ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 44 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by dijagram 24/3/2022, 19:07

kaya wrote:
dijagram wrote:Mislio sam da je tema o ruskoj agresiji, kad ono...

Nece miha nikog stamaniti.

Jedino,  ako opet bude potrebno kao devedesetih.

A e. Bitno imputirati kao ova vreća psecih buha i krpelja gore.

Pa dobro, mora netko detektirati naciradikalne elemente.

Najbolje struka, nasljedno, s koljena na koljeno.

Ukrajinske radikale zgaziti ce rusi, i spasiti normalan ukrajinski narod.

Ne znam samo tko ce nas, neki su vec pokusali ali nije uspjelo.

dijagram

2015-08-09

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by kaya 24/3/2022, 19:11

violator wrote:
kaya wrote:
violator wrote:

Nece, nece. :) Ako cetiri puta to ponovis, mozda doista i nece.
A ti ako još sto puta pokušaš isprovocirati da ti napiše da hoće opet neće. 
Tako vrećo govana od lasice uzalud ti..

Hijena, lasica, vreca buha... Vjest si komunikator. :D

Bolje ti je da si ovo vrijeme iskoristila i ozbiljno s njime popricala o onome sto mu valja poduzeti da bi povratio trezvenost.
Ne trebam ništa pošto je potpuno trezven. Ako se nekome gadite ne znači da je pomračen nego normalan.
Jel s tobom treba popričati možda?
Vidim da si se zapetljala u klupko laži, podmetanja, lažnog okrivljavanja, insceniranja , pokušaja da se nekoga proglasi neuračunljivim i opasnim . 
Iz sujete naravno. Ako treba reci. Neću ja naravno, mogu poslati psa da popriča s tobom. I popiša te po glavi.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 19:11

RayMabus wrote:
violator wrote:
kaya wrote:Pa detekcija, zadnje tri strane propali navijač, frustrirana spodoba iz rijeke  i crveni četnik cmolje da ih miha hoće ubit.
Pa na vas ne bi čovjek bicikl naslonio a ne vas ubijao..

Ima ljudstva oko njega na vagone. Nitko i ne misli da bi nas malo ubijao. S takvom ludom glavuom lako mu je pronaci nekog nesretnika. ;) Hoces li mu pljeskati, glupacice?
Učini planeti uslugu i prestani pomagati drugima.

U samo jednoj rečenici prekršila si šest pravila kodeksa auditora.

I dodat ćemo ti još ovo dakle to je SEDAM.

Ako se osjeti pozvanim da s visoka tretira pacijenta, tada mu je bolje da stolicu zamjeni kaučom, jer je njegov slučaj autoritativnosti očigledan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 19:13

RayMabus wrote:
violator wrote:
kaya wrote:Pa detekcija, zadnje tri strane propali navijač, frustrirana spodoba iz rijeke  i crveni četnik cmolje da ih miha hoće ubit.

Ima ljudstva oko njega na vagone. Nitko i ne misli da bi nas malo ubijao. S takvom ludom glavuom lako mu je pronaci nekog nesretnika. ;) Hoces li mu pljeskati, glupacice?

SEDAM.

Ako se osjeti pozvanim da s visoka tretira pacijenta, tada mu je bolje da stolicu zamjeni kaučom, jer je njegov slučaj autoritativnosti očigledan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 19:16

Ovo je forum i ja ovdje nisam auditor niti to pokušavam biti.

Meni je forum nešto ko virtualni kafić a ujedno komentiranje dnevnih zbivanja i tako to jel.

Pošto ja ovdje nisam auditor nego forumaš onda se ne moram ni držati kodeksa auditora.

Aj molin te pusti nas na miru da komentiramo uvod u treći svjetski rat.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 24/3/2022, 19:17

dijagram wrote:
kaya wrote:
dijagram wrote:Mislio sam da je tema o ruskoj agresiji, kad ono...

Nece miha nikog stamaniti.

Jedino,  ako opet bude potrebno kao devedesetih.

A e. Bitno imputirati kao ova vreća psecih buha i krpelja gore.

Pa dobro, mora netko detektirati naciradikalne elemente.

Najbolje struka, nasljedno, s koljena na koljeno.

Ukrajinske radikale zgaziti  ce rusi, i spasiti normalan ukrajinski narod.

Ne znam samo tko ce nas, neki su vec pokusali ali nije uspjelo.
A vidim da pokušavaju nas i neke. 
Jesu krezave đukele i ne mogu ništa  valja otresti s vremena na vrijeme . Da se ne opuste previše 😉
kaya
kaya

2015-08-15

michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by kaya 24/3/2022, 19:19

RayMabus wrote:Ovo je forum i ja ovdje nisam auditor niti to pokušavam biti.

Meni je forum nešto ko virtualni kafić a ujedno komentiranje dnevnih zbivanja i tako to jel.

Pošto ja ovdje nisam auditor nego forumaš onda se ne moram ni držati kodeksa auditora.

Hoćemo. Ovo govno je pokušalo skrenuti temu fiksacijom na to da proglasi mihu neuračunljivim ubojicom pa sam odgovorila.
Sad možemo dalje o aktualnostima
kaya
kaya

2015-08-15

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/3/2022, 19:39

koliki je omjer ukrofila i rusofila na forumu?...kod ukrofila hrvati dominiraju + jedan srbin pizzon i svabo veber..neutralni epi i general...kod rusofila mix svega i svacega tako i prorale kako prolaze u ukrajini :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 19:40

kaya wrote:
violator wrote:
kaya wrote:
A ti ako još sto puta pokušaš isprovocirati da ti napiše da hoće opet neće. 
Tako vrećo govana od lasice uzalud ti..

Hijena, lasica, vreca buha... Vjest si komunikator. :D

Bolje ti je da si ovo vrijeme iskoristila i ozbiljno s njime popricala o onome sto mu valja poduzeti da bi povratio trezvenost.
Ne trebam ništa pošto je potpuno trezven. Ako se nekome gadite ne znači da je pomračen nego normalan.
Jel s tobom treba popričati možda?
Vidim da si se zapetljala u klupko laži, podmetanja, lažnog okrivljavanja, insceniranja , pokušaja da se nekoga proglasi neuračunljivim i opasnim . 
Iz sujete naravno. Ako treba reci. Neću ja naravno, mogu poslati psa da popriča s tobom. I popiša te po glavi.

Zgodno je kako pokusavas skrenuti paznju s njegovih upisa, ali nece ti proci. Sve ondje fino stoji, svaka njegova prijetnja, opis i poremeceni ispadi, pa ako je ono tebi samo "zar rasprave", onda si, Kayice, prava bolesnica.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni 24/3/2022, 19:40

Šandor Winnetou wrote:
omni wrote:
RayMabus wrote:Evo :

Sto se zapravo dogodilo? Negdje sam vidio da Ruska strana tvrdi da su oborili ukrajinsku krstarecu raketu i da je dio pao tocno na brod pri istovaru streljiva. Druga verzija je izravan pogodak. Nisam bas strucan ali nema ni veze lijepo je vidjeti kad okupator gori.
Okupator? Misliš valjda osloboditelji, pitaj ringa i svetoje i tjuka ako meni ne vjeruješ :tss
Ah da moram se ispricati ovima sto bodre okupaci..oslobodjenje jbg, ali opet i njima zaigra srce na neki nacin kad vide ovu lijepu vatricu, sto ray rece jako lijepa slika za naslikati u ulju pa na zid.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 19:41

RayMabus wrote:
violator wrote:

Primjena znanosti je umijeće. To vrijedi za svaku znanost. Njezina djelotvornost ovisi o razumijevanju, spretnosti i sposobnosti osobe koja je primjenjuje. Kemičar poznaje znanost o kemiji, ali umijeće pravog kemičara očituje se u primjeni te znanosti. Inženjer iza sebe može imati preciznost svih fizikalnih znanosti, no tek njegova praksa je umijeće.

Nakon razumijevanja osnovnih znanstvenih aksioma, mogu se izdvojiti neka pravila tog postupka. Iza tih pravila leži razumijevanje, spretnost i sposobnost nužni za njihovu primjenu.

---

Evo da san ti tekst dole na psihologiji pa malo podiži svoje znanje ako već imaš a očito imaš želju pomagati drugima.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50919-uloga-auditora#2005011
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 19:42

kaya wrote:

Hoćemo. Ovo govno je pokušalo skrenuti temu fiksacijom na to da proglasi mihu neuračunljivim ubojicom pa sam odgovorila.

Neuracunljiv je svakako, a ubojica bi mogao postati uz takve "prijatelje" koji se silno trude zataskati njegove probleme umjesto da mu pomognu u njihovom rjesavanju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 19:44

kaya wrote:

Pa dobro njemu se sad priviđaju četnici. On bi sad oda s pištoljem od vrata do vrata i tražija petu kolonu.

I ja san mu reka da ne govroi drugima kako će in doć na kućna vrata i likvidirati ih itd jer u toj kući žive dica i u biti ne ideš zatim da mu praktički tom nekom il nekoj govoriš da ćeš mu doć likvidirat (ili životno ugroziti, dovesti u životnu opasnost djecu ).

I ja sam ga na taj dio upozorio da takve rečenice ne konstruira i ne sklapa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 19:58

Koga zmija ugrize i guštera se boji.

Ja njega shvaćan al tamo di mislin da ga triba malo povuć natrag tu reagiram.

Zato san mu i objasnija da ne priti kako će on doć nekome na kućna vrata s pištoljem i ić likvidirat petu kolonu.

U toj kući žive dica i ako to tako nekome kažeš praktički si mu reka da ćeš mu doć ubiti djecu ( ili ih barem dovest u životnu opasnost, a šta bi drugo ako nekome dolaziš na kućna vrata s pištoljem s ciljem da tog i tog ucmekaš a u toj kući na par metara od tih kućnih vrata u dnevnom boravku su mu djeca ).

Znači to je STOP.

NE.

ODMA PREKRIŽI TU MISAO.

A ostalo seri koliko oćeš.

Ispuši se. :D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/3/2022, 19:59

RayMabus wrote:
I ja san mu reka da ne govroi drugima kako će in doć na kućna vrata i likvidirati ih itd jer u toj kući žive dica i u biti ne ideš zatim da mu praktički tom nekom il nekoj govoriš da ćeš mu doć likvidirat (ili životno ugroziti, dovesti u životnu opasnost djecu .

Djeca su najgora. Sad izgledaju nevino i bespomoćno, ali, ako ih pustiš da odrastu, svi će oni možda postati četnici ili rusofili.

Zato treba djelovati preventivno, detektirati i eliminirati.

Dobra je strana to što su djeca inače mala, pa je puno lakše s njima. Ako odrastu, onda se opiru i dovode naše operativce u opasnost.

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 20:01

Totalno ste me skrenili s teme.

Moran san stavit tekst na pdf psihologija a mora san sve odvajat jer je copy paste s pdf_a pa san se satra po ure dok san odvojia rečenice da je čitkljivo i pregledno.

Skreče me s teme. Ne date mi ni da pribrojin koliko Rusa smo danas porokali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 24/3/2022, 20:02

vuksadinare wrote:koliki je omjer ukrofila i rusofila na forumu?...kod ukrofila hrvati dominiraju + jedan srbin pizzon i svabo veber..neutralni epi i general...kod rusofila mix svega i svacega tako i prorale kako prolaze u ukrajini :)

nisu oni neutralni nego mastanja neostvarena ;)

e da , biljezim jedno prosla baka s kolacima

DRUŠTVENIM mrežama proširila se priča o baki koja je navodno otrovala ruske vojnike kolačima.

Dio ukrajinskih medija objavio je priču u kojoj tvrdi da se presretanjem ruske komunikacije slučajno saznalo da ruski vojnici u nekim dijelovima Ukrajine ostaju bez hrane jer je logistika navodno prespora. "Više nemamo što jesti, neka baka nam je ponudila kolače i otrovala osam vojnika", navode rečenicu koju je navodno izrekao jedan ruski vojnik.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 24/3/2022, 20:06

debotoijusto wrote:
vuksadinare wrote:koliki je omjer ukrofila i rusofila na forumu?...kod ukrofila hrvati dominiraju + jedan srbin pizzon i svabo veber..neutralni epi i general...kod rusofila mix svega i svacega tako i prorale kako prolaze u ukrajini :)

e da , biljezim jedno prosla baka s kolacima

DRUŠTVENIM mrežama proširila se priča o baki koja je navodno otrovala ruske vojnike kolačima.

Dio ukrajinskih medija objavio je priču u kojoj tvrdi da se presretanjem ruske komunikacije slučajno saznalo da ruski vojnici u nekim dijelovima Ukrajine ostaju bez hrane jer je logistika navodno prespora. "Više nemamo što jesti, neka baka nam je ponudila kolače i otrovala osam vojnika", navode rečenicu koju je navodno izrekao jedan ruski vojnik.

Yoda i ja bismo prezivjeli.

U keto ishrani ne konzumiraju se kolaci.

Najjaci smo, ne moze nam nista ni ukro-naci babac:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 20:12

debotoijusto wrote:

Krivo si informisan.

Drugi strateški važan rezultat je blokada Zmijskog otoka na zapadu Crnog mora. U početku su se ukrajinski graničari odbili razoružati. No, nakon nekoliko raketnih rafala s brodova ruske mornarice, 82 vojnika predala su se bez otpora. Sada je otok otvoren za postavljanje sustava protuzračne obrane, obalnih raketnih kompleksa, koji bi Rusima omogućili gađanje gotovo cijelog Crnog mora, ali i dijela južne Europe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/3/2022, 20:16

Baš su glupi ti Ukrajinci.
Kukaju i kmeče kad Rusi njih ubijaju, a hvale se i slave kad oni ubijaju Ruse.
Ko debili.

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 20:17

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:

Krivo si informisan.

Drugi strateški važan rezultat je blokada Zmijskog otoka na zapadu Crnog mora. U početku su se ukrajinski graničari odbili razoružati. No, nakon nekoliko raketnih rafala s brodova ruske mornarice, 82 vojnika predala su se bez otpora. Sada je otok otvoren za postavljanje sustava protuzračne obrane, obalnih raketnih kompleksa, koji bi Rusima omogućili gađanje gotovo cijelog Crnog mora, ali i dijela južne Europe.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 44 Insula_Serpilor_map

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 44 Battle_of_Snake_Island_%282022%29

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 44 Qwqwwe

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 44 9d374dc7-65ab-4505-9823-16a0c2a9642d

Vidiš koliko je to daleko od Kosova ?

A vidi najnovije vijesti :

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/Suljo-se-izvanredno-obratio-na-instagramu-kurti-je-odlucio-napasti-srbe-bruxelleski-sporazum-vise-ne-postoji-15174817

Opet su ugroženi a kad oni počmu pričat o ugroženosti znači da nešto spremaju.

Rusi su sad puno bliže nego kad su bili samo na Krimu jer je njihov i Zmijski otok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics