Ruska invazija na Ukrajinu
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Dragovit wrote:odoh.
do zavrtva.
;)
Sovak, sta si to ti!? :D A bedak i ja, jos ti pojasnjavam ono "tjuuuk". :)
E da, Misak ima jednu zgodnu temu o svetim trokutima (Mit u prostoru). Slavenska mitologija, dvovjerje i tako .. laku noc.
Guest- Guest
Dragovit wrote:odoh.
do zavrtva.
;)
Neka te josh malo dobro ti ide to chachkanje po njihovim pilecim mozgovima.
U ratovima se za takvo nesto moze dobiti sudski proces po kratkom postupku i metak u potiljak, jbg pleme ne tolerira kriminalne devijacije kada prijeti opca opasnost..RayMabus wrote:Zalipili ih na stup srama jer su krali namirnice a to je anarhija i može potaknit ostale da to rade i onda otimaju hranu pa nastane sveopći kaos.
U čemu je vaš problem ?
omni-
2014-04-12
Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.violator wrote:Dragovit wrote:odoh.
do zavrtva.
;)
E da, Misak ima jednu zgodnu temu o svetim trokutima (Mit u prostoru). Slavenska mitologija, dvovjerje i tako .. laku noc.
jebaču zagreBčanki, odi bartendirati po ustašama s nožem za voće dok radiš koktel.mentalitet wrote:veber wrote:svetoje, svetoje, jadna ti majka i sestra.Dragovit wrote:
ako ti treba grijalica u kontejneru samo javi.
nije beg cicija jebe'mu.
:)
pa bogtejebo koliko si jadan.
jebote 60a ti na vratu i ponašaš se ko zadnji pubertetlija.
boli me kurac za tebe, tvoje laži, tvoje čežnje.
ali mutav kakav jesi objavio si slike svoje sestre, stana i njihovog života.
besramno se šlepaš na materi i sestri.
pa kaj misliš da smo svi idioti?
ne pamtimo?
samo sebe lažeš, ne nas.
kaj te nije niti malo sram? godine laganja.
sebe samog, ne nas.
Svetoje ti je ushao u glavu i pomiri se sa tim da cesh do kraja svoga bijednog zivota ponavljati samo Svetoje ,Svetoje ,zaposlit cu te samo nemoj da mi ovo malo vijuga tresesh u praznoj tintari,Inzemjer ,O majku jebalo da nisi i ti kupio diplomu kod mene?Ja sam stan zaradio na takvim "intelektualcima kao shto si ti.
SVetoje ,guzi tog folks deutscera dok mu ochi ne ispadnu vani i dodju po njega da mu navuku bijelu koshulju.::)))Naravno to je metaforichki recheno ,a mozda si mu zguzio zenu ili kcerku ili obadvije pa ne moze da preboli ili je neki Srbin velikog kurca pa mu nabio komplekse i onda se jadan ovdje pjeni i cvili ko prava americhka kujica ,schwabice vole u troje.
svaki jelen istrči. tako i sovac.
vama srbima je zajedničko da ste glupi.
da netko veli, ako digneš ruku upucat ćemo te, vi kromanjonci na pitanje; ima li ovdje srba svi bi digli ruku.
odi drkati na zagreBčanke. nusretu i fahretu i đemalu.
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.violator wrote:Dragovit wrote:odoh.
do zavrtva.
;)
Moraš šprancu samo pogoditi. Redovito se radi o nekakvim vanserijskim osobnim uspjesima na ljubavnom i poslovnom polju. A onda uz to ide i određena kulturološka i religiozna evolucija kroz godine vezana usko uz poglede na to koji mu je narod u tome trenutku najnapetiji :D
Guest- Guest
omni wrote:U ratovima se za takvo nesto moze dobiti sudski proces po kratkom postupku i metak u potiljak, jbg pleme ne tolerira kriminalne devijacije kada prijeti opca opasnost..RayMabus wrote:Zalipili ih na stup srama jer su krali namirnice a to je anarhija i može potaknit ostale da to rade i onda otimaju hranu pa nastane sveopći kaos.
U čemu je vaš problem ?
Da nije tako bilo u Hrvatshoj za vrijeme rata?Nije bilo naravno, kada ste izmislili takozvani domovinski rat u kome je bilo tisuce ratnih profitera i gdje su konobari i shoferi preko noci postajali generali i bogatashi.Dakle ako si se borio ?Onda se upitaj za shta si se borio i ne samo ti.Jedina drzava koju su stvorili kriminalci i koju kriminalci posjeduju.Shto bi rekli bosancerosi vashe cvijece bujrum.;;)))))
mentalitet wrote:omni wrote:U ratovima se za takvo nesto moze dobiti sudski proces po kratkom postupku i metak u potiljak, jbg pleme ne tolerira kriminalne devijacije kada prijeti opca opasnost..RayMabus wrote:Zalipili ih na stup srama jer su krali namirnice a to je anarhija i može potaknit ostale da to rade i onda otimaju hranu pa nastane sveopći kaos.
U čemu je vaš problem ?
Da nije tako bilo u Hrvatshoj za vrijeme rata?Nije bilo naravno, kada ste izmislili takozvani domovinski rat u kome je bilo tisuce ratnih profitera i gdje su konobari i shoferi preko noci postajali generali i bogatashi.Dakle ako si se borio ?Onda se upitaj za shta si se borio i ne samo ti.Jedina drzava koju su stvorili kriminalci i koju kriminalci posjeduju.Shto bi rekli bosancerosi vashe cvijece bujrum.;;)))))
Jednom ćemo sjesti kao ljudi, netko će donijeti vodene bojice i papira dosta pa će ti sve objasniti onako da shvatiš
Guest- Guest
Najboilje u svemu je da ljudi sami postave mine na koje poslje nagaze, pitanje samo trenutka kada će se saplesti i stati u vlastito *ovnoMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.violator wrote:
Moraš šprancu samo pogoditi. Redovito se radi o nekakvim vanserijskim osobnim uspjesima na ljubavnom i poslovnom polju. A onda uz to ide i određena kulturološka i religiozna evolucija kroz godine vezana usko uz poglede na to koji mu je narod u tome trenutku najnapetiji :D
svetoje je sklon mijenjanju nicka, onda se drago probao "prišmajhlati" uz debilne upise svetoja, pa je na osobnom planu pao. jer se znamo i kroz virtuale.MDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.violator wrote:
jadno je na zatvorenom forumu mijenjati nick, a još je jadnije pokušati se profofurati uz nekog drugog.
kao što smo vidjeli, lik je opal na osnovna tri pitanja.
a to govori i o njmu jer ne sudjeluje u nekim raspravama, prepucavanjima ili čistom četanju.
ali elementarna tri pitanja na koje bi lik uz koji se pokušao prošvercati nije znao odgovor.
da ne tipkamo kako nisko možeš pasti pa se ne pojaviti opet sa svojim nickom.
očito da je cijepljenje neke otjeralo u ludilo.
veber-
2014-12-30
veber wrote:jebaču zagreBčanki, odi bartendirati po ustašama s nožem za voće dok radiš koktel.mentalitet wrote:veber wrote:
svetoje, svetoje, jadna ti majka i sestra.
pa bogtejebo koliko si jadan.
jebote 60a ti na vratu i ponašaš se ko zadnji pubertetlija.
boli me kurac za tebe, tvoje laži, tvoje čežnje.
ali mutav kakav jesi objavio si slike svoje sestre, stana i njihovog života.
besramno se šlepaš na materi i sestri.
pa kaj misliš da smo svi idioti?
ne pamtimo?
samo sebe lažeš, ne nas.
kaj te nije niti malo sram? godine laganja.
sebe samog, ne nas.
Svetoje ti je ushao u glavu i pomiri se sa tim da cesh do kraja svoga bijednog zivota ponavljati samo Svetoje ,Svetoje ,zaposlit cu te samo nemoj da mi ovo malo vijuga tresesh u praznoj tintari,Inzemjer ,O majku jebalo da nisi i ti kupio diplomu kod mene?Ja sam stan zaradio na takvim "intelektualcima kao shto si ti.
SVetoje ,guzi tog folks deutscera dok mu ochi ne ispadnu vani i dodju po njega da mu navuku bijelu koshulju.::)))Naravno to je metaforichki recheno ,a mozda si mu zguzio zenu ili kcerku ili obadvije pa ne moze da preboli ili je neki Srbin velikog kurca pa mu nabio komplekse i onda se jadan ovdje pjeni i cvili ko prava americhka kujica ,schwabice vole u troje.
da netko veli, ako digneš ruku upucat ćemo te, vi kromanjonci na pitanje; ima li ovdje srba svi bi digli ruku.
Ja nisam jebavo zagrepchanke nego su one mene volile a i ja njih pa smo vodili ljubav ljubomorna schtratzo a da ti kazem zene ne vole male pimpace kao tvog nego kurchine od 30cm::::)))))))Dodushe neke provincijalke su se nudile ali nisu proshle moj estetski sud.Ciganshture me ne uzbudjuju.Radje bi dao tvojoj zeni da mi ga podudla nego nju okino,a tko zna mozda je i tvoja ciganshtura koju je Svetoje servisirao ko kamilu na grabi.;;::))) bash zabavno veche folksdeutsceru:::))))
Ochiti ti je zal za muslimanima i srbima mora da su te jebavali dobro ili tvoju zenskadiju, da nije tako ne bi njima bio opsesivan americhka kujica pederskog menataliteta
Last edited by mentalitet on Thu 24 Mar - 0:20; edited 1 time in total
Šandor Winnetou wrote:Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.violator wrote:Dragovit wrote:odoh.
do zavrtva.
;)
Ma ne smeta mi, ako je to Sovak. Ne bi mi smetalo ni da to ucini netko drugi od vas. Nisam ovdje vezana uz osobe. Gotovo svi ste mi jednako nepoznati i jako malo bitni.
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
Pijano to sve i drogirano.Eroo wrote:Doneck.
omni-
2014-04-12
zagrebčankje te vole a tako te i zovu - vole odvezi nas vamo ili tamo.mentalitet wrote:veber wrote:jebaču zagreBčanki, odi bartendirati po ustašama s nožem za voće dok radiš koktel.mentalitet wrote:
Ja nisam jebavo zagrepchanke nego su one mene volile a i ja njih pa smo vodili ljubav ljubomorna schtratzo a da ti kazem zene ne vole male pimpace kao tvog nego kurchine od 30cm::::)))))))Dodushe neke provincijalke su se nudile ali nisu proshle moj estetski sud.Ciganshture me ne uzbudjuju.Radje bi dao tvojoj zeni da mi ga podudla nego nju okino,a tko zna mozda je i tvoja ciganshtura koju je Svetoje servisirao ko kamilu na grabi.;;::))) bash zabavno veche folksdeutsceru:::))))
Ochiti ti je zal za muslimanima i srbima mora da su te jebavali dobro ili tvoju zenskadiju, da nije tako ne bi njima bio opsesivan americhka kujica pederskog menataliteta
Ti si rijetko viđen idiot čak i u srpskim mjerilima
Ste vi primjetili koliko malo mine igraju ulogu u ovome ratu btw? Ono skoro nikakvu. Druga stvar. Da ga jebeš mi nije jasno što nisu Ukrainci dizali u zrak ceste,mostove i ostalo kad je postalo jasno da ce neke gradove i podrucja popusiti. Jako puno puta se to dogodilo. Šteta, danas bi im bilo puno lakše da su to napravili i da su posijali mine gusto na nekim područjima.
Vjerojatno su 3-i 4-i na planeti po broju mina koje su imali na skladištu.
Vjerojatno su 3-i 4-i na planeti po broju mina koje su imali na skladištu.
Guest- Guest
E neka si rekla kremanjoncima ,pravo damski ,ali avaj to ne razumije jezik civiliziranog chovjeka nego divljaka kao shto sam ja,popizde na svaki moj upis i onda idu pred ogledalo pa se svadjaju sami sa sobom dok mene nema tu zeljno me ochekujuci::)))) A poneki istuche i zenu ili dijete misleci da san ja .Kuzish?violator wrote:Šandor Winnetou wrote:Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.violator wrote:
Ma ne smeta mi, ako je to Sovak. Ne bi mi smetalo ni da to ucini netko drugi od vas. Nisam ovdje vezana uz osobe. Gotovo svi ste mi jednako nepoznati i jako malo bitni.
kada se probudiš, kaj se onda desi?mentalitet wrote:veber wrote:jebaču zagreBčanki, odi bartendirati po ustašama s nožem za voće dok radiš koktel.mentalitet wrote:
da li itko od vas pročita kasnije što je natipkao?
na tvojih 1,5m nizine da imaš 0,3m ćunu bila bi ti do gležnja.
ti si crnomanjast jer se kvarzaš, ne zato kaj skupljaš sekundarne sirovine.
budaletine, pa koga vi lažete?
osim tamo po vašim selima?
lažeš sebe, ne mene.
veber-
2014-12-30
Nije stvar u tome nego u pokušaju nekog sitnog profitiranja na konto toga što se ne predstavljaš kako si do tada poznat nego se kao draguljče keziš i pokušavaš jebati sve oko sebe dok si siguran u svom inkognito rovu. Poanta je da bi kao sovak imao kredibilitet u raspravama, sad ga više nema i označen je trajno kao podmuklo govance i ništa drugo.violator wrote:Šandor Winnetou wrote:Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.violator wrote:
Jel to ono civilizirano kad si mi jebao majku?mentalitet wrote:E neka si rekla kremanjoncima ,pravo damski ,ali avaj to ne razumije jezik civiliziranog chovjeka nego divljaka kao shto sam ja,popizde na svaki moj upis i onda idu pred ogledalo pa se svadjaju sami sa sobom dok mene nema tu zeljno me ochekujuci::)))) A poneki istuche i zenu ili dijete misleci da san ja .Kuzish?violator wrote:Šandor Winnetou wrote:
Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 30 of 50