ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 46 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 21:53

veber wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:

Tjuuuk!
Sovak, do kad misliš glumiti?
šta jel to uistinu sovak...
je
moram ga nazvati da dođe po onaj šator što mi ga je donio, pa da ga odnese rusima, njim je potrebitiji neg meni....

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 22:12

RayMabus wrote:Ovo su in Rusi zapljenili nikidan jedan jedini šta su imali al ovi je manje nosivosti, oko pet tenkova.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 46 KostiantynOl%27shans%27kyi2010Tendra
Ovo gore na slici je Ropuča kakve Rusija ima desetak a ukrajinska zastava je na njemu jer su Ukri imali jedan takav brod a onda 2014 im Rusi aj jedan zapljenili pa je to slika prije prije 2014.

Ovo niže dole je slika tog ukrajinskog tj tog modela koji je manji i nosivosti pet tenkova kojeg su im sad opet nikidan u Azovkom moru Rusi zapljenili.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 46 Nmbw

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 46 E7HgusHVEAAA6CX
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/3/2022, 22:18

violator wrote:
kaya wrote:
RayMabus wrote:Ovo je forum i ja ovdje nisam auditor niti to pokušavam biti.

Meni je forum nešto ko virtualni kafić a ujedno komentiranje dnevnih zbivanja i tako to jel.

Pošto ja ovdje nisam auditor nego forumaš onda se ne moram ni držati kodeksa auditora.

Aj molin te pusti nas na miru da komentiramo uvod u treći svjetski rat.

Hoćemo. Ovo govno je pokušalo skrenuti temu fiksacijom na to da proglasi mihu neuračunljivim ubojicom pa sam odgovorila.
Sad možemo dalje o aktualnostima

Neuracunljiv je svakako, a ubojica bi mogao postati uz takve "prijatelje" koji se silno trude zataskati njegove probleme umjesto da mu pomognu u njihovom rjesavanju.
taman posla, ti vidiš nešto što ne postoji kao što vidiš nekakvo izjednačavanje krivice i slična sranja što također nema veze sa realnošću. Zašto je to tako ne znam no činjenica je da vi rusofili konstantno izmišljate koješta nebi li opravdali ruse ili ih barem izjednačili njihovu krivicu s njihovim žrtvama.

Male
2017-12-31

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 22:26

kaya wrote:
dijagram wrote:
kaya wrote:
A e. Bitno imputirati kao ova vreća psecih buha i krpelja gore.

Pa dobro, mora netko detektirati naciradikalne elemente.

Najbolje struka, nasljedno, s koljena na koljeno.

Ukrajinske radikale zgaziti  ce rusi, i spasiti normalan ukrajinski narod.

Ne znam samo tko ce nas, neki su vec pokusali ali nije uspjelo.
A vidim da pokušavaju nas i neke. 
Jesu krezave đukele i ne mogu ništa  valja otresti s vremena na vrijeme . Da se ne opuste previše 😉
heh, kako moj iznimno cijenjeni prijatelj i poznavatelj stvarne problematike kaže, tko će bolje i lakše prepoznati ugrozu i prepisati i preporučiti terapiju... kad gledam kako se nalaze iznenađena i uvrijeđeni sjetim se nekih situacija a tu sam i stavljao kako su se čejeni našli iznenađeni i uvrijeđeni jer smo ih krenuli ubijati, pazi ti koji su to mentalni ološi, oni nama poubijali hrpu civila, isto ko i ova ruska banda iz čiste nemoći da se s nama pošteno pobiju na bojnom polju... pa ti četnici što sam ih stavio neko veče su poubijali na desetke staraca i djece jer su za dlaku izmakli da ih porokamo... eto jedino što je dragiša lego u napadu na glinu... i sad se ova kretenuša čudom čudi što ja nemam zere, truna dvojbe da li danas sutra treba odmah loviti i tamaniti sabotere, subverzivce i diverzivce... to ti je taj četnikofilski ili rusofilski mentalni sklop... sreća i Bog da imamo za njih učinkovitu medicinu...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by dzango 24/3/2022, 22:27

ebenica wrote:
michaellcmacha wrote: postao crveni klošar i huligan poput jebenog... .
nisi ti klošar, nemreš to bit, klošari ne tuku ljude vezane lisicama, naoružani. ti si patriot i nacionalist, ruža hrvatska. smeće drotovsko.
Ne seri da je drot? Au jebote. Nije onda ni čudo.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by niels 24/3/2022, 22:28

Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:

Tjuuuk!
Sovak, do kad misliš glumiti?
je
eto imaš priliku upoznati i pravog Sovaka, nepatvorenog, neopterećenog prethodnom predstavkom na forumu, spontanog i iskrenog, skrivenog iza "neprobojnog" novog nicka  :D

Ovo je neugodno iznenađenje, ako je tako.

Nisam se tome nadao od njega.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 22:29

Istodobno, strateškim ukrajinskim lukama Mariupolj i Odesa prijeti sve veća opasnost s mora. SAD radi na dopremanju protubrodskih projektila u Ukrajinu, rekao je dužnosnik Bijele kuće na summitu NATO-a.
-
Stižu torpeda. cheers
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 24/3/2022, 22:31

niels wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
je
eto imaš priliku upoznati i pravog Sovaka, nepatvorenog, neopterećenog prethodnom predstavkom na forumu, spontanog i iskrenog, skrivenog iza "neprobojnog" novog nicka  :D

Ovo je neugodno iznenađenje, ako je tako.

Nisam se tome nadao od njega.
je, tjuuk malo glumata, ali znaš ono...možeš što hoćeš, al ne i dokle hoćeš

2017-10-06

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by T. 24/3/2022, 22:34

RayMabus wrote:Istodobno, strateškim ukrajinskim lukama Mariupolj i Odesa prijeti sve veća opasnost s mora. SAD radi na dopremanju protubrodskih projektila u Ukrajinu, rekao je dužnosnik Bijele kuće na summitu NATO-a.
-
Stižu torpeda. cheers
Biznis cvjeta... :tu

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 24/3/2022, 22:34

Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:
kaya wrote:
Hoćemo. Ovo govno je pokušalo skrenuti temu fiksacijom na to da proglasi mihu neuračunljivim ubojicom pa sam odgovorila.
Sad možemo dalje o aktualnostima

Neuracunljiv je svakako, a ubojica bi mogao postati uz takve "prijatelje" koji se silno trude zataskati njegove probleme umjesto da mu pomognu u njihovom rjesavanju.
taman posla, ti vidiš nešto što ne postoji kao što vidiš nekakvo izjednačavanje krivice i slična sranja što također nema veze sa realnošću. Zašto je to tako ne znam no činjenica je da vi rusofili konstantno izmišljate koješta nebi li opravdali ruse ili ih barem izjednačili njihovu krivicu s njihovim žrtvama.
zanimljivi su, kao ne želi nitko pomoći kriegskamerad, svi ga olfo ostavili.

i onda se vraćamo na te njihove projekcije, želje i primisli koje nemaju veze sa stvarnošću.

u kratko vrijeme dva jebena stresna događaja pokazala u biti tko je na kojoj strani.

za razliku od ovih "dobrostivih" i "neutralnih" i čegevaraca, ja znam na kojoj sam strani.
i siguran sam da je ona strana koja je napala nekog, zatukla civilne ciljeve, koja šusa po civilima-kriva strana.

vidjeli smo kaj je bilo s hitlerom, miloševićem.
slijedeće je slično ili atomski rat.

onda će "mirotvorci", hare krišna i jehovini svjedoci biti opet iznenađeni kao kada je putler izvršio agresiju na ukrajinu.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/3/2022, 22:35

michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
dijagram wrote:

Pa dobro, mora netko detektirati naciradikalne elemente.

Najbolje struka, nasljedno, s koljena na koljeno.

Ukrajinske radikale zgaziti  ce rusi, i spasiti normalan ukrajinski narod.

Ne znam samo tko ce nas, neki su vec pokusali ali nije uspjelo.
A vidim da pokušavaju nas i neke. 
Jesu krezave đukele i ne mogu ništa  valja otresti s vremena na vrijeme . Da se ne opuste previše 😉
heh, kako moj iznimno cijenjeni prijatelj i poznavatelj stvarne problematike kaže, tko će bolje i lakše prepoznati ugrozu i prepisati i preporučiti terapiju... kad gledam kako se nalaze iznenađena i uvrijeđeni sjetim se nekih situacija a tu sam i stavljao kako su se čejeni našli iznenađeni i uvrijeđeni jer smo ih krenuli ubijati, pazi ti koji su to mentalni ološi, oni nama poubijali hrpu civila, isto ko i ova ruska banda iz čiste nemoći da se s nama pošteno pobiju na bojnom polju... pa ti četnici što sam ih stavio neko veče su poubijali na desetke staraca i djece jer su za dlaku izmakli da ih porokamo... eto jedino što je dragiša lego u napadu na glinu... i sad se ova kretenuša čudom čudi što ja nemam zere, truna dvojbe da li danas sutra treba odmah loviti i tamaniti sabotere, subverzivce i diverzivce... to ti je taj četnikofilski ili rusofilski mentalni sklop... sreća i Bog da imamo za njih učinkovitu medicinu...
Zalud pišeš, netko tko je sebi zacementirao u bundevu da rusi ne mog biti loši ne može ništa drugo niti pojmiti i um im stvara nevjerojatne SF kombinacije za spas toga što vjeruju jer bi im se u protivnom raspao svijet i nakaradni sustav vrednovanja koji su do tada imali u bundevi na ramenima. Oni sebi nikada neće dozvoliti slobodan um i zbog toga će im isti biti zarobljen u iluzijam koje lagano prelaze u oblik shizofrenije. Ringo je najočitiji primjer takvih psihičkih poremećaja a za njim sljede i drugi rusofili.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 22:37

T. wrote:
RayMabus wrote:Istodobno, strateškim ukrajinskim lukama Mariupolj i Odesa prijeti sve veća opasnost s mora. SAD radi na dopremanju protubrodskih projektila u Ukrajinu, rekao je dužnosnik Bijele kuće na summitu NATO-a.
-
Stižu torpeda. cheers
Pa ovo je idealna prilika da američka mornarica al i europske mornarice desetkuju rusku pomorsku silu. Šteta bi je bila propustit.

Ima i Njemačka problema s ovima na Baltiku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/3/2022, 22:40

veber wrote:
Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:

zanimljivi su, kao ne želi nitko pomoći kriegskamerad, svi ga olfo ostavili.

i onda se vraćamo na te njihove projekcije, želje i primisli koje nemaju veze sa stvarnošću.

u kratko vrijeme dva jebena stresna događaja pokazala u biti tko je na kojoj strani.

za razliku od ovih "dobrostivih" i "neutralnih" i čegevaraca, ja znam na kojoj sam strani.
i siguran sam da je ona strana koja je napala nekog, zatukla civilne ciljeve, koja šusa po civilima-kriva strana.

vidjeli smo kaj je bilo s hitlerom, miloševićem.
slijedeće je slično ili atomski rat.

onda će "mirotvorci", hare krišna i jehovini svjedoci biti opet iznenađeni kao kada je putler izvršio agresiju na ukrajinu.
Ali pazi dokle je ta bolest uzela maha da ni nakon razorenih cijelih gradova oni i dalje vjeruju da su rusi u pravu i da oni ratuju protiv nekih trećih saveza ili zemalja bez obzira na 21 stoljeće i dostupnost informacija da ti pamet stane.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 22:41

RayMabus wrote:
T. wrote:
-
Stižu torpeda. cheers
Pa ovo je idealna prilika da američka mornarica al i europske mornarice desetkuju rusku pomorsku silu. Šteta bi je bila propustit.

Jedno su Javelini, protuoklopne rakete,stingeri itd... gdje mozes ljude jako brzo nauciti da se sluze s time.

Skroz drugo je mrcina od par metara gdje moras citavu skupinu ljudi dugo vremena obucavati da budu spremni ispaliti nesto s cime nije lako nauciti baratati. Nije to jebote petarda da doneseš i baciš i evo puca...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 24/3/2022, 22:41

Kako je ovo u Ukrajini već odavno postalo nadrealno, ne bi me čudilo da do jutra ili tokom sutrašnjeg dana Ukrajinci povrate Herson.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 24/3/2022, 22:42

Prije pola sata sam pogledao jedan video sa zarobljenim ruskim vojnicima...Pa to su mladići od nekih 18. godina. Vidi se u njihovim pogledima da ne znaju ni gdje su, ni što rade tu gdje jesu...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 22:43

red wolf wrote:Prije pola sata sam pogledao jedan video sa zarobljenim ruskim vojnicima...Pa to su mladići od nekih 18. godina. Vidi se u njihovim pogledima da ne znaju ni gdje su, ni što rade tu gdje jesu...

Potpisali momci ugovore i postali profesionalci. Tako se to radi u Mordoru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 22:47

MDMiridije wrote:
RayMabus wrote:
T. wrote:

Jedno su Javelini, protuoklopne rakete,stingeri itd... gdje mozes ljude jako brzo nauciti da se sluze s time.

Skroz drugo je mrcina od par metara gdje moras citavu skupinu ljudi dugo vremena obucavati da budu spremni ispaliti nesto s cime nije lako nauciti baratati. Nije to jebote petarda da doneseš i baciš i evo puca...
Ne triba to ništa obučavat. Zelenski je pozva dobrovoljce iz cijelog svijeta da se pridruže a to ti je ono pošalju ti stručnjaka koji to ima u malom prstu a više nije vojni dijelatnik u svojoj državi nego slobodno lice i eto njega. To ti je obuka.

Opisao je i jedan sukob s ruskim vojnicima.

- Bili su samo 50 metara od nas, imao sam sreće. Pogodili su susjednu prostoriju u kući u kojom sam se nalazio granatom iz tenka. Jednog od kolega upucali su u patroliranju, ali evakuirali su ga i preižvio je - kazao je Kanađanin, po zanimanju programer.

https://www.24sata.hr/news/kanadski-snajperist-rusi-pisu-da-su-me-ubili-ma-oni-trolaju-tu-sam-ziv-iako-bilo-je-gadno-824360

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 46 768x432-ba054e7c-9d09-11eb-870c-cedfb09875dd
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 22:49

btw makedonija izbacila italiju u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u nogometu lol.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 24/3/2022, 22:59

MDMiridije wrote:
red wolf wrote:Prije pola sata sam pogledao jedan video sa zarobljenim ruskim vojnicima...Pa to su mladići od nekih 18. godina. Vidi se u njihovim pogledima da ne znaju ni gdje su, ni što rade tu gdje jesu...

Potpisali momci ugovore i postali profesionalci. Tako se to radi u Mordoru.
Ali, zar ti logika ne nalaže da postaviš pitanje --> imaju li Rusi uopće nekakvu dobro opremljenu profesionalnu vojsku. Poslali su najbolje na desant aerodroma kod Kijeva. Ukrajinska vojska ih je potaracala u jedan dan.

Last edited by red wolf on 24/3/2022, 23:00; edited 1 time in total
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 24/3/2022, 22:59

MDMiridije wrote:btw makedonija izbacila italiju u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u nogometu lol.
Bravo za Makedonce!
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top