju oni neku shemu sa vojnicima pod ugovorom, na par godina ide ugovor čini mi se tako nešto, za ruska prilike solidna i lova. Sad...na papiru bi ih trebalo biti par stotina tisuća barem. U reali vjerojatno nije toliko. Imaju generalno oni svoju logiku kod vojske. I T90 i Armata su puno bolji tenkovi od T72. Ali T72 imaju jako puno...pa što bi onda trošili novce na ove skupe kad i ovi stari voze i imaju top . Tako promatraju više ili manje dosta toga. E sad...ne štede na unaprijeđivanju sustava odvraćanja toliko....dakle rakete, pzo i slično (opet na papiru). Ali kopnena vojska još uvijek je 90% opreme duplo starije od vojnika koji upravljaju s tom opremom. Što se ovoga rata tiče, tome su pristupili vjerojatno po njihovom shvaćanju pragmatično. Sve su ročnike najbliže granici prisilili-potakli da potpišu ugovore s čime su isti većinom pravno prestali biti ročnici (Čak i u Mordoru se o tome razmišlja). I tako onda mogu se kurčiti na televiziji da se radi o profesionalnoj vojsci a ne o barbarima čiji je pojam modernog ratovanja ukopati se uokolo gradova i onda bombardiranjem ubiti sve što se kreće.
red wolf-
2016-02-10
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Službenik-
2022-02-24
Ovo si okačio ovdje kao simboliku? Pošto je ovo tema invazije Rusije na Ukrajinu? Odiše to proročanski od tebe... ;))))dzango wrote:
red wolf-
2016-02-10
Kažu da se drži još uvijek. No, javljaju da je Herson pred oslobođenjem.Dragovit wrote:pao taj izjum ili nije?
što kaže pučanstvo i cia?
red wolf-
2016-02-10
EU opet izgubila. AKo ćemo da proričemo:red wolf wrote:Ovo si okačio ovdje kao simboliku? Pošto je ovo tema invazije Rusije na Ukrajinu? Odiše to proročanski od tebe... ;))))dzango wrote:
Kratkoročno (oni koji ne vide širu sliku) da. Ali, u budućnosti, ovo je najbolja stvar koja se EU dogodila. Imat će svoju vojsku uz NATO. Imat ćemo Europsku državu.dzango wrote:EU opet izgubila. AKo ćemo da proričemo:red wolf wrote:Ovo si okačio ovdje kao simboliku? Pošto je ovo tema invazije Rusije na Ukrajinu? Odiše to proročanski od tebe... ;))))dzango wrote:
red wolf-
2016-02-10
ispravak nenamjernog netočnog navoda... ne možda nego sigurno jesam s tim da bi mi bilo draže da smo ih uspjeli bar duplo više potaracati, ali ne vrijedi sad na to trošiti energiju, kad evo svjedočimo, novoj generaciji gamadi koja ima volju štetočiniti...kaya wrote:Pa neće miha nikog ubiti pseće govance, zašto se stalno trudiš imputirati mu to. On jemožda u ratu ubio kakvog četnika ali to je ok. Hoćeš plakati malo sada?violator wrote:kaya wrote:Pa detekcija, zadnje tri strane propali navijač, frustrirana spodoba iz rijeke i crveni četnik cmolje da ih miha hoće ubit.
Pa na vas ne bi čovjek bicikl naslonio a ne vas ubijao..
Ima ljudstva oko njega na vagone. Nitko i ne misli da bi nas malo ubijao. S takvom ludom glavu, lako je pronaci nekog nesretnika. ;) Hoces li mu pljeskati, glupacice?
Neće sada, ne brini ti za njegovu glavu. Brini za svoju punu govana.
2015-08-08
ja sam te provalila čim si došao, nakon 2 posta, sjećaš se, jel tak?Dragovit wrote:Noor wrote:Dragovit wrote:
valjda je ženska koja je zavezana za stup trebala dati pičke braći kličko ili nekom ukrajinskom lokalnom warlordu za komad kruha ili što već.
ovako se usudila uzeti i ukrajinska pravna država djelovala.
na granici s poljskom supruga ukrajinskog kradoljuba uhvaćena s kuferima u kojima bili milijuni dolara i eura i onda ti dođu forumski grubnić, gurović i maja šuput koji s tim nemaju nikakav problem i kažu mi tjuk!
pitam koji im je kurac tjuk?
kaže mi violator da je to neka njihova interna zajebancija za trolanje ili izrečenu glupost.
ajd dobro, što'š sad?
Tjuuuk!
Sovak, do kad misliš glumiti?
sovak?
a svetoje više ništa?
a možda stribor?
a da ti nisi maja šuput?
Stribor ne znam, možda i to...ali prije Sovaka si bio Kavran
Šandor Winnetou likes this post
Neće. Neće joj gazda dozvoliti. Waiting around ti Die.red wolf wrote:Kratkoročno (oni koji ne vide širu sliku) da. Ali, u budućnosti, ovo je najbolja stvar koja se EU dogodila. Imat će svoju vojsku uz NATO. Imat ćemo Europsku državu.dzango wrote:EU opet izgubila. AKo ćemo da proričemo:red wolf wrote:
Ovo si okačio ovdje kao simboliku? Pošto je ovo tema invazije Rusije na Ukrajinu? Odiše to proročanski od tebe... ;))))
[quote="red wolf"][quote="dzango"]
Nije to vojska nego interventna postrojba od pet tisuća ljudi a sastavljena od vojnika država članica za potrebe brzog djelovanja.red wolf wrote:
Kratkoročno (oni koji ne vide širu sliku) da. Ali, u budućnosti, ovo je najbolja stvar koja se EU dogodila.Imat će svoju vojsku uz NATO. Imat ćemo Europsku državu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:nisu to ljudi jebali te oni u tu gluperdu što nosiš na ramenima... to su agresori koji nemilice ubijaju ukrajinske civile iz jadne i bijedne nemoći jer nisu u stanju pobijediti slabijeg ukrajinskog branitelja na bojnom polju... ja razumijem da krmača poput tebe nije u stanju razumjeti što se na bojnom polju odvija, ali da nisi u stanju razumjeti da rus ciljano ubija civile i da zato gubi epitet čovjeka, e tu nema opravdanja i zato sam ovakav prema tebi... i prema bilo kom drugom... znači jebem vam mater nečovječnu u usta ladna...violator wrote:michaellcmacha wrote:
jebali ti bolesnici poput mene mater, nadam se da će te u ranije spomenutom slučaju kao saboterku, subverzivku ili diverzivku pravodobno detektirati i opametiti... onda bi trebala biti i malo manje glupa i malo više centrirana...
Saboterka, diverzerka/subverzirka? A po cemu to, bubani? :D
Ne lijepim mrtve ljude po ovom topicu, ne pisem o tome kako cu Srbe i rusofile likvidirat'? Ne divim se tvojoj ludosti? Je l' to?
jebote što ti ta žena učini da si je tako satra?
i oladi malo šlagirat će te.
ostavi malo za poslije kad ruje dohvate barem zaporižje.
trajat će to.
:p
Isti gazda ili gazde su i iza toga koji misliš da je gazda EU... ;))))dzango wrote:Neće. Neće joj gazda dozvoliti. Waiting around ti Die.red wolf wrote:Kratkoročno (oni koji ne vide širu sliku) da. Ali, u budućnosti, ovo je najbolja stvar koja se EU dogodila. Imat će svoju vojsku uz NATO. Imat ćemo Europsku državu.dzango wrote:
EU opet izgubila. AKo ćemo da proričemo:
Odlaskom UK iz EU ubrzan je proces stvaranje Europske države. Sad smo u predfazi. Zacementiranje najosnovnijih institucija koje čine jednu državu državom. Druga faza će, po meni biti mekši pristup, stvaranje konfederacije europskih država. Na kraju, treća faza --> stvaranje Sjedinjenih europskih država/unije.
UK će biti dio Američke unije (SAD, KANADA i MEXICO). Ili možda čak dio pacifičke Unije.
Last edited by red wolf on 24/3/2022, 23:38; edited 2 times in total
red wolf-
2016-02-10
Šandor Winnetou wrote:taman posla, ti vidiš nešto što ne postoji kao što vidiš nekakvo izjednačavanje krivice i slična sranja što također nema veze sa realnošću. Zašto je to tako ne znam no činjenica je da vi rusofili konstantno izmišljate koješta nebi li opravdali ruse ili ih barem izjednačili njihovu krivicu s njihovim žrtvama.violator wrote:kaya wrote:
Hoćemo. Ovo govno je pokušalo skrenuti temu fiksacijom na to da proglasi mihu neuračunljivim ubojicom pa sam odgovorila.
Sad možemo dalje o aktualnostima
Neuracunljiv je svakako, a ubojica bi mogao postati uz takve "prijatelje" koji se silno trude zataskati njegove probleme umjesto da mu pomognu u njihovom rjesavanju.
Aha, logika je sljedeca:
Ne mrzim Ruse, dakle, rusofil sam.
Ako sam rusofil, izjednacavam agresore (rusku vojsku) sa zrtvama (ukrajinski narod).
Ako izjednacavam krivicu, onda sam subverzivna pa radim o glavi rusofobima.
Vi ste rusofobi jer suosjecate sa zrtvama (ukrajinskim narodom), dakle, ja kao rusofil radim o glavama rusofoba.
Stoga, odmascene automatske puske spremne su za obranu od nas rusofila koji samo cekamo kako vam skinut' gace. :)
A ironija je u svemu ovome sto se grozim rata jer ne zelim nikakvu koljacinu i sto mi okolisno ne prijete ni Rusi, ni Srbi (koje ste takodjer ubacili u racunicu s rusofilijom), vec jedan bubani sunarodnjak. Meni, Hrvatici. :)
Bas lijepo, zar ne da da?
Last edited by violator on 24/3/2022, 23:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu