ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 0:30

mentalitet wrote:
violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.

Ma ne smeta mi, ako je to Sovak.  Ne bi mi smetalo ni da to ucini netko drugi od vas. Nisam ovdje vezana uz osobe. Gotovo svi ste mi jednako nepoznati i jako malo bitni.

E neka si rekla kremanjoncima ,pravo damski ,ali avaj to ne razumije jezik civiliziranog chovjeka nego divljaka kao shto sam ja,popizde na svaki moj upis i onda idu pred ogledalo pa se svadjaju sami sa sobom dok mene nema tu zeljno me ochekujuci::)))) A poneki istuche i zenu ili dijete misleci da san ja .Kuzish?
Jel to ono civilizirano kad si mi jebao majku?

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 0:34

MDMiridije wrote:Ste vi primjetili koliko malo mine igraju ulogu u ovome ratu btw? Ono skoro nikakvu. Druga stvar. Da ga jebeš mi nije jasno što nisu Ukrainci dizali u zrak ceste,mostove i ostalo kad je postalo jasno da ce neke gradove i podrucja popusiti. Jako puno puta se to dogodilo. Šteta, danas bi im bilo puno lakše da su to napravili i da su posijali mine gusto na nekim područjima.

Vjerojatno su 3-i 4-i na planeti po broju mina koje su imali na skladištu.
Vjerovao ili ne miha i ja smo o tome raspravljali još u početku agresije i nismo se mogli načuditi zašto su to propustili uraditi, zatim neke snimljene akcije koje su ukrajinci po našem mišljenju pretraljavo odradili itd.

No kako rat odmiče i oni valjda sazrjevaju no skupo to plaćaju na žalost.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 0:36

Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
veber wrote:
jebaču zagreBčanki, odi bartendirati po ustašama s nožem za voće dok radiš koktel.

svaki jelen istrči. tako i sovac.

vama srbima je zajedničko da ste glupi.

da netko veli, ako digneš ruku upucat ćemo te, vi kromanjonci na pitanje; ima li ovdje srba svi bi digli ruku.

odi drkati na zagreBčanke. nusretu i fahretu i đemalu.

Ja nisam jebavo zagrepchanke nego su one mene volile a i ja njih pa smo vodili ljubav ljubomorna schtratzo a da ti kazem zene ne vole male pimpace kao tvog nego kurchine od 30cm::::)))))))Dodushe neke provincijalke su se nudile ali nisu proshle moj estetski sud.Ciganshture me ne uzbudjuju.Radje bi dao tvojoj zeni da mi ga podudla nego nju okino,a tko zna mozda je i tvoja  ciganshtura koju je Svetoje servisirao ko kamilu na grabi.;;::))) bash zabavno veche folksdeutsceru:::))))

Ochiti ti je zal za muslimanima i srbima mora da su te jebavali dobro ili tvoju zenskadiju, da nije tako ne bi njima bio opsesivan americhka kujica pederskog menataliteta
zagrebčankje te vole a tako te i zovu - vole odvezi nas vamo ili tamo.

Ti si rijetko viđen idiot čak i u srpskim mjerilima
Ah ne budi i ti ljubomoran ali cu ti se povjeriti vole me ii dalmoshice vishe nego zagrebchanke.Pa jebiga zene vole lovu i provode mjosh ako imash dobar auto i kurchinu do koljena (mozete me zvati slobodno dkoljenko ;;);;;;::::)))))Nije mi namjera da vam nabijam komplekse ali jedino Pizda sa onog drugog foruma ima veci ,kaze da mu je 31,je li to ko deset folksdeutscerskih?Tako mi je i jedna zagrebchanka govorila ,,srpska kara sve obara" ,a kada sam joj dokazao da nisam Srbin rekla je jebote ja mislila da samo srbi imaju velikog,Kak se veli pimpek je pimpek ali kurchina je kurchina,,,:::))))))haha ha ha ha ha ha nisam ni znao kako se sa kretenima moze dobro zabavljati.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 0:40

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:

Ja nisam jebavo zagrepchanke nego su one mene volile a i ja njih pa smo vodili ljubav ljubomorna schtratzo a da ti kazem zene ne vole male pimpace kao tvog nego kurchine od 30cm::::)))))))Dodushe neke provincijalke su se nudile ali nisu proshle moj estetski sud.Ciganshture me ne uzbudjuju.Radje bi dao tvojoj zeni da mi ga podudla nego nju okino,a tko zna mozda je i tvoja  ciganshtura koju je Svetoje servisirao ko kamilu na grabi.;;::))) bash zabavno veche folksdeutsceru:::))))

Ochiti ti je zal za muslimanima i srbima mora da su te jebavali dobro ili tvoju zenskadiju, da nije tako ne bi njima bio opsesivan americhka kujica pederskog menataliteta

Ah ne budi i ti ljubomoran
Ljubomoran na tebe vola???

Hahahahahahahahaahaahaahaahaahahaahahahahaahaha pa ti imaš i smisla za humor Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 24 Mar - 0:41

Kako nema mina ?

Ja vidija video tenk nagazi na minu odleti, onda konvoji totalno izgoreni po desetak vozila a ispod rupe u tlu a to je od mina.

Kako nema mina jbte ???"""???"""
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 0:42

Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
violator wrote:

Ma ne smeta mi, ako je to Sovak.  Ne bi mi smetalo ni da to ucini netko drugi od vas. Nisam ovdje vezana uz osobe. Gotovo svi ste mi jednako nepoznati i jako malo bitni.

E neka si rekla kremanjoncima ,pravo damski ,ali avaj to ne razumije jezik civiliziranog chovjeka nego divljaka kao shto sam ja,popizde na svaki moj upis i onda idu pred ogledalo pa se svadjaju sami sa sobom dok mene nema tu zeljno me ochekujuci::)))) A poneki istuche i zenu ili dijete misleci da san ja .Kuzish?

To je majmune bilo figurativno,Tko bi normalan jebo staru zenu ili nedaj boze vec na onom svijetu.Nauchi se poetskom izrazavanju:)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 0:44

RayMabus wrote:Kako nema mina ?

Ja vidija video tenk nagazi na minu odleti, onda konvoji totalno izgoreni po desetak vozila a ispod rupe u tlu a to je od mina.

Nema mina, to je sve stihijski napravljeno na pojedinim mjestima. Da je napravljeno planski  pola tehnike bi već zaglavilo na bjeloruskoj granici.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 0:45

Nisam rekao da ih nema uopće jebote. Ideš u krajnosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 0:45

Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:

Hahahahahahahahaahaahaahaahaahahaahahahahaahaha pa ti imaš i smisla za humor Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602

Pa onaj koji imalo zna neshto zna o psihologiji reci ce da je tvoj odgovor upravo potvrda moje tvrdnje.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 0:47

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:

To je majmune bilo figurativno,Tko bi normalan jebo staru zenu ili nedaj boze vec na onom svijetu.Nauchi se poetskom izrazavanju:)))
ma da, sad je to kao figurativno a zbog čega? samo zbog jebenog linka koji ti pokazuje istinu koju ti u svojoj usranoj bundevi na ramenima ne možeš podnjeti. Jadan si ti lik, strašno tužan i jadan No

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 0:48

MDMiridije wrote:

Nisam rekao da ih nema uopće jebote. Ideš u krajnosti.

Ne mogu tvrditi da nishta ne znas o vojsci ali ja da sam na tvome mjestu ponudio bi ukrajincima svoje usluge.Dakle pakuj se i tutanj ,pomozi braci fashistima.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 0:51

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:

Pa onaj koji imalo zna neshto zna o psihologiji reci ce da je tvoj odgovor upravo potvrda moje tvrdnje.
 Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 1f602  Evo ga opet :lol: :lol: :lol: :roflrofl

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 0:52

mentalitet wrote:
violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.

Zing, a za tebe mi ne bi bilo svejedno... Ali zato jer me nerviras pod svim nickovima. :^0

A moram te malo zezat'.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 0:53

Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:Ste vi primjetili koliko malo mine igraju ulogu u ovome ratu btw? Ono skoro nikakvu. Druga stvar. Da ga jebeš mi nije jasno što nisu Ukrainci dizali u zrak ceste,mostove i ostalo kad je postalo jasno da ce neke gradove i podrucja popusiti. Jako puno puta se to dogodilo. Šteta, danas bi im bilo puno lakše da su to napravili i da su posijali mine gusto na nekim područjima.

Vjerojatno su 3-i 4-i na planeti po broju mina koje su imali na skladištu.
Vjerovao ili ne miha i ja smo o tome raspravljali još u početku agresije i nismo se mogli načuditi zašto su to propustili uraditi, zatim neke snimljene akcije koje su ukrajinci po našem mišljenju pretraljavo odradili itd.

No kako rat odmiče i oni valjda sazrjevaju no skupo to plaćaju na žalost.

Čak ni ono nabrzinu što su mogli su propustili. A trebalo im je biti jasno da će 100% sranje biti kad je oružje krenulo sletati. Čak i onda su imali vremena barem prometnice da dignu u zrak. I mostove....Dnjepar, prirodna barijera...da su sve mostove kvragu poslali pa ne bi ovi nikada prošlo. Uvijek su mogli ostaviti mostove više u unutrašnjosti za vlastite transporte...ali masa mostova manjih, željezničkih...nisu čak ni pripreme obavili za miniranje istih. O minskim poljima da i ne govorim. Još nešto toga i ima dole prema onoj gamadi u luhansku i donjecku...ali na drugim dijelovima skoro ništa. A zemlja kao takva opet nema tako brutalnu cestovnu infrastrukturu van samih autoputeva kakvu bi očekivao čovjek za tolko veliku zemlju. Samo da su na to mislili uz snijeg i kasnije blato....moglo im je danas biti puno puno lakše. Pogotovo na Jugu. Definitivno bi mogli više snage rotirati na neka druga mjesta, ovako su rastegnuti ko žvaka jbg.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 0:58

Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:

ma da, sad je to kao figurativno a zbog čega? samo zbog jebenog linka koji ti pokazuje istinu koju ti u svojoj usranoj bundevi na ramenima ne možeš podnjeti. Jadan si ti lik, strašno tužan i jadan No

Mene nishta ne moze dotaci ovdje osim u stvarnom svijetu ,vjerojatno da sam te negdje sreo u nekome drushtvu i da je tekao ovakav razgovor kao na forumu ne bi ti dao shansu da mi se obracash vec bi se digao iz drushtva i otishao ,a slijedeci put kada bi te vidio na ulici zaobilazio bi te u krugu ne zato shto bi te se bojao nego zato shtp si isprazan kao rastocheno bure i ne volim se druziti sa glupim ljudima koji nemaju nii malo mozga u glavi ,shvacash i vec sam napisao svima koji se kache na moje upise da cu im jebati mater ako nemaju shto reci osim svojih glupih seljackih dosjetki.Zato primi k znanju i nema nikakvih problema niti pichkaranja.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 24 Mar - 0:59

Ima jedan video al ko bi ga sad naša u moru tih videa di su spaljene kolone a ide ovako : cesta i ono nekih sedam vozila raznog tipa i kamera šeta i na dva tri mjesta rupe od nekih pola metra do metar dubine a promjera oko dva metra točno ispod točkova kojih više nema tj ostala samo osovina s kolutom.

To ne može pogodit minobacačka granata da pada pa dole rupa a gore ništa nego je to odole.

Naletili na mine.

Rupe ispod kotača metar dubine i dva metra promjera a kotači razneseni i tako dvi il tri rupe najmanje a nekih sedam vozila u koloni i sve u rasulu.

To su mine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:00

RayMabus wrote:Ima jedan video al ko bi ga sad naša u moru tih videa di su spaljene kolone a ide ovako : cesta i ono nekih sedam vozila raznog tipa i kamera šeta i na dva tri mjesta rupe od nekih pola metra do metar promjera oko dva metra točno ispod točkova kojih više nema tj ostala samo osovina s kolutom.

To ne može pogodit minobacačka granata da pada pa dole rupa a gore ništa nego je to odole.

Naletili na mine.

Rupe ispod kotača metar dubine i dva metra promjera a kotači razneseni i tako dvi il tri rupe najmanje a nekih sedam vozila u koloni i sve u rasulu.

To su mine.

Ne ma nisam rekao da ih nema uopće, samo ih jako malo koriste u odnosu na to koliko ih imaju na lageru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 24 Mar - 1:01

Šandor Winnetou wrote:

Nema mina, to je sve stihijski napravljeno na pojedinim mjestima. Da je napravljeno planski  pola tehnike bi već zaglavilo na bjeloruskoj granici.
Pa nisu stavljali mine na glavne ceste ako su stavljali prije nego uz granicu a ovi su došli glavnim cestama, upali.

Onda kad su upali onda nema vrimena stavljat mine nego rokaj al san vidija ja na jednom videu da je kolona upala u mine na cesti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Thu 24 Mar - 1:03

Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:

Nije stvar u tome nego u pokušaju nekog sitnog profitiranja na konto toga što se ne predstavljaš kako si do tada poznat nego se kao draguljče keziš i pokušavaš jebati sve oko sebe dok si siguran u svom inkognito rovu. Poanta je da bi kao sovak imao kredibilitet u raspravama, sad ga više nema i označen je trajno kao podmuklo govance i ništa drugo.
najlakše je promijeniti nick.
ono kaj sam svetoju tipkal, teško je promijeniti rečenični slog.
još gore je kada se kurvinjski pokušaš progurati pod tuđi nick.
i onda dobiješ to da ono što je trezni nick mislio pijani nick je rekao/napisao.

kaj mu je to trebalo?
zato kaj se cijepio? jer je imao temperaturu?
ili zlonamjernost?

a sve ionako ispliva.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 1:06

violator wrote:
mentalitet wrote:
violator wrote:

Zing, a za tebe mi ne bi bilo svejedno... Ali zato jer me nerviras pod svim nickovima. :^0

A moram te malo zezat'.. :)

Bash mi je zao ,ali vjeruj mi ovo je prigodni nadimak za ovaj forum i samo njega imam jer mi je smijeshno igrati se sa time ,to sam savladao prije 20 godina na catevima i vishe mi nije interesantno.Uostalom ,mozesh mi napisati shto god zelish ne podnosim ljude koji mi se uvlache .Lepshe mi zvuchi kada me netko poshalje u sto pizdinih materina nego kada mi neshto napishe u superlativu a znam da nije iskreno..Oduvijek sam davao prednost naj goroj istini nad najljepshom lazi tak da ne se ustruchavati:::))))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:07

Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:

Nije stvar u tome nego u pokušaju nekog sitnog profitiranja na konto toga što se ne predstavljaš kako si do tada poznat nego se kao draguljče keziš i pokušavaš jebati sve oko sebe dok si siguran u svom inkognito rovu. Poanta je da bi kao sovak imao kredibilitet u raspravama, sad ga više nema i označen je trajno kao podmuklo govance i ništa drugo.

A mozda nije Sovak.

Medjutim, spomenuo si nesto poprilicno vazno. U kolikoj mjeri na izricanje nasih stavova i misljenja utjece to koliko si s nekim dobar? Mozes li si dopustiti odredjenu slobodu nakon sto upoznas neku osobu? Meni se forum kao medij i svidio kao "mjesto" na kojem se bruse ideje, teorije, slobodan tijek misli... Ipak, ucestala druzenja tupe tu ostricu i, odjednom, uhvatis se kako se sustezea od onoga sto si htio reci da se netko ne bi uvrijedio ili tvoje rijeci shvatio suvise osobno. I to je normalan proces, to je i empatija... Ali mozda nekom nedostaje ta prijasnja sloboda raspravljanja pa si zbog toga i nacini alter? Bo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics