Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Čista propaganda. Slava Ukraini.kaya wrote:Ma daj, pitanje što je to. Možda ruska usrana propaganda i posebna operacija ocrnjivanja ukrajinaca. Vidiš na snimci da ljudi pored šeću kao da nije ništaAssadNaPodmornici wrote:pa vojni sud odredio da su ukrali.dzango wrote:
Ne iznenađuje da si za linč. To je psihologija gomile koja ne traži uključivanje mozga. Ko kaže da su išta ukrali?
ne bih nitko džabe vezao za stup da nisu krali.
kako rekoh jedno popodne, neće im ništa biti. odvežu ih predvečer i ćao. nisu to rusi ili srbi da ih kolju i siluju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jel imaš ti plavusho oči, google i osnovno znanje engleskog jezika da prije nego prozboriš neko usrano sranje koje tjera da si povratim u usta da klikneš na jebeni google i potrošiš sve te godine svog obrazovanja ne jednostavnu pretragu: tied to a pole in ukraine i klikneš jebeni search...ne trebaš bit jebeni usrani astrofizičar za to možeš bit i jedna obična usrana glupa plavusha!kaya wrote:Ma daj, pitanje što je to. Možda ruska usrana propaganda i posebna operacija ocrnjivanja ukrajinaca. Vidiš na snimci da ljudi pored šeću kao da nije ništaAssadNaPodmornici wrote:pa vojni sud odredio da su ukrali.dzango wrote:
Ne iznenađuje da si za linč. To je psihologija gomile koja ne traži uključivanje mozga. Ko kaže da su išta ukrali?
ne bih nitko džabe vezao za stup da nisu krali.
kako rekoh jedno popodne, neće im ništa biti. odvežu ih predvečer i ćao. nisu to rusi ili srbi da ih kolju i siluju
Guest- Guest
kako nema dokaza.dzango wrote:I onda ih još batinaš dok su vezani? Navataš Cigane na ulici i udri. "Zašto pretresati pošten svet kada se zna ko ovde voli da krade". Bez dokaza, bez suđenja, samo uz klicanje gomile.AssadNaPodmornici wrote:pa slušaj ako sam napravio nekome sranje, neka me se zaveže za stup jedno popodne, neću umrit od toga.. a drugi puta ću manje lokati i tući se po kvartu.. tako i ovi.. ne dogodio se rat, i odmah lopovi koriste izliku "gladan sam pa kradem".. kurac su ti gladni.. 10000% da nisu gladni.. inače najamnje se krade hrana, koristi se prilika gdje hrpa ukrainaca utekli od rata i onda im neki proavljuju odmah u kuće i stanove(inače primjetite da među zavezanima za stupove je jedna "manjina" koja je inače poznata po krađama kao najvećem svom doprinosu).debotoijusto wrote:
kako ovo moze bit "vrhunska stvar" ? danas ova jadnica sutra susjed jer ti jednom pijan nesto rekao prekosutra recimo ti
onda ih lipo uhite , zaveži ih za stup, i kradi ti opet. odvežu ih popodne.
bogami drugi put , bi ih poslao na prvu liniju da pokupe metak , ukraina je sada u totalnom ratu, nema se vremena za fine pizdarije, sada da njima ide 5poziva na sud, a ovi mjenjaju šatore i adrese, i takve gluposti.
imaš vojni sat. totalni je rat. ide vojska u patrolu i nađu ekipu koja provalila u stan ukrainaca koji su izbjegli. nisu sami cigići u pitanju i slaveni provaljuju(ukrainci, možda i rusi itd). uhvati te patrola, bez puno filozofje, zavežu te za stup , da ti ne padne više napamet, dođu par sati kasnije i odvežu te , uzmu podatke, i kažu "nemoj da se ponovi"..
i neće se.
Jeste. I oni iza obukll ukrajinske uniforme da zavaraju trag.kaya wrote:Aha i nafarbali su je kao zastava da ne bi bilo zabune?!dzango wrote:Slava Ukraini.
Ruski smrad i namještaljka se osjeća i preko slike.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
violator wrote:ebenica wrote:ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.AssadNaPodmornici wrote:
zašto psuješ ko bolesnik? šta si i ti postao bolesnik ko safet?
budi bez brige i ta što ju je uhitilo će nadrljati.. ove odvežu nakon par sati, ta će čamiti u ukrainskim zatvorima(što su najgori u europi) godinama
To ti je ono razmisljanje tipa ma nije to zlostavljanje, ako je zasluzeno.
ukrajinska ''pravna'' država.
i da konjine ne shvaćaju kako sebi tako najveću štetu rade?
a ona kurvetina od nekog ''ukrajinskog domoljuba'' ode preko granice s milijunima eura i dolara u kuferu.
i onda ovdje kreteni tomu plješću?
zona sumraka.
vidim da vama srbima "navodno" smeta sve to.
da je rusija pod invazijom NATO snaga, i da Rusi ovakve svoje lopove počnu streljati (za takve stvari si vrlo lako mogao popiti metak od NKDVa) vi bi svršavali u gaće od sreće.
da je rusija pod invazijom NATO snaga, i da Rusi ovakve svoje lopove počnu streljati (za takve stvari si vrlo lako mogao popiti metak od NKDVa) vi bi svršavali u gaće od sreće.
Šandor Winnetou likes this post
osdim kaj ih pun kurac nađu premlačenih pa bih ti kao i glupoj plavushi preoručio upotrebu googla. google je da i vi teško glupi ponekad možete bit pametni.AssadNaPodmornici wrote:zavežu te za stup , da ti ne padne više napamet, dođu par sati kasnije i odvežu te , uzmu podatke, i kažu "nemoj da se ponovi"..
i neće se.
Guest- Guest
Ovako Hrvati svršavaju. Još bolje što su u pitanju Cigani a ne Ukrajinci. AZOV bi to po kratkom postupku ali dobro je i ovo.AssadNaPodmornici wrote:vidim da vama srbima "navodno" smeta sve to.
Bi li ti bičevao neku od ovih?
Nisam rekao da je normalno jer rat nije normalno stanje ali je sigurno da će ga generacijski svatko doživjeti. U tom pogledu treba sagledati ovakvu situaciju gdje je možda netko pokušao oteti iz usta kruh djeci ili cijeloj obitelji ili bolesnima.... mi vidimo samo fragmente događaja no sigurno ne možemo tvrditi što je tamo istina.ebenica wrote:pa kaj onda onu žensku sa 30 milja dolara nisu tak vezali za stup? nego neke jadnike koji nisu imali di pobeć' pa kradu kruh ili dvije limneke pive.Šandor Winnetou wrote:Pa da sve puste da kradu što bi im se dogodilo? Ovako te malo kao lopova svežu na stup srama i poslje toga češljaj dalje vunu.ebenica wrote:
ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.
kaj ne nađu tog političara iz "narodne stranke" i vežu ga za stup i pitaju di je kruh za 30 milja dolara? ovo je tebi normalno? jesi ti isto bivši pandur? pendrečenje vezanih i ta sranja? kurac ti se diže na to? onak hrabar si?
Noor wrote:čekaj, pa jel im turčin nije zatvorio Dardanele i Bospor?MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
To je zato šta ne znaš šta znači riječ marinac.
Gadne su bitke u tom Mariupolju čim ovakvi ginu. Doduše Putin ih je posla sve da predvode napad s kineskim toki vokijima di su krali vojni proračun a razliku stavljali sebi u đep pa ih je već pet šest postalo : narodni heroji Rusije.
Čujem da ne bombardiraju luku. Mariupolj ima najdublji gaz ( Azovsko more je u biti pličak, dubina mora ono pet do 20 metara ) a baš Mariupolj ima dublji gaz i mogu veći brodovi uplovljavat tu i zato je tu luka.
Valjda će tu iskrcat tenkove i pješadiju iz amfibija jer su već četrii tjedna na brodu a od iskrcavanja na Odesu za sada ništa a ovdje su izgubili masu vojske i tenkova pa će najvjerovatnije tih deset amfibija sa po oko 150 tenkova i par tisuća profi vojske iskrcat TU.
AZOVSKO MORE, mapa dubine :
Ja ga u šali zovem Labuđe jezero.
Opet te lijepo pitam da mi objasnis logiku dostave opreme iz azije brodovima umjesto zeljeznicom?
uopće, koja bi to ruta trebala biti? kroz Suez? ili oko Afrike?
turčin vodi svoju brigu.
malo s amerima, malo s rusima, najviše za sebe.
inace kazne za pljacku za vrijeme rata su doslovno u svim zemljama na planeti rigorozne.
Guest- Guest
Psihologija gomile koja voli da linčuje. Opšte ludilo i medijska hajka daju rezultat. Daj krv, daj ponižavanje, ubi...
Šandor Winnetou wrote:Nisam rekao da je normalno jer rat nije normalno stanje ali je sigurno da će ga generacijski svatko doživjeti. U tom pogledu treba sagledati ovakvu situaciju gdje je možda netko pokušao oteti iz usta kruh djeci ili cijeloj obitelji ili bolesnima.... mi vidimo samo fragmente događaja no sigurno ne možemo tvrditi što je tamo istina.ebenica wrote:pa kaj onda onu žensku sa 30 milja dolara nisu tak vezali za stup? nego neke jadnike koji nisu imali di pobeć' pa kradu kruh ili dvije limneke pive.Šandor Winnetou wrote:
Pa da sve puste da kradu što bi im se dogodilo? Ovako te malo kao lopova svežu na stup srama i poslje toga češljaj dalje vunu.
kaj ne nađu tog političara iz "narodne stranke" i vežu ga za stup i pitaju di je kruh za 30 milja dolara? ovo je tebi normalno? jesi ti isto bivši pandur? pendrečenje vezanih i ta sranja? kurac ti se diže na to? onak hrabar si?
marš u tri pičke materine.
načitali smo se tvojeg normalnog.
jebi si mater.
upala je u vrtić prije užine i otela kruh gladnoj dječici, nema kaj drugo bit.Šandor Winnetou wrote:Nisam rekao da je normalno jer rat nije normalno stanje ali je sigurno da će ga generacijski svatko doživjeti. U tom pogledu treba sagledati ovakvu situaciju gdje je možda netko pokušao oteti iz usta kruh djeci ili cijeloj obitelji ili bolesnima.... mi vidimo samo fragmente događaja no sigurno ne možemo tvrditi što je tamo istina.ebenica wrote:pa kaj onda onu žensku sa 30 milja dolara nisu tak vezali za stup? nego neke jadnike koji nisu imali di pobeć' pa kradu kruh ili dvije limneke pive.Šandor Winnetou wrote:
Pa da sve puste da kradu što bi im se dogodilo? Ovako te malo kao lopova svežu na stup srama i poslje toga češljaj dalje vunu.
Guest- Guest
A pljačka su dve konzerve i hleb.MDMiridije wrote:inace kazne za pljacku za vrijeme rata su doslovno u svim zemljama na planeti rigorozne.
nitko nije bičevan.dzango wrote:Ovako Hrvati svršavaju. Još bolje što su u pitanju Cigani a ne Ukrajinci. AZOV bi to po kratkom postupku ali dobro je i ovo.AssadNaPodmornici wrote:vidim da vama srbima "navodno" smeta sve to.
Bi li ti bičevao neku od ovih?
ima i cigana i ukrainaca zavezanih, svatko tko je uhvaćen u krađi. ne radi se o diskriminaciji, možeš misliti kako bi ukrainci "tolerirali" ukraince što kradu. kurac ih toleriraju, nagledao sam se i običnih ukrainaca uhvaćenih u krađi zavezanih za stupove , prije mraka ih se odveže i aj doma .
znam da je vama balkancima krađa nešto normalno, vjerojatno i ukrainacima u doba "prosperiteta", a bogami u totalnom ratu te "pizdarije" se više ne smiju tolerirati. u vrijeme WW2 za takve stvari si mogao i popiti metak bez problema.
nitko ih nije bičevao, jedno popodne na stupu , neće im ništa biti.
Šandor Winnetou likes this post
zbilja? za limenke pive i kruh? u kojoj to van saudijske arabije?MDMiridije wrote:inace kazne za pljacku za vrijeme rata su doslovno u svim zemljama na planeti rigorozne.
Guest- Guest
Dragovit wrote:violator wrote:ebenica wrote:
ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.
To ti je ono razmisljanje tipa ma nije to zlostavljanje, ako je zasluzeno.
ukrajinska ''pravna'' država.
i da konjine ne shvaćaju kako sebi tako najveću štetu rade?
a ona kurvetina od nekog ''ukrajinskog domoljuba'' ode preko granice s milijunima eura i dolara u kuferu.
i onda ovdje kreteni tomu plješću?
zona sumraka.
Da, bas je tu zenu i Eb spomenuo...
Nego, podsjetio si me na jednu epizodu. :) Ali radio-drama...
The Brain Center at Whipple's
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:pa slušaj ako sam napravio nekome sranje, neka me se zaveže za stup jedno popodne, neću umrit od toga.. a drugi puta ću manje lokati i tući se po kvartu.. tako i ovi.. ne dogodio se rat, i odmah lopovi koriste izliku "gladan sam pa kradem".. kurac su ti gladni.. 10000% da nisu gladni.. inače najamnje se krade hrana, koristi se prilika gdje hrpa ukrainaca utekli od rata i onda im neki proavljuju odmah u kuće i stanove(inače primjetite da među zavezanima za stupove je jedna "manjina" koja je inače poznata po krađama kao najvećem svom doprinosu).debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:
ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu.
u SSSRu(čiji je integralni dio bila ukraina) isti ti koji bi krali za vrijeme rata bili kažnjeni ono slanjem na prvu liniju fronte da pokupe metak
nema se vremena više za sudove i takve stvari. ali kako rekoh , ovo je vrhunska stvar, kladim se da bi par ovakvih primjera u RH vrlo brzo smanjilo razinu lopovluka
kako ovo moze bit "vrhunska stvar" ? danas ova jadnica sutra susjed jer ti jednom pijan nesto rekao prekosutra recimo ti
onda ih lipo uhite , zaveži ih za stup, i kradi ti opet. odvežu ih popodne.
bogami drugi put , bi ih poslao na prvu liniju da pokupe metak , ukraina je sada u totalnom ratu, nema se vremena za fine pizdarije, sada da njima ide 5poziva na sud, a ovi mjenjaju šatore i adrese, i takve gluposti.
oko za oko stup za stup , agrumenti su ti kukavni , ovo je losa slika za ukrajinu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
da možeš misliti.dzango wrote:A pljačka su dve konzerve i hleb.MDMiridije wrote:inace kazne za pljacku za vrijeme rata su doslovno u svim zemljama na planeti rigorozne.
da je pitala prodavačicu da joj poklopni kruh i konzervu graha dobila bi.
u ostalom na slobodnom teritoriju ukraine nema gladi. situacija nije laka, ali nitko još nije na slobodnoj teritoriji umro od gladi niti će umrijeti .
a kako rekoh takve krađe "gdje se krade kruh" su extremno rijetko, najčešće se provaljuje u stanove ukrainaca koji su napustili svoja ognjišta zbog ruskih proijektila. onda ovi lopovi koriste to i provaljuju.
kako rekoh dobro su i prošli, jedno popodne na stupu neće im ništa biti, u WW2 u istoj toj ukraini bi možda čak i popili metak, i vi bi srbi svršavali u gaće.
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50