Ruska invazija na Ukrajinu
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
kaya wrote:Pa detekcija, zadnje tri strane propali navijač, frustrirana spodoba iz rijeke i crveni četnik cmolje da ih miha hoće ubit.
Pa na vas ne bi čovjek bicikl naslonio a ne vas ubijao..
Ima ljudstva oko njega na vagone. Nitko i ne misli da bi nas malo ubijao. S takvom ludom glavuom lako mu je pronaci nekog nesretnika. ;) Hoces li mu pljeskati, glupacice?
Last edited by violator on Thu 24 Mar - 18:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kolega, vi to ozbiljno???? Sto cu ja zvakati?????? Bilo kako bilo za moje babe zdravlje je u rat uvucena Bjelorusija koja ce platiti istu cijenu kao Rusija. Kako su drugacije mogli doci do Kiev-a??? Najbrzi put samo se malo otegao. Sada kmecati da su to bili neki imaginarni ciljevi te da Zelenski nije bio cilj vec da su ga misli koristiti kao "svog" covjek je djetinjasto da ne kazem glupo. Bilo kako bilo mit o jakoj ruskoj armiji je srusen. Isplivali su mito, korupcija, slampavost, i kriminal. Ispalo je da je Rusija obicni lokalni siledzija sta ja od pocetka i tvrdim. Ostace mrtvi, ucviljena obitelj i siromastvo kao prije 100 godina. To je rezultat ove idiotske avanture poremecenog kepeca.ebenica wrote:ne, ne vjerujem da je to bio cilj. sve ozbiljno akj su rusi htjeli i oko toga utrošili malo truda ukrajinci nisu mogli ništa, od kemijskih laboratorija do one baze kraj poljske granice gdje su pobijeni oni strani instruktori. koji će im kurac grad od 3 milje stanovnika kojeg niti mogu osiguravat niti pokorit? zelenski više treba rusima nego zapadu jer je legitimni predstavnik i s njim mogu sklopit dogovor, uklanjanje zelenskog bi stvorilo neku vladu u egzilu na koju ne bi imali nikakav utjeca niti bi mogli postić neki dogovor. eliminacija nacista je i dalje aktualna u mariupolju i tu ukrajinci ne mogu ništa osim se borit do zadnjeg metka ili čovjeka. nemaju snage za proboj, nemaju snage za pomoć, nemaju snage za ništa. ono kaj rade učinkovito i uspješno je uništavanje manjih ruskih jedinica i to rade jebeno. kad makneš propagandu dobiješ realno stanje.abraham wrote:Znaci cilj nije bilo zauzimanje Kieva, osvjajanje zgarde parlamenta, uhicenje Zelenskog i nacista, eliminacija istih i postavljanje "podobnog" covjeka. Naseg, bi se reklo. Da ne trazim sad.......
a sad si žvači mozak i dalje.
2014-04-14
michaellcmacha, Šandor Winnetou and niels like this post
UKRAJINSKE oružane snage objavile su da Rusija raspoređuje oružje u susjednoj Bjelorusiji. Riječ je o, kako tvrde, novom ruskom planu - žele opkoliti glavni grad Kijev.
"Cilj je pokušati pripremiti i provesti napadačke akcije za opsadu grada Kijeva", navodi se u priopćenju oružanih snaga.
-
"Rusko vojno vodstvo počinje shvaćati da raspoložive snage i sredstva nisu dovoljni za održavanje privremeno okupiranih teritorija Ukrajine i provođenje obrambenih operacija.
Ruske snage također prikupljaju zalihe opreme na Krimu. Trpe značajne gubitke", objavljeno je.
"Cilj je pokušati pripremiti i provesti napadačke akcije za opsadu grada Kijeva", navodi se u priopćenju oružanih snaga.
-
"Rusko vojno vodstvo počinje shvaćati da raspoložive snage i sredstva nisu dovoljni za održavanje privremeno okupiranih teritorija Ukrajine i provođenje obrambenih operacija.
Ruske snage također prikupljaju zalihe opreme na Krimu. Trpe značajne gubitke", objavljeno je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaya wrote:Ološice mala i malo pseće govance proljevastog oblika, neće moj drug miha odljepiti nikad u tom smislu u kojem se nadaš. A niti u nikakvom.violator wrote:kaya wrote:
A gle male olinjale ružne i glupe hijenice. I pokvarene.
Ona cijeli dan piskara svoje mokre snove da miha tobož nekoga ubiti nadajući se da će mu izazvati problem.
Tako jedna poznanica skače cijeli dan bivšem mužu ispred glave i provocira nadajući se da će ju udariti da ga može prijaviti jer bi još love koje ovaj ne da.
A tko će te ubit pička ti materina glupa, tko si ti uopće. Kokoš koja nešto piskara na nekom forumu
Evo glupacice koja razumije Mihu i zajedno bi s njime slagale "incune", iako je dobra srca i siroke duse jer ne bi ni mrava zgazila. :)
Nego reci, Kayice, hoces li ti imati na savjesti one ljude kojima ce se tvoj drug pozabavit' kad potpuno odlijepi? Ili ces poput spomenutih hijena oprati ruke? Je li vam zabavno citati njegove prijetnje? Ja ga provociram pa, on, eto malo prica sto mu je na srcu... Ali ni on ne bi mrava zgazio, bit ce? :)
Mi tu imamo rasprave, ovakve i onakve ali sve je to za ljude. Znaš psće govnance. Ajde idi sada provociraj tipa koji te neće jer si gadna da te udari pa ga prijavi.
Fuj..koja ljigavština od žene..
Kad mi to veli neka Kayica koja pljesce na "incune", moram si odmah cestitat' sto sam za njene pojmove ljigavstina od zene. Hvala ti, srce. Drago mi je da smo toliko razlicite. :)
Guest- Guest
Pa neće miha nikog ubiti pseće govance, zašto se stalno trudiš imputirati mu to. On jemožda u ratu ubio kakvog četnika ali to je ok. Hoćeš plakati malo sada?violator wrote:kaya wrote:Pa detekcija, zadnje tri strane propali navijač, frustrirana spodoba iz rijeke i crveni četnik cmolje da ih miha hoće ubit.
Ima ljudstva oko njega na vagone. Nitko i ne misli da bi nas malo ubijao. S takvom ludom glavu, lako je pronaci nekog nesretnika. ;) Hoces li mu pljeskati, glupacice?
Neće sada, ne brini ti za njegovu glavu. Brini za svoju punu govana.
Last edited by kaya on Thu 24 Mar - 18:07; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pa neće miha nikog ubiti pseće govance, zašto se stalno trudiš imputirati mu to. On možda u ratu ubio kakvog četnika ali to je ok. Hoćeš plakati malo sada?violator wrote:kaya wrote:Pa detekcija, zadnje tri strane propali navijač, frustrirana spodoba iz rijeke i crveni četnik cmolje da ih miha hoće ubit.
Ima ljudstva oko njega na vagone. Nitko i ne misli da bi nas malo ubijao. S takvom ludom glavu, lako je pronaci nekog nesretnika. ;) Hoces li mu pljeskati, glupacice?
Nece, nece. :) Ako cetiri puta to ponovis, mozda doista i nece.
Guest- Guest
Molim, ušljiva vrećo buha. I drugi put.violator wrote:kaya wrote:Ološice mala i malo pseće govance proljevastog oblika, neće moj drug miha odljepiti nikad u tom smislu u kojem se nadaš. A niti u nikakvom.violator wrote:
Evo glupacice koja razumije Mihu i zajedno bi s njime slagale "incune", iako je dobra srca i siroke duse jer ne bi ni mrava zgazila. :)
Nego reci, Kayice, hoces li ti imati na savjesti one ljude kojima ce se tvoj drug pozabavit' kad potpuno odlijepi? Ili ces poput spomenutih hijena oprati ruke? Je li vam zabavno citati njegove prijetnje? Ja ga provociram pa, on, eto malo prica sto mu je na srcu... Ali ni on ne bi mrava zgazio, bit ce? :)
Mi tu imamo rasprave, ovakve i onakve ali sve je to za ljude. Znaš psće govnance. Ajde idi sada provociraj tipa koji te neće jer si gadna da te udari pa ga prijavi.
Kad mi to veli neka Kayica koja pljesce na "incune", moram si odmah cestitat' sto sam za njene pojmove ljigavstina od zene. Hvala ti, srce. Drago mi je da smo toliko razlicite. :)
2015-08-15
A ti ako još sto puta pokušaš isprovocirati da ti napiše da hoće opet neće.violator wrote:kaya wrote:Pa neće miha nikog ubiti pseće govance, zašto se stalno trudiš imputirati mu to. On možda u ratu ubio kakvog četnika ali to je ok. Hoćeš plakati malo sada?violator wrote:
Tako vrećo govana od lasice uzalud ti..
2015-08-15
kaya wrote:Molim, ušljiva vrećo buha. I drugi put.violator wrote:kaya wrote:
Ološice mala i malo pseće govance proljevastog oblika, neće moj drug miha odljepiti nikad u tom smislu u kojem se nadaš. A niti u nikakvom.
Ma daj i treci, ako mislis da ce uvrede ista promijenit' u pomracenom umu tvog druga.
Guest- Guest
kaya wrote:A ti ako još sto puta pokušaš isprovocirati da ti napiše da hoće opet neće.violator wrote:kaya wrote:
Pa neće miha nikog ubiti pseće govance, zašto se stalno trudiš imputirati mu to. On možda u ratu ubio kakvog četnika ali to je ok. Hoćeš plakati malo sada?
Tako vrećo govana od lasice uzalud ti..
Hijena, lasica, vreca buha... Vjest si komunikator. :D
Bolje ti je da si ovo vrijeme iskoristila i ozbiljno s njime popricala o onome sto mu valja poduzeti da bi povratio trezvenost.
Guest- Guest
plavusho iz kojeg stripa vadiš ova sranja? jel to iz zagora? kaj nema neka prijateljica da ti šapne i pomogne? neka koju bivši još nije ubio a uspješna je u provociranju?kaya wrote:vrećo govana od lasice .
Guest- Guest
Mislio sam da je tema o ruskoj agresiji, kad ono...
Nece miha nikog stamaniti.
Jedino, ako opet bude potrebno kao devedesetih.
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha likes this post
...ok, kilo mozga ;) bilježim.abraham wrote:Kolega, vi to ozbiljno???? Sto cu ja zvakati?????? Bilo kako bilo za moje babe zdravlje je u rat uvucena Bjelorusija koja ce platiti istu cijenu kao Rusija. Kako su drugacije mogli doci do Kiev-a??? Najbrzi put samo se malo otegao. Sada kmecati da su to bili neki imaginarni ciljevi te da Zelenski nije bio cilj vec da su ga misli koristiti kao "svog" covjek je djetinjasto da ne kazem glupo. Bilo kako bilo mit o jakoj ruskoj armiji je srusen. Isplivali su mito, korupcija, slampavost, i kriminal. Ispalo je da je Rusija obicni lokalni siledzija sta ja od pocetka i tvrdim. Ostace mrtvi, ucviljena obitelj i siromastvo kao prije 100 godina. To je rezultat ove idiotske avanture poremecenog kepeca.ebenica wrote:ne, ne vjerujem da je to bio cilj. sve ozbiljno akj su rusi htjeli i oko toga utrošili malo truda ukrajinci nisu mogli ništa, od kemijskih laboratorija do one baze kraj poljske granice gdje su pobijeni oni strani instruktori. koji će im kurac grad od 3 milje stanovnika kojeg niti mogu osiguravat niti pokorit? zelenski više treba rusima nego zapadu jer je legitimni predstavnik i s njim mogu sklopit dogovor, uklanjanje zelenskog bi stvorilo neku vladu u egzilu na koju ne bi imali nikakav utjeca niti bi mogli postić neki dogovor. eliminacija nacista je i dalje aktualna u mariupolju i tu ukrajinci ne mogu ništa osim se borit do zadnjeg metka ili čovjeka. nemaju snage za proboj, nemaju snage za pomoć, nemaju snage za ništa. ono kaj rade učinkovito i uspješno je uništavanje manjih ruskih jedinica i to rade jebeno. kad makneš propagandu dobiješ realno stanje.abraham wrote:Znaci cilj nije bilo zauzimanje Kieva, osvjajanje zgarde parlamenta, uhicenje Zelenskog i nacista, eliminacija istih i postavljanje "podobnog" covjeka. Naseg, bi se reklo. Da ne trazim sad.......
a sad si žvači mozak i dalje.
Guest- Guest
Ae, treba pokušati opravdati rusku stoku a svaki mogući način, sredstva se ne biraju ali se zato budaletine na njih lijepe ko muve na govnoabraham wrote:Znaci cilj nije bilo zauzimanje Kieva, osvjajanje zgarde parlamenta, uhicenje Zelenskog i nacista, eliminacija istih i postavljanje "podobnog" covjeka. Naseg, bi se reklo. Da ne trazim sad.... Poslije su ulijetali fazoni sa NATO iako Ukrajina nije ni trazila clanstvo u istom niti je ni pridruzeni clan. Poslije je uletjela prica o biloskim labaratorijima gdje se pravilo nesta sta ce unistit samo genetske Ruse (majko Isusova 2020-ge)..... Poslije da ce kastrirati Ruske vojnike , poslije se teorije i ciljevi mijenjaju kao kod antivaksera.... Zanimljivo. Oni krenuli onako sa guscjim peruskama da skakljau Ukrajince po tabanima a Ukri spremili svijece.... Kila mozga...
Okupator? Misliš valjda osloboditelji, pitaj ringa i svetoje i tjuka ako meni ne vjeruješomni wrote:Sto se zapravo dogodilo? Negdje sam vidio da Ruska strana tvrdi da su oborili ukrajinsku krstarecu raketu i da je dio pao tocno na brod pri istovaru streljiva. Druga verzija je izravan pogodak. Nisam bas strucan ali nema ni veze lijepo je vidjeti kad okupator gori.RayMabus wrote:Evo :
Pomraćen um je jedino tvoj. Likuješ nad agresijom na drugu državu pod krinkom brige za ukrajince ako se predaju, kao što si sad fol zabrinuta za psihičkog stanje nekoga tko je 100 puta zdraviji od tebe. I tako mmu imputiraš da će ubiti nekoga jer nadaš da ćeš ga prijaviti, jel tako usrana vrećo buha?violator wrote:kaya wrote:Molim, ušljiva vrećo buha. I drugi put.violator wrote:
Ma daj i treci, ako mislis da ce uvrede ista promijenit' u pomracenom umu tvog druga.
Znači modus operandi ružne podle rugobe.
Sad žurim. Ovo ti je treći put. Ali kasnije ću doći da te počastim i četvrti put
2015-08-15
A e. Bitno imputirati kao ova vreća psecih buha i krpelja gore.dijagram wrote:Mislio sam da je tema o ruskoj agresiji, kad ono...
2015-08-15
Kodeks auditora nikada ne bi trebalo prekršiti. Dijanetička praksa pokazala je da samo njegovo kršenje može ometati slučaj.Auditor bi trebao biti uljudan sa svakim preclearom tijekom terapije.Auditor bi trebao biti susretljiv - ne dozvoljavati si nikakve grubosti prema preclearovima, niti se predati ikakvoj želji za kažnjavanjem.Auditor bi tijekom terapije trebao biti tih - ne govoriti ništa više od apsolutnih osnova dijanetike.Auditor bi trebao biti vrijedan povjerenja - poštivati obećanja, držati se rasporeda svojih sastanaka i obaveza prema poslu i nikada se ne obvezivati ni na što za što i najmanje sumnja da neće moći obaviti.Auditor bi trebao biti hrabar - nikada ne uzmicati ili kršiti osnove terapije samo zato što preclear smatra da bi se to trebalo napraviti.Auditor bi u svom poslu trebao biti strpljiv - nikada se ne uznemiravati ili ljutiti na precleara, ma što on govorio ili radio.Auditor bi trebao biti temeljit - nikada ne dopustiti da njegov radni plan bude poljuljan ili da se izbjegne engramski naboj.Auditor bi trebao biti uporan - nikada ne odustajati prije nego što postigne rezultate.Auditor bi trebao biti nekomunikativan - nikada reći pacijentu bilo koju informaciju o njegovu slučaju, uključujući vrednovanje podataka ili daljnje procjene trajanja terapije.violator wrote:kaya wrote:Molim, ušljiva vrećo buha. I drugi put.violator wrote:
Kada se bilo što od toga prekrši, pojavljuju se različita stanja. Svi prekršajiu sporavaju terapiju dajući auditoru više posla. Vraćaju mu se natrag na njegovu štetu.Na primjer, informiranje precleara bilo o čemu, ni u kojemu slučaju nije dio auditorova posla.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kodeks auditora nikada ne bi trebalo prekršiti. Dijanetička praksa pokazala je da samo njegovo kršenje može ometati slučaj.Auditor bi trebao biti uljudan sa svakim preclearom tijekom terapije.Auditor bi trebao biti susretljiv - ne dozvoljavati si nikakve grubosti prema preclearovima, niti se predati ikakvoj želji za kažnjavanjem.Auditor bi tijekom terapije trebao biti tih - ne govoriti ništa više od apsolutnih osnova dijanetike.Auditor bi trebao biti vrijedan povjerenja - poštivati obećanja, držati se rasporeda svojih sastanaka i obaveza prema poslu i nikada se ne obvezivati ni na što za što i najmanje sumnja da neće moći obaviti.Auditor bi trebao biti hrabar - nikada ne uzmicati ili kršiti osnove terapije samo zato što preclear smatra da bi se to trebalo napraviti.Auditor bi u svom poslu trebao biti strpljiv - nikada se ne uznemiravati ili ljutiti na precleara, ma što on govorio ili radio.Auditor bi trebao biti temeljit - nikada ne dopustiti da njegov radni plan bude poljuljan ili da se izbjegne engramski naboj.Auditor bi trebao biti uporan - nikada ne odustajati prije nego što postigne rezultate.Auditor bi trebao biti nekomunikativan - nikada reći pacijentu bilo koju informaciju o njegovu slučaju, uključujući vrednovanje podataka ili daljnje procjene trajanja terapije.violator wrote:kaya wrote:
Molim, ušljiva vrećo buha. I drugi put.
Kada se bilo što od toga prekrši, pojavljuju se različita stanja. Svi prekršajiu sporavaju terapiju dajući auditoru više posla. Vraćaju mu se natrag na njegovu štetu.Na primjer, informiranje precleara bilo o čemu, ni u kojemu slučaju nije dio auditorova posla.
Šest.
Ako san dobro izračuna.
Šest pravila si prekršila kad si napisala : u pomracenom umu tvog druga.
2014-04-11
Učini planeti uslugu i prestani pomagati drugima.violator wrote:kaya wrote:Pa detekcija, zadnje tri strane propali navijač, frustrirana spodoba iz rijeke i crveni četnik cmolje da ih miha hoće ubit.
Ima ljudstva oko njega na vagone. Nitko i ne misli da bi nas malo ubijao. S takvom ludom glavuom lako mu je pronaci nekog nesretnika. ;) Hoces li mu pljeskati, glupacice?
U samo jednoj rečenici prekršila si šest pravila kodeksa auditora.
2014-04-11
kaya wrote:A e. Bitno imputirati kao ova vreća psecih buha i krpelja gore.dijagram wrote:Mislio sam da je tema o ruskoj agresiji, kad ono...
Pa dobro, mora netko detektirati naciradikalne elemente.
Najbolje struka, nasljedno, s koljena na koljeno.
Ukrajinske radikale zgaziti ce rusi, i spasiti normalan ukrajinski narod.
Ne znam samo tko ce nas, neki su vec pokusali ali nije uspjelo.
dijagram-
2015-08-09
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu