ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 48 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 24/3/2022, 23:37

Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:
kaya wrote:
Hoćemo. Ovo govno je pokušalo skrenuti temu fiksacijom na to da proglasi mihu neuračunljivim ubojicom pa sam odgovorila.
Sad možemo dalje o aktualnostima

Neuracunljiv je svakako, a ubojica bi mogao postati uz takve "prijatelje" koji se silno trude zataskati njegove probleme umjesto da mu pomognu u njihovom rjesavanju.
taman posla, ti vidiš nešto što ne postoji kao što vidiš nekakvo izjednačavanje krivice i slična sranja što također nema veze sa realnošću. Zašto je to tako ne znam no činjenica je da vi rusofili konstantno izmišljate koješta nebi li opravdali ruse ili ih barem izjednačili njihovu krivicu s njihovim žrtvama.

Aha, logika je sljedeca:

Ne mrzim Ruse, dakle, rusofil sam.
Ako sam rusofil, izjednacavam agresore (rusku vojsku) sa zrtvama (ukrajinski narod).
Ako izjednacavam krivicu, onda sam subverzivna pa radim o glavi rusofobima.

Vi ste rusofobi jer suosjecate sa zrtvama (ukrajinskim narodom), dakle, ja kao rusofil radim o glavama rusofoba.

Stoga, odmascene automatske puske spremne su za obranu od nas rusofila koji samo cekamo kako vam skinut' gace. :)

A ironija je u svemu ovome sto se grozim rata jer ne zelim nikakvu koljacinu i sto mi okolisno ne prijete ni Rusi, ni Srbi (koje ste takodjer ubacili u racunicu s rusofilijom), vec jedan bubani sunarodnjak. Meni, Hrvatici. :)

Bas lijepo, zar ne da da?

Last edited by violator on 24/3/2022, 23:38; edited 1 time in total

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 23:37

red wolf wrote:
MDMiridije wrote:
red wolf wrote:
Ali, zar ti logika ne nalaže da postaviš pitanje --> imaju li Rusi uopće nekakvu dobro opremljenu profesionalnu vojsku. Poslali su najbolje na desant aerodroma kod Kijeva. Ukrajinska vojska ih je potaracala u jedan dan.

Imaju oni neku shemu sa vojnicima pod ugovorom, na par godina ide ugovor čini mi se tako nešto, za ruska prilike solidna i lova. Sad...na papiru bi ih trebalo biti par stotina tisuća barem. U reali vjerojatno nije toliko. Imaju generalno oni svoju logiku kod vojske. I T90 i Armata su puno bolji tenkovi od T72. Ali T72 imaju jako puno...pa što bi onda trošili novce na ove skupe kad i ovi stari voze i imaju top :D . Tako promatraju više ili manje dosta toga. E sad...ne štede na unaprijeđivanju sustava odvraćanja toliko....dakle rakete, pzo i slično (opet na papiru). Ali kopnena vojska još uvijek je 90% opreme duplo starije od vojnika koji upravljaju s tom opremom. Što se ovoga rata tiče, tome su pristupili vjerojatno po njihovom shvaćanju pragmatično. Sve su ročnike najbliže granici prisilili-potakli da potpišu ugovore s čime su isti većinom pravno prestali biti ročnici (Čak i u Mordoru se o tome razmišlja). I tako onda mogu se kurčiti na televiziji da se radi o profesionalnoj vojsci a ne o barbarima čiji je pojam modernog ratovanja ukopati se uokolo gradova i onda bombardiranjem ubiti sve što se kreće.
Zaista sam uvjerenja da je ovaj mislio da će samo ušetati u Ukrajinu, posebno u Kijev. Kad ono, nevjerojatni debakl ruske vojske. Koliki stručnjaci su govorili da bi za tri dana ruska vojska došla do Francuske. Kad ono?...Lol da je slušat stručnjake...

Ma čitavo vrijeme, pa jedan degenerik ovdje tupi već ohoho vremena da je to vojna sila br 1 u svijetu i ine budalaštine. Jako velika vojska i s jako velikom razornom moći. Ali tu priča staje, u defenzivi bi vjerojatno se vrhunski borili, ovako je to sve kaos. Mislim...na kraju balade pošto poto kad bi išli teško bi ih Ukrainci zaustavili, ali ovi kad se nađu u jednome problemu...prc. Kod Kijeva vjerojatno sada ni sami ne znaju što bi. Najpametnije bi bilo izvući se od tamo skroz za njih. S druge strane vjerojatno razmišljaju onda da bi time Ukrainci mogli dio snaga od Kijeva poslati na druga mjesta itd itd....nije njih nikada bilo briga za vlastite ljude i vlastite gubitke dok god to posluži svrsi. A i potrudio se govnar svojski ionako....ne moze se tamo ionako doci do informacija koje nije adolf dozvolio da se vrte. Tako da okvirne brojke kod kuce ionako ne znaju...kad nema fiksnih brojki koliko je ljudi poginulo, vozila unisteno i kakva zvjerstva rade po "bratskoj" zemlji...onda se ni lokalci ne zabrinjavaju. Sve govori u prilog tomu dakle da je degenerik stvarno mislio da ce citava stvar trajati par dana, inače ne bi bio ni pokušavao ono s padobrancima oko Kijeva u početku. Tako da mokri snovi su bili okupacija citave zemlje, promjena rezima...pa onda sta i kako dalje vidjet cemo. Ako to ne prodje..a onda barem pola zemlje, ako te ne prodje onda barem unistiti svu civilnu infrastrukturu da Ukraina ne dodje sebi sljedecih 30 godina a oni barem dobiju Krim,Donbas i Luhansk.... cigoš čovjek jbg. Daj šta daš. Barbari bili i ostali.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 24/3/2022, 23:38

red wolf wrote:
dzango wrote:
red wolf wrote:
Kratkoročno (oni koji ne vide širu sliku) da. Ali, u budućnosti, ovo je najbolja stvar koja se EU dogodila. Imat će svoju vojsku uz NATO. Imat ćemo Europsku državu.
Neće. Neće joj gazda dozvoliti.  Waiting around ti Die.
Isti gazda ili gazde su i iza toga koji misliš da je gazda EU... ;))))

Odlaskom UK iz EU ubrzan je proces stvaranje Europske države. Sad smo u predfazi. Zacementiranje najosnovnijih institucija koje čine jednu državu državom. Druga faza će, po meni biti mekši pristup, stvaranje konfederacije europskih država. Na kraju, treća faza --> stvaranje Sjedinjene europske države/unije.

UK će biti dio Američke unije (SAD, KANADA i MEXICO).
Morate da pitate Vašington. A oni ne daju da im se vazali ujedinjuju i šuruju protiv njih. Normalno.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by red wolf 24/3/2022, 23:39

dzango wrote:
red wolf wrote:
dzango wrote:
Neće. Neće joj gazda dozvoliti.  Waiting around ti Die.
Isti gazda ili gazde su i iza toga koji misliš da je gazda EU... ;))))

Odlaskom UK iz EU ubrzan je proces stvaranje Europske države. Sad smo u predfazi. Zacementiranje najosnovnijih institucija koje čine jednu državu državom. Druga faza će, po meni biti mekši pristup, stvaranje konfederacije europskih država. Na kraju, treća faza --> stvaranje Sjedinjene europske države/unije.

UK će biti dio Američke unije (SAD, KANADA i MEXICO).
Morate da pitate Vašington. A oni ne daju da im se vazali ujedinjuju i šuruju protiv njih. Normalno.
Nije to više ta razina odlučivanja... ;)))))
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 23:44

michaellcmacha wrote:
violator wrote:
michaellcmacha wrote:
jebali ti bolesnici poput mene mater, nadam se da će te u ranije spomenutom slučaju kao saboterku, subverzivku ili diverzivku pravodobno detektirati i opametiti... onda bi trebala biti i malo manje glupa i malo više centrirana...

Saboterka, diverzerka/subverzirka? A po cemu to, bubani? :D

Ne lijepim mrtve ljude po ovom topicu, ne pisem o tome kako cu Srbe i rusofile likvidirat'? Ne divim se tvojoj ludosti? Je l' to?
nisu to ljudi jebali te oni u tu gluperdu što nosiš na ramenima... to su agresori koji nemilice ubijaju ukrajinske civile iz jadne i bijedne nemoći jer nisu u stanju pobijediti slabijeg ukrajinskog branitelja na bojnom polju... ja razumijem da krmača poput tebe nije u stanju razumjeti što se na bojnom polju odvija, ali da nisi u stanju razumjeti da rus ciljano ubija civile i da zato gubi epitet čovjeka, e tu nema opravdanja i zato sam ovakav prema tebi... i prema bilo kom drugom... znači jebem vam mater nečovječnu u usta ladna...

Ucini uslugu i sebi i svojoj okolini i javi se malo kakvom strucnjaku za ta tvoja stanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 23:46

Slovenski premijer Janez Janša je, komentarišući prijetnju ruskog predsjednika Vladimira Putina da će "neprijateljske zemlje uvoz ruskog plina plaćati samo u rubljama, rekao da niko u Evropi zapravo i ne zna kako ruska rublja izgleda.

- Niko neće platiti u rubljama - poručio je Janša, prenosi Reuters.
-
:^0 lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Službenik 24/3/2022, 23:46

Noor wrote:
Dragovit wrote:
Noor wrote:

Tjuuuk!
Sovak, do kad misliš glumiti?

sovak? 
a svetoje više ništa? 
a možda stribor? 

a da ti nisi maja šuput?

:D
ja sam te provalila čim si došao, nakon 2 posta, sjećaš se, jel tak?
Stribor ne znam, možda i to...ali prije Sovaka si bio Kavran

a i kavran! 

znači i svetoje i stribor i sovak i kavran!

majo ima l' još koji?

a jastreb?

nemoj mi njega faliti.

:D

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by red wolf 24/3/2022, 23:55

https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-porucio-natou-usutite-bar-danas/2350358.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Kad će ovima više isto sankcije zapičit. To je bilo ostvarenje zakona koji glasi --> Karma is a Bitch.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 23:57

kaya wrote:
violator wrote:
kaya wrote:
Molim, ušljiva vrećo buha. I drugi put.

Ma daj i treci, ako mislis da ce uvrede ista promijenit' u pomracenom umu tvog druga.
Pomraćen um je jedino tvoj. Likuješ nad agresijom na drugu državu pod krinkom brige za ukrajince ako se predaju, kao što si sad fol zabrinuta za psihičkog stanje nekoga tko je 100 puta zdraviji od tebe. I tako mmu imputiraš da će ubiti nekoga jer nadaš da ćeš ga prijaviti, jel tako usrana vrećo buha?
Znači modus operandi ružne podle rugobe. 
Sad žurim. Ovo ti je treći put. Ali kasnije ću doći da te počastim i četvrti put
pa napisao sam joj da me slobodno ode prijaviti u prvu PP, međutim ona nazivno glupa, a u stvari instinktivno s nešto mozga od koristi, ipak odlučila podnijeti prijavu Kicu... izgleda da joj kliker tilta da bi u hrvatskoj možda bilo i nepametno u ovom trenutku u svojstvu proruske drukerice pohoditi prostorije represivnog aparata... jbga za pretpostaviti je da ju to frustrira...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Službenik 25/3/2022, 00:00

violator wrote:
michaellcmacha wrote:
violator wrote:

Ne lijepim mrtve ljude po ovom topicu, ne pisem o tome kako cu Srbe i rusofile likvidirat'? Ne divim se tvojoj ludosti? Je l' to?
nisu to ljudi jebali te oni u tu gluperdu što nosiš na ramenima... to su agresori koji nemilice ubijaju ukrajinske civile iz jadne i bijedne nemoći jer nisu u stanju pobijediti slabijeg ukrajinskog branitelja na bojnom polju... ja razumijem da krmača poput tebe nije u stanju razumjeti što se na bojnom polju odvija, ali da nisi u stanju razumjeti da rus ciljano ubija civile i da zato gubi epitet čovjeka, e tu nema opravdanja i zato sam ovakav prema tebi... i prema bilo kom drugom... znači jebem vam mater nečovječnu u usta ladna...

Ucini uslugu i sebi i svojoj okolini i javi se malo kakvom strucnjaku za ta tvoja stanja.  

e jesi mu izvukla svu srž k'o na kemoterapiji. 
sad prebire po šarenim tabletama u kućnoj likariji.

:)

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 25/3/2022, 00:07

violator wrote:
kaya wrote:
violator wrote:

Hijena, lasica, vreca buha... Vjest si komunikator. :D

Bolje ti je da si ovo vrijeme iskoristila i ozbiljno s njime popricala o onome sto mu valja poduzeti da bi povratio trezvenost.
Ne trebam ništa pošto je potpuno trezven. Ako se nekome gadite ne znači da je pomračen nego normalan.
Jel s tobom treba popričati možda?
Vidim da si se zapetljala u klupko laži, podmetanja, lažnog okrivljavanja, insceniranja , pokušaja da se nekoga proglasi neuračunljivim i opasnim . 
Iz sujete naravno. Ako treba reci. Neću ja naravno, mogu poslati psa da popriča s tobom. I popiša te po glavi.

Zgodno je kako pokusavas skrenuti paznju s njegovih upisa, ali nece ti proci. Sve ondje fino stoji, svaka njegova prijetnja, opis i poremeceni ispadi, pa ako je ono tebi samo "zar rasprave", onda si, Kayice, prava bolesnica.

pa baš zato što sve stoji uopće nisam zabrinut, upravo obrnuto, a to sam objasnio u nekoliko navrata, zabrinuta si ti pa onda i uzrujana jer u konkretnom slučaju ne bi išlo kako si ti sebi zamislila... odnosnoo jer će u konkretnom slučaju ići upravo onako kako sam ja rekao, a to tebe jebe...;), kolibo glupava

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2022, 00:08

michaellcmacha wrote: da bi u hrvatskoj možda bilo i nepametno u ovom trenutku u svojstvu proruske drukerice pohoditi prostorije represivnog aparata.
pa kaj svi policajci moraju bit psihički nestabilni i glupi k'o kurac :^0 ja sam vas se nagledao u životu i svi k'o da ste ista glupa braća.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2022, 00:09

ove amere više nitko živ ne jebe više 5 %...koje je proročanstvo? 100 godina gladi ili kak to već ide?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 25/3/2022, 00:12

violator wrote:
kaya wrote:
RayMabus wrote:Ovo je forum i ja ovdje nisam auditor niti to pokušavam biti.

Meni je forum nešto ko virtualni kafić a ujedno komentiranje dnevnih zbivanja i tako to jel.

Pošto ja ovdje nisam auditor nego forumaš onda se ne moram ni držati kodeksa auditora.

Aj molin te pusti nas na miru da komentiramo uvod u treći svjetski rat.

Hoćemo. Ovo govno je pokušalo skrenuti temu fiksacijom na to da proglasi mihu neuračunljivim ubojicom pa sam odgovorila.

Neuracunljiv je svakako, a ubojica bi mogao postati uz takve "prijatelje" koji se silno trude zataskati njegove probleme umjesto da mu pomognu u njihovom rjesavanju.
jebo ti huligan jebeni mater... onako huliganski... mi ubojice ćemo se suzdržati

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/3/2022, 00:12

Znaš o čemu ja razmišljam kad vas slušam. Netko je spomenuo rusofiliju pa onda znači suprotnost od toga je rusofobija itd. Koliko ja znam riječ fobija znači strah i sad bi to onda rusofob trebao biti netko tko se boji Rusa.

Ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2022, 00:13

violator wrote:
michaellcmacha wrote:
violator wrote:

slušaj ti proruska agentice, nemoj slučajno proć kraj neke pp jer ako te represivni aparat pročita najebala si.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2022, 00:15

michaellcmacha wrote:
violator wrote:
kaya wrote:

jebo ti huligan jebeni mater... onako huliganski... mi ubojice ćemo se suzdržati
pa znam da ćeš se ti suzdržat kad nemaš više značku, policijsku dvoranu, i ja nisam vezani oteti klinac s ulice iz drugog grada. divna vremena kad si klince pljuskao a kolege te tapšale po ramenima, bio si veći od svemira.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2022, 00:18

michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
violator wrote:

Ma daj i treci, ako mislis da ce uvrede ista promijenit' u pomracenom umu tvog druga.
Pomraćen um je jedino tvoj. Likuješ nad agresijom na drugu državu pod krinkom brige za ukrajince ako se predaju, kao što si sad fol zabrinuta za psihičkog stanje nekoga tko je 100 puta zdraviji od tebe. I tako mmu imputiraš da će ubiti nekoga jer nadaš da ćeš ga prijaviti, jel tako usrana vrećo buha?
Znači modus operandi ružne podle rugobe. 
Sad žurim. Ovo ti je treći put. Ali kasnije ću doći da te počastim i četvrti put
pa napisao sam joj da me slobodno ode prijaviti u prvu PP, međutim ona nazivno glupa, a u stvari instinktivno s nešto mozga od koristi, ipak odlučila podnijeti prijavu Kicu... izgleda da joj kliker tilta da bi u hrvatskoj možda bilo i nepametno u ovom trenutku u svojstvu proruske drukerice pohoditi prostorije represivnog aparata... jbga za pretpostaviti je da ju to frustrira...

Jest, sva treperim, a ti taaako smiren. :D

Lijepi su ti tvoji upisi, steta bi bilo da ih procita samo par cudaka s ovog foruma.

Sabrana djela uz gratis ilustracije?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2022, 00:18

RayMabus wrote:Znaš o čemu ja razmišljam kad vas slušam.

:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2022, 00:20

ebenica wrote:
michaellcmacha wrote:
violator wrote:

pa znam da ćeš se ti suzdržat kad nemaš više značku, policijsku dvoranu, i ja nisam vezani oteti klinac s ulice iz drugog grada. divna vremena kad si klince pljuskao a kolege te tapšale po ramenima, bio si veći od svemira.

I opet ce bit', sav se rajca na nas ne-ljude, nemoj tako! Ipak mu samo cekamo otet' rodnu grudu. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 25/3/2022, 00:20

RayMabus wrote:Koga zmija ugrize i guštera se boji.

Ja njega shvaćan al tamo di mislin da ga triba malo povuć natrag tu reagiram.

Zato san mu i objasnija da ne priti kako će on doć nekome na kućna vrata s pištoljem i ić likvidirat petu kolonu.

U toj kući žive dica i ako to tako nekome kažeš praktički si mu reka da ćeš mu doć ubiti djecu ( ili ih barem dovest u životnu opasnost, a šta bi drugo ako nekome dolaziš na kućna vrata s pištoljem s ciljem da tog i tog ucmekaš a u toj kući na par metara od tih kućnih vrata u dnevnom boravku su mu djeca ).

Znači to je STOP.

NE.

ODMA PREKRIŽI TU MISAO.

A ostalo seri koliko oćeš.

Ispuši se. :D
nitko nikom nije spominjao djecu, ali onaj tko ugrožava našu djecu, naše vojnike taj mora biti neutraliziran prije neg dođe u priliku da nas i naše ugrozi...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics