Ruska invazija na Ukrajinu
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
nitko nikom nije spominjao djecu, ali onaj tko ugrožava našu djecu, naše vojnike taj mora biti neutraliziran prije neg dođe u priliku da nas i naše ugrozi...RayMabus wrote:Koga zmija ugrize i guštera se boji.
Ja njega shvaćan al tamo di mislin da ga triba malo povuć natrag tu reagiram.
Zato san mu i objasnija da ne priti kako će on doć nekome na kućna vrata s pištoljem i ić likvidirat petu kolonu.
U toj kući žive dica i ako to tako nekome kažeš praktički si mu reka da ćeš mu doć ubiti djecu ( ili ih barem dovest u životnu opasnost, a šta bi drugo ako nekome dolaziš na kućna vrata s pištoljem s ciljem da tog i tog ucmekaš a u toj kući na par metara od tih kućnih vrata u dnevnom boravku su mu djeca ).
Znači to je STOP.
NE.
ODMA PREKRIŽI TU MISAO.
A ostalo seri koliko oćeš.
Ispuši se.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ebenica wrote:slušaj ti proruska agentice, nemoj slučajno proć kraj neke pp jer ako te represivni aparat pročita najebala si.violator wrote:michaellcmacha wrote:
nisu to ljudi jebali te oni u tu gluperdu što nosiš na ramenima... to su agresori koji nemilice ubijaju ukrajinske civile iz jadne i bijedne nemoći jer nisu u stanju pobijediti slabijeg ukrajinskog branitelja na bojnom polju... ja razumijem da krmača poput tebe nije u stanju razumjeti što se na bojnom polju odvija, ali da nisi u stanju razumjeti da rus ciljano ubija civile i da zato gubi epitet čovjeka, e tu nema opravdanja i zato sam ovakav prema tebi... i prema bilo kom drugom... znači jebem vam mater nečovječnu u usta ladna...
Ucini uslugu i sebi i svojoj okolini i javi se malo kakvom strucnjaku za ta tvoja stanja.
E da on samo zna koliko sam ja zapravo dobra s njima. Srecom, nisu svi bubani poput njega. :)
Guest- Guest
Nije rusofilstvo podržavati barbarizam i nečovječnost.
Ima druga riječ za to a ona je da je to neljudskost.
Niste vi rusofili nego neljudi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
baka je opaki neuravnoteženi ubojica koja je otrovala nečije mile dječačiće... koje oličenje ukrajinskog zla... onog iskonskog nacističkog...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:koliki je omjer ukrofila i rusofila na forumu?...kod ukrofila hrvati dominiraju + jedan srbin pizzon i svabo veber..neutralni epi i general...kod rusofila mix svega i svacega tako i prorale kako prolaze u ukrajini
nisu oni neutralni nego mastanja neostvarena
e da , biljezim jedno prosla baka s kolacima
DRUŠTVENIM mrežama proširila se priča o baki koja je navodno otrovala ruske vojnike kolačima.
Dio ukrajinskih medija objavio je priču u kojoj tvrdi da se presretanjem ruske komunikacije slučajno saznalo da ruski vojnici u nekim dijelovima Ukrajine ostaju bez hrane jer je logistika navodno prespora. "Više nemamo što jesti, neka baka nam je ponudila kolače i otrovala osam vojnika", navode rečenicu koju je navodno izrekao jedan ruski vojnik.
2015-08-08
jednom drot uvijek drot, to je ta psiha, ne bi se smjeli kretat među ljudima...al da je ispovjed o sportskoj dvorani i nekim klincima iz pule koje je potarasao da ga se dan danas sjećaju teški horor, je....violator wrote:ebenica wrote:pa znam da ćeš se ti suzdržat kad nemaš više značku, policijsku dvoranu, i ja nisam vezani oteti klinac s ulice iz drugog grada. divna vremena kad si klince pljuskao a kolege te tapšale po ramenima, bio si veći od svemira.michaellcmacha wrote:
jebo ti huligan jebeni mater... onako huliganski... mi ubojice ćemo se suzdržati
I opet ce bit', sav se rajca na nas ne-ljude, nemoj tako! Ipak mu samo cekamo otet' rodnu grudu. :)
odrasla naoružana osoba, sa značkom, privedene ljude, vjerojatno mlađe punoljetnike ili maloljetnike vodi u neku dvoranu i ubija od batina i to ispriča ponosno.
i nitko od preplašenih čobana s ovog foruma da bi pisnuo, sumrak čovječnosti...al tako hrvatski
Guest- Guest
eto pa tko te ne bi ubio takvog simpatičnog i logičnog... evo ja bi stvarn slagao ka bih rkao da ne bi...crvenkasti wrote:Baš su glupi ti Ukrajinci.
Kukaju i kmeče kad Rusi njih ubijaju, a hvale se i slave kad oni ubijaju Ruse.
Ko debili.
2015-08-08
ebenica wrote:jednom drot uvijek drot, to je ta psiha, ne bi se smjeli kretat među ljudima...al da je ispovjed o sportskoj dvorani i nekim klincima iz pule koje je potarasao da ga se dan danas sjećaju teški horor, je....violator wrote:ebenica wrote:
pa znam da ćeš se ti suzdržat kad nemaš više značku, policijsku dvoranu, i ja nisam vezani oteti klinac s ulice iz drugog grada. divna vremena kad si klince pljuskao a kolege te tapšale po ramenima, bio si veći od svemira.
I opet ce bit', sav se rajca na nas ne-ljude, nemoj tako! Ipak mu samo cekamo otet' rodnu grudu. :)
odrasla naoružana osoba, sa značkom, privedene ljude, vjerojatno mlađe punoljetnike ili maloljetnike vodi u neku dvoranu i ubija od batina i to ispriča ponosno.
i nitko od preplašenih čobana s ovog foruma da bi pisnuo, sumrak čovječnosti...al tako hrvatski
Naravno da nece jer su se navikli sklanjat' nasilnicima. Kao, ma nemoj ga samo cackat' i bit ce sve okej. Jos ako se takvi nasilnici domognu kakvog polozaja kojim konstantno prijete... E pa moze se, moze na kraj i s takvima.
Guest- Guest
ako se koji slučajno zvao srđan ili tako neš nepoćudno, taj je tek najeb'o...jadno dijete. represivni aparata sa sloganom sigurnost i povjerenje, koji oksimoron.violator wrote:ebenica wrote:jednom drot uvijek drot, to je ta psiha, ne bi se smjeli kretat među ljudima...al da je ispovjed o sportskoj dvorani i nekim klincima iz pule koje je potarasao da ga se dan danas sjećaju teški horor, je....violator wrote:
Naravno da nece jer su se navikli sklanjat' nasilnicima. Kao, ma nemoj ga samo cackat' i bit ce sve okej. Jos ako se takvi nasilnici domognu kakvog polozaja kojim konstantno prijete... E pa moze se, moze na kraj i s takvima.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Nije rusofilstvo podržavati barbarizam i nečovječnost.
Daj mi, molim te, link na taj moj post u kojem podrzavam barbarizam i necovjecnost.
Guest- Guest
zato im i treba jebati mater na svakom koraku...Šandor Winnetou wrote:Zalud pišeš, netko tko je sebi zacementirao u bundevu da rusi ne mog biti loši ne može ništa drugo niti pojmiti i um im stvara nevjerojatne SF kombinacije za spas toga što vjeruju jer bi im se u protivnom raspao svijet i nakaradni sustav vrednovanja koji su do tada imali u bundevi na ramenima. Oni sebi nikada neće dozvoliti slobodan um i zbog toga će im isti biti zarobljen u iluzijam koje lagano prelaze u oblik shizofrenije. Ringo je najočitiji primjer takvih psihičkih poremećaja a za njim sljede i drugi rusofili.michaellcmacha wrote:heh, kako moj iznimno cijenjeni prijatelj i poznavatelj stvarne problematike kaže, tko će bolje i lakše prepoznati ugrozu i prepisati i preporučiti terapiju... kad gledam kako se nalaze iznenađena i uvrijeđeni sjetim se nekih situacija a tu sam i stavljao kako su se čejeni našli iznenađeni i uvrijeđeni jer smo ih krenuli ubijati, pazi ti koji su to mentalni ološi, oni nama poubijali hrpu civila, isto ko i ova ruska banda iz čiste nemoći da se s nama pošteno pobiju na bojnom polju... pa ti četnici što sam ih stavio neko veče su poubijali na desetke staraca i djece jer su za dlaku izmakli da ih porokamo... eto jedino što je dragiša lego u napadu na glinu... i sad se ova kretenuša čudom čudi što ja nemam zere, truna dvojbe da li danas sutra treba odmah loviti i tamaniti sabotere, subverzivce i diverzivce... to ti je taj četnikofilski ili rusofilski mentalni sklop... sreća i Bog da imamo za njih učinkovitu medicinu...kaya wrote:
A vidim da pokušavaju nas i neke.
Jesu krezave đukele i ne mogu ništa valja otresti s vremena na vrijeme . Da se ne opuste previše
2015-08-08
kad smo već kod toga, englezi na svojim ID nemaju adrese, adresu im možeš saznat samo službenim putem iz nekog opravdanog razloga upravo kako svaki psihopat u uniformi ne bi mogao koristiti svoj položaj i stvorit mu se na vratima i prebit ga. kod njih uniforma ne znači da si automatski normalna osoba i da javnost od tebe ne bi smjela biti zaštićena. bilo je sranje kad su priveli neke engleze kod nas pa ih htjeli pljuskat da im daju adrese i podatke dok im neki novinar nije objasnio i ovi zvali ambasadu da ih spasi. hrpa volova bokteiebo-.violator wrote:ebenica wrote:jednom drot uvijek drot, to je ta psiha, ne bi se smjeli kretat među ljudima...al da je ispovjed o sportskoj dvorani i nekim klincima iz pule koje je potarasao da ga se dan danas sjećaju teški horor, je....violator wrote:
Guest- Guest
ebenica wrote:ako se koji slučajno zvao srđan ili tako neš nepoćudno, taj je tek najeb'o...jadno dijete. represivni aparata sa sloganom sigurnost i povjerenje, koji oksimoron.violator wrote:ebenica wrote:
jednom drot uvijek drot, to je ta psiha, ne bi se smjeli kretat među ljudima...al da je ispovjed o sportskoj dvorani i nekim klincima iz pule koje je potarasao da ga se dan danas sjećaju teški horor, je....
Ma zapravo cak ni to. Musko si, imas dugu kosu, u martama si i na rock koncertu? Udri!
Guest- Guest
veliko A na bijeloj majici, sigurno antifašist, prorus :Pviolator wrote:ebenica wrote:ako se koji slučajno zvao srđan ili tako neš nepoćudno, taj je tek najeb'o...jadno dijete. represivni aparata sa sloganom sigurnost i povjerenje, koji oksimoron.violator wrote:
Ma zapravo cak ni to. Musko si, imas dugu kosu, u martama si i na rock koncertu? Udri!
Guest- Guest
Ova ofucana vreća buha koju jebe povremeno stevo iz pp I rijeka još laprda?!
Valjda misli da će mu važno doći s upisima kako joj je netko napisao da je glupa i rusofil a on će se sablazniti...
Valjda misli da će mu važno doći s upisima kako joj je netko napisao da je glupa i rusofil a on će se sablazniti...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
koga boli kurac što ti želiš ili ne želiš, kao i tko si i što si...kvarna si i štetočina u potencijalno ratnim uvjetima, i to je jedino bitno, i po toj osnovi ćešbiti vrednovana... i hrvoje klasić je hrvat, a u istom rangu kao i crvenkasti, odnosno još kvarniji jer je hrvat... nazivno kao i možda i ti...violator wrote:Šandor Winnetou wrote:taman posla, ti vidiš nešto što ne postoji kao što vidiš nekakvo izjednačavanje krivice i slična sranja što također nema veze sa realnošću. Zašto je to tako ne znam no činjenica je da vi rusofili konstantno izmišljate koješta nebi li opravdali ruse ili ih barem izjednačili njihovu krivicu s njihovim žrtvama.violator wrote:
Neuracunljiv je svakako, a ubojica bi mogao postati uz takve "prijatelje" koji se silno trude zataskati njegove probleme umjesto da mu pomognu u njihovom rjesavanju.
Aha, logika je sljedeca:
Ne mrzim Ruse, dakle, rusofil sam.
Ako sam rusofil, izjednacavam agresore (rusku vojsku) sa zrtvama (ukrajinski narod).
Ako izjednacavam krivicu, onda sam subverzivna pa radim o glavi rusofobima.
Vi ste rusofobi jer suosjecate sa zrtvama (ukrajinskim narodom), dakle, ja kao rusofil radim o glavama rusofoba.
Stoga, odmascene automatske puske spremne su za obranu od nas rusofila koji samo cekamo kako vam skinut' gace. :)
A ironija je u svemu ovome sto se grozim rata jer ne zelim nikakvu koljacinu i sto mi okolisno ne prijete ni Rusi, ni Srbi (koje ste takodjer ubacili u racunicu s rusofilijom), vec jedan bubani sunarodnjak. Meni, Hrvatici. :)
Bas lijepo, zar ne da da?
2015-08-08
još si na istom stripu? daj promijeni više, sto mu gromova, bubnjeva mi darkvuda.kaya wrote:Ova ofucana vreća buha koju jebe povremeno stevo iz pp I rijeka još laprda?!
Guest- Guest
ebenica wrote:kad smo već kod toga, englezi na svojim ID nemaju adrese, adresu im možeš saznat samo službenim putem iz nekog opravdanog razloga upravo kako svaki psihopat u uniformi ne bi mogao koristiti svoj položaj i stvorit mu se na vratima i prebit ga. kod njih uniforma ne znači da si automatski normalna osoba i da javnost od tebe ne bi smjela biti zaštićena. bilo je sranje kad su priveli neke engleze kod nas pa ih htjeli pljuskat da im daju adrese i podatke dok im neki novinar nije objasnio i ovi zvali ambasadu da ih spasi. hrpa volova bokteiebo-.violator wrote:ebenica wrote:
jednom drot uvijek drot, to je ta psiha, ne bi se smjeli kretat među ljudima...al da je ispovjed o sportskoj dvorani i nekim klincima iz pule koje je potarasao da ga se dan danas sjećaju teški horor, je....
Bolesnici nekako uvijek gravitiraju tim polozajima moci, srecom, ima bas i lijepih primjera...
Boze stoke. Sto mislis, jesu li se ti Englezi ikada vise pojavili kod nas? :D
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:koga boli kurac što ti želiš ili ne želiš, kao i tko si i što si...kvarna si i štetočina u potencijalno ratnim uvjetima, i to je jedino bitno, i po toj osnovi ćešbiti vrednovana... i hrvoje klasić je hrvat, a u istom rangu kao i crvenkasti, odnosno još kvarniji jer je hrvat... nazivno kao i možda i ti...violator wrote:Šandor Winnetou wrote:
taman posla, ti vidiš nešto što ne postoji kao što vidiš nekakvo izjednačavanje krivice i slična sranja što također nema veze sa realnošću. Zašto je to tako ne znam no činjenica je da vi rusofili konstantno izmišljate koješta nebi li opravdali ruse ili ih barem izjednačili njihovu krivicu s njihovim žrtvama.
Aha, logika je sljedeca:
Ne mrzim Ruse, dakle, rusofil sam.
Ako sam rusofil, izjednacavam agresore (rusku vojsku) sa zrtvama (ukrajinski narod).
Ako izjednacavam krivicu, onda sam subverzivna pa radim o glavi rusofobima.
Vi ste rusofobi jer suosjecate sa zrtvama (ukrajinskim narodom), dakle, ja kao rusofil radim o glavama rusofoba.
Stoga, odmascene automatske puske spremne su za obranu od nas rusofila koji samo cekamo kako vam skinut' gace. :)
A ironija je u svemu ovome sto se grozim rata jer ne zelim nikakvu koljacinu i sto mi okolisno ne prijete ni Rusi, ni Srbi (koje ste takodjer ubacili u racunicu s rusofilijom), vec jedan bubani sunarodnjak. Meni, Hrvatici. :)
Bas lijepo, zar ne da da?
Koga boli q za tvoje paranoje!? Ah, znam. :D
Guest- Guest
ima da, znam par dobrih drotova, profesionalaca. niti suci niti porote.violator wrote:ebenica wrote:kad smo već kod toga, englezi na svojim ID nemaju adrese, adresu im možeš saznat samo službenim putem iz nekog opravdanog razloga upravo kako svaki psihopat u uniformi ne bi mogao koristiti svoj položaj i stvorit mu se na vratima i prebit ga. kod njih uniforma ne znači da si automatski normalna osoba i da javnost od tebe ne bi smjela biti zaštićena. bilo je sranje kad su priveli neke engleze kod nas pa ih htjeli pljuskat da im daju adrese i podatke dok im neki novinar nije objasnio i ovi zvali ambasadu da ih spasi. hrpa volova bokteiebo-.violator wrote:
Bolesnici nekako uvijek gravitiraju tim polozajima moci, srecom, ima bas i lijepih primjera...
Boze stoke. Sto mislis, jesu li se ti Englezi ikada vise pojavili kod nas? :D
bio sam ja kod njih, neko mjestašce pored leedsa, stockpon stockton više se ne sjećam. simpatični ljudi engleskog tipičnog gradića. pinta u pubu, ništa se bitnog ne događa, grad penzije.
Guest- Guest
kaya wrote:Ova ofucana vreća buha koju jebe povremeno stevo iz pp I rijeka još laprda?!
A tako ti rjesavas stvari? Medjunozjem?
.
Sori, sreco, i opet si na pogresnom tragu. Ali hajde mi jos malo ispricaj o vlastitim iskustvima.
Guest- Guest
ebenica wrote:kad smo već kod toga, englezi na svojim ID nemaju adrese, adresu im možeš saznat samo službenim putem iz nekog opravdanog razloga upravo kako svaki psihopat u uniformi ne bi mogao koristiti svoj položaj i stvorit mu se na vratima i prebit ga. kod njih uniforma ne znači da si automatski normalna osoba i da javnost od tebe ne bi smjela biti zaštićena. bilo je sranje kad su priveli neke engleze kod nas pa ih htjeli pljuskat da im daju adrese i podatke dok im neki novinar nije objasnio i ovi zvali ambasadu da ih spasi. hrpa volova bokteiebo-.violator wrote:ebenica wrote:
Mislim cak da su oni skroz ukinuli osobne. Ima 10 godina tako nešto.
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu